Kategori

Knepent tap i første kamp

Postet av Marius L. Larsen den 29. Okt 2022

(Porsanger 2 - 1 Tiller) LAKSELV KUNSTGRESS: Kvinnelaget nådde ikke opp til finnmarkingenes duellspill og tapte første kvalifiseringskamp til 1. divisjon.

Flott ramme rundt en toppkamp verdig. Dessverre ble det ingen jubelscener for trønderne.


Sammendrag

* Store Tiller-sjanser i første omgang
* To selvmål før pause
* Tapte duellene
* Broholms redusering kan være viktig


Kamprapport

Tiller startet kvalifiseringskampen positivt med et høyt press og flere gode kombinasjoner. I løpet av de første ti minuttene hadde gjestene to gode muligheter. Først et hjørnespark fra Mari Kristine Vik som Tiller ikke klarte å pirke i mål, og like etterpå skjøt Thale Hinsverk rett på keeper på umarkert vis fra 25 meter.

Etter et kvarter var det hjemmelaget som tok ledelsen. Et godt slått hjørnespark endte med ping-pong via tverrliggeren og i en Tiller-spiller og i mål.

Dagens hvitkledde spillere var både uheldig og udyktig i skuddforsøkene sine i minuttene som fulgte. Både Marie Methi og Andrea Sivertsen Broholm skjøt like utenfor, og da ble det straffet av hjemmelaget. I det 25. minutt doblet de ledelsen på en overgang i bakrom og en avslutning som gikk via en Tiller-spiller og i mål.

Men Tiller la seg ikke nedpå. De fortsatte å produsere sjanser på løpende bånd. Umiddelbart etter avspark ble Vilde Winge Kristiansen spilt lekkert gjennom og kom alene med keeper, men fikk en lang førstetouch og ballen trillet utenfor mål.

Ikke lenge etterpå snertet Methis langskudd tverrliggeren før Hinsverk skjøt nok en gang like utenfor. Omgangens siste gode mulighet - og Tillers åttende - var Hedda Stuedahl-Karlsens avslutning over fra kloss hold.


Broholms redusering kan bli viktig

Andre omgang inneholdt like mye Tiller-dominans. Hjemmelaget la seg bakpå og forsvarte med nebb og klør, og det hindret flyten i blåtrøyenes gjentatte angrep.

Tiller hadde ikke like mange store målsjanser etter sidebytte, men de få halvsjansene som kom på veien, ble skuslet bort i unøyaktige pasninger på siste tredjedel.

Hvittrøyene fortsatte uansett å presse på, og to minutter før full tid fikk de endelig betalt for arbeidet. Et herlig innlegg fra Gulstad ble stanget i mål av Broholm, og det ga en større gnist i bortelaget.

På overtid prøvde Tiller å utligne ved å sende mye folk i angrep, men det ville seg ikke i kaotiske situasjoner.


Kampen ebbet derfor ut i et 1-2-tap for Tiller - årets første nederlag i alle turneringer.

Neste helg er det derimot mulighet for revansje. Søndag 6. november kl.14.00 kommer elitelaget Grei på besøk i Tillers andre og siste kvalifiseringskamp.

Dersom Tiller vinner dette oppgjøret, blir det svært spennende i den siste runden mellom Grei og Porsanger helga etter.

Kanskje viser Broholms sene redusering seg å være særdeles viktig...


Alt å spille om neste søndag!


Tiller Idrettslag Fotball ønsker å takke Porsanger Idrettslag for en stor gjestfrihet i vår første helg i Finnmark noensinne. Vi ønsker "PIL-daman" lykke til videre.


Kampfakta

Porsanger IL 2 - 1 Tiller IL
1-0 selvmål 15'
2-0 selvmål 25'
2-1 Andrea Sivertsen Broholm 88'

Kvalifisering 1. divisjon kvinner
Lørdag 29. oktober 2022 kl.13.30
Tilskuere Lakselv kunstgress (Lakselv): 150


Laget

Kaisa Øien Aune, Marie Schult Optun, Andrea Holm Aune, Mari Kristine Vik, Aiila Renander Bransfjell, Andrea Sivertsen Broholm, Marie Methi (k), Thale Hinsverk, Sandra Aardahl Gulstad, Vilde Winge Kristiansen, Hedda Stuedahl-Karlsen.

Bytter:
46' Bransfjell --> Vilde Bjørgård Kristiansen
46' Methi --> Synne Aunehaugen
61' Optun --> Andrea Buberg Sæteren
69' Winge Kristiansen --> Selma Saastad

Ubenyttet reserve: Marita Flataunet.Før avspark: Porsanger - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 27. Okt 2022

Kvinnelaget gjester Porsanger fra Lakselv i første kvalifiseringskamp til 1. divisjon lørdag ettermiddag.

Denne gjengen har allerede nådd målet om neste års nasjonale 2. divisjon. Nå skal de kjempe om retten til å spille i 1. divisjon.


Kampinformasjon

🏆 Kvalifisering 1. divisjon kvinner
🆚 Porsanger IL
📅 Lørdag 29. oktober 2022
⏰ Kl.13.30
🏟 Lakselv kunstgress
💻 Direktesport.no
📲 @TillerFotball på TwitterSlik er kvalifiseringen til 1. divisjon

Tiller Idrettslag Fotball gleder seg enormt til den kommende kvalifiseringen, der ett lag fra gruppa rykker opp.

Blåtrøyene fra Trondheims elegante sørside har fått bekreftet at de skal spille to kamper uansett resultat på lørdag. Første duell blir klubbens nordligste kamp noensinne. Deretter venter elitelaget Grei fra Oslo søndag 6. november på TOBB Arena Sør.

Hvis Tiller vinner begge disse oppgjørene, rykker de blåkledde opp til 1. divisjon. Dersom Tiller ikke vinner begge oppgjørene, skal Porsanger og Grei spille gruppas siste kamp en uke senere for avgjørelsen faller.

Kampoppsett:
29. okt kl.13.30 Porsanger - Tiller
6. nov kl.14.00 Tiller - Grei Kvinner Elite
* 12. nov kl.14.00 Grei Kvinner Elite - Porsanger

* blir ikke spilt dersom Tiller vinner sine to kamper


Dette er Porsanger Idrettslag

Klubben fra Lakselv feirer 100 år i år. Opprinnelig het klubben Lakselv Idrettslag, men fra og med 2005 slo de seg sammen med Porsanger Fotballklubb og dannet nåværende klubbnavn med mange idrettsgrener. Fotballagene spiller i røde og sorte drakter.

Få hadde levnet Porsanger noen sjanser til å vinne 2. divisjon avdeling 8 etter de fire første serierundene. Da sto de med kun fire poeng, men så våknet isbjørnene fra dvalen i takt med nordlyset.

Etter at det var uhyre jevnt i toppen, karret de seg opp til 1. plass og vant avdelingen med ett poengs margin. De står med fire strake seiere og har ikke sluppet inn noen mål på de tre siste.

Lagets toppscorer er rutinerte Synnøve Rønquist Hafnor med ti mål på 13 kamper i alle turneringer. Hun har blant annet en fortid i Røa i Toppserien.

Se sluttabellen i avdeling 8 her


Siste fem kamper:
❌ TIL 2020-2 2 - 1 Porsanger
✅ Skarp 3 - 5 Porsanger
✅ Porsanger 2 - 0 Senja/Finnsnes
✅ Kirkenes/Bjørnevatn/Hesseng 0 - 1 Porsanger
✅ Porsanger 3 - 0 Skarp


Vær, Direktesport og Twitter

Kampen spilles på Lakselv kunstgress uten undervarme. Klubbens banemannskap har varslet Tiller at de gjør alt i sin makt at kampen skal spilles på oppsatt bane. Det har allerede lagt seg et lite snølag der oppe, men det er ikke ventet mer nedbør før utpå lørdagen. Dersom dommeren endrer mening, vil kampen bli flyttet til Finnmarkshallen i Alta.

Værvarsel til lørdag da dette innlegget skrives torsdag kveld er sludd og 1 grad.

Oppgjøret sendes på Direktesport (krever abonnement) og oppdateres direkte i tekstformat helt gratis på vår Twitter-side.


Spillerprofil - Synne Aunehaugen


I vårt langvarige dykk i årets spillerstall, har vi nå kommet til midtstopper Synne Aunehaugen.

18-åringen fra Porsmyra, en langpasning fra TOBB Arena Sør, har spilt i Tiller i hele sin karriere så langt, til tross for interesse fra klubber på samme nivå.

Synne var opprinnelig en spiller i de fremre posisjonene, men har de siste årene konvertert til midtstopper som sin faste plass.

Hun er definitivt en spiller å se opp for i kvalifiseringen, da hun står med sju scoringer i årets 2. divisjon.


Visste du at Synne er...

...norgesmester i futsal med Tiller og alltid en kranglefant i dommeravgjørelser, både på trening og i kamp?


Alle er kampklare

De blåkledde fra Tillerbyen er så langt ubeseiret i 2022. Etter 18 spilte kamper i avdeling 5, ble det 15 seiere og tre uavgjort. Laget har sluppet inn minst baklengsmål og scoret flest.

Det gir trønderne en enorm selvtillit før oppgjøret i nord, i tillegg til at det meldes om at samtlige spillere er skadefri og kampklare. Forrige serieoppgjør var for to uker siden borte mot Træff da Tiller vant 7-0, og i etterkant har spillerne fått noen velfortjente dager ferie og samtidig trent godt.


