Utleira 4 - 1 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 18. Mai 2017

UTLEIRA KUNSTGRESS (RISVOLLAN): Kvinnelaget fikk det tøft i andre omgang mot serieleder Utleira torsdag kveld.

Kaptein Tonje Gravdal sendte Tiller i ledelsen etter tre minutter, men kunne ikke hindre at årets første tap ble et faktum. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen visste at det skulle bli tøft mot de sterke serielederne fra Utleira denne torsdagskvelden, men et sykdomsplaget Tiller-lag trosset smertene rett etter avspark og fikk en kjempeåpning på kampen.

Før tre minutter var spilt sendte kaptein Tonje Gravdal gjestene foran med kampens første mål, og blåtrøyene var nærmere 2-0 enn Ulteira var 1-1 i løpet av de første 45 minuttene.

Men rett etter pause utlignet hjemmelaget på et skudd fra kloss hold, og nå tok oransjtrøyene mer og mer over kampen.

Baktunge Tiller

De hadde ballen i store perioder, men slet med å skape de store sjansene. I stedet var det Tiller som fikk en kjempemulighet etter 69 minutter da Utleiras keeper var ute av målet, men Victoria Sande Petersens skuddforsøk fra 16 meter endte utenfor.

To minutter senere fikk blåtrøyene så vidt reddet unna på strek etter et hjørnespark, og i det 77. spilleminutt ble det nettsus for vertene. Et innlegg fra Tillers venstre side havnet til en Utleira-spiller på ti meter, og i duell med Tiller-keeper Marthe Jakobsen gikk Utleira opp i ledelsen 2-1.

Åtte minutter senere banket hjemmelaget ballen opp i lengste kryss fra 20 meter til 3-1, og en god kontring ett minutt før full tid punkterte kampen med 4-1-scoring alene med Jakobsen.

Et etter hvert så baktungt Tiller-lag måtte dermed konstatere at sesongens første tap kom i fjerde serierunde - og for øvrig det første serienederlaget siden 1. serierunde i 0. divisjon J17 i april 2015.

Heldigvis er det snart tid for revansje - og ikke minst er det svært mange serierunder igjen å spille!

Neste kamp er i J19-NM borte mot Verdal torsdag 25. mai kl.15.00.