Kategori

G19 berget kvelden

Postet av Marius L. Larsen den 30. Sep 2020

To tap og en seier tirsdag kveld.

G19, med Fredrik Sjøvold og Jonathan Smerkerud Frønes (t.h.) i spissen, var det eneste Tiller-laget som vant tirsdag kveld. Bildet er fra en tidligere kamp i høst.


De blåkledde fra Tillerbyen var representert i tre konkurranseklasser tirsdag kveld, og det hele startet på egen hjemmebane.

På TOBB Arena Sør var det J13-2 som var først ut med sin 7er-kamp mot Ranheim 3. Det sto 1-1 til pause etter scoring av Luna Rebecka Kyvik-Nærland, men så dro Ranheim ifra.

Tiller responderte med scoringer fra Caroline Nha Thy Tran og Ida Sofie Bye-Andersen, men det var Ranheim som kunne juble over en 6-3-seier til slutt.


Se kampfakta her


Mistet ledelsen rett før slutt

Videre på samme bane tok J17-1 imot Strindheim til et toppoppgjør i 1. divisjon, og det startet så lovende med fantastisk spill fra de blåkledde.

Etter 17 minutter kom kampens første scoring på spesielt vis. Et hardt frispark fra Sofie Graabak traff Karine Ornæs Midjo på hodet, som fra 14 meter stanget ballen i en perfekt bue over keeper og i lengste hjørne til 1-0.

Spesielt var spissduoen Emilie Leer og Thea Kulvik livlig, og de hadde gode muligheter til å doble ledelsen før pause. Det hadde også Rikke Olufsen som traff rett på keeper fra skrått hold, og Midjo som skjøt i nettveggen.

Men på overtid i første omgang utlignet Strindheim til 1-1 på et frispark fra 18 meter, deres første sjanse i kampen.

Tiller prøvde å svare i andre omgang, men selv om det var færre sjanser etter sidebytte, var det vertene som styrte kampen.

Allikevel var det gjestene fra Leangen som scoret vinnermålet åtte minutter før full tid på et godt plassert skudd fra 16 meter.


Se kampfakta her


Snudde kampen og vant

Tirsdagskvelden ble avsluttet på Havstein kunstgress midt i Sverresborg-land, der G19-1 spilte en ny kamp i 0. divisjon.

Men kampen fikk en oppoverbakke etter sju minutter, da hjemmelaget gikk opp i ledelsen. Dog ble den utlignet av Jonathan Smerkerud Frønes kort tid etterpå da han plukket opp en retur fra keeper.

Henrik Langset Breivoll sørget for en kontant heading og 2-1 på Fredrik Sjøvolds hjørnespark ikke mange minutter senere, og da begynte Tiller å få god kontroll.

Frønes økte ledelsen til 3-1 halvveis i andre omgang på et godt plassert straffespark før Edvard Stølan stanget inn 4-1 på nok en Sjøvold-corner like før slutt.


G16-spiller Mathias Gåsbakk Vinjevoll fikk sin G19-1-debut i denne kampen. Vi gratulerer!


Se kampfakta her0 Kommentar

To av fire

Postet av Marius L. Larsen den 29. Sep 2020

Tiller fikk tøff motstand i flere kamper mandag kveld. Her er oppsummering av dagen.

Luna Rebecka Kyvik-Nærland (i midten) scoret hattrick mot Kattem. Her har hun ved siden av seg sine medmålscorere Mia Arnegård Kulvik (t.v.) og Alva Fjærli.


De blåkledde fra Tillerbyen startet det som skulle bli en spennende mandagskveld på Lade 4, der Flatås var hjemmelag i G13-klassen. Her har vi ikke annen informasjon enn av Tiller 3 vant 3-1 på Ladesletta, og de blå tok dermed sin andre seier for sesongen.


Se kampfakta her (PS! Ingen målscorerere notert pr tirsdag ettermiddag)


Knepent tap

På TOBB Arena Sør var det duket for to høyinteressante oppgjør i 13-årsklassen. På den ene siden spilte gutta mot Freidig, og der tok hjemmelaget ledelsen 1-0 etter ti minutter. Freidig utlignet rett før pause, men de blå tok tilbake kampen i andre omgang og gikk opp i ledelsen til 2-1.

Dessverre ble Freidig for sterke i sluttminuttene. Tiller klarte ikke å svare da gjestene fra Eberg fastsatte sluttresultatet til 2-4.


Se kampfakta her (PS! Ingen målscorere er notert pr tirsdag ettermiddag)


Hattrick av Kyvik-Nærland

På den andre siden på TOBB Arena Sør spilte jentene i samme aldersklasse mot Kattem i det som skulle bli et svært målrikt lokaloppgjør.

Kattem utlignet Luna Rebecka Kyvik-Nærlands ledelse etter få minutter, men så var det bare Tiller det handlet om den neste tiden.

Kyvik-Nærland sendte de blå tilbake i ledelsen med sin 2-1-scoring, og Ida Sofie Bye-Andersen økte ledelsen til 3-1 før 12-årige Mia Arnegård Kulvik fikset 4-1.

Målsniken Kyvik-Nærland la på til 5-1 med sitt hattrick for dagen før Alva Fjærli scoret Tillers sjette og siste. Kattem reduserte helt på tampen til 6-2.


Se kampfakta her


60 sekunder fortvilelse

Helt til slutt skulle G16-1 kjempe om tre nye poeng i et tøft bortemøte med Verdal. Det varierer om Tiller trives nord i Trøndelag, men det skulle ikke bli blå jubel i Lotto-bygda denne kvelden.

Tiller hang godt med og hadde flere gode muligheter i første omgang, men to mål på ett minutt halvveis i den andre sørget for at Verdal ledet 2-0.

Gjestene fra storbyen klarte aldri å respondere, og dermed måtte de se seg beseiret.


Se kampfakta her0 Kommentar

J19: Tiller 2 15 - 1 Stadsbygd

Postet av Marius L. Larsen den 26. Sep 2020

TOBB ARENA SØR (TILLER): J19-2 med storseier over Stadsbygd fredag kveld, der spesielt én spiller utmerket seg med målpoeng.

Louisa Stuedahl herjet med Stadsbygd. Her flankert av Lise Finsrud (t.v.) og Nora Negård Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen tok kommandoen med en gang. Laget fra fosenhalvøya visste ikke hva som traff dem, men ferga som aldri kantrer heter Louisa Stuedahl.

Før to minutter var spilt chippet hun inn 1-0 fra 20 meter før hun doblet ledelsen 60 sekunder senere på et velplassert frispark.

Samme spiller, indreløper for anledningen, serverte Lise Finsrud som fintet bort keeper og satte inn 3-0. Etter åtte minutter.

Det hører med til historien at Stadsbygd reduserte på en glipp i bakre rekker, men denne dagen tilhørte hjemmelaget fra Trondheim sør. Tiller-debutant Pia Elise Skråmo Lien økte ledelsen med et hardt og perfekt hodestøt på et hjørnespark, og rett etterpå sto det 5-1 etter selvmål på nok et hjørnespark.

Hvem hadde målgivende? Louisa, selvfølgelig.


Louisa i syvende himmel

For hun var jo langt fra ferdig denne fredagskvelden. Der man kunne ha nytt taco og lettbrus foran TV-en, fikk publikumet på TOBB Arena Sør servert både den ene og andre retten. Etter 29 minutter kom kanskje kveldens scoring. Et flott angrepsspill endte hos Vilde Winge Kristiansen som stormet fremover på venstresiden og slo femogførr til Stuedahl som bredsidet ballen i mål fra 15 meter.

Ved sidebytte sto det 8-1 i målprotokollen. De to siste nettkjenningene ble truffet lekkert i vinkelen av - ja, du gjettet riktig.

Stadsbygd hadde knapt rukket å sette i gang den andre omgangen før Stuedahl la på til 9-1, denne gang assistert av lillesøster Hedda.