Siste fem kamper:
✅ Nardo 1 - 5 Tiller
🔘 Tiller 0 - 0 Molde
✅ Hødd 1 - 4 Tiller
 Tiller 6 - 0 Tynset
✅ Træff 0 - 7 Tiller


Se sluttabellen i avdeling 5 her


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no ca en time før avspark.
Mye å juble over

Postet av Marius L. Larsen den 24. Okt 2022

Det ble mange jubelscener for de blåkledde i helgas kamper. Her er vår oppsummering.

Våre beste menn hadde få problemer med å overliste Kolstad på søndag. Her jubles det etter Robin Hermanstads 3-0-scoring.


De blåkledde fra Tillerbyen begynner å nærme seg for alvor slutten av årets utesesong, og helga ble spennende på mange måter.

Den startet på fredagskvelden, der G13-1 tok imot Sjetne til et lokaloppgjør på TOBB Arena Sør. Der hadde ikke blåtrøyene noen god dag på jobb, da det endte med et 0-4-tap.

Les kampfakta her


Senere var G16-1 gjester på Dalgård i møtet med Byåsen. En jevn første omgang endte målløs, og enda mer neglebiting var fasiten for den andre omgangen.

Ådne Langørgen sendte Tiller i føringen, men hjemmelaget i rødt utlignet til 1-1 med kvarteret igjen å spille. Akkurat i det man nærmet seg overtiden, dukket Mathias Negård Larsen opp og sendte Tiller til himmels med sin 2-1-scoring.

Tre poeng til de blå!

Les kampfakta her


Fredagens siste duell var mellom G14-2 og Flatås på TOBB Arena Sør. Der tok Tiller ledelsen ved Zein Alabedeen Almashi, og lenge så det ut til at blåtrøyene skulle vinne. Men utligningen ett minutt før full tid sørget for at det ble 1-1 og ett poeng hver.

Les kampfakta her


Ødelien Langø sikret tre poeng

Lørdagens to oppgjør med også svært spennende og avgjort med kun ett måls margin.

J17-2 tok turen nordover til Overhalla for å spille en 7er-kamp. Her ble det totalt ni mål, der fire av dem ble scoret av gjestene fra storbyen. To mål fra Mathea Bostad og ett hver fra Kornelia Berggård Hov og Eira Halvorsen var nære ved at det ble poeng i kampen som til slutt endte med 4-5-tap.

Les kampfakta her


J14 kjørte ikke lange stykket ut til Utleira i deres siste seriekamp denne lørdagen. Her skulle det etter hvert bli kun det ene målet som avgjorde oppgjøret. Etter 38 minutter var det Tillers Johanna Ødelien Langø som skaffet jubelscener og det som til slutt ble en knepen og fortjent 1-0-seier.

Les kampfakta her


Dobbel Meland Johnsen på Tempe

Søndagen startet på best mulig vis. I selveste "parken" på Huseby ble det mye blå jubel, der vår beste menn hadde ingen problemer med å overliste Kolstad i årets siste seriekamp i Norsk Tipping-ligaen. Tiller vant til slutt hele 6-0.

Les vår kamprapport her


Like etterpå tok G14-1 imot Charlottenlund på TOBB Arena Sør. Jonas Schjetlein Sørli sendte blåtrøyene i føringen, men så tok gjestene mer over og vant til slutt 3-1.

Les kampfakta her


Deretter gjestet herrer-2 Nidelv på forblåste Tempe. Her tok hjemmelaget ledelsen allerede før minuttet var spilt før to mål fra Fredrik Meland Johnsen sørget for at Tiller var i ledelsen.

Vertene utlignet i andre omgang, men en sen scoring fra Martin Engvik sikret tre poeng i årets siste serierunde.

Les kampfakta her


Samtidig spilte G16-1 borte mot Vinne på Verdal, men der ble det bare nesten. Tiller tapte til slutt 2-0.

Les kampfakta her


J13 og J17 seiret klart

Kvelden fortsatte på Frøya og i deres flotte innendørshall der J13-1 var det gjestende laget. Her var det ingen tvil om hvem som skulle juble både først og sist, da Tiller vant hele 7-0.

Les kampfakta her (ingen målscorere pr mandag morgen)


Deretter spilte J17-1 borte mot Melhus/Gauldal. Tiller var kretsmester allerede før denne kampen, men de ville avslutte med stil. Ida Sofie Bye-Andersen og Ingeborg Nyberg Hansen fikset henholdsvis 1- og 2-0 før vertene reduserte på et frispark. Til pause sto det 4-1 i favør Tiller etter scoringer fra kaptein Arlinda Shala og Michelle Kveberg Alstad.

Andre omgang startet med at Cornelia Nordtug Knudsen fjernet all tvil til side med sin 5-1-scoring, og selv om vertene reduserte, var dette Tillers kveld som til slutt endte med 5-2-seier og utdeling av kretsmesterpokalen fra NFF Trøndelag.

Det er også verdt å nevne angrepsspiller Hanna Bromset Sætran sin Tiller-debut etter en høst preget av mye sykdom. Hun scoret faktisk i første omgang, men målet ble dessverre annulert etter at ballen hadde vært ute i situasjonen forut.

Les kampfakta her


Samtidig spilte G13-2 borte mot Strindheim 3. Her tok Tiller tidlig ledelsen, men hjemmelaget svarte og vel så det. Laget fra Trondheim sør måtte til slutt se seg slått 1-5.

Les kampfakta her


Kvelden og helgas siste kamp var på TOBB Arena Sør mellom G16-2 og Malvik. Gjestene i rødt og sort ledet 3-0 da Elias Sitouze Danielsen reduserte like før pause. Lars Michael Løkken fikset 2-3 rett etter sidebytte, men Malvik dro ifra og vant til slutt 5-2.

Les kampfakta her6-0-seier over Kolstad

Postet av Marius L. Larsen den 23. Okt 2022

(Kolstad 0 - 6 Tiller) KOLSTAD IDRETTSPARK STOR: Tiller leverte en solid kamp og avsluttet 2022-sesongen med en knusende seier i lokaloppgjøret søndag ettermiddag.

Endelig kunne Tiller juble i "parken".


Sammendrag

* 1-0 med en gang
* 3-0 til pause
* Fossli-hattrick på et kvarter
* Strafferedning av Solvoll
* Fantastisk avslutning på sesongen


Kamprapport

Allerede før mediaavdelingen hadde rukket å ankomme Huseby, sto det 1-0 i målprotokollen i favør de blå. Robin Johansen Hermanstad hadde sendt gjestene i føringen allerede etter et drøyt minutt.

Kolstad kom bedre med i kampen etter sjokkåpningen, da de hadde mange innlegg og hjørnespark, men det var Tiller som sto for målene. Etter et kvarter vartet blåtrøyene opp med et herlig angrep. Hermanstad fant Nils Gunnar Barstad Eggen på vei framover og alene med keeper sentret sistnevnte til Alexander Gløsen som enkelt kunne styre inn 2-0.

Ti minutter senere var hurtigtoget Hermanstad på ferde igjen. Han klarte å snappe ballen fra vertenes målvakt og trillet inn 3-0.


Straffescoring og -redning

Andre omgang ble ganske lik som den første. Kolstad hadde sine muligheter, men det var Tiller som var mest dyktig på siste tredjedel.

Etter omtrent halvspilt omgang stanget Andreas Solstrand Fossli inn 4-0 og "game over", men kapteinen og toppscoreren hadde så vidt begynt dagen.

Ni minutter senere hamret han inn 5-0 på hel volley på et innlegg fra Hermanstad, og ikke lenge etterpå ekspederte han et straffespark til 6-0.

Helt på tampen kunne Kolstad ha redusert fra straffemerket, men en mesterlig redning fra Solvoll hindret redusering.


Tiller kunne dermed juble over en knusende 6-0-seier i lokaloppgjøret og en perfekt avslutning på sesongen. Blåtrøyene har vunnet fem av sine sju siste kamper og plukket 16 poeng - nesten halvparten av årets totale fangst (33). De siste tre kampene har laget scoret 17 mål.

Tiller endte 2022-sesongen på en akseptabel 9. plass etter en tung vår og sommer. For sju uker siden lå Tiller kun ett poeng over nedrykksstreken, men så har laget virkelig vist hva som bor dem og vunnet mange kamper med stil. Det ble kun seks poeng fra 5. plass.


Se sluttabellen her


Kampfakta

Kolstad Fotball 0 - 6 Tiller IL
0-1 Robin Johansen Hermanstad 2'
0-2 Alexander Gløsen 15'
0-3 Robin Johansen Hermanstad 25'
0-4 Andreas Solstrand Fossli 66'
0-5 Andreas Solstrand Fossli 75'
0-6 Andreas Solstrand Fossli (str.) 81'

26. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
Søndag 23. oktober 2022 kl.13.00
Gule kort Tiller: Marius Jensen (57'), Jonathan Smerkerud Frønes (86')
Tilskuere Kolstad idrettspark stor (Huseby): ca 60


Laget

Tor Solvoll, Mathias Gåsbakk Vinjevoll, Trym Hansen Jetne, Noah Sevaldsen Aarmo, Nils Gunnar Barstad Eggen, Marius Jensen, Joachim Knutset Solem, Alexander Gløsen, Espen Amandus Mathiassen, Andreas Solstrand Fossli (k), Robin Johansen Hermanstad.

Bytter:
62' Jensen --> Fredrik Alexander Myrvold
69' Jetne --> Joakim Harsvik Alstad
81' Solem --> Jonathan Smerkerud Frønes
81' Mathiassen --> Alexander Kvalvik

Ubenyttet reserve: Joakim Berg Vårhus.Før avspark: Kolstad - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 21. Okt 2022

Herrer A gjester Kolstad i et heftig nabooppgjør i siste serierunde søndag ettermiddag.

