Nardo 2 2 - 4 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 28. Apr 2017

NISSEKOLLEN KUNSTGRAS (NARDO): Tiller slet lenge mot Nardos nest beste torsdag kveld, men de snudde kampen i sluttminuttene.

Ina Sofie Rokne (nummer to fra venstre) scorte to mot Nardo 2. Foto: Marius L. Larsen.

Det var Nardo 2 som startet best på egen hjemmebane i denne andre serierunden i 4. divisjon kvinner, og de var farlig frempå ved et par anledninger i åpningsminuttene, men en kampklar Marthe Jakobsen i Tiller-buret reddet flott i en-mot-en-situasjoner.

I det tiende spilleminutt ble det imidlertid jubel for gjestene fra Tillerbyen. Ina Sofie Rokne stormet oppover venstresiden, kom alene med keeper fra skrått hold og hamret inn 1-0 i favør blåtrøyene.

Fem minutter senere kunne Victoria Sande Petersen ha doblet ledelsen, men forsøket alene med keeper endte med 5-meter.

Rett før pause fikk Sande Petersen et nytt forsøk mot Nardo 2s sisteskanse, i tillegg til at vertene traff stolpen, men det ble med det ene målet i første omgang.

Mye nesten

Nardo 2 startet andre omgang som de avsluttet den første - med å treffe stolpen, denne gang på et hjørnespark som gikk gjennom de aller fleste.

Tiller ville ikke være noe dårligere kort tid etterpå. Et godt innlegg fra Nora Krafft Sæther ble stanget i tverrligger og rett ned på strek av Sande Petersen, før en livlig Siri Oline Berg-Johansen klinte til med et forsøk i nærmeste hjørne som keeper reddet så vidt til hjørnespark.

Ikke mange minutter etterpå ble Celine Kleiven Vevles frispark fra 25 meter hårfint reddet i lengste hjørne, og på det påfølgende hjørnesparket gikk Sæther innlegg forbi alle før ballen utrolig nok snek seg like utenfor ved bakre stolpe.

Rokne x 2 - Vevle snudde kampen

Nardo 2 kom tilbake med en god periode, og da svarte de med å utligne til 1-1 med et skudd fra ti meter i det 66. spilleminutt.

50 sekunder senere var kampen snudd på hodet, da burgundertrøyene tok ledelsen 2-1 på et nytt skudd innenfor 16-meteren etter et innlegg fra venstre.

Men det var aldri snakk om å gi opp for gjestenes del.

Ti minutter senere utlignet Rokne fra kloss hold etter et solid stykke forarbeid av Berg-Johansen, og sju minutter før full tid tok Tiller tilbake ledelsen etter et enormt trykk mot Nardo 2s mål, der Kleiven Vevle til slutt satte inn 3-2 fra seks meter.

Fire minutter senere punkterte Sande Petersen kampen med sin 4-2-styring forbi en utrusende keeper og i mål etter et herlig raid og målgivende pasning av Marita Olsen.

Kvinnelaget har dermed fått en perfekt start på livet i voksenfotballen med to seiere på de to første kampene.
Neste kamp er borte mot Steinkjer i OBOS Cup mandag 8. mai kl.20.00. To dager senere til samme tid venter Oppdal i seriekamp på TOBB Arena.