For hun ville også treffe disse grønne nettmaskene. Med to knallharde skudd i nærmeste hjørne la Hedda på til henholdsvis 10- og 11-1 før to kliniske avslutninger alene med keeper fra Nora Negård Larsen sørget for 13-1.

Stadsbygd trodde de hadde blitt kvitt Louisa-marerittet, men åtte minutter før full tid dukket hun opp igjen med sin syvende scoring. Selv om det var mørkt ute, strålte angrepsspilleren om kapp med LED-lysene på de ellers så korte lyktestolpene rundt banen. En suser fra parogtjue meter duppet over keeper og i mål før Marie Schult Optuns langskudd fastsatte sluttresultatet til 15-1.


Neste kamp for J19-2 er borte mot samme motstander mandag 5. oktober kl.20.00.


PS! J17-spillerne Ine Smemo og Arlinda Shala debuterte i J19-klassen med bravur i kveldens kamp. Det samme gjorde Pia Elise Skråmo Lien (17), som nylig meldte overgang fra Flatås IL. Velkommen til den blå bydelen, Pia!

PPS! Bjørk Myhre ble skadet under oppvarming med det som så ut til å være et overtråkk. Vi ønsker midtbanedirigenten god bedring og rask tilbakekomst!

Kampfakta:

TIller IL-2 15 (8) - (1) 1 Stadsbygd IL
1-0 Louisa Stuedahl 2'
2-0 Louisa Stuedahl 3'
3-0 Lise Finsrud 8'
3-1 9'
4-1 Pia Elise Skråmo Lien 16'
5-1 selvmål 18'
6-1 Louisa Stuedahl 29'
7-1 Louisa Stuedahl 33'
8-1 Louisa Stuedahl 43'
9-1 Louisa Stuedahl 47'
10-1 Hedda Stuedahl-Karlsen 53'
11-1 Hedda Stuedahl-Karlsen 71'
12-1 Nora Negård Larsen 75'
13-1 Nora Negård Larsen 80'
14-1 Louisa Stuedahl 82'
15-1 Marie Schult Optun 86'

5. serierunde BDO-serien J19 2. divisjon avdeling 2
Fredag 25. september 2020 kl.20.00
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): 50


Laget:

Silje Strømsnes Kvingedal
Andrea Halseth Munkvold - Malin Andersen Nordgård (k) - Suzanne Maduga - Arlinda Shala
Louisa Stuedahl - Pia Elise Skråmo Lien - Hege Snåsøy Hovdahl
Nora Negård Larsen - Vilde Winge Kristiansen - Lise Finsrud

Innbyttere: Ine Smemo, Hedda Stuedahl-Karlsen, Marie Schult Optun.


0 Kommentar

J17: Skaun 2 - 2 Tiller 2

Postet av Marius L. Larsen den 24. Sep 2020

MOAN KUNSTGRAS (BØRSA): J17-2 fikk tøff kamp av et svært godt Skaun-lag onsdag kveld, men de blå sikret et viktig poeng.

Thea Arnegård Kulvik (i midten) scoret begge målene da Tiller fikk med seg poeng fra Moan kunstgras.


De blåkledde fra Tillerbyen fikk en god start på det som var et realt toppoppgjør i avdelingen, og det så ut som om den store banen i Børsa passet byjentene bra.

Et godt innlegg fra Tuva Haukås Næss traff perfekt på pannebrasken til Hejar Kara, men sistnevnte klarte ikke helt å få stanget ballen mot mål.

Kort tid etterpå fikk Skaun en mulighet fra skrått hold, men Tiller-keeper Ayla Latifi hang godt med på notene og reddet forsøket.

I det 11. minutt ble det endelig blå jubel. Matilde Grove klarerte et hjørnespark fremover til Ida Nygård, som tok med seg ballen og serverte Thea Arnegård Kulvik med en strøken pasning gjennom forsvaret. Alene med keeper valgte den livlige spissen å runde sisteskansen før hun satte ballen rolig i mål til 1-0.


Dobbel Kulvik-dose

Men Skaun hadde mer på lager. To minutter senere sto det 1-1 i målprotokollen. Et knallhardt skudd fra 16 meter snek seg i nærmeste hjørne, men det skulle gå fra vondt til verre.

Ti minutter før pause var kampen snudd. Nok et flott mål fra hjemmelaget som traff godt på et skudd fra 18 meter i vinkelen, og dermed tok Tiller pause ved å ligge under 2-1.

Noen velvalgte ord og et innhogg av såkalte "matplater" i pausen skulle etter hvert gjøre susen i andre omgang.

Selv hadde Tiller nok av sjanser før sidebytte også. Kulvik var alene to ganger alene med keeper som målvakten gikk seirende ut av, og spesielt fortsatte kantspillerne Næss og Nygård å levere gode pasninger.

Men i det 53. minutt valgte Kulvik å gjøre alt selv. Fra 25 meter sendte hun avgårde en suser over keeper og rett i mål til 2-2.

Tiller fikk mer energi etter målet, og nå dominerte de banespillet. Spesielt var Kara og Ine Smemo solid på midten, og '06-spillerne Nygård, Julie Rektorli, Kornelia Hov og Malin Kvingedal jobbet intenst.

Dessverre ble det ikke flere scoringer. Sofie Graabaks frispark fra 35 meter som strøk kryssfestet helt på tampen var det siste som skjedde.


Alt i alt leverte J17-2 en god toppkamp mot Skaun, og det resulterte i 2-2 og ett poeng. Neste kamp er mot Astor lørdag 3. oktober kl.12.00.


PS! To minutter før full tid fikk kampen en vond slutt for Viktoria Vestavik, som tråkket kraftig over. Vi ønsker midtstopperen god bedring og rask tilbakekomst!


Kampfakta:

Skaun BK 2 (2) - (1) 2 Tiller IL-2
0-1 Thea Arnegård Kulvik 11'
1-1 13'
2-1 30'
2-2 Thea Arnegård Kulvik 53'

6. serierunde BDO-serien J17 2. divisjon avdeling 3
Onsdag 23. september 2020 kl.20.00
Tilskuere Moan kunstgras (Børsa): ca 40


Laget:

Ayla Elise Buzzi Latifi
Matilde Høyem Grove - Sofie Graabak - Viktora Vestavik - Ine Smemo
Leona Gutji Fjeldsø - Hejar Kara - Malin Strømsnes Kvingedal
Ida Nygård - Thea Arnegård Kulvik - Tuva Haukås Næss

Innbyttere: Kornelia Berggård Hov, Julie Pedersen Rektorli.


0 Kommentar

J17: Tiller 5 - 0 Tynset

Postet av Marius L. Larsen den 23. Sep 2020

TOBB ARENA SØR (TILLER): J17-1 tok tilbake tabelltoppen etter en fullt fortjent seier over Tynset tirsdag kveld. Sett deg godt til rette og nyt en veldig spesiell kamprapport på limerick.

Jubel etter Frida Ørndal Svendsens (i midten) 1-0-scoring.