Robin Johansen Hermanstad (t.v.), Andreas Solstrand Fossli og Martin André Elverum Engvik satser på å avslutte 2022-sesongen med seier.


Kampinformasjon

🏆 26. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
🆚 Kolstad Fotball
📅 Søndag 23. oktober 2022
⏰ Kl.13.00
🏟 Kolstad idrettspark stor (Huseby)
💻 Direktesport.no
📲 @TillerFotball på Twitter


Bli med i Målklubben
Tror du Tiller scorer mange mål i årets sesong? Støtt de blå, og du er med i trekningen av fine premier etter sesongsluttTapte stort sist

De blåkledde fra Tillerbyen tar den korte turen til den andre siden av E6 denne søndagen, og de håper på å avslutte årets berg-og-dalbane-sesong med stil.

Da må Kolstad beseires i et realt lokaloppgjør. Rødtrøyene ligger på 5. plass på tabellen og har i skrivende stund ni poeng mer enn Tiller, men det har ikke gått helt veien den siste perioden.

Laget fra "Kvitbyen" har vunnet kun én av de siste fem kampene, hvor de har sluppet inn 15 baklengsmål og scoret tre.

I forrige runde ble det et 0-8-tap for Byåsen Toppfotball.


Siste fem kamper:
Rosenborg-2 4 - 1 Kolstad
Kolstad 0 - 1 Steinkjer
Nardo 3 - 0 Kolstad
Kolstad 2 - 1 Bodø/Glimt-2
Byåsen TF 8 - 0 Kolstad


Mistet alle poengene på overtid

I motsatt oppgjør på TOBB Arena Sør i april ble det både dramatikk og nerver.

Tiller ledet fullt fortjent 2-0 til pause og kunne fort ha ledet mer, men det skulle bli vanskelig å holde på ledelsen da de ble redusert til ti mann i starten av andre omgang.

Kolstad presset på i sluttminuttene og både reduserte og utlignet rett før 90 spilte minutter. På overtid falt avgjørelsen da rødtrøyene scoret vinnermålet.


Les vår kamprapport fra april her


Formlaget Tiller

Plassen i neste års Norsk Tipping-ligaen er for lengst sikret, så nå handler det om å avslutte sesongen på best mulig måte for Tiller.

De seks siste rundene har vært særdeles gode for blåtrøyene. Med kun ett tap, fire seiere og totalt 13 poeng har de faktisk plukket nesten halvparten av sine totale poeng i løpet av de nevnte ukene. Det gjør også at Tiller er et av de store formlagene i hele divisjonen.

Forrige helg ble det en strålende 6-1-seier over Melhus, der kaptein Andreas Solstrand Fossli scoret hattrick. Han er Tillers toppscorer med 12 mål før siste serierunde.


Siste fem kamper:
❌ Tiller 0 - 1 Rana
🔘 Innstranda 2 - 2 Tiller
✅ Tiller 1 - 0 Trygg/Lade
 Strindheim TF 1 - 5 Tiller
Tiller 6 - 1 Melhus


Se tabellen her


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no ca en time før avspark.Sikret andreplassen i 3. divisjon

Postet av Marius L. Larsen den 18. Okt 2022

Kvinner-2 slo Strindheim og sikret andreplassen med én runde igjen, mens J13-2 klarte uavgjort mot Trond. Her er vår mandagsoppsummering.

Emma Kalvøy Bye (i midten) scoret to av tre mål mot Strindheim som sikret andreplassen i 3. divisjon. Helt til høyre kan vi skimte den første målscoreren, Ingeborg Nyberg Hansen.


De blåkledde fra Tillerbyen var klare for en heftig mandagskveld, årets siste kamp-mandag av høstsesongen, der G13-1 fikk det tøft borte mot Strindheim. Oliver Olden Myhre reduserte tidlig til 1-2, men det var vertskapet som til slutt gikk seirende av banen med sifrene 8-2.

Les kampfakta her


Samtidig var G13-3 på bortekamp mot Støren, og også her ble det målrikt, men jevnere. Tiller havnet tidlig under, men snudde kampen til 2-1 ved scoring av Mustafa Fadi Alhamoud og et selvmål. Støren tok tilbake ledelsen i andre omgang, men Tiller utlignet til 4-4 takket være mål fra Aksel Martinius Dahl og Mohammed Adem Hamo.

Dessverre for gjestene så var det Støren som scoret vinnermålet helt på tampen.

Les kampfakta her


På TOBB Arena Sør tok J13-2 imot Trond. Gultrøyene ledet 1-0 halvveis, men så snudde Tiller kampen. Mål fra Silja Andersen Nordgård og Karina Garg sørget for en blå 2-1-ledelse, men fire minutter før slutt kom utligningen og kampen endte dermed 2-2.

Les kampfakta her


Solid framover og bakover

Mandagens siste duell var mellom kvinner-2 og Strindheim i førstnevntes siste hjemmekamp i årets 3. divisjon.

Her skulle Tiller vise en helt annen mentalitet enn etter en skuffende forestilling i forrige hjemmekamp. Etter 14 minutter serverte Andrea Buberg Sæteren en perfekt pasning til Cornelia Nordtug Knudsen i bakrom, og alene med keeper var hun uselvisk og sentret videre til Ingeborg Nyberg Hansen som hadde verdens enkleste jobb med å sette inn 1-0.

Tiller hadde et overtak i både ballbesittelse og målsjanser, og det var derfor ikke helt ufortjent da ledelsen ble doblet like før pause. Kaptein Emma Jensen fant navnesøster Emma Kalvøy Bye i bakrom som kom alene med keeper, der sistnevnte rundet målvakten og plasserte ballen iskaldt i hjørnet til 2-0.

Andre omgang inneholdt noen færre sjanser, men det var blåtrøyene som skulle fortsette jubelkvelden. Tolv minutter før full tid punkterte Kalvøy Bye kampen med sin 3-0-scoring alene med keeper.

I motsatt ende hadde keeper Live Espolin Johnson en strålende 3. divisjonsdebut. Hun hadde ikke mange redninger å gjøre, men var solid i det som kom imot, deriblant en glimrende inngripen på overtid.

Les kampfakta her


Dermed kunne det unge rekruttlaget juble over å ha sikret en knallsterk 2. plass i årets 3. divisjon. Laget har hatt en snittalder på 17 år, hvor de aller fleste av spillerne aldri har spilt før på nivået. De har beseiret svært gode motstandere fullt fortjent og har vist en enorm utvikling både som lag og individer. Vi gleder oss virkelig til fortsettelsen.

Vi gratulerer laget med en vanvittig prestasjon!


De avslutter serien borte mot seriemester Steinkjer neste mandag.

Slik blir kvalifiseringen til 1. divisjon

Postet av Marius L. Larsen den 16. Okt 2022

Dette er det vi vet og ikke vet.

Sandra Aardahl Gulstad (t.v.) og Andrea Sivertsen Broholm kan rykke opp til 1. divisjon med laget sitt om noen uker.


Tiller Idrettslag Fotball gleder seg enormt til kvalifiseringen til 1. divisjon kvinner går av stabelen om drøyt to uker.

Våre beste kvinner klarte kunststykket å vinne sin 2. divisjonsavdeling tidligere i oktober, og nå venter altså kvalifisering til 1. divisjon mot likesinnede motstandere.

Etter at noen andre avdelingsvinnere har gjennomført en før-kvalifisering, står man igjen med totalt seks lag som skal fordeles i to grupper á tre lag.

Vinneren av de to gruppene rykker opp til 1. divisjon. Resten spiller i den nye nasjonale 2. divisjon.


Slik blir kampene

Tiller skal først spille bortekamp mot Porsanger fra Lakselv lørdag 29. oktober. Tidspunktet og eventuell streaming er ennå uvisst. Dette oppgjøret kan også bli flyttet til Porsangers reservearena Finnmarkshallen som er i Alta.

Deretter venter hjemmekamp på TOBB Arena Sør lørdag 5. november. Her skal de blåkledde møte en av Odd, Grei eller Kongsvinger (før-kvalifisering pågår). Tidspunkt og eventuell streaming er ennå uvisst. Dette oppgjøret kan bli flyttet til Abrahallen på Sveberg dersom værforholdene ikke spiller på lag.

Reglementet tilsier at baneendring må avgjøres senest 48 timer før kampstart.

Hvis Tiller vinner sine to oppgjør, er de klare for 1. divisjon.

Skal Tiller ikke vinne begge sine oppgjør, må de vente på utfallet av gruppens tredje kamp som spilles lørdag 12. november.


Vi kommer tilbake med spikret informasjon når detaljene er fastsatt.Tredje strake seier

Postet av Marius L. Larsen den 16. Okt 2022

(Tiller 6 - 1 Melhus) TOBB ARENA SØR: Tiller kjørte over Melhus og vant fullt fortjent lørdag ettermiddag.

Jubel etter Andreas Solstrand Fosslis (t.h.) tidlige scoring i andre omgang.


Sammendrag

* Tidlig i føringen
* 2-1 halvveis
* Hattrick av Fossli
* Dobbel av Hermanstad
* Romeros første A-lagsmål


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen var allerede sikret en plass i neste års Norsk Tipping-ligaen før dette oppgjøret, men de hadde lyst til å fortsette den gode trenden de er inne i.

Etter åtte minutter fikk blåtrøyene et perfekt utgangspunkt. Robin Hermanstad ble felt og dommeren pekte på straffemerket. Som så mange ganger før var kaptein Andreas Solstrand Fossli sikker som den økende prisindeksen og fikset 1-0 til hjemmelaget.

