Kategori

BK-dobbel (!) i 11-0-seier

Postet av Marius L. Larsen den 30. Aug 2022

Alle gode ting var tre på denne tirsdagskvelden. Her er vår oppsummering.

Vilde Bjørgård Kristiansen (nr tre f.v.) scoret to mål i samme kamp.


De blåkledde fra Tillerbyen spilte tre oppgjør på forskjellige baner denne tirsdagskvelden, der J13-2 startet kvelden på Solbakken i bortemøtet med Charlottenlund. Tiller fikk en perfekt start ved scoring av Amanda Thien-Man Nguyen etter bare to minutter, men hjemmelaget snudde kampen før pause.

Tiller klarte ikke å svare i andre omgang til tross for store målsjanser, så de måtte se seg beseiret 2-1.

Les kampfakta her


På TOBB Arena Sør til samme tid tok G13-3 imot Oppdal, og det ble en spennende duell som varte helt inn. Begge lag hadde sine muligheter til å ta ledelsen, men det var gjestene fra fjellbygda som scoret vinnermålet sju minutter før full tid.

Les kampfakta her


Fire fra Teigen

Kampkvelden fortsatte på eget kunstgress utover kvelden, da kvinner-2 tok imot Vuku til dyst i 3. divisjon. Her fikk Tiller umiddelbar uttelling da Isabel Teigen hamret inn 1-0 etter bare to minutter, og det gikk bare en vei derfra.

Teigen doblet ledelsen på straffespark før Emma Kalvøy Bye la på til 3-0 alene med keeper. Teigen fikk sitt fortjente hattrick ikke lang tid etterpå, og til pause sto det hele 7-0 etter nye scoringer fra Kaja Sofie Johansen, Ida Sofie Bye-Andersen og Kalvøy Bye.

Andre omgang fikk en treg start, men når det løsnet, så løsnet det til gangs. Teigen satte inn sitt fjerde og Tillers åttende for dagen på nok et langskudd, og publikum satte kaffen i halsen da Vilde Bjørgård Kristiansen scoret to raske mål alene med keeper på iskaldt og lekkert vis.

Hege Snåsøy Hovdahls strålende markkryperscoring i lengste hjørne fra 22 meter ble kampens siste nettkjenning - og dermed en sterk 11-0-seier.

Det unge og lovende laget er nå kun ett poeng bak serielederen på tabellen.

Les kampfakta her
Strålende start for 2016-kullet

Postet av Marius L. Larsen den 29. Aug 2022

Det var mye moro på oppstartsdagen for 2016-kullet på TOBB Arena Sør lørdag.

Mye aktivitet på Tillers hovedbane lørdag formiddag.


Tiller Idrettslag Fotball inviterte alle barn født i 2016 som har bosatt seg i den blå bydelen til sin første offisielle Tiller-trening på en vaffelduftende TOBB Arena Sør sist lørdag.

I et relativt pent vær uten nedbør og habile varmegrader, var det 64 nye lovende Tiller-spillere som hadde sin første aktivitetsdag. Det var 49 gutter og 15 jenter som lekte seg med ball og hadde det utrolig gøy med flinke spillere fra J14 og G14 som instruktører.

Økta inneholdt spillsekvenser, en del avslutninger og morsomme øvelser.


Klubben ønsker å rette en takk til alle som bidro til gjennomførelsen på oppstartsdagen, spesielt våre fantastiske 14-åringer som tok imot de nye blå på forbilledlig vis.


Alle nye 6-åringer ønskes velkommen på treninger på TOBB Arena Sør utover høsten på følgende tidspunkt:
G2016: tirsdager kl.17.00-18.00
J2016: torsdager kl.17.00-18.00


Eventuelle spørsmål kan rettes til sportslig utvalg på e-post:
sportslig.fotball@tiller.idrett.no

Sursøt søndag

Postet av Marius L. Larsen den 28. Aug 2022

Slik var søndagens oppgjør i fylket.

J17-1 topper tabellen i 0. divisjon etter tre serierunder.


De blåkledde fra Tillerbyen var klare for en stappfull kampdag både her og der, og dagen startet på TOBB Arena Sør.

J13 tok imot Orkanger 2 til det som skulle bli en målrik affære på sørsida av storbyen. Tonje Viktil Fellmann sendte Tiller i føringen etter bare fem minutter, men gjestene utlignet like før pause og tok ledelsen like etter sidebytte.

Men Tiller kom tilbake. Karina Garg utlignet til 2-2, og i løpet av få minutter sørget to lekre scoringer fra Léa Emily Barzic for at de blåkledde ledet 4-2.

Orkanger skapte nerver med sin redusering kort tid før slutt, men i kampens siste spilleminutt fastsatte Oda Jenssen sluttresultatet til 5-3 og ellevill Tiller-jubel.

Les kampfakta her


Romero med dobbel

Like etterpå på samme bane tok G14-1 imot samarbeidslaget Nationalkameratene 2/Vestbyen 2, men det gikk ikke Tillers vei. Blåtrøyene lå under 0-1 halvveis, og de måtte til slutt se seg beseiret 0-4.

Les kampfakta her


På TOBB Arena Sør gikk det slag i slag. Herrer-2 tok imot Ranheim Toppfotball 3, og der ble det hjemmejubel til slutt. Elias Sandøy Myrvågnes scoret et tidlig mål som sto seg til like etter pause, for da dro Tiller ifra.

Rett etter gjestene utlignet til 1-1, kom det fire Tiller-mål på 13 minutter. Først la Benjamin Romero på til 2-1 før Espen Mathiassen økte til 3-1. Førstnevnte scoret sitt andre for dagen med sin 4-1-scoring før Petter Selvaag Solbakken fikset 5-1 ikke mange minutter etterpå.

Ranheim reduserte helt på tampen, men Tiller vant 5-2.

Les kampfakta her


G19-2 tok poeng, J14 og G16-1 tapte

Videre på søndagen så reiste G19-2 til Overhalla for å måle krefter i en fysisk tøff duell. Hjemmelaget tok ledelsen halvveis i første omgang, men David Tertels utlignet etter sidebytte og sikret dermed ett fortjent poeng.

Les kampfakta her


J14 tok turen til Stadsbygd og overraskende nok en kunstgressbane på ettermiddagen, men det skulle ende med surt poengtap rett før slutt. Hjemmelaget gikk opp i ledelsen tidlig før Mia Arnegård Kulvik utlignet. Dessverre scoret vertene vinnermålet ett minutt før slutt, noe som gjorde at Tiller tapte 1-2.

Les kampfakta her


Den nest siste seriekampen denne kvelden endte med et 1-5-tap for Trond for G16-1. Joshua Munguiko scoret Tillers mål i andre omgang.

Les kampfakta her


Alstad-hattrick

Søndagens siste duell var på Leangen, der J17-1 gjestet Strindheim. Tiller kom best i gang med en herlig lobbscoring fra Michelle Kveberg Alstad før vertene utlignet til 1-1 fra straffemerket.

Men Tiller var gode. Et selvmål og en volleyscoring fra Alstad etter fantastisk angrepsspill sørget for en fin 3-1-ledelse til pause, og det gode spillet fortsatte også etter sidebytte.

Signe Aa kranglet inn 4-1 i starten - hennes andre mål på like mange kamper i 0. divisjon - før Alstad var sikker fra straffemerket og fikset 5-1. Hattrick.

Tiller-keeper Live Espolin Johnson var raskt ute og avverget farligheter fra hjemmelaget flere ganger, men laget i helhvitt var ikke helt ferdig for kvelden.

Ingeborg Nyberg Hansens lekre frisparkmål og Ida Nygårds solide skudd i lengste kryss fra tolv meter sørget for at Tiller vant solide 7-1.

Les kampfakta herTapte for opprykksfavoritten

Postet av Marius L. Larsen den 27. Aug 2022

(Junkeren 6 - 0 Tiller) NORDLANDSHALLEN: Våre beste menn fikk det tøft mot snart opprykksklare Junkeren lørdag kveld.

Bildet er fra motsatt oppgjør på TOBB Arena Sør i juni.


Sammendrag

* To tidlige baklengsmål
* God første omgang
* 0-3 rett etter sidebytte
* Brutalt straffet
* Fullt fokus på neste kamp


Kamprapport

Tiller startet borteoppgjøret mot den suverene serielederen bra, og spesielt Robin Hermanstad var farlig frempå i noen ville åpningsminutter med hawaii-tilstander.

Men Junkeren scoret to mål på fire minutter. Først et langskudd fra parogtjue meter som havnet i lengste hjørne, og rett etterpå en retur fra et hjørnespark som ble hamret i mål på halv volley.

Tiller ga seg ikke, og de produserte flere gode halvsjanser som de ikke klarte å true hjemmelagets keeper med. I motsatt ende hadde Tiller-målvakt Tor Solvoll to solide redninger fra kloss hold som holdt trønderne inne i kampen.

Dessverre ble det en verst tenkelig start på andre omgang. Den var ikke mer enn tretti sekunder gammel da hjemmelaget økte ledelsen på et innlegg i feltet.