Det var en gjeng fra Tiller
Der det alltid er mye folk som ser de spiller
Men Tynset var tøff
Slettes ingen bløff
Selv om det aldri var noen thriller

De blå tok kommandoen med en gang
Men det tok 19 minutter før det ble allsang
Det var Midjo til Svendsen
Som ikke trykket på bremsen
Og dundret inn 1-0 på en kveld som skulle bli lang

For tre minutter etterpå ble det nok en håndfull
Da et tilbakespill ikke var som gull
Som ble luktet og snappet
Rundet keeper og klappet
Av kaptein Synne som la på til 2-0

Men rett før pause fikk de ikke fred
Innlegget fra Aunehaugen var andres lykkes smed
Der Leer hadde et opphopp
Og Midjo med en touch uten stopp
Og hamret inn mål nummer tre

Etter sidebytte fortsatte Tiller å styre
Et innlegg lagt ned av Leer for å avfyre
Der sto Teigen med kanonen
Og smalt inn 4-0 med høyrefoten
Nå var Tynsets råd dyre

Da hjalp det lite at Olufsen ble lagt i bakken
Det var nok ei lita ripe i lakken
Fra elleve meter er det ei som kler
Pang og 5-0 fra Emilie Leer
Nå var det bare å ta på seg allværsjakken

Tåka kom, men la ingen demper
For uansett hva; de blå kjemper
Graabak headet i tverra
Kulvik i stolpen som snerra
Tiller er ikke et lag som lemper

Det gikk mot full tid før vertene jublet i kor
Tre poeng var sikret og tilbake på rett spor
Det var ikke så lett
Men vi kan nå smile bredt
Fra Evjen i sør til Rørvik i nord


Kampfakta:

Tiller IL 5 (3) - (0) 0 Tynset IF
1-0 Frida Ørndal Svendsen 19'
2-0 Synne Aunehaugen 22'
3-0 Karine Ornæs Midjo 37'
4-0 Isabel Teigen 45'
5-0 Emilie Jørgensen Leer (str.) 48'

5. serierunde BDO-serien J17 1. divisjon avdeling 2
Tirsdag 22. september 2020 kl.20.00
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 50


Laget:

Matilde Høyem Grove
Ida Marie Dahl Bjørkøy - Viktoria Vestavik - Sofie Graabak - Emma Jensen
Rikke Sofie Olufsen - Isabel Teigen - Frida Ørndal Svendsen
Karine Ornæs Midjo - Emilie Jørgensen Leer - Synne Aunehaugen (k)

Innbyttere: Leona Gutji Fjeldsø, Hejar Kara, Arlinda Shala, Thea Arnegård Kulvik.


0 Kommentar

De eldste med full kontroll

Postet av Marius L. Larsen den 22. Sep 2020

Knepent J13-tap, uavgjort for G13 og storseier for J19. Vi oppsummerer mandagen.

Nora Negård Larsen scoret et viktig mål for J19 i oppgjøret mot Strindheim 2. Bildet er fra forrige kamp mot Vestbyen.


De blåkledde fra Tillerbyen fikk en spennende åpning på mandagskvelden på egen hjemmebane. Selv om det var en realt drittvær, var det en veldig bølgende J13-kamp mot Klæbu i 9er-serien.

Klæbu tok ledelsen 1-0 før Ida Sofie Bye-Andersen utlignet til 1-1 kort tid etterpå. Selv om gjestene fra kommunegrensen ledet 3-1 rett før pause, var ikke yngstejenta i Bye-Andersen-familien ferdig for dagen.

To nye scoringer med få minutters mellomrom sørget for 3-3 til pause, og det var også hjemmelaget som tok kommandoen etter sidebytte.

Et realt spissmål fra Luna Rebecka Kyvik-Nærland gjorde at Tiller ledet 4-3 - og for første gang i kampen.

Ledelsen holdt lenge etter at Tiller kjempet iherdig, og mens regnet pøste ned trodde kanskje publikum som hadde tatt turen at dette skulle bli en blå seier. Men serielederen ville det annerledes. To mål helt på tampen førte til at kampen ble snudd nok en gang, og Tiller måtte se seg slått 4-5 etter en herlig innsats i toppoppgjøret.


Kampfakta: https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=7601682


Seks mål på Åsheim

Samtidig spilte G13-1 borte mot Kattem, og her var det også langt fra enveiskjøring. Lokaloppgjøret på Åsheim kunstgress hadde seks scoringer, godt og jevnt fordelt.

Tiller to scoringer med kort tid i mellom sørget for en solid 2-0-ledelse, men Kattem reduserte rett før pause.

Kattem utlignet halvveis i andre omgang, men Tiller-gutta svarte ti minutter før full tid med en perfekt 3-2-scoring.

Dog utlignet Kattem nok en gang rett før slutt slik at resultatet ble 3-3 i en velspilt fotballkamp.


PS! Da denne saken ble skrevet natt til tirsdag, sto ikke Tillers målscorere oppført.


Kampfakta: https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=7601330


Full kontroll på Leangen

En etter hvert lang mandagskveld ble avsluttet med kampstart kl.21.00 på Leangen, der J19-2 gjestet Strindheim 2 i 2. divisjon.

De hvitkledde fikk en perfekt start på kampen med både 1- og 2-0 tidlig. Først satte Thale Hinsverk inn 1-0 etter 19 minutter med et herlig skudd i langhjørnet fra 18 meter. Få minutter senere doblet Nora Negård Larsen ledelsen etter å ha satt innlegget fra Synne Bye-Andersen kontant i mål.

Tiller virket virkelig på hugget i dette oppgjøret, og Strindheim hadde knapt en målsjanse. Dermed økte heller sørtrondheimerne ledelsen ytterligere.

Etter 51 minutter var det Bye-Andersen sin tur til å score på innlegg, da hun styrte inn Hedda Stuedahl-Karlsens perfekte målgivende pasning fra bakre stolpe.

Helt på tampen fastsatte Bye-Andersen sluttresultatet til 4-0 med et fantastisk skudd i vinkelen etter ha mottatt ballen fra Maria Alvestad Høvik.


Kampfakta: https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=7638959


0 Kommentar

- Det verste er usikkerheten

Postet av Marius L. Larsen den 21. Sep 2020

Herrer A-trener Simon Hustad Evjen sier at han forventet at årets sesong ble avlyst, men nå venter det en tid med usikkerhet.

Selv om seniorsesongen er avlyst, gleder Evjen seg over de yngre lagene i klubben.


Tillers beste menn rakk bare å spille en håndfull treningskamper før en pandemi ødela en hel sesong. Det ble bekreftet av Norges Fotballforbund rett før helga, og dermed skal ikke Tiller spille i verken herre- eller kvinneklassen for første gang på mange tiår.

Fredagens beskjed fra NFF var at kontakttreninger er fremdeles ikke lov for spillere over 20 år, som betyr at 2020-sesongen ble avlyst med umiddelbar virkning.

- Det var jo som forventet. Det hadde blitt en parodi hvis vi hadde startet å trene nå bare for å gjennomføre en kvart sesong der opprykk og nedrykk sto på spill. Sånn sett er beskjeden riktig, men allikevel skuffende, sier Evjen.


Skryt til de yngre

- Nå frykter jeg en tid med usikkerhet, det er kanskje det verste. Vi vet ennå ikke når vi kan få trene som normalt, og det kan gå lang tid før vi får et klarsignal - alt avhenger av nåværende situasjon i samfunnet. Jeg mener at å spille fotball er mindre smittefarlig enn å gå på et kjøpesenter eller ta et glass lettbrus i byen på lørdagskvelden. 

Nå tenker Evjen på eventuelle konsekvenser dette kan få.

- Konsekvensene av ikke å få trene som normalt snart kan bli store for vår del. Jeg kan ikke gjøre noe annet enn å skryte av spillerne for å ha stått i det med mange koronatreninger, og jeg skjønner at de er lei. Jeg håper de står i det litt til, for vi vil gjerne ha dem med også neste år.

Samtidig berømmer hovedtreneren, som selv hjelper til på G19 i høst, aldersbestemte lag i Tiller for den strålende jobben som gjøres.

- Det er gøy å se at yngre Tiller-lagene lykkes på treninger og i kamper i den situasjonen vi er i. Jeg synes spillere, trenere og foreldre både har gjort og fremdeles gjør en utmerket jobb, og det vises også på prestasjonene den siste tiden. Det er mye å glede seg til resten av 2020.


0 Kommentar

G16: Strindheim 0 - 3 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 21. Sep 2020

RUTA ARENA (LEANGEN): Endelig lyktes det for G16-1 - og for Tiller borte mot Strindheim.

Alex Thien-Lac Nguyen ble tomålsscorer i 3-0-seieren over Strindheim. Bildet er fra en tidligere kamp i høst.


Kveldens hvitkledde spillere fra Tillerbyen har vært nære, men fortsatt et par mål unna trepoengere den siste tiden. Men etter tre kamper med nederlag, var det både galskap og energi å spore hos Tillers beste 16-åringer denne søndagen.

