Magisk mandag

Postet av Marius L. Larsen den 8. Mai 2017

Tiller-lagene fortsetter å imponere, og mandagen ble en fortreffelig aften.

G14-2 ga seg aldri og vant 6-5 i en svært spennende kamp. Foto: Roar Harsvik Alstad.

De blåkledde fra Tillerbyen var i aksjon i mange årsklasser denne mandagskvelden, og det hele startet på Hegra Sparebank Arena der vårt J12-lag slo Hegra/Skjeldstadmark hele 19-2.

Deretter var G13 og G14 på hver sin halvdel på TOBB Arena, der G13-1 fikk det tøft mot et sterkt Malvik-lag, og måtte til slutt se seg slått 8-2.

Mer spennende skulle det bli i G14-2-oppgjøret mot Trond 2. De skulle reise kjerringa etter tap i forrige kamp, men det startet dårlig da de lå under 2-0 ikke mange minutter etter avspark.

Dog våknet blåtrøyene. Mål fra Jens Kristian Måløy, Jonas Vonheim, Adrian Haugen Karlsen og Sigurd Shetelig Løvvik sørget for at Tiller ledet 4-2 til pause, og Patrik Holm Skjetlein hamret inn 5-2 rett etter sidebytte.

Allikevel ga Trond 2 seg ikke, og med ti minutter igjen å spille sto det faktisk 5-5 i målprotokollen.

Vinnermålet skulle uansett komme helt på tampen, og det var det vertene som sto for. Emil Berg Stormli sendte Tiller til himmels med sin 6-5-scoring, og dermed står nå G14-2 med solide to seiere på sine tre første kamper.

De eldste fikset biffen - igjen

Samtidig som dramatikken på TOBB Arena utviklet seg, var J15-2 i aksjon borte mot Rissa på Åsly kunstgress, og i en jevn kamp som bikket begge veier, trakk Tiller det lengste stråe på en herlig måte ved å vinne 4-3.

Litt senere på kvelden var vårt kvinnelag på Guldbergaunet Stadion for å møte Steinkjer i den avgjørende gruppespillkampen i OBOS Cup.

Tiller måtte vinne for å være sikret en plass i sluttspillet, og blåtrøyene sviktet ikke i jakten på avansement. Ina Sofie Rokne og Thea Lindsetmo Solbakken sendte blåtrøyene to mål foran i første omgang, men Steinkjer utlignet til 2-2 like etter pause.

Tiller våknet utover i omgangen, og mål igjen fra Rokne og Solbakken samt Celine Kleiven Vevle sørget for at Steinkjers redusering mot slutten var ubetydelig i den sterke 5-3-seieren.

Helt til slutt denne kvelden spilte herrer-2 sin fjerde seriekamp i 6. divisjon avdeling 4. Oppgjøret mot forhåndsfavoritten Bratsberg på TOBB Arena ble like jevn som først spådd, men etter en halvtime fikset Marius Modalsli Torset 1-0 fra skrått hold.

Et glimrende angrep etter 70 minutter avsluttet av samme mann gjorde at ledelsen ble doblet, før bror Morten fra straffemerket sørget for at Tiller 2 sto igjen med en sterk og fortjent 3-0-seier.