G14: Tiller 1 - 5 Ranheim

Postet av Marius L. Larsen den 1. Mai 2017

TOBB ARENA (TILLER): G14-1 tok ledelsen over Ranheim, men kollapset halvveis i andre omgang.

Det ville seg ikke for G14-1 i andre omgang mot Ranheim. Foto: Marius L. Larsen.

Blåtrøyene gikk ut både høyt og hardt, og hadde initiativet i åpningsminuttene i kveldssola på TOBB Arena.

Dette resulterte i første scoring etter sju minutter. Aksel Søfting Bang løp fra alt og alle da han kom alene med keeper, og på iskaldt vis satte han inn 1-0.

Men rett etterpå utlignet Ranheim på et skudd fra 16 meter, der Tiller ikke fulgte helt med i svingene.

Ranheim hadde mest ball mot slutten av første omgang, men Tiller var ikke ufarlige på sine overganger.

Dessverre for hjemmelaget skulle kampen bli punktert halvveis i andre omgang.

Etter 53 minutter gikk Ranheim opp i ledelsen etter scoring på straffespark, og fire minutter senere sto det 1-4 etter et kontringsmål og deretter brudd på egen halvdel.

Ranheim toppet kvelden med å sette inn 5-1 helt på tampen.

Heldigvis er det ikke lenge til G14-1 kan revansjere seg. Neste kamp er mot Melhus lørdag 6. mai kl.12.00 på TOBB Arena.

G14: Tiller IL 1 (1) - (1) 5 Ranheim IL
1-0 Aksel Søfting Bang 7'