Tre fortjente poeng

Postet av Marius L. Larsen den 15. Jun 2021

(J17 Charlottenlund 1 - 3 Tiller) EBERG KUNSTGRESS: J17 tok tidlig ledelsen og så seg aldri tilbake mandag kveld.

Isabel Teigen (nr to f.h.) scoret to mål mot Charlottenlund.

Sammendrag

* Olufsen stanget Tiller i ledelsen
* To langskudd fra Teigen
* Flere store målsjanser
* God kontroll bakover

Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen startet med skarp ammunisjon denne mandagskvelden. Allerede før minuttet var spilt fikk både Rikke Olufsen og Thea Arnegård Kulvik hver sin store målsjanse, men ingen traff nettmaskene.

Tiller angrep med det de hadde, og selv om de fikk et annulert mål på merkelig vis etter sju minutter, la det ingen demper på resten av omgangen.

Tvert imot.

I det 11. spilleminutt ble det endelig jubel for blåtrøyene. Et perfekt slått hjørnespark fra Ingeborg Nyberg Hansen ble regelrett stanget i mål av Rikke Olufsen på lekkert vis til 1-0.

Ledelsen ble doblet ti minutter senere. Isabel Teigen sparte ikke på kruttet da hun ladet kanonen fra 20 meter og hamret inn 2-0 via keeper.

Både Olufsen og Kulvik hadde en ny stor sjanse hver inn mot pause, men det ble ingen ytterligere nettsus.

Kveldens store angrep

Tiller fortsatte kjøret mot Charlottenlunds mål også etter sidebytte. Kulvik og Frida Ørndal Svendsen kombinerte fint ved to anledninger. Først var Svendsen nære ved å styre inn Kulviks smarte innlegg fra kloss hold, og deretter spilte Svendsen Kulvik fri alene mot keeper, men målvakta reddet forsøket.

Charlottenlund fikk til en bra kontring og sin første målsjanse etter 55 minutter, men i duell mot Tiller-keeper Marita Flataunet smalt ballen i stolpen og ut.

To minutter senere ble kampen mer eller mindre punktert - på kveldens desiderte beste angrep. En årvåken kaptein Emma Jensen så at Ella Solbakken stormet fremover på høyresiden. Hun fintet bort backen og slo en lissepasning i feltet til Kulvik, som dempet ballen elegant ned til Teigen. Det sa pang og 3-0 fra 18 meter på glimrende vis.

Selv om hjemmelaget reduserte 13 minutter før slutt, kunne Tiller ha økt ledelsen ytterligere. Den største sjansen kom fra alltid så offensive Teigen, men volleyskuddet fra tolv meter snek seg like over tverrliggeren.

Tiller kunne dermed strekke armene i været over en sterk og fortjent 3-1-seier.

Neste kamp er også seriens foreløpige siste. Den spilles mot Strindheim søndag 20. juni kl.18.30 på TOBB Arena Sør.

Fremdeles har laget en utsatt kamp mot Malvik til gode. Kampen må spilles innen 1. juli for å bli godkjent. Vi håper på lavt smittetrykk og lettelser av tiltak de kommende ukene.