Tiller 4 - 1 Tydal

Postet av Marius L. Larsen den 25. Okt 2014

ABRAHALLEN (SVEBERG): A-laget er kretsmestere i 5. divisjon etter en sterk 4-1-seier over Tydal i ettermiddag.

Tiller er kretsmestere i 5. divisjon 2014. Foto: Geir Øyvind Sjømæling.

Og de blåkledde fra Tillerbyen startet oppgjøret friskt foran mange tilskuere, deriblant en horde fra Tydal. Etter sju minutter headet Stian Mathisen Myrbekk like utenfor fra 10 meter, og dette var bare et forvarsel på hva som skulle skje rett etterpå.

Ikke mange sekunder senere ble Ruben Rostille felt innenfor 16-meteren, og Kevin Karlsen var sikkert fra straffemerket og sendte Tiller i føringen.

Etter 19 minutter doblet Myrbekk ledelsen til 2-0 med et hardt skudd fra 18 meter i nærmeste hjørne, og i minuttene som fulgte kunne det fort ha blitt mer.

Karlsens styring fra fem meter gikk rett på keeper, Fredrik Schevig misset alene med Tydals sisteskanse og Rostilles forsøk fra skrått hold snek seg en liten meter utenfor.

Sotberg lettet trykket

Tydal tok etter hvert mer over kampen mot pause, men det var ikke før ti minutter ut i andre omgang da de fikk sin fortjente redusering. De kontret Tiller i senk etter et frispark, som endte med scoring på et smart skudd fra 14 meter.

Men fem minutter senere tok Kaptein Alexander Sotberg ansvar, og hamret inn 3-1 fra kloss hold på en corner fra Schevig.

Ikke lenge etterpå kunne Sotberg ha blitt tomålsscorer, men skuddet fra 16 meter gikk så vidt til side for mål.

Karlsen dunket inn 4-1 på et godt slått frispark fra 25 meter kvarteret før full tid, og da kunne man ane hvor seieren skulle havne hen.

De siste minuttene ble preget av mye frem og tilbake uten de store sjansene, noe som førte til at TILLER er kåret til Trøndelags beste 5. divisjonslag i 2014 - KRETSMESTERE!