Gjestene tok kommandoen fra start, og i det lumske høstværet var det noe som lyste opp etter åtte minutter. Alexander Kvalvik serverte Alex Thien-Lac Nguyen på nærmest et sølvfat etter høy gjenvinning. Nguyen skjærte innover fra sin kantposisjon og hamret inn 1-0 fra skrått hold.

Men de blå var langt fra ferdige med sitt nødvendige ærend. Marius Stene-Olsen fikk æren av å avslutte et aggressivt press på vertenes frispilling, der han fikk tak i ballen inne i 16-meteren og sikkert satte den i mål til 2-0.

Men så var det angrepsmakker Nguyen. Han ville nærmest punktere kampen før man tok pause. I det 28. spilleminutt vant Petter Selvaag Solbakken ballen på venstrekanten, fosset rundt backen og la perfekt inn til Stene-Olsen foran mål. Men på uselvisk og nokså elegant vis flikket han ballen videre til Nguyen som fikk verdens enkleste oppgave med å fikse 3-0.

En strålende første omgang ble etterfulgt av en mer kontrollerende siste 40. Tiller var nærmere 4-0 enn Strindheim var redusering, men det ble ingen flere nettkjenninger denne dagen.

I et høstvær som ble mer og mer guffent, varmet Tiller-guttene med en oppofrende innsats. En solid defensiv jobb av samtlige 13 spillere og tre nydelige scoringer førte til tre deilige poeng.


Neste kamp for G16-1 er borte mot serieleder Verdal mandag 28. september kl.19.00.

Se tabellen her.


Kampfakta:

Strindheim IL 0 (0) - (3) 3 Tiller IL
0-1 Alex Thien-Lac Nguyen 8'
0-2 Marius Stene-Olsen 16'
0-3 Alex Thien-Lac Nguyen 28'

6. serierunde BDO-serien G16 0. divisjon
Søndag 20. september 2020 kl.16.00
Ruta Arena (Leangen)


Laget:

Sondre Henriksen
Emil Alexander Nerland - Isak Noteng - Adrian Haugen Karlsen - Jens Kristian Måøy
Mathias Gåsbakk Vinjevoll (k) - Jørgen Øyan Digre - Alexander Kvalvik
Alex Thien-Lac Nguyen - Marius Stene-Olsen - Petter Selvaag Solbakken

Innbyttere: Nhat-Huy Ngoc Nguyen, Sondre Schønning Bakken.


0 Kommentar

J17: Åfjord 3 - 6 Tiller 2

Postet av Marius L. Larsen den 20. Sep 2020

ÅSET KUNSTGRESS (ÅFJORD): J17-2 fikk en tøff kamp av Åfjord søndag ettermiddag, men de blå seiret etter solid spill.

Ida Nygård (t.h.) var svært delaktig i seieren med sine to mål fra spissplass.


De blåkledde fra Tillerbyen prøvde, men de slet med å ta ned de lange ballene i en vindfull affære på fosenhalvøya denne søndagen.

En rotete åpning på oppgjøret mot Åfjord kunne minne om kokt kål uten salt og pepper, men det kokte heldigvis lite da en av banens yngstejenter Ida Nygård var iskald alene med keeper og fikset 1-0 etter 12 minutter.

I det 26. minutt skjedde det et trekk som Petter Smart ville ha vært stolt av. En hard og presis corner fra Tuva Haukås Næss så ut til å treffe Frida Ørndal Svendsen på fem meter, men hun dukket merkverdig nok unna. Ballen traff så rett i kroppen på en gulkledd spiller før Svendsen tuppet inn nedfallsfrukten og dermed 2-0.

Frida Smart.


Næss svarte med en gang

Selv om Åfjords raske spiss utlignet åtte minutter før pause, var det langt fra pause.

Tiller svarte få minutter senere. Hejar Kara serverte en glimrende gjennombruddspasning til Næss, som stormet mot mål. Fra skrått hold så hun at det var ledig i korthjørnet, da hun hamret til med et knallhardt skudd til 3-1.

Ytre midtbanemakker Rikke Olufsen ville ikke være noe dårligere kort tid etterpå. Forsvarsspiller Emma Jensen raidet oppover og fant Olufsen med en perfekt stikker. Alene med keeper var hun urovekkende rolig og bare plasserte ballen forbi keeper og i mål.


Nygård tomålsscorer

Rolig var derimot ikke starten på andre omgang. Nok en gang bølget spillet frem og tilbake. For Tillers del var J17-debutant Kornelia Berggård Hov livlig på venstrekanten, og hun hadde et skudd fra 16 meter like utenfor krysset.

Men det var Åfjord som skapte ny spenning i oppgjøret like før en time spilt. Et lavt innlegg fra høyre med styrt kontant i mål fra ti meter.

De kunne også ha kommet ennå nærmere bare minutter senere, men avslutningen fra skrått hold gikk like bortenfor lengste stolpe.

Tiller pustet lettet ut, og med både medvind og sideregn som hjelp, tok de tilbake kampen i sitt spor. Spiker'n i den berømte kista dukket opp fem minutter før slutt, da Kara satte elegant inn 5-2 alene med keeper.

Selv om Åfjord reduserte på et hjørnespark i noen elleville sluttminutter, var det tomålsscorer Nygård som fastsatte sluttresultatet til 6-3, et resultat Kasper Ruud ville ha vært storfornøyd med.


Tiller beholder dermed tabelltoppen i avdelingen, men det er tre tøffe kamper igjen. Neste oppgjør er en toppkamp borte mot Skaun onsdag 23. september kl.20.00.

Se tabellen her.


Kampfakta:

Åfjord IL 3 (1) - (4) 6 Tiller IL-2
0-1 Ida Nygård 12'
0-2 Frida Ørndal Svendsen 26'
1-2 32'
1-3 Tuva Haukås Næss 37'
1-4 Rikke Sofie Olufsen 39'
2-4 58'
2-5 Hejar Kara 75'
3-5 79'
3-6 Ida Nygård 80'

5. serierunde BDO-serien J17 2. divisjon avdeling 3
Søndag 20. september 2020 kl.13.00
Tilskuere Åset kunstgress (Åfjord): 40


Laget:

Ayla Elise Buzzi Latifi
Ida Marie Dahl Bjørkøy - Emma Jensen - Arlinda Shala - Ine Smemo
Rikke Sofie Olufsen - Isabel Teigen - Frida Ørndal Svendsen - Tuva Haukås Næss
Hejar Kara - Ida Nygård

Innbyttere: Emilie Leirvik, Kornelia Berggård Hov.


0 Kommentar

J19: Tiller 2 1 - 2 Vestbyen

Postet av Marius L. Larsen den 19. Sep 2020

TOBB ARENA SØR (TILLER): J19-2 så ut til å knekke en dyp Vestbyen-kode, men tapte utrolig nok til slutt fredag kveld.

Marie Methi (t.v.) og Bjørk Myhre spilte tidvis rundt Vestbyen, men det hjalp lite når målene uteble.


De blåkledde fra Tillerbyen åpnet klart best i oppgjøret mot det som for øyeblikket ser ut til å være Byåsen-bydelens flaggskip. Spesielt Lise Finsrud var glødende langs venstresiden og Hege Snåsøy Hovdahl hadde mange perfekte hjørnespark, men det var ingen blå hoder som stakk fram.

Mot spillets gang tok gjestene ledelsen på sin første sjanse i kampen. Et skudd fra 20 meter snek seg i nettmaskene, men Tiller la seg ikke bakpå av den grunn.

Både Marie Methi og Vilde Winge Kristiansen hadde prikk like sjanser til å utligne fra seks meter, men begge styringene på innlegg fra Finsrud gikk like over mål.


Optun utlignet

Man begynte å lure da Louisa Stuedahls kanon smalt i kryssfestet like etter sidebytte, men spørsmålstegnene ble erstattet med utropstegn i det 53. spilleminutt.

Synne Bye-Andersens fortreffelige innlegg fant Marie Schult Optun i feltet, som tuppet ballen forbi keeper og i mål til 1-1 fra kloss hold.

