Seier i siste kamp

Postet av Marius L. Larsen den 14. Jun 2017

J13 seiret over Inderøy og kapret minimum en andreplass, mens J17-2 har berget plassen og kan vinne sin divisjon.

J17-2. Foto: @tillerj01 på Instagram.

De blåkledde fra Tillerbyen er dypt inne i en travel sluttspurt i alle divisjoner og aldersklasser denne uken, og for J13 og J17-2 har det gått som kniv i varmt smør.

J17-2 startet årets vårsesong med blandede resultater, men så har det gått like strålende som når trøndersola først stikker frem gjennom sommerhalvåret.

De står nå med tre strake seiere, der de slo Nardo 3-1 i en svært spennende kamp på mandag. De opplevde å komme under rett før pausesignalet, men så våknet blåtrøyene i andre omgang. Mål fra Mia Sivertsen Hilsen, Inger Fiskå og Gunvor Viggen Kroken sikret en fortjent seier.

Denne trepoengeren betyr at J17-2 er sikret spill i 1. divisjon også til høsten. De møter serieleder Namsos på bortebane til en skikkelig finaleduell på lørdag, der borteseier betyr avdelingsseier!

J13 kan også vinne avdelingen

J13. Foto: Rune Olufsen.

Våre yngste spillere i konkurranseklassene har opplevd en forrykende vårsesong på TOBB Arena, der målene har nærmest blitt uttallige.

På sine åtte vårkamper har J13 scoret hele 83 mål (!), der sju av dem kom mot Inderøy 2 i vårens siste seriekamp. Blåtrøyene spilte forrykende fotball og skapte mange store målsjanser, og de kunne til slutt juble over en kruttsterk 7-5-seier.

J13 topper dermed avdelingen med tre poeng og ni plussmål foran Heimdal på 2. plass som har en kamp mindre spilt (spilles lørdag, red. anm.).

Laget er uansett sikret spill i høstens spissede 1. divisjon, og de avslutter vårsesongen mot Nidelv i OBOS Cup mandag 19. juni kl.18.30 på TOBB Arena.