Men Tiller la seg aldri ned og hang med hodet. Igjen var Hermanstad farlig frempå fra skrått hold etter 58 minutter, men skuddet snek seg like utenfor lengste stolpe.

Og da skjedde det som ofte har skjedd med Tiller i år. Umiddelbart etterpå scoret Junkeren igjen. En lang bakromsball ble lobbet over Solvoll og i nettmaskene til 4-0.

Blåtrøyene fortsatte med sitt eget spill og prøvde med stor innsats, men det var Junkeren som sto for resten av scoringene. Et straffespark ble sendt i mål like før slutt, og helt på tampen ble resultatet fastsatt til 6-0 med et skudd i nærmeste vinkel.


Dette var ikke dagen for å plukke poeng, men det unge Tiller-laget fikk verdifull læring som de tar med seg videre i sluttfasen av årets sesong.

Nå rettes fokuset borte mot Orkla som spilles neste lørdag kl.16.00.


Kampfakta

IK Junkeren 6 - 0 Tiller IL
1-0 8'
2-0 11'
3-0 46'
4-0 59'
5-0 (str.) 87'
6-0 90'

18. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
Lørdag 27. august 2022 kl.19.00
Nordlandshallen (Bodø)


Laget

Tor Solvoll, Mathias Gåsbakk Vinjevoll, Trym Hansen Jetne, Andreas Solstrand Fossli (k), Nils Gunnar Barstad Eggen, Erling Kleppo Vangen, Lucas Kolstad, Alexander Gløsen, Knut Kleppo Vangen, Martin Engvik, Robin Johansen Hermanstad.

Bytter:
66' Jetne --> Jonathan Smerkerud Frønes
66' Engvik --> Noah Sevaldsen Aarmo
75' Fossli --> Joakim Harsvik Alstad
82' Kolstad --> Benjamin Romero
Før avspark: Junkeren - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 26. Aug 2022

Trønderne tar turen oppover til Bodø for å møte opprykksfavoritten lørdag kveld.

Robin Hermanstad jakter både nye målpoeng og poeng lørdag kveld. Bildet er fra motsatt oppgjør i juni.


Kampinformasjon

🏆 18. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
🆚 Junkeren
📅 Lørdag 27. august 2022
⏰ Kl.19.00
🏟 Nordlandshallen (Bodø)
💻 Direktesport.no
📲 @TillerFotball på Twitter


Bli med i Målklubben
Tror du Tiller scorer mange mål i årets sesong? Støtt de blå, og du er med i trekningen av fine premier etter sesongslutt
Så å si vunnet alt

De blåkledde fra Tillerbyen tar turen oppover til Nordlands største by og inne i en kunstgresshall for å kjempe om tre poeng, men de vet at det vil bli den tøffeste oppgaven så langt i år.

Junkeren fra Bodø er soleklar serieleder og har stø kurs mot 2. divisjon. Det er ingen som kan stoppe dem å nå målet, men Tiller har planer om å stikke kjepper i hjulene på den ellers så velgående maskina.

Hvittrøyene har vunnet 16 av 17 kamper så langt i år. Den eneste uavgjortkampen kom i lokaloppgjøret borte mot Innstranda.

Tidligere Tiller-spiller Ivar Johannes Jakobsen Unhjem er selvskreven målscorer med 13 fulltreffere.


Siste fem kamper:
✅ Kolstad 2 - 5 Junkeren
✅ Junkeren 4 - 2 Kolstad
✅ Trygg/Lade 0 - 3 Junkeren
✅ Junkeren 5 - 2 Innstranda
✅ Strindheim TF 2 - 4 Junkeren


Tapte knepent på TOBB Arena Sør

De blåkledde fra Tillerbyen tok imot Junkeren på TOBB Arena Sør i midten av juni, der de opplevde å havne under etter bare 70 sekunder. Andreas Solstrand Fossli utlignet på et utsøkt frispark, men nordlendingene tok ledelsen nok en gang.

Heldigvis utlignet Martin Engvik til 2-2 kort tid før pause, men Junkeren var hakket hvassere utover i andre omgang og vant til slutt 4-3 over et hardtkjempende Tiller-lag.


Les kamprapporten fra motsatt oppgjør her


Bedre borte enn hjemme

Tiller skal prøve å overliste et svært solid Junkeren-lag denne lørdagskvelden, og de vet at de har vunnet flere bortekamper enn hjemme.

I forrige seriekamp ble det en liten opptur selv om en tomålsledelse ble spist opp. I flere av vårens oppgjør har Tiller tapt i sluttminuttene etter å ha ledet, men mot Rosenborg 2 på mandag ble det imidlertid 2-2 og et vertifullt poeng for blåtrøyene.

Nå jakter de sin første seier på seks kamper.

Siste fem kamper:
❌ Tiller 1 - 5 Steinkjer
❌ Steinkjer 2 - 1 Tiller
🔘 Tiller 1 - 1 Bodø/Glimt-2
❌ Byåsen TF 7 - 1 Tiller
🔘 Tiller 2 - 2 Rosenborg-2


Se tabellen her


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no ca en time før avspark.
Nære full klaff

Postet av Marius L. Larsen den 24. Aug 2022

To av fire Tiller-lag gikk seirende ut av onsdagen. Her er vår oppsummering.

Alex Thien Lac Nguyen (nr to f.v.) scoret G19s eneste mål mot Levanger.


De blåkledde fra Tillerbyen opplevde en strålende onsdagskveld på forskjellige baner rundt omkring i Trøndelag. Det ble mange mål og kanskje litt rock'n'roll også.

G13-3 gjestet Gauldal på Lundamo i sin serieåpning, og det var nære at de blåkledde fikk med seg poeng. Det endte kanskje med et knepent 2-3-tap, men Tiller leverte sedvanlig god fotball og flotte scoringer.

Les kampfakta her (mål ikke oppdatert natt til torsdag)


Samtidig spilte J13-1 borte mot Freidig, og der var det en tett og jevn kamp som skulle avgjøres med kun ett mål. Silja Andersen Nordgård ble den store helten da hun scoret kampens eneste mål like før pause da Tiller vant 1-0.

Les kampfakta her


Imponerende første omgangCornelia Nordtug Knudsen (nr tre f.v.) scoret J17s tredje mål.


På TOBB Arena Sør var det to oppgjør rett etter hverandre, og noen utfordringer med garderober og allerede booket Blåstua. Heldigvis var motstanderlagene fleksible og løste situasjonen utmerket.

Kvelden på hjemmebane startet med J17-1s møte med Steinkjer i 0. divisjon. Her tok Tiller ansvar fra start og dominerte fullstendig de første 40 minuttene. Etter et drøyt kvarter sto det 3-0 i målprotokollen. Først kranglet Signe Aa inn 1-0 fra kloss hold før en kanon rett i krysset fra Kaja Sofie Johansen sørget for 2-0.

Cornelia Nordtug Knudsen la på til 3-0 alene med keeper like etterpå, og Tiller fortsatte å skape sjanser, men klarte ikke å få ballen mellom stengene flere ganger.

Istedenfor reduserte Steinkjer etter sidebytte, men Tiller holdt unna og vant fullt fortjent 3-1 i et etter hvert tøft oppgjør.

I tillegg må det legges til at 14-åringene Mia Arnegård Kulvik og Maiken Skaldehaug Holmberg fikk sin J17-1-debut, og de gjorde sine saker utmerket! Vi gratulerer!

Les kampfakta her


Nguyen scoret, men det ble ett poeng

Onsdagskveldens siste oppgjør var i G19 0. divisjon mot Levanger. Her kom Tiller best i gang og tok ledelsen ved Alex Thien-Lac Nguyen etter et massivt forarbeid av Fredrik Myrvold.

Tiller kunne fort ha ledet både 2- og 3-0 til pause, men brente sjanser førte til at målprotokollen ikke forandret seg.

Halvveis i andre omgang utlignet Levanger, men Tiller ga seg ikke. De kjørte på i sluttminuttene og kunne fort ha fått med seg alle tre poengene, men det endte 1-1 på TOBB Arena Sør.

Les kampfakta her
Overtidsdrama på Fannrem

Postet av Marius L. Larsen den 24. Aug 2022

G16-2 og G13-1 fikk det tøft mens kvinner-2 vant på overtid. Her er tirsdagens oppsummering.

Denne unge rekruttgjengen sikret tre fortjente poeng i det 95. minutt.


De blåkledde fra Tillerbyen opplevde en blandet tirsdagskveld på tre forskjellige baner. Hjemme på TOBB Arena Sør var G16-2 vertskap for Buvik. Tiller havnet tidlig under, og selv om Fanuel Yemane reduserte, økte Buvik ledelsen utover i kampen.

To reduseringer fra Joakim Viktil Fellmann ga Tiller et lite håp, men de måtte til slutt se seg beseiret 6-3.