Tiller jaget sitt andre mål for kvelden. Stuedahls forsøk fra langt hold gikk like utenfor, og både Finsruds og Optuns avslutninger ble reddet av Vestbyens solide målvakt.

I det 72. minutt kom Vestbyen på en sjelden visitt på Tillers halvdel. Fra skrått hold gikk et skudd i nærmeste hjørne til 1-2, og en ny oppoverbakke måtte klatres for vertene.

Det nærmeste Tiller kom utligning helt på slutten var da en svært livlig Optun ble taklet rett før hun skulle avslutte fra nært hold, men Tillers rop om straffespark ble ikke hørt.


Kampen ebbet dermed ut i et 1-2-tap. Neste oppgjør for J19-2 er borte mot Strindheim 2 allerede mandag 21. september kl.21.00.


Kampfakta:

Tiller IL-2 1 (0) - (1) 2 Vestbyen IL
0-1 20'
1-1 Marie Schult Optun 53'
1-2 72'

3. serierunde BDO-serien J19 2. divisjon avdeling 2
Fredag 18. september 2020 kl.20.00
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 50


Laget:

Matilde Bolghaug (k)
Hege Snåsøy Hovdahl - Malin Andersen Nordgård - Suzanne Maduga - Andrea Halseth Munkvold
Marie Methi - Bjørk Myhre - Louisa Stuedahl
Nora Negård Larsen - Vilde Winge Kristiansen - Lise Finsrud

Innbyttere: Silje Strømsnes Kvingedal, Synne Bye-Andersen, Marie Schult Optun.


0 Kommentar

OBOS-exit og storseier

Postet av Marius L. Larsen den 18. Sep 2020

J17 måtte se seg slått ut i Nye OBOS-cup og G19-1 fortsetter eventyret i 0. divisjon med ny storseier. Her er onsdagens rapport.

Mediaavdelingen rakk bare åtte minutter av G19-kampen. Her er en stor sjanse på et hjørnespark som ikke endte i scoring.


De blåkledde fra Tillerbyen var i aksjon på flere steder onsdag kveld, deriblant på Brekkåsen Stadion og TOBB Arena Sør.

I nabokommunen Melhus var J17 på besøk hos Gimse i åttedelsfinalen i Nye OBOS-cup, og der startet det oppskriftsmessig med 1-0-ledelse til de blå. Et frispark fra over 30 meter endte med en suser rett i mål fra midtstopper Sofie Graabak, og ledelsen kunne ha blitt både doblet og triplet, men dette var ikke helt dagen foran mål.

To minutter før full tid utlignet det langt eldre Gimse-laget til 1-1, og dermed var det duket for ekstraomganger. Tiller hadde et par muligheter helt på tampen i en tøff batalje mot flere 18-åringer på banen, men det ble ingen scoringer og lagene gjorde seg derfor klare for straffesparkkonkurranse.

Der scoret Tiller på fire mens Gimse scoret på alle. Tiller tapte dermed 6-5 og er ute av Nye OBOS-cup for denne gang.

Nå rettes all fokus på seriespillet.

Se kampfakta her.


Thomas-toget i anmarsj

På TOBB Arena Sør nesten samtidig tok G19-1 imot Verdal fra nord i Trøndelag i 0. divisjon.

Allerede før to minutter var spilt tok hjemmelaget ledelsen. Om det er mannen, myten eller legenden vites ikke helt, men det var i hvert fall høyreback Thomas Mikalsen som sendte blåtrøyene foran etter strålende forarbeid av Jonathan Smerkerud Frønes.

Benjamin Romero doblet ledelsen etter 20 minutter, godt assistert av Henrik Breivoll. Samtidig hadde keeper Lars Smemo flere gode redninger som hindret Verdal i å komme tilbake.

Tidlig i andre omgang fikk kaptein Fredrik Olufsen gult kort. Da ender det som regel med Tiller-seier.

I det 62. minutt var Romero servitør til Magnus Hafsmo som økte ledelsen til 3-0 før den kommende tomålsscoreren Mikalsen fastsatte sluttresultatet til 4-0 på pasning fra Breivoll.

Se kampfakta her.


0 Kommentar

J19: Strindheim/Byåsen 2 - 1 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 15. Sep 2020

RUTA ARENA (LEANGEN): Tiller ledet og hadde store sjanser til å punktere kampen, men mistet tre poeng mot slutten.

Thale Hinsverk og resten av Tiller ga alt i en god bortekamp mot Strindheim, men dessverre endte det i null poeng.


Kveldens hvitkledde spillere fra Tillerbyen opplevde noen jevne og intense åpningsminutter mot samarbeidslaget fra øst og vest.

Strindheim/Byåsen var farlig frempå etter bare noen minutter, men så tok Tiller mer og mer over etter hvert. Spesielt på innlegg var gjestene farlige hver gang, men det var dessverre ingen spillere med hvite trøyer til å sette ballen i mål.

Louisa Stuedahl klinte til fra 25 meter som keeper så vidt klarte å fiste til hjørnespark, og samme angrepsspiller skjøt like over mål på et frispark fra skrått hold.

Fem minutter før pause slo en svært livlig Stuedahl en perfekt stikker til Lise Finsrud, men alene med keeper reddet vertenes sisteskanse til hjørnespark. Den dødballen havnet så rett i føttene til Thale Hinsverk, men fra seks meter hamret hun ballen like over mål.


Kunne ha doblet ledelsen

Tiller åpnet den andre omgangen best, og det var et svært offensivt lag som virkelig ville ta ledelsen.

For det skjedde jo. Etter at Maria Høviks gode skudd så vidt ble avverget til hjørnespark, endte det i en ny dødball fra motsatt side. Nedfallsfrukten på Synne Aunehaugens perfekte innlegg ble til slutt klinket i mål av Høvik fra kloss hold. Dermed 1-0 til de helhvite.

Og det kunne - og kanskje burde - ha stått 2-0. Finsruds gode innlegg nådde Hedda Stuedahl-Karlsen i feltet, men ballen smalt i stolpen. Rett etterpå var Hinsverk i aksjon på motsatt side. Hun la inn til Vilde Winge Kristiansen, men forsøket fra ti meter ble reddet av keeper.


Fra tverrligger til baklengs

Så gikk man over til den mørke delen - bokstavelig talt.

Det var nemlig i den lyssky halvdelen de neste målene skulle noteres. Strindheim/Byåsen kom bedre med etter hvert, og i det 68. spilleminutt utlignet de på et godt langskudd klistret oppi vinkelen.

Men det stoppet ikke her.

Minuttet etter at Marie Methi sendte et frispark kontant i tverrliggeren, rotet Tiller det til i bakre rekker og en Strindheim/Byåsen-angriper kom alene mot Tiller-keeper Kaisa Øien Aune. Forsøket ble godt reddet, men på returen dukket en annen blåkledd spiller opp og satte ballen i mål til 2-1.

Tiller prøvde å svare etter godt angrepsspill, men det nærmeste de kom var Aunehaugens manglende centimetere på navnesøster Bye-Andersens innlegg foran mål.


Kampen ebbet dermed ut i et 2-1-tap.

Da er det bare å brette opp ermene når toppklubben Rosenborg kommer på besøk søndag 27. september kl.18.00 på TOBB Arena Sør.


Kampfakta:

Strindheim IL/Byåsen KF 2 (0) - (0) 1 Tiller IL
0-1 Maria Alvestad Høvik 56'
1-1 68'
2-1 75'

4. serierunde BDO-serien J19 1. divisjon
Mandag 14. september 2020 kl.21.00
Tilskuere Ruta Arena (Leangen): ca 80


Laget:

Kaisa Øien Aune
Vilde Lund - Ida Skauge Stiles - Synne Aunehaugen - Aiila Renander Bransfjell
Maria Alvestad Høvik - Marie Methi - Thale Hinsverk
Synne Bye-Andersen - Louisa Stuedahl - Hedda Stuedahl-Karlsen

Innbyttere: Matilde Bolghaug, Suzanne Maduga, Lise Finsrud, Vilde Winge Kristiansen, Hege Snåsøy Hovdahl.


