Tiller 9 - 1 Ålen

Postet av Marius L. Larsen den 9. Jun 2017

TOBB ARENA (TILLER): Kvinnelaget knuste Ålen i toppoppgjøret torsdag kveld.

Sara Bye-Andersen (t.v.) åpnet målkontoen kort tid etter at skaden hun pådro seg i vinter ble leget. Her feirer hun 7-0-scoringen med Victoria Sande Petersen. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen gikk rett i strupen på sølvplasserte Ålen denne torsdagen, og før to minutter var spilt viste Victoria Sande Petersen at god oppvarming er nøkkelen da hun satte inn 1-0 med en lekker tunnel på keeper - og dét med sitt første skudd i kampen!

Tiller fortsatte å trykke hvittrøyene tilbake i banen, og et flott samspill mellom Andrea Holm Aune og Kristin Loraas Eiriksson etter 14 minutter gjorde at sistnevnte doblet ledelsen fra skrått hold.

Ålen rakk knapt å ta avspark før Holm Aune driblet seg fra dødlinja og inn i 16-meteren, tuppet ballen fra svært skrått hold og fikset dermed 3-0.

Bye-Andersen med årets første

Men hjemmelaget hadde ikke tenkt å ta pause riktig ennå.

Etter 27 minutter styrte Celine Kleiven Vevle inn 4-0 etter et langt innkast fra Sande Petersen og deretter stuss fra Holm Aune, før Sande Petersen ble tomålsscorer med sin 5-0-scoring alene med keeper kort tid senere.

Med jevne mellomrom til pause kom det tre nye scoringer. Først la Sande Petersen på til 6-0 med sitt hattrick, og deretter ble det ekstra stor jubel da Sara Bye-Andersen scorte sitt første mål i 2017 etter mange måneders skadeavbrekk i vinter.

Holm Aune hamret så inn 8-0 i krysset fra 15 meter på lekkert vis for å konkludere første omgang.

Like store sjanser i andre omgang

Andre omgang startet i motsatt ende der Ålen reduserte til 1-8 kun sekunder etter sidebytte, men så var det nok en suser fra Holm Aune - hennes hattrick - som sendte Tiller tilbake i en åttemålsledelse.

Fra 17 meter klinket hun ballen i lengste vinkel til 9-1, og blåtrøyene gikk for enda fler jubelscener.

Dog var tverrligger det nærmeste hjemmelaget kom tosifret, da Vevle traff den vannrette stolpen på et frispark fra 25 meter.

Tiller produserte sjanse etter sjanse, men da konsentrasjonen naturlig nok dalte, ble det heller ingen flere mål denne kvelden.

Tiller klatrer dermed opp på 2. plass på tabellen før møtet med Leik søndag 11. juni kl.18.00 på TOBB Arena. Da er hele jentefotballen invitert på kamp, og våre eldste gleder seg allerede til en spesiell opplevelse!