Les kampfakta her


I Lensvika ble det også tøft for våre 13-årige gutter. Tiller tok ledelsen tidlig, men på en vanskelig gressbane ble det til slutt et 1-7-tap.

Les kampfakta her


Nyberg Hansen skapte galskapens øyeblikk

Bedre skulle det gå på Fannremsmoen der kvinner-2 gjestet Orkla i 3. divisjon. Selv om hjemmelaget tok ledelsen på en styring i feltet etter 11 minutter, var det Tiller som dominerte kampen.

Isabel Teigen avsluttet et strålende angrep kontant i mål fra ti meter etter et flott innlegg fra Emma Kalvøy Bye og gjenlegg fra Ida Sofie Bye-Andersen, og rett før pause pirket Ingeborg Nyberg Hansen inn 2-1-ledelse fra kloss hold etter et skudd fra Kalvøy Bye endte opp med retur fra keeper.

Mot spillets gang i andre omgang utlignet Orkla på et langskudd, men Tiller ga seg ikke. I tidvis svært tøffe dueller skapte de sjanser på sjanser, men kampen så ut til å ebbe ut i 2-2 og uavgjort.

Helt til midtbaneeleganten dukket opp igjen. I det 95. spilleminutt var solide Kalvøy Bye på ferde da hun fant Nyberg Hansen på åtte meter med et glimrende innlegg, og sistnevnte hamret inn 3-2 til Tiller og spinnvill jubel blant ALLE med tilknytning til bylaget.

Dermed fortsetter det unge rekruttlaget å vise sin imponerende form i 3. divisjon.

Les kampfakta her
Tre poeng over Rosenborg

Postet av Marius L. Larsen den 23. Aug 2022

(Rosenborg-2 0 - 2 Tiller) KOTENG ARENA: Tiller vant fullt fortjent over Rosenborg 2 mandag kveld.

Samtlige utespillere jubler over Synne Aunehaugens åpningsmål. Det skulle etter hvert bli en fin blåmandag på Lade.


Sammendrag

* Aunehaugen scoret først
* Winge Kristiansen doblet rett før pause
* Store målsjanser i starten av andre omgang
* Full kontroll bakover
* To debutanter på banen


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen åpnet kampen på Lade best, og de spilte vertene svært lave i perioder. Selv om hjemmelaget hadde en skuddmulighet fra 25 meter i åpningsminuttene, var det blåtrøyene det handlet om.

Andrea Holm Aune tvang frem en god redning fra keeper, og både Thale Hinsverk og Synne Aunehaugen holdt på å styre dødballer i mål - men bare nesten.

Helt fram til det 22. spilleminutt. Et perfekt hjørnespark fra Mari Kristine Vik ble styrt i mål av Aunehaugen på krigersk vis, og det var fortjent.

Gjestene fra sørsida fortsatte å dominere banespillet ved å spille seg ut fra presset gang etter gang, og like før pause ble ledelsen doblet. Andrea Sivertsen Broholm hamret ballen i stolpen, og ballen endte i en farlig retursone. Der hadde Vilde Winge Kristiansen plassert seg. Hun fintet bort en motspiller før hun satte ballen iskaldt i nærmeste hjørne fra sju meter til 2-0.


Svært nære 3-0

Andre omgang var ikke mange minutter gammel før Tiller vartet opp med to store målsjanser. Først gjorde Hedda Stuedahl-Karlsen et herlig forarbeid og serverte nysignerte Selma Saastad bak i feltet, men avslutningen gikk rett i tverrliggeren.

Kort tid etterpå fikk Saastad en ny stor mulighet etter å ha løpt fra forsvaret, men alene med keeper ble forsøket reddet av vertenes målvakt.

Stuedahl-Karlsen hadde senere annet skuddforsøk og Mari Kristine Vik flere gode innlegg, men det ville seg ikke foran mål.

På midtbanen hadde 15-årige Andrea Buberg Sæteren full kontroll, der hun strødde pasninger og ga motstanderne muskler i duellene, slik hun så mange ganger har gjort i 3. divisjon.

Bakover hadde Tiller lite å måtte hanskes med. Det var ikke mange ganger Tiller-keeper Kaisa Øien Aune måtte i aksjon.


Dermed kunne blåtrøyene strekke armene i været for nok en seier i 2. divisjon - og en ny kamp uten baklengsmål.

Mediaavdelingen har gjort nøye utregning på tabellen, som sier at Tiller på matematisk vis trenger tre poeng til - én seier - for å nå målet sitt om spill en kraftig forbedret 2. divisjon neste år. For en fantastisk oppnåelse det vil være for det nyopprykkede laget.

Se tabellen her


PS! I dag var det to debutanter. Selma Saastad, som fylte 21 år denne dagen, fikk sin første Tiller-kamp etter overgangen fra Byåsen KF. I tillegg fikk 15-årige Andrea Buberg Sæteren sin A-lagsdebut etter å ha hatt en strålende utvikling på det gode rekruttlaget.


Nå blir det en liten kamppause. Neste duell er lørdag 3. september kl.14.00 borte mot Volda.


Kampfakta

Rosenborg BK-2 0 - 2 Tiller IL
0-1 Synne Aunehaugen 22'
0-2 Vilde Winge Kristiansen 42'

12. runde 2. divisjon kvinner avd. 5
Mandag 22. august 2022 kl.19.00
Gult kort Tiller: Synne Aunehaugen (80')
Tilskuere Koteng Arena (Lade): ca 100


Laget

Kaisa Øien Aune, Synne Aunehaugen, Andrea Holm Aune, Mari Kristine Vik, Vilde Bjørgård Kristiansen, Marie Methi, Andrea Sivertsen Broholm, Thale Hinsverk, Vilde Winge Kristiansen, Hedda Stuedahl-Karlsen, Marie Schult Optun.

Innbyttere: Marita Flataunet-Jensen, Andrea Buberg Sæteren, Selma Saastad, Tiril Olsen, Aiila Renander Bransfjell.Poeng på hjemmebane

Postet av Marius L. Larsen den 22. Aug 2022

(Tiller 2 - 2 Rosenborg-2) TOBB ARENA SØR: Herrelaget ga alt og ledet 2-0, men fikk med seg et verdifullt poeng mandag kveld.

Nysginerte Alexander Gløsen (t.v.) og kaptein Andreas Solstrand Fossli scoret målene i en spennende duell.


Sammendrag

* Tiller-dominans i første omgang
* Ingen mål halvveis
* 2-0 til hjemmelaget
* Utligning like før slutt


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen, med hele fem spillere i junioralder fra start, imponerte i lange perioder mot et godt Rosenborg-lag denne mandagskvelden.

Selv om det ikke var noen scoringer de første førtifem minuttene, var det mye å glede seg over blant den stappfulle tribunen i sensommersola på TOBB Arena Sør. Tiller dominerte banespillet og begge lag hadde en ball hver i tverrliggeren, men det var hjemmelaget som skapte de største sjansene.

Alexander Gløsen, Robin Hermanstad og Knut Kleppo Vangen hadde alle en stor mulighet hver, men gjestenes keeper hadde en god dag på jobben.


Straffedrama

Men så løsnet det endelig i starten av andre omgang. Gløsen gjorde alt selv da han vant ballen midtveis på egen halvdel, fintet bort to hvitkledde spillere og stormet mot keeper. Der var han iskald og satte inn 1-0 fra nært hold.

Kvarteret før full tid ble det nok en gang ellevill jubel blant de mange frammøtte på TOBB Arena Sør. Hermanstad gikk i bakken, og Tiller fikk straffespark. Hermanstad tok straffesparket selv, men et svakt forsøk ble enkelt reddet av keeper. Men assistentdommeren hadde vinket med flagget, da det kunne så ut som om keeperen gikk for tidlig. Tiller fikk dermed et nytt straffespark, og der var Fossli sikker og hamret inn 2-0.

Tiller prøvde å holde unna, men en sterk sluttspurt fra gjestene sørget for ny nerve i kampen. Rosenborg reduserte til 1-2 i det 81. minutt på et hardt skudd i nærmeste hjørne, og seks minutter senere var lagene like langt da utligningen kom fra kloss hold etter et innlegg i feltet.

Tidligere har Tiller mistet alle poengene på tampen, men denne gang holdt det unge laget unna og sikret seg et veldig fortjent og verdifullt poeng.


Se kampen i reprise her (krever innlogging)


Neste kamp er borte mot Junkeren lørdag kl.19.00.

Se tabellen her


Kampfakta

Tiller IL 2 - 2 Rosenborg BK-2
1-0 Alexander Gløsen 50'
2-0 Andreas Solstrand Fossli (str.) 75'
2-1 81'
2-2 87'

17. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
Mandag 22. august 2022 kl.19.00
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 250


Laget

Tor Solvoll, Mathias Gåsbakk Vinjevoll, Trym Hansen Jetne, Andreas Solstrand Fossli, Nils Gunnar Barstad Eggen, Erling Kleppo Vangen, Lucas Kolstad, Alexander Gløsen, Elias Sandøy Myrvågnes, Knut Kleppo Vangen, Robin Johansen Hermanstad.

