Marius L. Larsen

Marius L. Larsen

Kategori

- Har noe å melde snart

Postet av Marius L. Larsen den 10. Jan 2019

Herrelagets sportssjef Daniel Halgunset gleder seg til vinteroppstart mandag 14. januar.

Flere spennende nyheter om herrer A-lag er like rundt hjørnet.


Mens de blåkledde fra Tillerbyen allerede er i full sving med vinterens mange treninger på forskjellige baner, skal også Tillers beste menn straks i aksjon.

Mandag 14. januar har blåtrøyene første fellestrening etter en strålende 2018-sesong, og mens noen kanskje mener at laget har ligget stille i båten, har dette vært et bevisst valg, skal vi tro Halgunset.

- Det er denne tiden på året da mye skjer, også hos oss. Vi har latt fjorårets spillere få drive på med egentrening fram til kommende mandag, samtidig som flere spiller i eliteserien i futsal. Ettersom vi ikke har første offisielle kamp før første seriekamp i Norsk Tipping-ligaen, er det en måned med ekstra trening for å være forberedt kontra fjoråret (første kval.runde NM i mars, red. anm.).

- Samtidig jobber vi stadig med nye avtaler for å sikre oss et godt grunnlag for videre utvikling. Dette kommer vi til å fortsette å jobbe med i tiden som kommer, forklarer sportssjefen.


Gamle, nye og unge

Før jul annonserte Tiller Idrettslag Fotball en ny trenerduo i Simon Hustad Evjen og Mats Langmo Karlstrøm, mens Halgunset og keepertrener Marius Larsen fortsatte i sine verv.

Straks kommer også presentasjoner av spillertroppen.

- Det ser ut til at vi får med oss de fleste spillerne fra fjorårets Tillerbyen, og det er svært gledelig. Samtidig kan det komme noen nye på prøvetreninger. Vi har også nylig lagt en solid plan med G19-trener Rune Olufsen om hospitering som vi skal gjennomføre allerede fra første uke, sier Halgunset, som også tilføyer:

- Det er spennende tider på gang på TOBB Arena Sør. Vi har noe mer å melde ganske snart, så følg med.


Laget bekrefter at en oversikt over vinterens treningskamper begynner å bli komplett. Den offentliggjøres i starten av neste uke.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline