Kategori

- Kunne ikke ha vært mer forberedt

Postet av Marius L. Larsen den 12. Apr 2019

Herretrener Simon Hustad Evjen gleder seg over at ventetiden er over, for på lørdag står han klar i sin første offisielle Tiller-kamp.

Hovedtrener Simon Hustad Evjen tror hans Tiller-lag modnes ytterligere i løpet av sesongen.


De blåkledde fra Tillerbyen spiller sin første 3. divisjonskamp med Tiller IL-logo på brystet siden 2012 denne lørdagen, og det er muligens den tøffeste testen som kommer først.

Fjorårets nedrykkslag Nybergsund tar turen oppover til TOBB Arena Sør, men A-lagstrener Evjen føler seg klar til å lede laget ut i kamp.

- Vi har hatt en bra vinter med gode treningsforhold, et godt oppmøte og tatt steg som lag hele veien. Vi har prøvd å ikke overdrive med antall treningskamper, men matchet oss ganske tøft og har hatt stigning i hver kamp. Vi kunne ikke ha vært mer forberedt, mener Evjen.


Les også: Gratis inngang for alle


Spillerne har imponert

Allikevel er det ikke bare fryd og gammen, ifølge sjefen.

- Vi har unngått belastningsskader, men plutselig hatt en epidemi av akutte skader den siste tiden. Robin Hermanstad, Kjartan Ulstad, Espen Johnsen og Magnus Bjerke ble alle skadet i kamp etter kontakt med motspiller.

- Jeg føler uansett meg trygg på at vi kommer til å bli bedre og bedre utover i sesongen.

28-åringen fra Sjetnmarka vil være en av de yngste trenerne i avdelingen, men det har ikke vært noen form for hindring. 

- Spillergruppa sin innsats og kvalitet har imponert meg. Det er mange som møter opp hver gang og gjør sitt beste fordi de vil bli bedre, meddeler Evjen.


- God harmoni er det beste

Fjorårets Tillerbyen overrasket kanskje en god del kritikere ved å kapre en svært fortjent 3. plass på tabellen, og i år er Tiller tippet blant de fire beste uansett odds-side.

- Det er naturlig at vi er tippet i toppen etter en god sesong i fjor, samtidig som vi har beholdt de beste spillerne. Klarer vi å holde troppen skadefri, ta en kamp av gangen og ha fokus på å bli litt bedre hver eneste trening så kan vi bli veldig, veldig gode, forklarer Evjen før han følger opp:

- Det er veldig motiverende å få jobbe med ei dedikert spillergruppe med mye kvalitet, sammen med et trenerteam som jobber godt sammen og har god harmoni. Det er kanskje det aller beste med Tiller.

- Vi håper mange tilskuere møter opp på TOBB Arena Sør. Det betyr mye for gutta å få en god støtte fra første kamp, og vi skal gi alt for å ta hjem de tre poengene.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline