Klekket Egge

Postet av Marius L. Larsen den 31. Aug 2021

(Egge 0 - 6 Tiller) SMN ARENA EGGE: Kvinnelaget tok kommandoen fra start og vant kontrollert.

Vilde Winge Kristiansen (nr tre f.v.) scoret blant annet på en lekker chip fra 20 meter.

* Optun sprakk nullen
* Dobbel fra Winge Kristiansen
* 3-0 halvveis
* Enormt mange sjanser
* Full kontroll bakover

Et nokså uvant kunstgressdekke ventet de blåkledde fra Tillerbyen denne mandagen. Kunstgress uten gummigranulat var som et persisk teppe uten sitt opprinnelige opphav.

Ballen lugget og stoppet og gjorde det ekstra vanskelig for blåtrøyene, men så smalt det i det 11. spilleminutt etter flere gode målsjanser. Marie Schult Optun vendte bort forsvarsspillere før hun limte ballen langs teppet og i lengste hjørne på lekkert vis - 1-0 til gjestene.

Sju minutter senere ble ledelsen doblet. Kaptein Marie Methi spilte fint sammen med Vilde Winge Kristiansen, der sistnevnte banket ballen i nettmaskene fra kloss hold.

Tiller hadde så mange sjanser i første omgang som ble bare nesten. Men 3-0 ble det ti minutter før pause, og nok en gang var det målsniken Kristiansen som luktet gull i hjemmelagets bakre rekker. Hun snappet ballen på 20 meter og chippet elegant over keeper og i mål.

Leste du, Vilde? Elegant.

Dominant

Etter en noe urytmisk start på andre omgang, der mange feilpasninger førte til mer frustrasjon, valgte Sandra Aardahl Gulstad å bryte opp. Sju minutter etter sidebytte kom hun alene med keeper etter en strålende pasning fra Vilde Hulaas Grøseth, og Gulstad var like kald som Steinkjerfestivalen da hun nærmest punkterte kampen med sin 4-0-scoring.

Tiller var det dominerende laget, og de hadde full kontroll på oppgjøret. Keeper Kaisa Øien Aune reddet mesterlig ved én anledning i første omgang, og den var viktig. Ellers var hun knapt borti ballen.

Gjestene i helblått fortsatte kjøret mot Egges 16-meter. Selv om de av og til gjorde det vanskelig for seg selv rett før skuddøyeblikket, ble det to nye flotte scoringer rett før full tid.

Vikarspissen Thale Hinsverk satte in 5-0 alene med keeper, og helt på tampen fastsatte Louisa Stuedahl resultatet til 6-0 med sin knallharde scoring fra kloss hold.

Dermed står Tiller med seks poeng og 13-0 i målforskjell på de to første kampene.

Neste kamp for laget er mot Vuku mandag 6. september kl.20.00 på TOBB Arena Sør.

Egge IL 0 - 6 Tiller IL
0-1 Marie Schult Optun 11’
0-2 Vilde Winge Kristiansen 18’
0-3 Vilde Winge Kristiansen 35’
0-4 Sandra Aardahl Gulstad 52’
0-5 Thale Hinsverk 83’
0-6 Louisa Stuedahl 90’