0 Kommentar

Lyktes på tredje forsøk

Postet av Marius L. Larsen den 13. Sep 2020

Tiller hadde ingen god søndag helt til de eldste vartet opp med seier sent på kvelden. Her er vår søndagsoppsummering.

Det ble ingen poeng for G16-1 i hjemmemøtet med Freidig.


Tiller fikk faktisk en perfekt start på søndagens kampmaraton. I G14s oppgjør mot Hommelvik 2 på TOBB Arena Sør var det Erik Røsand Damås som sendte Tiller i føringen etter 19 minutter, men gjestene fra nabokommunen Malvik utlignet kort tid etterpå.

Ett minutt før slutt falt avgjørelsen i disfavør Tiller. Selv om blåtrøyene hadde sine sjanser, var det Hommelvik som tok med seg alle tre poengene med vinnermålet ett minutt før slutt.

Se kampfakta her.


Fra nesten-2-1 til 1-2

Senere på søndagen var det G16-1 som tok imot Freidig på samme bane. Også her var det en god start som styret kampbildet. Etter bare ti minutter sendte Marius Jensen vertene i føringen, men rett før pause utlignet Freidig på et langskudd.

I andre omgang var nevnte Jensen centimetere unna å fikse 2-1 på et velplassert skudd fra 16 meter, men en god Freidig-keeper hindret scoring med en solid redning.

Rett etterpå gikk Freidig i angrep og snudde kampen med sin 1-2-scoring, og få minutter senere la de på til 3-1 fra kloss hold.

Tiller klarte aldri å svare, og måtte derfor se seg slått med knapp margin.

Se kampfakta her.


Hjemme bra, borte best?

Rett etterpå var J14 i aksjon mot samme klubbmotstander som G16, nemlig Freidig. Der tok gjestene fra Eberg ledelsen hele 2-0 før Tiller våknet.

Ida Nygård fikset en flott redusering, men Freidig var seige. De økte til 3-1 før kaptein Malin Strømsnes Kvingedal skapte et nytt håp om poeng med sin 3-2-scoring rett før pause.

I andre omgang var det Tiller som kjørte kampen, men store målsjanser til tross, så ble det ingen flere nettsus for de blå. Istedenfor var det Freidig som fastsatte sluttresultatet til 4-2 tjue minutter før slutt.

Se kampfakta her.


Helt på tampen var J19-2 på besøk hos Freidig i en 7er-kamp, selv om hjemmelaget stilte med 12 spillere.

Og alle gode ting var tydeligvis tre. Etter rapportene vant Tiller 5-2, der blant annet Matilde Bolghaug scoret ett av målene.

Se kampfakta her (ikke oppdatert natt til mandag).


0 Kommentar

J17: Tiller 2 3 - 0 Utleira/Nardo

Postet av Marius L. Larsen den 12. Sep 2020

TOBB ARENA SØR (TILLER): J17-2 fortsetter å henge seg på vinnersporet etter en sterk seier i toppkampen lørdag ettermiddag.


Thea Arnegård Kulvik (t.v.) scoret to mål i toppkampen i 2. divisjon. Her med Vilde Bjørgård Kristiansen fra onsdagens 1. divisjonskamp mot Charlottenlund.


De blåkledde fra Tillerbyen virket pigg mot samarbeidslaget Utleira/Nardo i et nokså overraskende tørt høstvær denne lørdagen.


Hjemmelaget var bestemt fra start og angrep med mye folk når anledningen bød. I det 22. spilleminutt skulle de blå endelig få betalt for presset sitt. Et godt samspill på midten førte til at en av banens yngste, men med en god luktesans foran mål, Thea Arnegård Kulvik, satte inn 1-0 på et godt plassert skudd.


Ikke lenge etterpå ble ledelsen fortjent doblet. Alene med keeper var Kulvik nok en gang like rolig som onsdagens spenningskamp mot Charlottenlund og fikset 2-0.


Tiller hadde god kontroll på sine gjestende naboer, og sjanser ble skapt på løpende bånd. Et offensivt hjemmelag ville mer, men det var ikke alltid det løste seg på siste tredjedel.


Punkteringen skjedde kvarteret før slutt. Ida Nygårds gode innlegg ble fanget opp av Hejar Kara, som hadde plassert seg riktig i feltet og tuppet ballen i mål fra kloss hold.Dermed kunne Tiller juble over fjerde strake seier i 2. divisjon og fortsatt tabelltopp. Neste oppgjør er borte mot Åfjord søndag 20. september kl.13.00.Kampfakta:


Tiller IL-2 3 (2) - (0) 0 Utleira IL/Nardo FK

1-0 Thea Arnegård Kulvik 22’

2-0 Thea Arnegård Kulvik 29’

3-0 Hejar Kara 64’


4. serierunde BDO-serien J17 2. divisjon avdeling 3

Lørdag 12. september 2020 kl.12.00

TOBB Arena Sør (Tiller)Laget:


Emilie Leirvik (k)

Arlinda Shala - Leona Gutji Fjeldsø - Emma Jensen - Ine Smemo

Frida Ørndal Svendsen - Hejar Kara - Vilde Bjørgård Kristiansen

Karine Ornæs Midjo - Thea Arnegård Kulvik - Tuva Haukås Næss


Innbyttere: Malin Strømsnes Kvingedal, Ida Nygård.


0 Kommentar

J19: Steinkjer/Egge 0 - 5 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 11. Sep 2020

EGGE STADION (STEINKJER): J19-1 leverte en strålende andre omgang etter noen hinsides scoringer torsdag kveld.

Hedda Stuedahl-Karlsen (i midten) sendte Tiller i ledelsen etter bare elleve minutter.


For en gang i året er nemlig langskuddenes aften. Den var torsdag kveld mot samarbeidslaget fra nord i Trøndelag.

Men detaljene fra de nevnte hendelsene kommer litt lenger ned i saken.

For åpningsminuttene startet med et bra Tiller-trykk mot oransjetrøyenes mål. I det 11. spilleminutt fikk de betalt for presset. Et godt slått hjørnespark fra Hege Snåsøy Hovdahl ble delvis klarert før ballen havnet inn i feltet igjen. Der sto Hedda Stuedahl-Karlsen perfekt plassert på ti meter og lobbet elegant over keeper på halvdistanse og i mål til 1-0.

En silketouch med finurlig finesse.

Få minutter senere så det ut til at Thale Hinsverk doblet ledelsen på et godt skudd fra 20 meter, men dommeren hadde blåst for offside i forveien.


Langt og lengre enn langt

Men hjemmelaget kom mer inn i kampen desto lenger man kom mot pause. Kvarteret før hvilen klirret det i tverrliggeren på et hardt skudd alene mot Tiller-keeper Kaisa Øien Aune, og sistnevnte var godt ute i feltet og plukket et farlig hjørnespark kort tid etter.

Andre omgang var ikke mange minutter gammel før Tiller rett og slett bestemte seg for å avgjøre kampen. Etter å ha sett sin søster sende hvittrøyene i ledelsen i første omgang, la spissmakker Louisa Stuedahl standarden for andre omgang. Fra over 20 meter tente hun lunta, la kula i kanonen og holdt for ørene. Via keeper endte ballen rett i mål til 2-0.

Men vi er jo langt fra ferdige her, så du må bare henge med.

To minutter senere var det som å se en reprise - denne gang fra en oppofrende Maria Alvestad Høvik. Fra samme distanse, med nærmest stillestående oppløp, leverte hun en kruttsalve så hard at nettmaskene fikk en knekk i nærmeste vinkel. 3-0.


Bolt med det femte

Umiddelbart etter avspark ville ikke Hinsverk være noe dårligere. Fra 30 meter var det høyreslegga som var i aksjon, men nå ble hun hindret av en dirrende tverrligger.

Tiller var overalt på banen, og Steinkjer/Egge hadde knapt ballen.

Det fjerde målet kom nemlig, og den kom etter en drøy time. Langskuddenes aften ble bekreftet av Stuedahl-Karlsen, som fra 25 meter limte ballen i lengste hjørne på nok absolutt finesse-vis.