Bytter:
46' E. Vangen --> Fredrik Meland Johnsen
63' Myrvågnes --> Jonathan Smerkerud Frønes
63' Eggen --> Jørgen Kjøsnes Valleraunet
71' K. Vangen --> Espen Amandus Mathiassen
82' Vinjevoll --> Sindre Olufsen

Ubenyttede reserver: Joakim Berg Vårhus, Fredrik Myrvold, Martin Engvik, Sondre Kvikstad Stuen.Før avspark: Bortekamp på Lade

Postet av Marius L. Larsen den 21. Aug 2022

Tiller tar turen til Lade Idrettspark mandag kveld.

Ekstatiske jubelscener da Synne Aunehaugen stanget inn utligningen i juni.


Kampinformasjon

🏆 12. runde 2. divisjon kvinner avd. 5
🆚 Rosenborg 2
📅 Mandag 22. august 2022
⏰ Kl.19.00
🏟 Koteng Arena (Lade)
📲 @TillerFotball på TwitterTapte forrige helg

De blåkledde fra Tillerbyen tar turen nordover til Lade-anlegget denne mandagskvelden, samtidig som våre beste menn spiller mot samme type motstander hjemme på TOBB Arena Sør.

Les også: Før avspark: Tiller - Rosenborg 2


På Lade møter Tiller et lag som kommer fra et 2-1-tap hjemme for Volda sist helg. Et sent vinnermål sørget for at tre poeng ble med hjem til Sunnmøre.


Siste fem kamper:
✅ 3-2 vs Blindheim
✅ 4-0 vs Træff
🔘 1-1 vs Tiller
✅ 1-0 vs Herd
❌ 1-2 vs Volda


1-1 på TOBB

I motsatt oppgjør på TOBB Arena Sør i juni ble det tilskuerrekord på en kvinnekamp. Nærmere 350 tilskuere tok turen for å heie frem de blå til tre poeng, og det sier litt om stemningen på hjemmebane for tiden.

Blåtrøyene havnet under etter bare fem minutter, rett etter at de selv hadde en stor målsjanse. Men Synne Aunehaugen stanget inn 1-1 kvarteret før slutt på svært fortjent vis, og dermed endte det med ett poeng til hvert av lagene.

Etter kampslutt opplevde flere av Tiller-spillerne noe så hyggelig som å bli tatt bilder med av unge Tiller-spillere, både gutter og jenter.

Forbilder.


Les vår kamprapport her


Spillerprofil - Thale Hinsverk
Vi fortsetter vår ferd gjennom årets spillerstall. Denne gang landet pila på evighetsmaskinen Thale Hinsverk.

Thale kom til den blå bydelen fra moderklubben Kattem i forkant av 2016-sesongen. Det betyr at årets sesong er nummer sju i helblå drakt for 19-åringen.

Angrepsspilleren startet Tiller-karrieren sin som kantspiller, men har de siste årene bekledd midtbanerollen med glans. Hun ble norgemester i futsal i slutten av mars.


Visste du at Thale...

...satt på tribunen under NM-finalen i 2017, har scoret over halvparten så mange mål som antall spilte A-lagskamper (27/48) og at hun nesten alltid kommer for sent til oppmøte?


Spillerprofil - Marie Methi


Marie er en selvskreven midtbanespiller som også er lagets kaptein. 20-åringen har kun vært i Tiller så langt i sin fotballkarriere, og den har inneholdt svært mange oppturer.

Marie er norgesmester i både fotball og futsal med moderklubben sin, og har også svært mange cupmedaljer gjennom de aldersbestemte årene.

Hun tar ofte dødballer og er vanligvis svært presis med sin beryktede høyrefot.


Visste du at Marie...

...startet NM-finalen i 2017, scoret et frisparkmål fra 40 meter i 2020 og kan ikke å lyge i konkurranser?


Selma Saastad klar for Tiller

Tiller kommer til denne kampen med endringer i spillertroppen. Dina Hellebust Hegerberg har forlatt Tiller til fordel for studier i Bergen. Vi takker Dina for innsatsen i Tiller, og vi ønsker henne selvsagt lykke til på veiene videre.

En fin liten nyhet er at Selma Saastad er klar for de blåkledde fra Tillerbyen. Selma spilte senest for Byåsen Kvinnefotball og har trent med Tiller i flere uker. Angrepsspilleren har bursdag på kampdagen (22. august), og feirer derfor sin 21-årsdag med et oppgjør på Lade. Vi håper det blir en skikkelig poengfeiring!

Hun har tidligere spilt for blant annet Vålerenga og har spilt sine ungdomsår i Fet IL.

Velkommen til den blå bydelen, Selma!


Siste fem kamper:
✅ 1 - 0 vs Nardo
🔘 2 - 2 vs Molde
🔘 1 - 1 vs Rosenborg-2
✅ 4 - 0 vs Blindheim
✅ 2 - 0 vs Herd


Se tabellen her


Tiller opplevde en blandet kamp mot Herd, selv om det ble tre veldig fortjente poeng. Nå har laget trent godt hjemme på TOBB Arena Sør den siste uken og er klare til å spille en ny tøff kamp i 2. divisjon.

Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no ca en time før kampstart.Før avspark: Tiller - Rosenborg 2

Postet av Marius L. Larsen den 21. Aug 2022

Herrer A tar imot Rosenborgs andrelag mandag kveld.

Sindre Olufsen er klar for nye tøffe dueller mandag kveld.


Kampinformasjon

🏆 17. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
🆚 Rosenborg 2
📅 Mandag 22. august 2022
⏰ Kl.19.00
🏟 TOBB Arena Sør
🎫 Gratis inngang
💻 Direktesport.no
📲 @TillerFotball på Twitter


Bli med i Målklubben
Tror du Tiller scorer mange mål i årets sesong? Støtt de blå, og du er med i trekningen av fine premier etter sesongslutt


Matchballsponsor:

RognbudalenPå vei oppover

De blåkledde fra Tillerbyen ønsker gjestene fra Lerkendal velkommen til TOBB Arena Sør denne mandagskvelden.

Rosenborg 2 åpnet sesongen svakt etter nedrykket fra PostNord-ligaen, og de befant seg tidlig på nedre halvdel av tabellen.

Men i de siste kampene har de fått en oppsving. De sorte og hvite har tapt kun én av sine siste seks kamper, og dermed har de passert Tiller på tabellen før mandagens oppgjør.


Siste fem kamper:
✅ Rosenborg-2 7 - 4 Rana
✅ Rosenborg-2 6 - 2 Innstranda
🔘 Strindheim TF 2 - 2 Rosenborg-2
❌ Rosenborg-2 2 - 3 Nardo
🔘 Nardo 1 - 1 Rosenborg-2


Ingen poeng på Lerkendal

I motsatt oppgjør i slutten av mai var det bare nesten på kunstgresset på Lerkendal. Tiller fikk en imot halvveis i første omgang, og rett etterpå misset blåtrøyene fra straffemerket.

Tiller hadde sine muligheter, men istedenfor ble de straffet andre veien da Rosenborg 2 doblet ledelsen i andre omgang.

Elias Sandøy Myrvågnes reduserte til 1-2 ti minutter før full tid, men det var hjemmelaget som vant til slutt 3-1.


Les vår kampoppsummering her


Velkommen, Aleksander!

Det har skjedd endringer i stallen før dette oppgjøret. Kaptein Brede Frøysa sa farvel og signerte for Rana på proffkontrakt. Inn har Aleksander Gløsen fra Ranheim Toppfotball kommet.

Vi ønsker Aleksander velkommen til den blå bydelen!

Sistnevnte fikk debuten sin borte mot Byåsen Toppfotball, som dessverre ikke var en kamp å skryte av for de blåkledde. Tiller tapte 1-7 og fikk i tillegg Noah Sevaldsen Aarmo utvist. Det betyr at han må se mandagens kamp mot Rosenborg 2 fra tribuneplass.


Siste fem kamper:
✅ Bodø/Glimt-2 2 - 4 Tiller
❌ Tiller 1 - 5 Steinkjer
❌ Steinkjer 2 - 1 Tiller
🔘 Tiller 1 - 1 Bodø/Glimt-2
❌ Byåsen TF 7 - 1 Tiller


Se tabellen her


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no ca en time før avspark.Borte best

Postet av Marius L. Larsen den 18. Aug 2022

Målfest i flere Tiller-kamper torsdag kveld.

Michelle Kveberg Alstad (nærmest) scoret hele fem mål i J17-1s storseier. Her jubler hun med Kaja Sofie Johansen.


De blåkledde fra Tillerbyen opplevde en resultatmessig blandet torsdag, og den eneste hjemmekampen på TOBB Arena Sør var J17-2 sitt møte med Vuku.

Her fikk blåtrøyene verst tenkelig start ved å ligge under 0-2 etter et knapt kvarter. Nordtrønderne økte ledelsen til pause og vant til slutt 4-0, selv om Tiller også hadde flere store målsjanser de ikke omsatte til scoringer.