Tiller fortsatte å dominere kampbildet, og etter 22 minutter doblet de ledelsen. Hermanstad ble spilt flott gjennom og alene med keeper var han iskald da han lobbet over sisteskansen og i mål.

Melhus reduserte på en kontring etter en halvtime, men det var også det eneste de hadde i denne kampen. De blåkledde skapte flere store målsjanser mot pause, men de klarte ikke å øke ledelsen.


Romero-show kronet med scoring

Etter sidebytte hadde de to hundre Tiller-supporterne knapt rukket å sette seg på de iskalde blå setene da hjemmelaget økte ledelsen. Knut Kleppo Vangen ble spilt alene med keeper, men spilte uselvisk til en svært offensiv Fossli som hadde en enkel oppgave med å trille inn 3-1.

Tiller-keeper Tor Solvoll måtte i aksjon ved én anledning som han avverget fint, men ellers var det spillerne kledd i helblått som dominerte kampen fullstendig.

Mot slutten rant det inn flere nettkjenninger. Kvarteret før full tid ble all tvil lagt til side da Fossli la på til 4-1 alene med keeper, og kort tid etterpå presset Benjamin Romero glimrende da keeper mistet ballen og Hermanstad kunne enkelt sette inn 5-1 i et åpent mål.

Helt på tampen var det Romero selv, toppscoreren i 5. divisjon, som traff nettmaskene. Alene med keeper var han iskald og dyktig da han la på til 6-1.


Se høydepunkter fra kampen her (krever innlogging)


Dermed vant Tiller sin tredje kamp på rad og sendte samtidig Melhus ned i 4. divisjon.

Neste kamp er også 2022-sesongens siste. Da venter Kolstad på bortebane i det som blir et heftig lokaloppgjør hvor æren står på spill. Kampstart søndag 23. oktober kl.13.00.

Se tabellen her


Kampfakta

Tiller IL 6 - 1 Melhus IL
1-0 Andreas Solstrand Fossli (str.) 8'
2-0 Robin Johansen Hermanstad 22'
2-1 31'
3-1 Andreas Solstrand Fossli 47'
4-1 Andreas Solstrand Fossli 75'
5-1 Robin Johansen Hermanstad 80'
6-1 Benjamin Romero 88'

25. runde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Søndag 16. oktober 2022 kl.14.00
Gule kort Tiller: Lucas Kolstad (51', Noah Sevaldsen Aarmo (73')
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 250


Laget

Tor Solvoll, Erling Kleppo Vangen, Noah Sevaldsen Aarmo, Niklas Danielsen Solem, Nils Gunnar Barstad Eggen, Joachim Knutset Solem, Lucas Kolstad, Alexander Gløsen, Knut Kleppo Vangen, Andreas Solstrand Fossli (k), Robin Johansen Hermanstad.

Bytter:
54' K. Vangen --> Martin André Elverum Engvik
68' Kolstad --> Fredrik Meland Johnsen
68' J. Solem --> Elias Sandøy Myrvågnes
78' Fossli --> Benjamin Romero
78' N. Solem --> Mathias Gåsbakk Vinjevoll

Ubenyttede reserver: Børge Hoff Skaråsen, Trym Hansen Jetne, Marius Jensen, Erik Schaanning Thome.7-0 og uten tap

Postet av Marius L. Larsen den 15. Okt 2022

Kvinnelaget gjennomførte årets sesong i 2. divisjon avdeling 5 uten nederlag etter lørdagens 7-0-seier over Træff på bortebane.

Gjeng.


Sammendrag

* Stuedahl-Karlsen åpnet kontoen
* 4-0 halvveis
* Berg-Johansen scoret det siste
* Uten tap i årets sesong


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen hadde et stort ønske om å avslutte årets 2. divisjon avdeling 5 med stil, og etter 17 kamper uten å ha opplevd nederlag, gikk trønderne rett i angrep på romsdalingene.

Etter en litt rotete start, ble det hull på byllen i det 12. spilleminutt. En svært gira Tiril Olsen sto høyt og vant ballen på hjemmelagets halvdel. Andrea Sivertsen Broholm var råsterk og forserte framover før hun fant Sandra Aardahl Gulstad på høyresiden. Sistnevnte serverte Hedda Stuedahl-Karlsen i feltet, som banket ballen knallhardt i nettmaskene til 1-0.

Træff var slettes ikke passive, og de stresset Tiler til å gjøre flere unødvendige feil, men i minuttene rett før pause viste Tiller hvorfor de har vunnet avdelingen. Først scoret Selma Saastad alene med keeper før Vilde Winge Kristiansen hamret inn 3-0 med venstrefoten fra 15 meter. Rett før fløytesignalet la Mari Kristine Vik på til 4-0 på knallhardt vis fra skrått hold etter et godt forarbeid av Broholm.


Alle spilte - og flere mål ble det

Tiller gjorde mange bytter slik at alle reisende skulle få mye spilletid, og det hemmet ikke blåtrøyene i andre omgang, for de hadde mer på lager.

Etter 58 minutter var det absolutt ingen vei tilbake for Træff da Winge Kristiansen styrte Gulstads perfekte innlegg i mål fra nært hold.

Gjestene fra bartebyen fortsatte å styre oppgjøret, selv om Træff hadde noen farligheter på overganger, men et godt forsvar og en god Marita Flataunet i Tiller-buret holdt unna baklengsmålene.

Sju minutter før full tid fant måltente Siri Berg-Johansen angrepsmakker Louisa Stuedahl i feltet som bredsidet enkelt inn 6-0 på bakre stolpe.

Og så skulle det endelig skje få minutter senere - at den tidligere skadeplagde Berg-Johansen fikk sin fortjente scoring. Et frispark havnet bak i feltet som Idun Benjaminsen lobbet inn igjen. Der raget Berg-Johansen høyest og stanget inn 7-0 og sitt første Tiller-mål siden august 2018.


Tiller kunne dermed juble over å ha vunnet 7-0 og dermed gjennomført årets 2. divisjon avdeling 5 uten tap, med flest seire og scorede mål, og med færrest innslupne mål - som nyopprykket lag.

For en spinnvill prestasjon av det unge laget som stadig har en tendens til å utvikle seg i et enormt tempo.

Nå får spillerne noen velfortjente fridager før de returnerer til treningsfeltet sent i neste uke for å gjøre seg klare til kvalifisering til 1. divisjon.

På mandag kommer vi med informasjon om den kommende kvalifiseringen.


Se sluttabellen i 2. divisjon avd. 5 her


Kampfakta

SK Træff 0 - 7 Tiller IL
0-1 Hedda Stuedahl-Karlsen 12'
0-2 Selma Saastad 35'
0-3 Vilde Winge Kristiansen 43'
0-4 Mari Kristine Vik 45'
0-5 Vilde Winge Kristiansen 58'
0-6 Louisa Stuedahl 83'
0-7 Siri Oline Berg-Johansen 85'

18. runde 2. divisjon kvinner avd. 5
Lørdag 15. oktober 2022 kl.14.00
Tilskuere Reknesbanen (Molde): ca 60 (derav 30 fra Tiller)


Laget

Marita Flataunet, Vilde Bjørgård Kristiansen, Andrea Holm Aune, Tiril Olsen, Mari Kristine Vik, Andrea Sivertsen Broholm, Marie Methi (k), Hedda Stuedahl-Karlsen, Sandra Aardahl Gulstad, Vilde Winge Kristiansen, Selma Saastad.

Innbyttere: Kaisa Øien Aune, Synne Aunehaugen, Pia Elise Skråmo Lien, Celine Kleiven Vevle, Hege Snåsøy Hovdahl, Louisa Stuedahl, Siri Oline Berg-Johansen, Idun Brigtsdatter Benjaminsen, Thale Hinsverk.Før avspark: Tiller - Melhus

Postet av Marius L. Larsen den 14. Okt 2022

Herrer A tar imot nedrykkstruede Melhus søndag ettermiddag.

19-årige Trym Hansen Jetne har vært en solid brikke i et nyetablert forsvar de siste kampene.


Kampinformasjon

🏆 25. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
🆚 Melhus
📅 Søndag 16. oktober 2022
⏰ Kl.14.00
🏟 TOBB Arena Sør
🎫 Gratis inngang
💻 Direktesport.no
📲 @TillerFotball på Twitter


Bli med i Målklubben
Tror du Tiller scorer mange mål i årets sesong? Støtt de blå, og du er med i trekningen av fine premier etter sesongslutt


Kampsponsor:
Må plukke tre poeng

De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Melhus velkommen til dyst i årets siste hjemmekamp på TOBB Arena Sør denne lørdagen.

Gjestene fra Gruva kommer til dette oppgjøret med et stort press på sine skuldre, da de er nødt til å vinne for å holde liv i håpet om å overleve i Norsk Tipping-ligaen.

Melhus hadde kniven på strupen og kunne ha rykket ned sist lørdag i hjemmekampen mot Orkla, men det endte 2-2 etter en sterk opphenting av gjestene.

Lagets toppscorer er Torbjørn Trøen med seks fulltreffere - som var ubenyttet reserve for en uke siden.

Men det store spørsmålet er: kommer comebackspilleren Edvard Ølstøren til å knyte på seg skoene nok en gang?


Siste fem kamper:
Melhus 0 - 4 Bodø/Glimt-2
Nardo 2 - 0 Melhus
Melhus 3 - 1 Strindheim TF
🔘 Steinkjer 1 - 1 Melhus
🔘 Melhus 2 - 2 Orkla


Tremålsseier i mai

I motsatt oppgjør i det flotte Gruva-anlegget rett før 17. mai var det aldri noen tvil om hvor seieren skulle havne hen.