Og endelig skulle Hinsverk få målet sitt, som var like fortjent som tålmodigheten av å spille fotball i 2020. Etter å ha fått et mål annulert, ødelagt en tverrligger og headet utenfor fra fem meter på et hjørnespark, lyktes hunkjønnsversjonen av Usain Bolt like før slutt. Fra hjørnet av 16-meteren prøvde hun å finne en åpning mellom dyptliggende forsvarsspillere, og da hun fant den, limte hun ballen i lengste kryss til 5-0.


Vi bøyer oss i hatten.

Og tar oss av støvet.

En strålende andre omgang av samtlige 14 sørget for en sterk storseier.


Neste oppgjør for laget er mot Strindheim mandag 14. september kl.21.00 på Ruta Arena.


Kampfakta:

Steinkjer FK/Egge IL 0 (0) - (1) 5 Tiller IL
0-1 Hedda Stuedahl-Karlsen 11'
0-2 Louisa Stuedahl 49'
0-3 Maria Alvestad Høvik 51'
0-4 Hedda Stuedahl-Karlsen 62'
0-5 Thale Hinsverk 85'

3. serierunde BDO-serien J19 1. divisjon
Torsdag 10. september 2020 kl.19.30
Tilskuere Egge Stadion (Steinkjer): ca 80


Laget:

Kaisa Øien Aune
Vilde Lund - Suzanne Maduga - Ida Skauge Stiles - Aiila Renander Bransfjell
Hege Snåsøy Hovdahl - Marie Methi - Thale Hinsverk
Synne Bye-Andersen (k) - Vilde Winge Kristiansen - Hedda Stuedahl-Karlsen

Innbyttere: Lise Finsrud, Maria Alvestad Høvik, Louisa Stuedahl.


0 Kommentar

J17: Tiller 3 - 0 Charlottenlund

Postet av Marius L. Larsen den 10. Sep 2020

TOBB ARENA SØR (TILLER): Enveiskjøring, tålmodighet og en enorm lagmoral betalte seg i form av tre deilige poeng onsdag kveld.

Den satt langt inne. Euforiske jubelscener etter kampslutt.


Lagseier.

En skikkelig en også. Alle bidro med en fantastisk moral. De som startet, de som kom inn. Trenere, lagledere, banemannskap og supportere.

Men vi må ta dere med tilbake til starten.

For etter bare to minutter holdt Karine Ornæs Midjo på å score direkte fra et perfekt slått hjørnespark, men ballen ble utrolig nok beinet unna akkurat på målstreken.

Utrolig var også riktig ordvalg ti minutter senere. Da dro Emilie Jørgensen Leer fra alt og alle og kom mot keeper fra skrått hold, men ballen suste på innsiden av stolpen og ut. Sekunder senere havnet et skudd midt på keeper fra samme angrepsspiller.


Tonstad Angel

Men skulle det løsne da?

Ikke riktig ennå. I minuttene som fulgte hadde hjemmelaget flere halvsjanser, men ingen fryktelig store. Gjestene fra Trondheim øst hadde mer enn nok med å flytte seg etter ballen.

Rett før pause var kaptein Synne Aunehaugen centimetere unna å slippe jubelen løs, men skuddet fra tolv meter gikk rett i tverrliggeren.

Ironisk nok kunne faktisk Charlottenlund ha tatt ledelsen rett etter sidebytte. Ut av ingenting kom en gråkledd spiller plutselig alene mot Tiller-keeper Ayla Latifi, men rett før skuddet skulle settes i mål dukket en reddende engel opp - ikke fra Hell, men fra Tonstad - Ida Dahl Bjørkøy, som fikk en ekstremt lang tå med sin åtteogtredveogenhalv i skostørrelse. Skuddet ble blokkert med nød og neppe.


Jubelbrøl på Richters skala

Men dette var neppe dagen for å bekymre seg. Tiller fortsatte å styre oppgjøret. Etter en drøy time klemte Isabel Teigen godt til med høyreslegga fra over 20 meter, men gjestenes sisteskanse hang med på notene og reddet til hjørnespark. Der var Aunehaugen nære ved å score fra skrått hold, men forsøket endte med Covid-19-avstand, altså en meter, utenfor lengste stolpe.

Blåtrøyene ga aldri opp. De har trent lenge for dette. I snø, sludd, regn og noen hinsides varmegrader på vårparten. Alle øktene da man skulle trene "bare noen minutter til" - tidlig som sent. 3000-meter. Fair Play.

Uttellingen kommer.

Åtte minutter før full tid gikk det fra nerver til ekstase. En strålende ball ble slått gjennom - dessverre husker ikke forfatter av hvem - til en fremadstormende Thea Arnegård Kulvik, som alltid. Men det var langt fra ferdigscoret. Lagets energimeteor fintet bort en Charlottenlund-forsvarer og hadde målet i sikte fra kloss hold. Alene med keeper gjorde Kulvik noe som kan være uvanlig for banens yngstejente. Med lave skuldre, krummet rygg og en sensitiv høyrefot plasserte hun ballen iskaldt nede i hjørnet, og dermed 1-0 til ellevil jubel.

Det suser i ørene fremdeles.


Hun Leer sist

Ferdige med kamprapporten er vi aldeles ikke. 

Heng med litt til.

For det gikk et knapt minutt før Kulvik var frempå igjen. Denne gang deles scoringen med angrepsmakker Leer. Hun vant ballen høyt i banen, og både kranglet, dyttet litt og løp i ekspressfart forbi en motspiller før hun la perfekt inn til Kulvik på fem meter, som hadde en like enkel oppgave som en vanlig skoledag ved å sette inn 2-0.

Det var litt kaos nå. Rett etterpå kom Charlottenlund på en visitt, og et lavt innlegg på bakre stolpe så ut til å havne mellom stengene, men der dukket en sortkledd burvokter med illrøde hansker opp og avverget på mesterlig vis.

To minutter før full tid var samlingen komplett. Etter å ha løpt gjestene i senk og servert andre, var det duket for å motta alle klemmer selv. Lagspiller, brobygger og nettentusiast Leer hamret inn 3-0 fra 16 meter, og da var det slutt.

Tre nye poeng. Ingen baklengs. Fullt fortjent.


Neste oppgjør for J17-1 er kvartfinale i Nye OBOS-cup borte mot Gimse onsdag 16. september kl.19.00.


Kampfakta:

Tiller IL 3 (0) - (0) Charlottenlund SK
1-0 Thea Arnegård Kulvik 72'
2-0 Thea Arnegård Kulvik 73'
3-0 Emilie Jørgensen Leer 78'

4. serierunde BDO-serien J17 1. divisjon avdeling 2
Onsdag 9. september 2020 kl.20.00
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 100


Laget:

Ayla Elise Buzzi Latifi
Ida Marie Dahl Bjørkøy - Emma Jensen - Sofie Graabak - Vilde Bjørgård Kristiansen
Rikke Sofie Olufsen - Isabel Teigen - Frida Ørndal Svendsen
Karine Ornæs Midjo - Emilie Jørgensen Leer - Synne Aunehaugen (k)

Innbyttere: Viktoria Vestavik, Leona Gutji Fjeldsø, Hejar Kara, Thea Arnegård Kulvik.


0 Kommentar

G16: Byåsen 2 - 1 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 6. Sep 2020

BYÅSEN ARENA (DALGÅRD): G16-1 ledet lenge, men mistet seieren tre minutter før slutt.

Tøffe dueller mot Byåsen, men dessverre ingen poeng i bagasjen.


De blåkledde fra Tillerbyen hadde som mål å komme tilbake på vinnersporet etter forrige ukes nederlag for Ranheim, og oppgjøret mot Byåsen startet på best mulig måte.

Etter 20 minutter var det Jens Kristian Måløy (!) som var målscorer, og Tiller var i ledelsen. Fortjent ville kanskje de fleste på Dalgård, si.