På Rosenborgbanen var det J17-1 som spilte sin første 0. divisjonskamp mot samarbeidslaget Trond/Nardo. Tiller disket opp med lekre angrep på menyen og tok driksen selv da de vant hele 11-0. Michelle Kveberg Alstad scoret fem mens Cornelia Nordtug Knudsen og Emma Kalvøy Bye scoret to hver. De to siste målene ble scoret av Kaja Sofie Johansen og Ida Nygård.

Denne kampen var også debuten for lagets nye keeper Live Espolin Johnson som kom fra Astor. Hun hadde flere trygge redninger, gode involveringer som bakerste spiller og ikke minst holdt nullen på befriende vis.


Gunnes Gumdal sørget for seier

Til samme tid var G14-1 på besøk hos Leik i Korsvegen i serieåpningen. Den startet med oppoverbakke for Tillers del, da hjemmelaget tok ledelsen etter åtte minutter.

Patrik Tørset Johnsen utlignet til 1-1 før sidebytte før Jonas Schjetlein Sørli sendte Tiller foran rett etter pause. Leik utlignet til 2-2 kort tid etterpå, men denne kvelden var byguttene sin.

Helt på tampen ble Martin Gunnes Gumdal den store helten. Med sine to scoringer rett etter hverandre førte det til at Tiller vant 4-2 i en tøff bortekamp.


Kveldens siste oppgjør var G16-2 mot Melhus på bortebane. Tiller hang godt med, men selv om Lucas Sørgjerd og Dennis Klausen scoret for de blå, endte det med et svært knepent 2-3-tap.Klart for TINE Fotballskole Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 16. Aug 2022

I dag, onsdag, sparkes TINE Fotballskole Tiller i gang på TOBB Arena Sør.

Mange unge fotballspillere tar turen til TOBB Arena Sør denne uka.


Tiller Idrettslag Fotball gleder seg enormt til å ta imot totalt 183 jenter og gutter fra onsdag til søndag til TINE Fotballskole Tiller.

Endelig kan vi ta imot en stor gjeng unge fotballspillere uten restriksjoner. 105 av de yngste står klare på kunstgresset onsdag morgen, og de holder på til fredag. Da tar de eldste over og fortsetter til søndag ettermiddag.

Over 25 trenere og assistenter, deriblant noen av våre A-lagsspillere og fra ungdomslagene, er klare for veilede de mange unge fotballspillerne til flere dager med læring og moro.


Visste du at...

...TINE Fotballskole Tiller ble kåret til Trøndelags beste i 2020 og 2021?

Les mer her


Det er et stort dugnadsarbeid som utføres både i forkant og under fotballskolen. Klubben kan ikke få takket nok alle de som hjelper til - det er høyt verdsatt av alle.

Vi ønsker også å takke våre samarbeidspartnere som støtter oss med matvarer og materiell:
Goman Bakeri, InterSport Tiller Torget, AssistCo, Gilde, Norfresh og Salmar.


Vi gleder oss veldig til å ta imot til alle spillere, trenere og dugnadsgjeng.

Velkommen til TOBB Arena Sør!

#BestSammen


Seiret i slitekamp

Postet av Marius L. Larsen den 16. Aug 2022

(Tiller-2 2 - 1 Verdal) TOBB ARENA SØR: Kvinner rekrutt fikk sin fortjente revansje over Verdal mandag kveld.

Ingeborg Nyberg Hansen (i midten) scoret kampens siste mål mot Verdal. Det sørget for tre nye poeng.


Sammendrag

* Teigen sendte Tiller foran tidlig
* 1-1 mot spillets gang
* Nyberg Hansen banket inn 2-1 etter sidebytte
* Gigantiske Tiller-sjanser hele kampen gjennom
* Vertene dominerte ballinnehavet


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen ville svært gjerne revansjere deres eneste tap så langt i 3. divisjonssesongen. Tiller 2 tapte borteoppgjøret mot Verdal i serieåpningen i april, men denne gang på TOBB Arena Sør skulle hjemmelaget strekke armene i været til slutt.

Etter bare ti minutter var det et smart cornertrekk som førte til at Isabel Teigen hamret ballen i nærmeste vinkel til 1-0, og lista var lagt.

Vertskapet spilte god angrepsfotball og skapte store målsjanser. En god håndfull alene med keeper som ble bare nesten, noen skudd fra distanse som traff rett på målvakta og Emma Kalvøy Byes halvvolleyforsøk rett i tverrliggeren.

Istedenfor utlignet Verdal til 1-1 halvveis i omgangen på sin første målsjanse. Et skudd fra 18 meter gikk kontant i lengste hjørne.


Nyberg Hansen ble matchvinner

Tiller fortsatte å styre oppgjøret mot en lavtliggende motstander i det varme sommerværet på TOBB Arena Sør.

Seks minutter etter side bytte ble det jubel igjen. Ingeborg Nyberg Hansen plukket opp kaptein Emma Jensens frispark, og fra seks meter banket hun inn 2-1 til hjemmelaget.

For selv om Tiller hadde full kontroll på kampen, vil de nok ergre seg over ikke å ha punktert den på et tidspunkt. Ubesluttsomhet på siste tredjedel får ta noe av skylden, selv om det ble skapt flere store muligheter.

Ida Sofie Bye-Andersen hadde flere gode innlegg som nesten ble tuppet i mål fra kloss hold, Michelle Kveberg Alstad skjøt rett på keeper i en en-mot-en-situasjon og Hege Snåsøy Hovdahl misset på en sprett-retur fra keeper fra få meter.

Gjestene fra nord i Trøndelag hadde lite å komme med fremover, og midtstopperne Jensen, Celine Kleiven Vevle og Tiril Olsen hadde god kontroll på det som kom imot.


Kampen ebbet ut i en svært fortjent 2-1-seier over en fysisk tøff motstander og dermed en solid start på høstsesongen.

Neste kamp i 3. divisjon er borte mot Orkla tirsdag 23. august kl.20.00.

Se tabellen her


Kampfakta

Tiller IL-2 2 - 1 Verdal IL
1-0 Isabel Teigen 10'
1-1 24'
2-1 Ingeborg Nyberg Hansen 51'

12. serierunde 3. divisjon kvinner
Mandag 15. august 2022 kl.20.30
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 70


Laget

Marita Flataunet, Kaja Sofie Johansen, Tiril Olsen, Emma Jensen (k), Vilde Bjørgård Kristiansen, Ingeborg Nyberg Hansen, Andrea Buberg Sæteren, Emma Kalvøy Bye, Isabel Teigen, Cornelia Nordtug Knudsen, Ida Sofie Bye-Andersen.

Innbyttere: Ella Selvaag Solbakken, Celine Kleiven Vevle, Hege Snåsøy Hovdahl, Ida Nygård, Michelle Kveberg Alstad.
Oppstart for 2016-kullet

Postet av Marius L. Larsen den 15. Aug 2022

Vi ønsker de nye blå velkommen i Tiller Idrettslag Fotball. Trykk på bildet for å se i større versjon.


Tiller Fotball ønsker foreldre/foresatte velkommen til oppstartsmøte tirsdag 23. august.

Foreldre-/informasjonsmøte vil finne sted i Blåstua, 2. etasje på Fotballhuset på TOBB Arena Sør.

Jenteforeldre kl.18.30-19.30 og gutteforeldre kl.20.00-21.00. Alle barn bør her være representert med minst en forelder/foresatt. 


Agenda:
- informasjon om Tiller Fotball
- utstyr
- økonomi
- foreldrevettregler
- rekruttering til lag-roller
- registrering av utøvere 

                   

Vi er avhengige av foreldre som er med og bidrar med lagsroller som trenere, lagleder, kasserer etc. Så er du en ivrig mamma eller pappa som allerede nå vet at du ønsker å bidra rundt lagene som nå skal i gang, - ta kontakt med oss på Facebook eller mail fotball@tiller.idrett.no. Vi oppfordrer spesielt kvinner og pedagoger til å ta på seg trenerrolle.

                   

Tiller Idrettslag Fotball ønsker ALLE jenter og gutter velkommen til oppstart lørdag 27. august kl.10.00 

                   

Agenda:
 kl.10.00 - Oppmøte på TOBB Arena (Adresse: Torvmyra 4)

-  Samling med barna der trenere deler opp i grupper og har ulike øvelser (egne jentegrupper)
-  Ta med drikkeflaske, egnet fottøy og klær etter været 

                           

VELKOMMEN TIL ALLE TILLERJENTAN OG GUTTAN!
Positiv start - pinlig avslutning

Postet av Marius L. Larsen den 14. Aug 2022

Det ble både høyt og lavt for våre to beste lag denne lørdagen.

Kvinnene fortsetter å toppe sin avdeling. Her etter Synne Aunehaugens straffescoring mot Herd. Herrene er dessverre i motsatt ende av tabellen etter et skrekkelig bortetap.


