J17: Tiller 2 2 - 4 Oppdal

Postet av Marius L. Larsen den 9. Mai 2017

TOBB ARENA (TILLER): J17-2 fikk en marerittstart, brant store sjanser og slapp inn fire mål mot Oppdal tirsdag kveld.

Mia Sivertsen Hilsen reduserte sent i andre omgang. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen visste at de kunne klatre ytterligere på tabellen etter møtet med Oppdal denne tirsdagskvelden, men før det var spilt sju minutter i det trønderske vårværet på TOBB Arena, sto det 2-0 i målprotokollen - til gjestene fra Oppdal.

Janita Nilsen Ingebrigtsvoll reduserte til 1-2 med en flott scoring kvarteret senere, og blåtrøyene hadde senere et stolpetreff som hindret utligning.

Til pause sto det imidlertid 4-1 til grønntrøyene, etter to raske scoringer rett før hvilen.

Massivt Tiller-press

Andre omgang startet bedre for hjemmelaget, men uheldigvis ble det ikke redusering fra straffemerket noen minutter etter sidebytte.

Etter et voldsomt Tiller-press mot slutten, kom endelig den fortjente reduseringen seks minutter før full tid, da Mia Sivertsen Hilsen stormet i angrep, rundet keeper og satte ballen enkelt i mål til 2-4.

Og Tiller var nære - fryktelig nære - ny redusering og utligning rett etterpå.

Først prøvde Mia seg med et volleyforsøk fra sju meter som dessverre skled av foten, før søster Martine misset alene med keeper.

Dermed endte kampen med et svient 4-2-tap for blåtrøyene, som med dette gikk på sitt første tap i årets vårsesong.

Neste kamp er borte mot Tangmoen onsdag 24. mai kl.20.00.

J17: Tiller IL 2 - Oppdal IL