Tiller dominerte fra start til slutt og hadde god kontroll på sin motstander. Espen Mathiassen stanget inn 1-0 nesten før publikum hadde ankommet banen før Sindre Myrvold Welo doblet ledelsen like før pause. Sistnevnte punkterte kampen fra straffemerket rett etter sidebytte.


Les vår oppsummering av 3-0-seieren her


Har berget plassen

Lettelse og glede hånd i hånd på Leangen forrige lørdag, da Tiller leverte en hinsides andre omgang og vant fullt fortjent 5-1 over Strindheim Toppfotball. Dette var den tredje seieren på de siste fem kampene.

Denne seieren, samt at Melhus og Orkla spilte uavgjort, førte til at blåtrøyene har berget plassen i Norsk Tipping-ligaen og kan nå glede seg over nok en sesong på nivå fire.

Nå skal de prøve å fortsette den gode formen i de to gjenværende kampene av året.

Sesongen avsluttes borte mot Kolstad neste søndag.


Siste fem kamper:
✅ Tiller 4 - 3 Nardo
❌ Tiller 0 - 1 Rana
🔘 Innstranda 2 - 2 Tiller
✅ Tiller 1 - 0 Trygg/Lade
Strindheim TF 1 - 5 Tiller


Se tabellen her


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no ca en time før avspark.Før avspark: Træff - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 13. Okt 2022

Kvinnelaget gjester Træff i årets siste serierunde lørdag ettermiddag.

Sjampisfeiring etter knusende seier over Tynset sist lørdag. Nå går kvinnene for en ubeseiret 2. divisjonssesong.


Kampinformasjon

🏆 18. runde 2. divisjon kvinner avd. 5
🆚 Træff
📅 Lørdag 15. oktober 2022
⏰ Kl.14.00
🏟 Reknesbanen (Molde)
📲 @TillerFotball på TwitterTre strake tap

De blåkledde fra Tillerbyen tar turen sørvestover til Træff og Molde denne lørdagen, og de vil gjerne avslutte serien med tre nye poeng.

Træff kommer til dette oppgjøret i dårlig form med tre strake tap og innehar nest sisteplassen i avdelingen før lørdagens duell. Seier over Tiller kan føre grønnbuksene opp til 7. plass dersom andre resultater går moldensernes vei.

Ved tap eller uavgjort vil Træff ende nest sist. Fra før er laget klar for neste års 3. divisjon.

Lagets toppscorer er Ane-Elisa Hagset med sju nettkjenninger.


Siste fem kamper:
Hødd 0 - 1 Træff
🔘 Træff 1 - 1 Volda
Nardo 4 - 1 Træff
Træff 0 - 2 Herd
Molde 7 - 0 Træff


9-0 på TOBB

Lagene møttes på TOBB Arena Sør tidlig i mai, hvor Tiller dominerte banespillet tidlig, men klarte ikke å få hull på byllen før et stykke ut i første omgang da Sandra Aardahl Gulstad fikset 1-0.

Hattrick fra både Hedda Stuedahl-Karlsen og Andrea Sivertsen Broholm samt en scoring hver fra Vilde Winge Kristiansen og Thale Hinsverk sørget for en knallsterk 9-0-seier.

Tillers tredje strake seier i serieåpningen.


Les vår kamprapport her


Spillerprofil - Selma Saastad


Presentasjonen av årets A-stall fortsetter, og nå har vi kommet til den relativt nye angriperen Selma Saastad.

21-åringen fra Fetsund startet karrieren i Fet IL før veien førte til Skedsmo. I forkant av 2020-sesongen gikk turen til Trøndelag og den nå nedlagte Byåsen Kvinnefotball. Hun signerte for de blåkledde i sommer.

Saastad har vist fine takter i helblå drakt i sine fem første kamper i 2. divisjon, der hun har scoret fem mål på like mange kamper. Hun er opprinnelig spiss, men kan også bekle kantposisjon.


Visste du at Selma...

...spilte for Vålerenga i 2019 og at hun scoret fire mål i 2. divisjon det året?


En hel sesong uten tap?

Tiller kommer til denne kampen som avdelingsvinner etter en strålende 6-0-seier over Tynset forrige helg. I den siste 2. divisjonskampen på TOBB Arena Sør var det aldri noen tvil da blåtrøyene scoret tidlig, dro ifra og vant fullt fortjent.

Straks venter noen dager fri og deretter kvalifisering til 1. divisjon, men de blåkledde er svært ivrige etter å avslutte serien med stil.

Så langt har de spilt 17 kamper uten tap. Klarer de å unngå nederlag gjennom en hel seriesesong?


Siste fem kamper:
✅ Volda 0 - 3 Tiller
✅ Nardo 1 - 5 Tiller
🔘 Tiller 0 - 0 Molde
✅ Hødd 1 - 4 Tiller
Tiller 6 - 0 Tynset


Se tabellen her


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no ca en time før avspark.Sikret kvalifisering til 1. divisjon

Postet av Marius L. Larsen den 9. Okt 2022

(Tiller 6 - 0 Tynset) TOBB ARENA SØR: Tiller har vunnet 2. divisjon avdeling 5 og er klar for kvalifisering til 1. divisjon etter en overbevisende hjemmeseier lørdag ettermiddag.

Denne gjengen kunne feire avdelingsseier med velfortjent sjampis.


Sammendrag

* Stuedahl-Karlsen sendte Tiller foran tidlig
* Kanonscoring av Bjørgård Kristiansen
* To overtidsmål fra Saastad
* Comeback av Berg-Johansen
* Avdelingsvinner og klar for kvalik til 1. divisjon


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen visste utmerket godt hva som lå i potten denne lørdagen. En seier ville føre Tiller til avdelingsseier, mens uavgjort eller tap hadde gjort siste kamphelg uhyre spennende.

Det ville ikke Hedda Stuedahl-Karlsen. Allerede etter fem minutter mottok hun en perfekt pasning i bakrom fra Andrea Holm Aune, og alene med keeper var førstnevnte iskald og satte inn 1-0.

Tiller dominerte banespillet fullstendig, og i løpet av fem minutter midtveis i omgangen ble det vanskeligere for gjestene fra Nord-Østerdal. Først hamret Vilde Bjørgård Kristiansen inn 2-0 på et langskudd fra 25 meter, og like etterpå gjorde Vilde Winge Kristiansen alt selv da hun dro seg forbi siste forsvarer, kom skrått mot keeper og pirket inn 3-0 fra nesten død vinkel.

Dominansen fortsatte også etter sidebytte, og i det 57. minutt ble kampen punktert. Andrea Sivertsen Broholm banket inn 4-0 på det vi kan kalle for et innøvd cornertrekk.

Hjemmelaget fikk byttet inn på flere spillere som fikk verdifull erfaring på nivået. Heldigvis er kvaliteten i laget stor, og det vistes på slutten da slepne Selma Saastad scoret to mål alene med keeper på utsøkt vis. Et av målene ble assistert av Siri Berg-Johansen, som etter 16 måneder uten kamp grunnet skader og langvarig opptrening, var endelig tilbake med fotballsko og helblå drakt.


6-0-seier betyr permanent tabelltopp og en plass i kvalifiseringen til 1. divisjon. Første kvalifiseringskamp spilles helga 29.-30. oktober. Vi kommer tilbake med utfyllende informasjon når det foreligger.

Neste og siste kamp i årets 2. divisjon er lørdag 15. oktober borte mot Træff.

Se tabellen her


Kampfakta

Tiller IL 6 - 0 Tynset IF
1-0 Hedda Stuedahl-Karlsen 5'
2-0 Vilde Bjørgård Kristiansen 24'
3-0 Vilde Winge Kristiansen 29'
4-0 Andrea Sivertsen Broholm 57'
5-0 Selma Saastad 90'
6-0 Selma Saastad 90'

17. runde 2. divisjon kvinner avd. 5
Lørdag 8. oktober 2022 kl.14.00
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 100


Laget

Kaisa Øien Aune, Marie Schult Optun, Andrea Holm Aune, Mari Kristine Vik, Aiila Renander Bransfjell, Andrea Sivertsen Broholm, Marie Methi (k), Vilde Bjørgård Kristiansen, Sandra Aardahl Gulstad, Vilde Winge Kristiansen, Hedda Stuedahl-Karlsen.

Benyttede reserver: Marita Flataunet, Hege Snåsøy Hovdahl, Louisa Stuedahl, Selma Saastad, Mari Steinbråten Krogsgård, Siri Oline Berg-Johansen.Berget plassen etter storseier

Postet av Marius L. Larsen den 9. Okt 2022

(Strindheim TF 1 - 5 Tiller) RUTA ARENA: Herrer A berget plassen i Norsk Tipping-ligaen etter noen magiske minutter i andre omgang.

Denne gjengen kan juble for fornyet kontrakt i Norsk Tipping-ligaen etter en knallseier over Strindheim Toppfotball. Bildet er fra en tidligere kamp i høst.


Sammendrag

* Lå under 0-1 til pause
* Fire mål på 13 minutter
* To straffemål fra Fossli
* Engvik fastsatte resultatet
* Berger plassen med to runder igjen


Kamprapport

Dagens hvitkledde spillere opplevde en tett og jevn første omgang der begge lag hadde sine målsjanser, men det var hjemmelaget i helblått som tok ledelsen rett før pause på et smart skudd fra skrått hold.

Men så våknet Tiller til gangs i andre omgang. Fra det 50. minutt og utover var det bare ett lag på banen. Nils Gunnar Barstad Eggen utlignet til 1-1 på et godt plassert skudd fra 15 meter før kaptein Andreas Solstrand Fossli fikset 2-1 til Tiller fra straffemerket.