De blåkledde fra Tillerbyen kunne endelig oppleve en luksuslørdag med to A-lagskamper rett etter hverandre, der kvinnelaget gjestet Herd og umiddelbart etter kampslutt så startet herrene sin bortekamp mot Byåsen Toppfotball.

Våre beste kvinner skulle få oppleve en tøff bortekamp av et Herd-lag som jakter en topp 5-plassering, men mål på gode tidspunkt sørget for en etter hvert så komfortabelt trønderseier.

Etter kvartetet spilt ble Marie Schult Optun felt dypt inne i 16-meteren, og dommeren pekte på straffemerket. Synne Aunehaugen var like sikker som høstens rentehevinger og fikset 1-0 til de helhvite.

Det var fullstendig Tiller-dominans i ballinnehavet, men en svært lavtliggende motstander gjorde det vanskelig for bortelaget. Allikevel sto det 2-0 til pause etter et lekkert skudd fra parogtjue meter med venstrefoten fra toppscorer Vilde Winge Kristiansen fant nærmeste vinkel.

Tiller kunne ha scoret flere, for selv om alt ikke gikk helt på skinner, så skapte de svært store målsjanser. Både Winge Kristiansen og Hedda Stuedahl-Karlsen hadde to gigantiske muligheter hver, men ballen ville ikke innenfor stengene. Louisa Stuedahl skjøt like utenfor lengste stolpe fra langt hold og Andrea Holm Aunes returvolley fra 14 meter gikk like over mål.

Kampen ebbet ut i en veldig fortjent 2-0-seier på en dag der Tiller helt sikkert føler de kunna ha gjort det enda bedre.

De blå topper fremdeles tabellen i 2. divisjon med kun sju serierunder igjen av sesongen.


Se kampfakta her


Pinlig på Dalgård

Dessverre gikk det ikke like godt med våre beste menn i et tøft bortemøte med toppfotballklubben Byåsen på Dalgård.

Tiller stresset hjemmelaget til å gjøre flere feil innledningsvis, men de kunne ikke stå imot at rødtrøyene tok ledelsen etter 24 minutter. Byåsen TF økte deretter ledelsen til 3-0, men så stusset Andreas Solstrand Fossli inn 1-3 og en viktig redusering rett før sidebytte.

Dessverre skjedde det mer før fløyta hørtes på Dalgård. Nysigneringen Noah Sevaldsen Aarmo pådro seg et direkte rødt kort for takling som bakerste spiller, og Tiller måtte dermed spille med en mann mindre resten av kampen.

Det skulle vise seg å bli ekstra vanskelig mot et godt hjemmelag. De økte ledelsen ytterligere tidlig i andre omgang, og et sjanseløst Tiller-lag måtte til slutt se seg slått 1-7.

Det største nederlaget for herrer A siden 5-0-tapet borte for KFUM Oslo i 2. divisjon i 2011.

Nå må de blå virkelig brette opp ermene i de ti siste kampene i årets Norsk Tipping-ligaen for å fornye eksistensen på nivå fire.


Se kampfakta her
Før avspark: Byåsen TF - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 12. Aug 2022

Herrer A gjester Dalgård og Byåsen Toppfotball lørdag ettermiddag.

Erling Kleppo Vangen scoret Tillers mål i forrige serierunde. Treffer han nettmaskene på Dalgård?


Kampinformasjon

🏆 16. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
🆚 Byåsen TF
📅 Lørdag 13. august 2022
⏰ Kl.15.00
🏟 Byåsen Arena (Dalgård)
💻 Direktesport.no
📲 @TillerFotball på Twitter


Bli med i Målklubben
Tror du Tiller scorer mange mål i årets sesong? Støtt de blå, og du er med i trekningen av fine premier etter sesongsluttFor sent å ta igjen suverene Junkeren?

De blåkledde fra Tillerbyen tar den korte turen vestover til Dalgård Byåsen Toppfotball denne lørdagen, og de møter et Byåsen-lag som fremdeles jakter opprykk.

Selv har den drømmen fått en hard realisme de siste par månedene, da Junkeren ikke ser ut til å kunne stoppes i jakten på 2. divisjonsspill.

Rødtrøyene fra vestsiden av byen tapte for Nardo rett før sommerferien, men ellers har det vært mye å juble for både i serien og i cupen, helt til det ble et knepent nederlag for eliteserielaget Sandefjord (1-2).

Byåsens toppscorer så langt er Jonas Bolkan Nordli med 13 fulltreffere. Nå prøver de fortsatt å ta igjen serielederen fra Bodø, men da må Bolkan Nordli og resten av rødtrøyene beseire Tiller.


Siste fem seriekamper:
🔘 Kolstad 1 - 1 Byåsen TF
✅ Byåsen TF 4 - 0 Innstranda
✅ Nardo 4 - 3 Byåsen TF
✅ Byåsen TF 2 - 1 Melhus
✅ Innstranda 0 - 6 Byåsen TF


Årsbeste i mai

I motsatt oppgjør på TOBB Arena Sør i slutten av mai ble det blå hjemmejubel. Tiller møtte et Byåsen Toppfotball-lag som den gang ikke hadde opplevd nederlag i Norsk Tipping-ligaen, men så var det en heltent Tiller-gjeng som kanskje overrasket noen.

Selv om de blå havnet under etter 70 sekunder, snudde de kampen i første omgang med tre raske scoringer rett før pause.

Gjestene fra Dalgård reduserte like før full tid, men det holdt uansett til tre viktige hjemmepoeng for Tiller - som så langt er den eneste seieren på eget kunstgress.


Les vår kamprapport fra mai her


Fossli tilbake

Tiller leverte en helt grei prestasjon mot et solid Bodø/Glimt 2-lag forrige helg. Hjemmelaget tok ledelsen, men så utlignet nordlendingene nesten umiddelbart. Kampen endte til slutt 1-1 og vil kanskje blir mest husket for keeper Tor Solvolls to strafferedninger.


Siste fem kamper:
❌ Tiller 3 - 4 Junkeren
✅ Bodø/Glimt-2 2 - 4 Tiller
❌ Tiller 1 - 5 Steinkjer
❌ Steinkjer 2 - 1 Tiller
🔘 Tiller 1 - 1 Bodø/Glimt-2


Se tabellen her


Tiller ligger kun tre poeng over nedrykksstreken og vet at det må flere seiere til for å unngå en tur ned en divisjon. Samtidig er det ikke langt opp til øvre halvdel dersom man klarer å opparbeide seg jubelscener på Dalgård på lørdag.

En ny god treningsuke er gjennomført med mye folk på feltet, deriblant en friskmeldt Andreas Solstrand Fossli, som sto over oppgjøret mot Bodø/Glimt 2.

Resten skal også være klare for å brette opp ermene på nytt.


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no ca en time før kampslutt.Før avspark: Herd - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 12. Aug 2022

Kvinnelaget returnerer til 2. divisjon med et bortemøte med Herd lørdag ettermiddag.

Denne gjengen ønsker å fortsette seiersformen i 2. divisjon.


Kampinformasjon

🏆 11. runde 2. divisjon kvinner avd. 5
🆚 Herd
📅 Lørdag 13. august 2022
⏰ Kl.13.00
🏟 AMFI Moa Stadion (Ålesund)
📲 @TillerFotball på TwitterBedre borte enn hjemme

De blåkledde fra Tillerbyen tar nok en gang turen til Ålesund. Forrige gang var 30. april, da Blindheim ble beseiret 3-0.

Nå venter bylaget Herd i en tøff bortekamp for trønderne. Laget fra Moa serieåpnet med en knallsterk 9-1-seier over Træff før det ble tøffere i serien. For øvrig er denne seieren kun den eneste på hjemmebane så langt, men de har også beseiret Blindheim og Volda samt spilt uavgjort mot Molde.

Lagets siste signering i juni, Thea Dalhaug Ulla, rakk å spille én kamp før blåskjortene tok sommerferie. Ellers er det lite nytt på overgangsfronten ifølge fotball.no.


Siste fem kamper:
❌ Tiller 6 - 1 Herd
🔘 Herd 2 - 2 Molde
❌ Hødd 2 - 1 Herd
✅ Volda 1 - 2 Herd
❌ Herd 0 - 1 Rosenborg 2


Vilde telte nesten til fem

Lagene møttes i motsatt oppgjør i slutten av mai. På en småvarm lørdag på TOBB Arena Sør var det ingen tvil om hvor seieren skulle havne hen.

Tiller tok ledelsen tidlig og så seg aldri tilbake. Til pause sto det 3-0, og med blant annet fire mål fra toppscorer Vilde Winge Kristiansen, ble det til slutt en knallsterk 6-1-seier.


Les vår kamprapport fra mai her


Spillerprofil - Hege Snåsøy Hovdahl


Vi har kommet til en spiller som er anvendelig som få. Hege er en 20-åring som har spilt fotball for moderklubben sin nesten hele karrieren, og hun har opplevd litt av hvert i helblått.

Hun fikk sin seniordebut som 15-åring i 2018, da A-laget slo Tynset i serieåpningen i 3. divisjon. Hun har senere opplevd å delta på mange reisecuper og utallige kamper med stort sett positivt utfall.