Og nå hadde Tiller så vidt begynt kvelden. Kort tid etterpå økte Lucas Kolstad ledelsen til 3-1 med et kanonskudd like innenfor 16-meteren, og de tretten strålende minuttene ble komplettert med nok et straffemål av Fossli.

Det ble etter hvert en parademarsj i et fryktelig høstvær, men Tiller var ikke ferdige for kvelden. Martin Engvik stanget inn 5-1 på lekkert vis like før slutt, og dermed kunne gjestene juble over tre herlige poeng.


...og ikke nok med det. Plassen i Norsk Tipping-ligaen ble berget da resultatene gikk Tillers vei utover dagen. En formidabel innsats mot slutten gjorde at årets mål ble nådd med to runder igjen å spille.


Se høydepunkter fra kampen her (krever innlogging)


Kampfakta

Strindheim TF 1 - 5 Tiller IL
1-0 40'
1-1 Nils Gunnar Barstad Eggen 50'
1-2 Andreas Solstrand Fossli (str.) 53'
1-3 Lucas Kolstad 59'
1-4 Andreas Solstrand Fossli (str.) 62'
1-5 Martin André Elverum Engvik 88'

24. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
Lørdag 8. oktober 2022 kl.14.00
Tilskuere Ruta Arena (Leangen): 37


Laget

Tor Solvoll, Erling Kleppo Vangen, Trym Hansen Jetne, Niklas Danielsen Solem, Nils Gunnar Barstad Eggen, Joachim Knutset Solem, Lucas Kolstad, Alexander Gløsen, Knut Kleppo Vangen, Andreas Solstrand Fossli (k), Robin Johansen Hermanstad.

Bytter:
70' Fossli --> Espen Amandus Mathiassen
75' J. Solem --> Martin Andrè Elverum Engvik
84' Jetne --> Marius Jensen
84' Aarmo --> Gløsen

Ubenyttede reserver: Børge Hoff Skaråsen, Mathias Gåsbakk Vinjevoll, Benjamin Romero, Jonas Bardo Fossen Thanem.Før avspark: Tiller - Tynset

Postet av Marius L. Larsen den 7. Okt 2022

Kvinnelaget kan vinne 2. divisjon avdeling 5 og sikre en plass i kvalifisering til 1. divisjon lørdag ettermiddag.

Denne gjengen jublet over seier over Tynset på Nytrømoen. Blir det lignende scener på TOBB Arena Sør?


Kampinformasjon

🏆 17. runde 2. divisjon kvinner avd. 5
🆚 Tynset
📅 Lørdag 8. oktober 2022
⏰ Kl.14.00
🏟 TOBB Arena Sør
🎫 Gratis inngang
🎟 Åpent i Blåstua for sesongkortholdere
📲 @TillerFotball på Twitter


Kampsponsor:


Matchballsponsor:Klar for 2. divisjon 2023

De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Tynset velkommen til årets siste hjemmekamp i 2. divisjon avdeling 5 denne lørdagen.

Tynset spiller årets siste seriekamp på TOBB Arena Sør, og de allerede har sikret plassen i neste års nasjonale 2. divisjon etter en god høstsesong. Vi gratulerer med prestasjonen!

Det blir en tøff kamp for de blåkledde, da gjestene fra Nord-Østerdal har et eldre aldersnitt og et par centimetere mer i gjennomsnittshøyden.

Tynset har vunnet tre av sine fem siste, deriblant en 3-2-seier over Blindheim på eget gress forrige helg.


Siste fem kamper:
❌ Tynset 1 - 2 Herd
✅ Nardo 2 - 3 Tynset
✅ Tynset 4 - 1 Volda
❌ Rosenborg-2 4 - 0 Tynset
✅ Tynset 3 - 2 Blindheim


Sterk borteseier i vår

I motsatt oppgjør på Nytrømoen gras på en varm junidag var det Tiller som viste seg fra sin sterkeste side i en tett og jevn kamp.

Baneforholdene var helt strålende, og det merket kaptein Marie Methi da hun smalt inn 1-0 fra 25 meter der ballen var knapt over gressteppet.

Flotte scoringer fra Hedda Stuedahl-Karlsen og Synne Bye-Andersen sørget for at Tiller vant fullt fortjent 3-0.


Les vår kamprapport fra juni her


Spillerprofil - Siri Oline Berg-Johansen


Vi fortsetter vårt dykk i spillerlisten, og da kommer vi selvsagt til Siri Oline Berg-Johansen.

Angrepsspiller Siri kom til Tiller fra moderklubben Astor foran den svært spennende 2017-sesongen, og da fikk hun oppleve et høyt antall cupseiere som ble kronet med NM-gull i november det året.

Hun var i Tiller fram til midten av 2018-sesongen før hun valgte å signere for den gang Trondheims-Ørn. Hun gikk fra Rosenborg til KIL/Hemne i 2021 etter å ha vært skadeplaget året før, men rakk å spille kun én kamp for grønntrøyene før hun havnet på sidelinja igjen.

2022-sesongen har så langt også vært preget av skader i kne og lår, men de siste månedene har 20-åringen trent svært godt og meldes nå kampklar.

Det ryktes at hun er i kamptropp på lørdag, og dersom hun får spilletid, vil det da bli hennes første kamp på hele 16 måneder. For en seier det vil være for Siri.


Visste du at Siri...

...spilte fem kamper for Trondheims-Ørn i Toppserien i 2019 og var en av andrelagets toppscorere i 2. divisjon det året?


Kan vinne avdelingen ved seier over Tynset

Tiller strutter av selvtillit om dagen etter nok en god bortekamp på Sunnmøre forrige helg. De møtte et lavtliggende Hødd-lag på flotte Høddvoll stadion, men trønderne klarte å trenge seg gjennom fire ganger og vant fullt fortjent 4-1.

Det betyr at Tiller trenger kun to poeng på sine to gjenværende kamper for å sikre avdelingsseieren foran Molde. Den kan de vinne allerede på lørdag dersom de slår Tynset i årets siste hjemmekamp på TOBB Arena Sør. Neste og siste kamp er borte mot Træff.

Å vinne 2. divisjon avdeling 5 gir retten til å spille kvalifisering om opprykk til 1. divisjon, som vi selvsagt skal komme tilbake til dersom det blir et faktum.

Spillerne vet det. Trenerne vet det. Supporterne vet det. En hel bydel vet, faktisk.


Siste fem kamper:
✅ Rosenborg-2 0 - 2 Tiller
✅ Volda 0 - 3 Tiller
✅ Nardo 1 - 5 Tiller
🔘 Tiller 0 - 0 Molde
✅ Hødd 1 - 4 Tiller


Se tabellen her


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no ca en time før kampstart.Før avspark: Strindheim TF - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 7. Okt 2022

Herrer A kan sikre plassen i Norsk Tipping-ligaen ved seier lørdag ettermiddag.

Blir det mer å juble for på Leangen?


Kampinformasjon

🏆 24. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
🆚 Strindheim TF
📅 Lørdag 8. oktober 2022
⏰ Kl.14.00
🏟 Ruta Arena (Leangen)
💻 Direktesport.no
📲 @TillerFotball på Twitter


Bli med i Målklubben
Tror du Tiller scorer mange mål i årets sesong? Støtt de blå, og du er med i trekningen av fine premier etter sesongsluttVunnet fire av fem

De blåkledde fra Tillerbyen tar med seg sine hvite bortedrakter og skal kjempe om tre nye poeng mot Strindheim Toppfotball på Leangen.

Men det blir langt fra en lett oppgave. Strindheim var lenge med i opprykksjakten, men én seier på de første seks kampene etter sommerferien førte til at de ramlet av.

Derimot har det gått bedre de siste kampene. De tapte riktignok mot Melhus, men de har vunnet fire av sine fem siste, der de slo Rana 3-1 på hjemmebane forrige helg.


Siste fem kamper:
✅ Strindheim TF 3 - 2 Kolstad
✅ Trygg/Lade 2 - 4 Strindheim TF
✅ Strindheim TF 6 - 0 Innstranda
❌ Melhus 3 - 1 Strindheim TF
✅ Strindheim TF 3 - 1 Rana


Tapte hjemme på TOBB

Lagene møttes i åpningskampen i Norsk Tipping-ligaen den 9. april. Det var knyttet store forventninger til Tiller som hadde feid motstanderne av banene i cupen de foregående ukene, men det skulle bli tøft mot et mer aggressivt Strindheim-lag.

Gjestene tok ledelsen før to minutter var spilt, men så utlignet Robin Hermanstad kort tid etterpå. Stillingen holdt seg til pause, men i andre omgang ble Tiller et par numre for små og tapte 1-3.


Les vår kamprapport fra april her


Kun ett tap på fire siste

Tiller er i god form for tiden og har faktisk tapt kun én av sine fire siste kamper. Det har blitt sju poeng i løpet av den nevnte perioden, og det har ført blåtrøyene til foreløpig trygg grunn med seks poeng ned til nedrykksplass.

Forrige oppgjør mot nedrykksrivalene Trygg/Lade var det egentlig aldri noen tvil om hvor seieren skulle havne, men Tiller gjorde det vanskelig for seg selv ved ikke å punktere i løpet av andre omgang. Kampen endte allikevel med en sterk 1-0-seier og en enorm lettelse etter kampslutt.

Nå kan blåtrøyene sikre plassen dersom de gjør jobben mot Strindheim, uansett hva som skulle skje i øvrige kamper. Tiller har en vesentlig bedre målforskjell enn konkurrentene under nedrykksstreken mens det er igjen tre serierunder.


Siste fem kamper:
❌ Orkla 4 - 3 Tiller
✅ Tiller 4 - 3 Nardo
❌ Tiller 0 - 1 Rana
🔘 Innstranda 2 - 2 Tiller
✅ Tiller 1 - 0 Trygg/Lade


Se tabellen her


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres ca en time før kampstart på Twitter og fotball.no.Kretsmester med stil

Postet av Marius L. Larsen den 5. Okt 2022

Tiller er kretsmester i J17-klassen, mens gutta tapte knepent i to oppgjør. Slik var en sprudlende onsdagskveld.

Denne gjengen er kretsmester i fotball i 2022.


De blåkledde fra Tillerbyen kunne juble over et fantastisk kretsmesterskap, men vi starter dagens oppsummering med guttenes to oppgjør.

G16-2 tok turen nedover til Sjetnmarka for å møte hjemmelaget Sjetne, men det ble tøffe minutter i starten. Vertene tok ledelsen, men Bendik Jenssen utlignet tidlig i andre omgang. Kort tid etter tok Sjetne tilbake ledelsen, og Tiller klarte aldri å svare. Dermed endte det med et knepent 1-2-tap.

Les kampfakta her


Senere på TOBB Arena Sør var G19-1 vertskap for Strindheim Toppfotball, og også her måtte blåtrøyene se seg selv havne tidlig under. Tommy Bandiola Do utlignet til 1-1 før et selvmål førte til at gjestene var i ledelsen nok en gang.

David Tertels utlignet til 2-2 rett før fløytesignalet, og stillingen holdt seg nesten hele andre omgang. Spillet bølget fram og tilbake, men det var gjestene som stakk av med alle poengene med sitt vinnermål på overtid.

Les kampfakta her


Satte standarden tidlig

På TOBB Arena Sør sto også slaget om kretsmesterskapet i J17-klassen, der serieleder Tiller tok imot utfordrer Utleira til en real toppkamp.

Blåtrøyene var virkelig skrudd på fra start av, for etter bare ti minutter sto det 2-0 til hjemmelaget etter to scoringer av Ida Sofie Bye-Andersen. Et mål fra Ingeborg Nyberg Hansen, to mål fra Emma Kalvøy Bye og nok en nettkjenning fra Bye-Andersen - dermed hattrick - sørget for en solide 6-0 til pause.

Tiller spilte lekker angrepsfotball og viste seg fra sin beste side, og de fortsatte etter sidebytte. To scoringer fra Michelle Kveberg Alstad, der siste nettsus var i lengste kryss, gjorde at blåtrøyene ledet hele 8-0 mot lag nummer to på tabellen.

Utleira reduserte helt på tampen, men det dempet uansett ikke Tillers strålende kveld. De blåkledde kunne juble over en knallsterk 8-1-seier og kretsmesterskap i J17-klassen for første gang siden 2018.

En særdeles stor prestasjon av et ungt lag som kunne feire med sprudlevann ute på banen etter kampslutt. Vi gratulerer så mye med prestasjonen!

Les kampfakta her
Dramatikk til siste slutt

Postet av Marius L. Larsen den 4. Okt 2022

Knepne seire og tap. Slik var en nervepirrende mandagskveld.

Ingeborg Nyberg Hansen (nr to f.v.) likte svært godt å returnere til sin tidligere hjemmebane.


De blåkledde fra Tillerbyen hadde knapt rukket å komme seg til rette før Ema Redzovic sendte J13-1 i føringen i hjemmeoppgjøret mot KIL/Hemne på TOBB Arena Sør. Gjestene fra Kyrksæterøra utlignet, men Tiller gikk opp i en 3-1-ledelse ved scoringer fra blant annet Anna Standal Lyngstad.

Utrolig nok snudde gjestene kampen helt på hodet med fire scoringer de siste tretti minuttene før Tiller reduserte til 4-5 helt på tampen.

Les kampfakta her


Tiller tok ledelsen tidlig i andre omgang etter målløse første 35 minutter mot Melhus på samme bane, men gjestene fra Gruva utlignet kort tid etterpå. Spillet bølget fram og tilbake før Tiller tok tak og tok tilbake ledelsen ved Mathias Samson. Mot slutten fastsatte Patrik Tørset Johnsen resultatet til 3-1 og stor jubel hos de blå.

Les kampfakta her


Ingeborg Nyberg Hansen. Det er overskriften

Dramatikk skulle det bli nok av hos de voksne også. I kveldens siste kamp på TOBB Arena Sør var herrer-3 vertskap for Bratsberg. Et forfallstungt Tiller-lag måtte se gjestene ta ledelsen, men Tiller ga seg ikke, til tross for at de fikk en spiller utvist.

I løpet av seks minutter kom det tre nye scoringer. Først utlignet Morten Modalsli Torset til 1-1 før Bratsberg scoret på nytt. Rett etterpå svarte tvillingbror Marius til 2-2 og store gledesscener. Kampen lå og vippet helt til det 89. minutt da Bratsberg scoret vinnermålet i en hektisk kamp.

Les kampfakta her


Og hvis man trodde man hadde opplevd alt, så må man faktisk lese det som kommer nå. På Hammersborg kunstgress gjestet kvinner-2 et rutinert Vestbyen-lag i 3. divisjon. En svak første halvtime gjorde at hjemmelaget tok ledelsen på et innlegg i feltet, men Tiller svarte.

I løpet av de ni neste minuttene var det duket for Ingeborg Nyberg Hansen-show på sin tidligere hjemmebane. Først utlignet hun til 1-1 på straffespark etter at Emma Kalvøy Bye ble felt. Ikke mange minutter etterpå kom dagens beste angrep. Andrea Buberg Sæteren var inne i 16-meteren på en 5-meter. Ballen gikk via Tiril Olsen som fant nysignerte Mari Steinbråten Krogsgård på vei fremover. Hun fant Nyberg Hansen med en strålende bakromspasning, som chippet e-l-e-g-a-n-t over keeper og i mål. Rett før pause hamret sistnevnte like greit inn 3-1 for Tiller på et hjørnespark som gikk rett i mål!

Vestbyen reduserte til 2-3 etter en drøy time før Tiller svarte igjen. En ball som havnet like utenfor 16-meteren ble plukket opp av - ja, du gjettet riktig - Nyberg Hansen som fyrte løs og sendte Tiller tilbake i en tomålsledelse.

Men det ble enda mer galskap mot slutten. Vestbyen reduserte først fra straffemerket, og fire minutter før full tid utlignet de til 4-4 på en kontring, rett etter at Tiller hadde en stor mulighet alene med keeper.

Men Tiller var ikke ferdig - vær du sikker. Et knapt minutt senere stormet Tiller i angrep fra avspark. Nyberg Hansen kom inne i feltet fra skrått hold og var iskald da hun serverte Cornelia Nordtug Knudsen på fem meter som tuppet inn 5-4 i nærmeste hjørne til elleville jubelscener hos de hvitkledde.

Dermed er våre unge rekrutter fortsatt i skuddhold rett bak serielederen med kun tre kamper igjen av sesongen.

Les kampfakta herViktige seiere i blanda drops

Postet av Marius L. Larsen den 3. Okt 2022

Høyt og lavt gjennom hele helga. Slik er vår oppsummering av de siste dagene.

Mathea Bostad (nr to f.h.) scoret et flott mål for J17-1 i seieren over Strindheim.


De blåkledde fra Tillerbyen åpnet helga som var på Brekkåsen der G14-2 gjestet samarbeidslaget Gimse/Leinstrand. Zein Almashi sendte blåtrøyene i føringen før hjemmelaget gikk opp i en 2-1-ledelse.

Eirik Aa utlignet til 2-2 tidlig i andre omgang, men så dro rødtrøyene ifra og ledet 5-2 før Andreas Ophaug Olsen og Almashi reduserte til 4-5 helt på tampen. På overtid fastsatte samarbeidslaget resultatet til 6-4 i disfavør Tiller.

Les kampfakta her


Samtidig på fredagskvelden var J13-2 vertskap for Sjetne på TOBB Arena Sør, og på Tillers egen lekegrind var det aldri noen tvil. Blåtrøyene vant til slutt hele 9-0 etter blant annet to scoringer hver fra Saga Nordskag, Mathilde Lossius-Aalberg og Silja Andersen Nordgård.

Les kampfakta her


A-lagene vant fullt fortjent

Lørdagen startet med et oppgjør på handelsbydelen Lade, der G14-1 tok imot Trygg/Lade i idrettsparken. Oliver Leiseth Green sendte blåtrøyene i føringen etter 13 minutter, og det så ut til å holde helt inn, men hjemmelaget utlignet i sluttminuttene slik at kampen endte 1-1.

Les kampfakta her


Senere på lørdagen var herrer A vertskap for Trygg/Lade i et viktig bunnoppgjør på TOBB Arena Sør. Knut Kleppo Vangen sendte Tiller foran etter 19 minutter, og hjemmelaget burde strengt tatt ha både doblet og triplet ledelsen etter de store målsjansene, men kampen endte 1-0 til de blå og tre deilige poeng.

Les vår kamprapport her


Samtidig var kvinner A gjester på Høddvoll og hjemmelaget Hødd i Ulsteinvik. Der tok Tiller kommandoen fra start og ledet hele 3-0 til pause. Gjestene i helhvitt fortsatte i andre omgang og vant til slutt fullt fortjent 4-1. Nå er de bare én seier unna å vinne hele andredivisjonsavdelingen.

Les vår kamprapport her


Lørdagens siste duell var G16-2 sitt oppgjør borte mot Charlottenlund 2. Her måtte de blåkledde se seg beseiret 6-0.