Hege er en god gammel Frosta-potet som kan brukes overalt, men i de senere årene har hun passet best som back og spiss.


Visste du at Hege...

...er norgesmester med Tiller, har sølv i Norway Cup og er ekstremt god til å holde på ballen?


Spillerprofil - Celine Kleiven Vevle


Celine har også spilt sin hele fotballkarriere i den blå bydelen. Hun startet som midtbanespiller, men er nå primært en forsvarsspiller med mye rutine på høyt nivå.

Hun var en del av den gode '99-årgangen som startet opp kvinnefotballen i Tiller i 2017, og laget rykket opp på første forsøk fra 4. divisjon.

Celine er alltid tøff i duellene og legger lite i mellom.


Visste du at Celine...

...har to sølv i Norway Cup og hun scoret det første Tiller-målet i opprykkskampen mot Steinkjer i fjor?


Holm Aune med

Tiller tok sommerferie på en hinsides tabelltopp-posisjon etter de 10 første kampene (seieren over Byåsen Kvinnefotball ble strøket, red. anm.). Tiller leder med to poeng foran opprykksfavoritt Molde med en kamp til gode.

Blåtrøyene ønsker å fortsette den gode formen de har vært i gjennom vårsesongen. Tiller står foreløpig uten nederlag og åtte seiere på de ti første kampene.

De neste åtte oppgjørene vil by på større utfordringer, ettersom kun to av dem er hjemme på eget kunstgress. Av de fire langturene, så er høstens første denne lørdagen mot Herd.


Siste fem kamper:
✅ Tynset 0 - 3 Tiller
✅ Tiller 1 - 0 Nardo
🔘 Molde 2 - 2 Tiller
🔘 Tiller 1 - 1 Rosenborg-2
✅ Tiller 4 - 0 Blindheim


Se tabellen her


Til lørdagens svipptur innom Ålesund mangler Tiller angrepsspiller Sandra Aardahl Gulstad som ennå ikke er klar etter sommerens operasjon. Laget håper den raske kantspilleren er straks tilbake for å hjelpe blåtrøyene med flere trepoengere.

Ellers skal resten, inkludert Andrea Holm Aune, være særdeles kampklare for en heidundrende høstsesong.


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no ca en time før kampstart.Til kvartfinale i NM

Postet av Marius L. Larsen den 11. Aug 2022

(J19 Strindheim 0 - 1 Tiller) RUTA ARENA: Tiller er videre til kvartfinalen i Norgesmesterskapet etter en sliteseier torsdag kveld.

Matchvinner Emma Kalvøy Bye er inne i klynga der et sted.


Sammendrag

* Jevn og tøff kamp igjen
* Få store målsjanser
* Kremmerhus av Emma Kalvøy Bye
* Blant de åtte beste i Norge


Kamprapport

Da skulle finalelagene fra Norway Cup møtes igjen. Både Strindheim og Tiller har stolte tradisjoner med sine jentelag de siste årene, og det var duket for nok en tøff kamp mellom to solide lag denne torsdagskvelden.

I åttedelsfinalen i J19-NM var det hjemmelaget som var mest aggressiv i åpningsminuttene, men Tiller-keeper Marita Flataunet hadde god kontroll på det lille som slapp gjennom et sikkert forsvar.

Tiller kom bedre med fra kvarteret spilt, og den største sjansen hadde Isabel Teigen. Et perfekt angrepsspill med vending ut mot Emma Kalvøy Bye endte med innlegg til Teigen, men det harde volleyforsøket snek seg like over mål.

Det var mye nesten fra begge lag, der gjestene fra sørsida var hakket hvassere i angrepsspillet.


Kalvøy Bye vendte på femøringen

Andre omgang startet med en stor Strindheim-sjanse som snek seg utenfor lengste stolpe, og resten av oppgjøret bar preg på mange dueller og to lag som jevnet ut hverandre på det som skulle bli en regntung fotballkveld.

Tiller fortsatte å skape gode angrep med sin ballbesittende spillestil, og ti minutter før full tid eksploderte jubelskalaen på Leangen. Kalvøy Bye mottok ballen rett utenfor 16-meteren, vendte innover og bestemte seg for å kline til - og rett i nærmeste vinkel på det lekreste vis til 1-0 for de helhvite.

De siste minuttene handlet om å gjøre det enkelt. Tiller holdt Strindheim unna og kunne til slutt juble over avansement.

Nå venter kvartfinale i NM, som det eneste trønderske innslaget, en eller annen gang i september. For en deilig gulrot å se fram til!


Vi gratulerer så mye med seieren, og vi er skikkelig stolte over dette unge og fremadstormende laget! Fantastisk prestasjon!Kampfakta

Strindheim IL 0 - 1 Tiller IL
0-1 Emma Kalvøy Bye 80'

Åttedelsfinale NM J19 Telenor Cup
Torsdag 11. august 2022 kl.18.00
Gult kort Tiller: Isabel Teigen
Tilskuere Ruta Arena (Leangen): ca 80


Laget

Marita Flataunet, Ella Selvaag Solbakken, Kaja Sofie Johansen, Emma Jensen (k), Ida Nygård, Vilde Bjørgård Kristiansen, Andrea Buberg Sæteren, Emma Kalvøy Bye, Isabel Teigen, Cornelia Nordtug Knudsen, Ida Sofie Bye-Andersen.

Innbyttere: Ayla Elise Buzzi Latifi, Malin Strømsnes Kvingedal, Arlinda Shala.Aarmo klar for Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 11. Aug 2022

Herrer A forsterkes med forsvarsspiller fra Ranheim Toppfotball.

Noah Sevaldsen Aarmo (19) er en ung forsvarsspiller som er klar for å krige om poeng i Norsk Tipping-ligaen. Her fra forrige helgs oppgjør på TOBB Arena Sør.


Tiller Idrettslag Fotball er glad for å kunne presentere Noah Sevaldsen Aarmo som ny Tiller-spiller. 19-åringen fra Bindal fikk sin Tiller-debut i 1-1-oppgjøret mot Bodø/Glimt 2 sist helg, og mediaansvarlig rakk ikke å offentliggjøre nyheten grunnet tilstedeværelse i Norway Cup og ingen datamaskin tilgjengelig.

Noah signerte for Namsos i 2018-sesongen, og året etter ble det overgang til Ranheim Toppfotball og skolegang i Trondheim.

Han har spilt fotball i fjæra helt fram til nå, og han har opparbeidet seg erfaring fra G19 0. divisjon, Norsk Tipping-ligaen og 4. divisjon. Han spilte nesten samtlige kamper i fjorårets korte sesong i 3. divisjon da Ranheims andrelag rykket ned til nivå fem.

Aarmo fikk tilliten fra start i møtet med Bodø/Glimt 2 på TOBB Arena Sør sist søndag, og gjorde sine saker bra sammen med mer rutinerte Sindre Myrvold Welo som midtstoppermakker.


Nå ser han allerede frem til et borteoppgjør mot Byåsen Toppfotball førstkommende lørdag.


Velkommen til den blå bydelen, Noah!

Forza Tiller!

Til semifinalen i OBOS-cup

Postet av Marius L. Larsen den 9. Aug 2022

(J14 Tiller 3 - 1 Sverre) TOBB ARENA SØR: J14 storspilte og vant fullt fortjent over Sverre i kvartfinalen i OBOS-cup mandag kveld.

Semifinale venter denne gjengen senere i høst!


Sammendrag

* 1-0 til Tiller halvveis
* Dobbel fra Kulvik, en fra Tellevik
* Historiebeste fra J2008?
* Semifinale neste


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen har kanskje knapt rukket å lande fra sine feriedestinasjoner før høstsesongen ble sparket i gang hos de aldersbestemte lagene denne mandagskvelden.

J14 var først ut med sitt kvartfinaleoppjør mot Sverre, laget som vant Storsjøcupen tidligere i sommer. Og jentene kledd i helblått skulle faktisk vise årsbeste i første omgang - og kanskje lagets beste omgang noensinne, ifølge trenerteamet.

Til pause ledet Tiller 1-0 etter scoring av Mia Arnegård Kulvik etter et strålende angrepsspill og perfekt målgivende pasning fra Ingrid Marie Måløy.

Tidlig i andre omgang doblet hjemmelaget ledelsen. Olivia Johansen Tellevik fikset 2-0 med et glimrende skudd i en perfekt bue over keeper og i mål fra 14 meter.

Tiller fortsatte presset mot Sverres 16-meter. Arnegård Kulvik ble tomålsscorer da hun vendte bort forsvaret og trillet ballen elegant i lengste hjørne.

Gjestene fra Levanger reduserte helt på tampen, men det tok ikke fra Tillers store prestasjon denne deilige sommerkvelden på TOBB Arena Sør.

Tiller, med blant annet 09-erne Maia Sommer Larsen og Léa Emily Barzic på laget, vant 3-1 og er videre til semifinalen i OBOS-cup senere i høst!