Les kampfakta her


J17 nære KM-tittel - herrer-2 jakter opprykk

Tiller Fotballakademi-leder Ola Brustad (t.h.) scoret mot Rindal i 5. divisjon. Her gratuleres han av Sondre Kvikstad Stuen.


Søndagen startet med et grytidlig oppgjør mellom G13-3 og Ranheim 3, der Tiller fulgte laget fra fjæra til like etter sidebytte. Da sto det 2-2 etter blant annet en scoring av Mohammed Adem Hamo, men så dro gjestene ifra og vant til slutt 8-4 i et målrikt oppgjør.

Les kampfakta her


Like etterpå var J17-1 i aksjon mot Strindheim i 0. divisjon, og et dominerende Tiller-lag la standarden tidlig. Ida Nygård kriget inn 1-0 like før pause etter et innlegg i feltet, og i andre omgang dro blåtrøyene ifra.

Ingeborg Nyberg Hansens suser sørget for dobling av ledelsen før Malin Strømsnes Kvingedal var sikker fra straffemerket. Mathea Bostads lekre styring på Nygårds innlegg sørget for 4-0 før gjestene fra Leangen reduserte helt på tampen.

Denne seieren betyr at Tillers lovende ungdommer kan bli kretsmester dersom de slår Utleira onsdag kl.18.00 på TOBB Arena Sør.

Les kampfakta her


Kampdagen fortsatte på Tillers egen hjemmebane, der herrer-2 tok imot Rindal til et heftig oppgjør i 5. divisjon. Alexander Kvalvik sendte vertskapet i føringen før Martin Engvik doblet ledelsen etter en drøy halvtime.

Tiller Fotballakademi-ansvarlig Ola Brustad la på til 3-0 fra kloss hold like før slutt, men helt på tampen reduserte Rindal til 1-3.

Tre nye poeng til gutta i helblått fører til at de fortsatt er helt der oppe og kjemper om en andreplass i avdelingen som gir retten om å spille om opprykk via kvalifisering til 4. divisjon.

Les kampfakta her


Helgas siste kamp var G16-1 mot Trond på TOBB Arena Sør. Tiller fulgte gjestene til pause med stillingen 2-2 etter to scoringer av målgeita Odin Wraalsen Herfjord, men de blåkledde måtte se seg slått 2-4 til slutt.

Les kampfakta herTo poeng fra kvalifisering

Postet av Marius L. Larsen den 1. Okt 2022

(Hødd 1 - 4 Tiller) HØDDVOLL STADION: Kvinnelaget stormer videre mot en avdelingsseier etter en sterk borteseier på Sunnmøre lørdag ettermiddag.

Selma Saastad (nr 21) scoret to da Hødd ble beseiret. Vilde Winge Kristiansen (i midten) serverte på Saastads mål nummer to.


Sammendrag

* Stuedahl-Karlsen sprakk nullen tidlig
* 3-0 til pause etter dominans
* To scoringer fra Saastad
* Første matchball neste lørdag


Kamprapport

Dagens hvitkledde spillere fra sørsida av Trondheim hadde forberedt seg godt til bortemøtet med Hødd. Et lag som var svært nære å ta femteplassen i avdelingen skulle få møte avdelingslederen, og det var nettopp sistnevnte som jublet først.

Etter elleve minutter klemte Hedda Stuedahl-Karlsen til og hamret inn 1-0 via keeper og i mål, og det stoppet ikke der.

Ni minutter senere var Tiller frempå igjen. Thale Hinsverk brøt ballen og stormet mot mål. Hun fant Selma Saastad med en glimrende pasning, og alene med keeper chippet angrepsspilleren lekkert inn 2-0.

Tiller dominerte banespillet og fikk en trippelsjanse etter en drøy halvtime. Stuedahl-Karlsen skjøt og både Saastad og Vilde Winge Kristiansen hadde en styring fra kloss hold, men Hødds keeper reddet alle tre forsøkene.

Men minuttet før pause skulle trønderne få betalt for presset. Et strålende oppbygd angrep endte med et innlegg femogførti til Andrea Sivertsen Broholm som plasserte inn 3-0 via lengste stolpe.


Sjansesløseri og punktering

Andre omgang startet med et eldorado av målsjanser for gjestene. Stuedahl-Karlsens styring fra kloss hold på Saastads innlegg gikk like utenfor, og rett etterpå kom Broholm alene med keeper, men forsøket gikk rett på sisteskansen.

Ikke mange minutter senere skjøt Winge Kristiansen like over fra 22 meter og Saastad traff rett i klypene på vertenes målvakt fra kloss hold.

Men i det 73. minutt ble kampen endelig punktert for godt. En svært livlig Saastad fikk æren av å styre inn 4-0 på enkelt vis fra nært hold da hun mottok ballen fra en uselvisk Winge Kristiansen.

Hødd reduserte på en flott scoring i lengste kryss helt på tampen, men denne dagen tilhørte bortelaget. Nok en seier betyr at Tiller nå er kun to poeng - eller én seier om man vil - unna å vinne hele avdelingen som gir retten til kvalifisering om opprykk til 1. divisjon.


Se tabellen her


Neste kamp er dermed første matchball. Lørdag 8. oktober kl.14.00 kommer Tynset på besøk på TOBB Arena Sør.


Kampfakta

IL Hødd 1 - 4 Tiller IL
0-1 Hedda Stuedahl-Karlsen 11'
0-2 Selma Saastad 20'
0-3 Andrea Sivertsen Broholm 44'
0-4 Selma Saastad 73'
1-4 89'

16. runde 2. divisjon kvinner avd. 5
Lørdag 1. oktober 2022 kl.14.00
Tilskuere Høddvoll Stadion (Ulsteinvik): ca 60


Laget

Kaisa Øien Aune, Marie Schult Optun, Andrea Holm Aune, Synne Aunehaugen, Mari Kristine Vik, Andrea Sivertsen Broholm, Marie Methi (k), Thale Hinsverk, Sandra Aardahl Gulstad, Vilde Winge Kristiansen, Hedda Stuedahl-Karlsen.

Bytter:
15' Gulstad --> Selma Saastad
35' Aunehaugen --> Vilde Bjørgård Kristiansen
46' Øien Aune --> Marita Flataunet
46' Methi --> Andrea Buberg Sæteren
75' Winge Kristiansen --> Idun Brigtsdatter Benjaminsen
Seiret og økte avstanden

Postet av Marius L. Larsen den 1. Okt 2022

(Tiller 1 - 0 Trygg/Lade) TOBB ARENA SØR: Herrer A vant fortjent og tok et langt steg mot overlevelse lørdag ettermiddag.

Knut Kleppo Vangen ble matchvinner med sin tidlige scoring mot Trygg/Lade. Bildet er fra et tidligere oppgjør i høst.


Sammendrag

* Knut Kleppo Vangen sendte Tiller foran
* Store Tiller-sjanser
* Annulert mål i andre omgang
* Press fra gjestene mot slutten
* Økte avstanden til lagene bak


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en god start på oppgjøret mot jumbolaget Trygg/Lade denne ettermiddagen. Hjemmelaget hadde et par gode muligheter ved Alexander Gløsen og Robin Hermanstad til å begynne med, men det løsnet ikke før i det 19. minutt.

Hermanstad ble spilt nydelig gjennom og kom skrått alene med keeper. Han flikket ballen forbi keeper og mot mål der Knut Kleppo Vangen hadde løpt fra gjestenes forsvar og styrte inn 1-0 fra kloss hold.

Etter en halvtime spilt kunne kaptein Andreas Fossli ha doblet ledelsen på et godt Tiller-angrep, men skuddet fra 14 meter ble godt reddet av bortelagets målvakt.

Tiller fortsatte å dominere mot et lavtliggende Trygg/Lade-lag, der Fossli fikk nok en stor mulighet. Alene med keeper blåste han ballen over tverrliggeren, rett etter at Kleppo Vangen hadde scoret nok et mål, men som ble avblåst for offside.

Blåtrøyene fortsatte å trykke på, og gjestenes største sjanse kom fire minutter før slutt. En hvitkledd spiller snappet opp en nedfallsfrukt i feltet som keeper Tor Solvoll reddet glimrende fra kloss hold.

Til tross for seks lange overtidsminutter, kunne Tiller juble for en ekstremt viktig og svært fortjent 1-0-seier over Trygg/Lade.


Denne trepoengeren gjør at Marius Jacobsens mannskap klatrer til 24 poeng og øker foreløpig avstanden til nedrykksstreken til seks poeng med tre kamper igjen å spille.

Se tabellen her


Neste kamp er borte mot Strindheim Toppfotball lørdag 8. oktober kl.14.00.


Kampfakta

Tiller IL 1 - 0 SK Trygg/Lade
1-0 Knut Kleppo Vangen 19'

23. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
Lørdag 1. oktober 2022 kl.14.00
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 150


Laget

Tor Solvoll, Erling Kleppo Vangen, Trym Hansen Jetne, Niklas Danielsen Solem, Nils Gunnar Barstad Eggen, Joachim Knutset Solem, Lucas Kolstad, Alexander Gløsen, Knut Kleppo Vangen, Andreas Solstrand Fossli, Robin Johansen Hermanstad.

Bytter:
70' Knutset Solem --> Jonathan Smerkerud Frønes
87' Fossli --> Elias Sandøy Myrvågnes
89' Jetne --> Noah Sevaldsen Aarmo

Ubenyttede reserver: Børge Hoff Skaråsen, Mathas Gåsbakk Vinjevoll, Erik Schaanning Thome, Martin André Elverum Engvik, Benjamin Romero, Sondre Kvikstad Stuen.