Vi gratulerer laget med en solid prestasjon!


Samme kveld avanserte G13 til kvartfinale i samme turnering, da Sparbu/Sørlia ble slått hele 10-1 på bortebane.


Kampfakta

Tiller IL 3 - 1 IL Sverre
1-0 Mia Arnegård Kulvik 22'
2-0 Olivia Johansen Tellevik 41'
3-0 Mia Arnegård Kulvik 55'
3-1 62'

Kvartfinale OBOS-cup J14
Mandag 8. august 2022 kl.18.30
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 80


Laget

Melawt Efrem Rezene, Victoria Alise Ingolfsen Sæther, Frida Karine Helgheim Bang, Christine Finnland, Maia Sommer Larsen, Nora Wilmann, Elida Haugen Karlsen, Ida Solberg, Olivia Johansen Tellevik, Mia Arnegård Kulvik, Ingrid Marie Måløy.

Innbyttere: Carine Cat Thy Tran, Johanna Ødelien Langø, Rakel Margrethe Lånke, Léa Emily Barzic.Mister tre poeng

Postet av Marius L. Larsen den 8. Aug 2022

Tiller blir fratatt tre poeng i 2. divisjon kvinner.

Denne gjengen får ikke med seg poengene fra Dalgård i mai.


De blåkledde fra Tillerbyen gleder seg til høstoppstart i 2. divisjon kvinner førstkommende lørdag, da turen går til Ålesund og Herd.

Deretter venter en bortekamp på Lade før det egentlig skulle være en etterlengtet hjemmekamp mot Byåsen Kvinnefotball. Men mandag kom den offisielle beskjeden om at laget har trukket seg fra seriespill og klubben legges ned. Lagets kamper er derfor strøket fra tabellen.

Tiller slo rødtrøyene på eget kunstgress i slutten av mai, og det er disse tre poengene og to målene laget nå mister fra tabellen, i tillegg til en hjemmekamp.


Oppdatert tabell finnes herReddet to straffespark og sikret poeng

Postet av Marius L. Larsen den 7. Aug 2022

(Tiller 1 - 1 Bodø/Glimt-2) TOBB ARENA SØR: Herrelaget tok ledelsen og holdt på å miste alt av poeng, men to strafferedninger fra keeper Tor Solvoll sørget for at ett ble igjen i Trondheim sør.

Keeper Tor Solvoll reddet to straffespark mot Bodø/Glimt. Han spiller med hansker fra KLA, som så mange andre keepere i Tiller Fotball gjør.


Sammendrag

* Erling Kleppo Vangen sendte Tiller foran
* Utligning minuttet senere
* Begge lag hadde store sjanser
* Solvoll reddet to straffespark


Kamprapport

Det ble en rar inngang til kampen mot Bodø/Glimt 2, da bortelagets drakter ikke hadde ankommet Værnes lufthavn og Tiller måtte ringe sine venner i Strindheim om lån av gule drakter, noe de sporty stilte opp med.

Samtidig var heller ikke rettighetshaver Direktesport på plass på TOBB Arena Sør, så våre supportere på reisefot måtte nøye seg med Twitter.

Men blant de 200 oppmøtte på TOBB Arena Sør denne søndagen fikk se et Tiller-lag virkelig på hugget i åpningsminuttene. En ivrig Robin Hermanstad skapte trøbbel for nordlendingene, men det ble bare nesten.

I det 17. minutt ble det imidlertid jubel. Et godt innlegg fra høyre ble etter hvert snappet opp av Erling Kleppo Vangen som fra 15 meter banket inn 1-0 i lengste hjørne på lekkert vis.


Dessverre holdt ledelsen et knapt minutt. Bodø/Glimt 2 gikk rett i angrep og stanget inn utligningen fra kloss hold.

Sindre Olufsen og Hermanstad hadde en god skuddmulighet hver før pause, men begge forsøkene gikk over mål. I andre enden fikk gjestene straffespark, men Tiller-keeper Tor Solvoll reddet mesterlig.

Hjemmelaget kjørte på i starten av andre omgang også, men det ville seg ikke helt foran mål. Kampen jevnet seg ut midtveis, men mot slutten tok Tiller tak igjen. Hermanstads skudd fra 16 meter som keeper reddet var det nærmeste de kom vinnermål.

Men nok en gang fikk Bodø/Glimt 2 straffespark - denne gang i det 90. minutt. Men igjen var han på plass, tigeren fra Oppdal - Solvoll gikk riktig vei og reddet gultrøyenes andre forsøk fra ellevemetersmerket på glimrende vis.


Kampen ebbet ut i 1-1 og ett poeng hver denne søndagen.

Neste oppgjør er borte mot Byåsen Toppfotball lørdag kl.15.00.


Kampfakta

Tiller IL 1 - 1 FK Bodø/Glimt-2
1-0 Erling Kleppo Vangen 17'
1-1 18'

15. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
Søndag 7. august 2022 kl.16.00
Gule kort Tiller: Sindre Myrvold Welo (58'), Lucas Kolstad (87')
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 200


Laget

Tor Solvoll, Jørgen Kjøsnes Valleraunet, Sindre Myrvold Welo, Noah Sevaldsen Aarmo, Sindre Olufsen, Erling Kleppo Vangen, Lucas Kolstad, Elias Sandøy Myrvågnes, Knut Kleppo Vangen, Brede Frøysa (k), Robin Johansen Hermanstad.

Bytter:
56' Valleraunet --> Nils Gunnar Barstad Eggen
63' Myrvågnes --> Espen Amandus Mathiassen
82' Frøysa --> Jonathan Smerkerud Frønes

Ubenyttede reserver: Christian Grindvold, Trym Hansen Jetne, Joakim Harsvik Alstad, Niklas Danielsen Solem, Alexander Kvalvik, Martin André Elverum Engvik.Før avspark: Tiller - Bodø/Glimt 2

Postet av Marius L. Larsen den 7. Aug 2022

Herrer A tar imot Norges beste klubb søndag ettermiddag på TOBB Arena Sør.

Ingenting å holde igjen for nå, gutter.


Kampinformasjon

🏆 15. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
🆚 Bodø/Glimt 2
📅 Søndag 7. august 2022
⏰ Kl.16.00
🏟 TOBB Arena Sør
🎫 Gratis inngang
💻 Direktesport.no
📲 @TillerFotball på Twitter


Bli med i Målklubben
Tror du Tiller scorer mange mål i årets sesong? Støtt de blå, og du er med i trekningen av fine premier etter sesongsluttSjøvold spilte sist - kommer han tilbake?

De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Bodø/Glimts nest beste spillere velkommen til TOBB Arena Sør denne søndagen.

Tiller tar imot et Bodø/Glimt-lag de færreste vet hva består av fra runde til runde. I forrige seriekamp slo de Strindheim Toppfotball 3-1 med et forsterket 3. divisjonslag bestående av flere A-lagsspillere - deres første seier på 11 kamper - men i motsatt oppgjør bare en uke i forveien, ble det et 4-0-tap.

Tidligere Tiller-kaptein Fredrik Sjøvold har spilt fem kamper for andrelaget, men kun én kamp av dem har vært utenfor Bodø (Steinkjer borte). Det hersker dermed usikkerhet om han blir å finne på TOBB Arena Sør søndag ettermiddag.


Siste fem kamper:
❌ Byåsen TF 3 - 0 Bodø/Glimt-2
❌ Steinkjer 1 - 0 Bodø/Glimt-2
❌ Bodø/Glimt-2 2 - 4 Tiller
❌ Strindheim TF 4 - 0 Bodø/Glimt-2
✅ Bodø/Glimt-2 3 - 1 Strindheim TF


Målbonanza sist

I motsatt oppgjør på Aspmyra rett før sommerferien var det Tiller som kunne juble over tre poeng og tok dermed en pust i bakken med et lettelses sukk.

Det var 0-0 til pause, og totalt ble det fire mål i løpet av ti minutter litt ut i andre omgang. Tiller hadde fire ulike målscorere og vant til slutt 4-2 etter at Martin Engvik kontret inn kampens siste mål.

Men fremdeles står Tiller med kun én seier på eget kunstgress etter halvspilt sesong.


Les vår kamprapport fra Aspmya her


Kan få luke ved seier

Tiller kommer til dette oppgjøret vel vitende om at lagene under nedrykksstreken begynner å snuse på dem.

Da må presisjonen og viljen litt opp fra forrige hjemmekamp, skal de klare å slå Norges beste klubb denne søndagen.

Eller gjenta suksessen fra Aspmyra.

Siste fem kamper:
✅ Rana 1 - 3 Tiller
❌ Tiller 3 - 4 Junkeren
✅ Bodø/Glimt-2 2 - 4 Tiller
❌ Tiller 1 - 5 Steinkjer
❌ Steinkjer 2 - 1 Tiller


Se tabellen her


Det rapporteres om god stemning innad i gruppa og motiverende treningsuker. Nå handler det om å få ut det de har innabords nok en gang.


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no ca en time før kampstart.