Og Måløy var i aksjon igjen rett etter sidebytte. Byåsen var farlig frempå, men forsvarsspilleren kan ikke bare å score mål, men også å redde mål. Akkurat på målstreken reddet han forsøket fra en rødkledd spiller som hadde passert Tiller-keeper Sondre Henriksen.

Rett etterpå traff Edvard Stølan stolpen, og bortelaget fortsatte å jakte det viktige 2-0-målet mot slutten. Nhat-Huy Nguyen kom alene med keeper, men forsøket ble klarert rett utenfor 16-meteren. Kort tid etterpå fyrte Marius Stene-Olsen av et skudd fra 15 meter, men vertenes sisteskanse avverget så vidt.

Sju minutter før slutt kom imidlertid utligningen, litt ut av ingenting. Alene med Henriksen holdt Tillers målvakt på å redde skuddet, men ballen spratt til slutt i mål til 1-1.

Tre minutter før full tid var kampen snudd på hodet. En lang ball i bakrom endte med en duell rett utenfor 16-meteren, men til slutt var Byåsen-angriperen alene gjennom og satte ballen sikkert i mål til 2-1.

Tiller prøvde å svare på overtid. Et godt innlegg fra kaptein Mathias Vinjevoll var nære ved å treffe Emil Nerland på første stolpe, men keeper fikk omsider kontroll på ballen.


Dermed endte søndagen med et knepent 2-1-tap på Dalgård.

Neste oppgjør for denne gjengen er mot Freidig søndag 13. september kl.16.00 på TOBB Arena Sør.

Kampfakta:

Byåsen IL 2 (0) - (1) 1 Tiller IL
0-1 Jens Kristian Måløy 20'
1-1 73'
2-1 77'

4. serierunde BDO-serien G16 0. divisjon
Søndag 6. september 2020 kl.16.00
Rødt kort Tiller: Alex Thien-Lac Nquyen (79')
Tilskuere Byåsen Arena (Dalgård): ca 100


Laget:

Sondre Henriksen, Jens Kristian Måløy, Joakim Harsvik Alstad, Adrian Haugen Karlsen, Mathias Gåsbakk Vinjevoll, Marius Jensen, Jørgen Øyan Digre, Edvard Stølan, Alex Thien-Lac Nguyen, Emil Aleksander Nerland, Marius Stene-Olsen, Nhat-Huy Ngoc Nguyen, Sondre Schønning Bakken.


0 Kommentar

J17: Gimse 0 - 2 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 6. Sep 2020

BREKKÅSEN STADION (MELHUS): J17 fikk en tøff nøtt å knekke, men den knakk rett før slutt søndag ettermiddag.

Målscorer Midjo (t.v.) omfavnes etter sin herlige 1-0-scoring. Rett etter dette øyeblikket sluknet også kamerabatteriet til mediaansvarlig.


De blåkledde fra Tillerbyen åpnet friskt i duellen med Gimse denne søndagen, og de tok virkelig initiativet fra start av. Gimse, som stilte med flere overårige spillere, klarte ikke å demme opp for unge Tiller som tidvis spilte bra fotball på en vanskelig sprettbane.

Etter ni minutter kom den første store sjansen. Emilie Jørgensen Leer var råsterk og slet seg forbi gjestenes back og stormet mot mål fra død vinkel. Hun la ut til en løpende Karine Ornæs Midjo, som måtte sklitakle ballen for å rekke den, men forsøket endte like utenfor mål.

Like etterpå fikk hjemmelaget en mulighet, men fra skrått hold reddet Tiller-keeper Matilde Høyem Grove fint.


Leer assisterte Midjo

Tiller begynte å nærme seg noe da alltid offensive Thea Arnegård Kulvik forserte innover mot mål, men forsøket alene med keeper ble avverget av Gimses sisteskanse.

Men i det 23. spilleminutt ble det endelig jubel. Tiller spilte seg fint opp på høyresiden, og Leers perfekte innlegg på bakre stolpe nådde en mutters alene Midjo, som bredsidet ballen kontant i mål til 1-0.

Kort tid etterpå kunne Kulvik ha doblet ledelsen etter en strålende pasning fra Isabel Teigen, men alene med keeper ble ellers så iskalde Thea litt for het og skjøt utenfor.


Propellen stilnet - og scoret

I andre omgang var det fremdeles Tiller det handlet om, og det skulle ikke stå på sjansene.

I løpet av de første ti minuttene var det tre store muligheter for å doble ledelsen. Først skjøt Kulvik et godt skudd fra like utenfor 16-meteren, men keeper reddet så vidt. Deretter headet kaptein Synne Aunehaugen ballen rett i stolpen på frispark fra Teigen.

Timinuttet ble avsluttet med en liten ping-pong-fest i 16-meteren, der ballen gikk frem og tilbake, men hverken Kulvik eller Leer fikk til å avslutte fra kloss hold.

Rett før timen traff bandasjerte Frida Ørndal Svendsen like over mål fra 12 meter, og så ble Leona Gutji Fjeldsøs noe overraskende raid avsluttet med ei klokkeklar felling rett innenfor 16-meteren, men straffespark ble det ikke. 

Gimse hadde en stor mulighet, sin andre for dagen, med et skudd like utenfor mål etter kommunikasjonssvikt i bakre rekker, men dette skulle bli hardtkjempende Tiller sin dag.

I kampens siste spilleminutt var Midjo, en av banens giganter, på ferde fremover. Et nytt perfekt innlegg havnet i feltet, der Kulvik fikk til slutt kontroll og la ned til propellopptrekker Vilde Bjørgård Kristiansen. Fra 14 meter plasserte hun ballen i hjørnet, like rolig som den berømte skjæra på tunet.

2-0 og game over.


Tiller er tilbake på vinnersporet, og nå kommer kampene like tett som ukedagene. Neste oppgjør er mot Charlottenlund onsdag 9. september kl.20.00 på TOBB Arena Sør.

Se tabellen her.


Kampfakta:

Gimse IL 0 (0) - (1) 2 Tiller IL
0-1 Karine Ornæs Midjo 23'
0-2 Vilde Bjørgård Kristiansen 80'

3. serierunde BDO-serien J17 1. divisjon avdeling 2
Søndag 6. september 2020 kl.14.00
Tilskuere Brekkåsen Stadion (Melhus): ca 80


Laget:

Matilde Høyem Grove
Ida Marie Dahl Bjørkøy - Emma Jensen - Synne Aunehaugen (k) - Vilde Bjørgård Kristiansen
Rikke Sofie Olufsen - Isabel Teigen - Frida Ørndal Svendsen
Thea Arnegård Kulvik - Emilie Jørgensen Leer - Karine Ornæs Midjo

Innbyttere: Viktoria Vestavik, Arlinda Shala, Leona Gutji Fjeldsø.


0 Kommentar

Sølv i Gaudal-cup

Postet av Marius L. Larsen den 6. Sep 2020

J13 vant en strålende sølvpokal lørdag kveld.

Sølvvinnerne i Gauldal-cupen.


De blåkledde fra Tillerbyen er som regel godt representert i turneringer både nært og fjernt, og når muligheten byr seg en lørdagskveld på Flå Stadion, er Tiller kjapp med å ta den.

I Gauldal Eat Move Sleep-cup startet J13 med en knepen 3-2-seier over Budal, og deretter slo de Rennebu hårfint 2-1.

I gruppespillkamp nummer tre begynte de blå å bli varme i trøya, og mot Sokna/Støren 2 ble det en knallsterk 5-0-seier. Helt til slutt beseiret de Klæbu 5-2 og ble dermed en klar puljevinner.

Sluttspillet startet med en semifinale mot Sjetne, og lokalduellen ble altfor nervepirrende. Tiller ledet 4-1, og selv om Sjetne hentet seg inn til 3-4, vant Tiller fortjent og avanserte til finale.

I kampen om gullet sto Klæbu 2 på motsatt halvdel. Tiller hadde noen gigantiske målsjanser, men de måtte se seg slått 2-1 i en tett og jevn finale. Man kunne ane noen slitne Tiller-bein etter å ha spilt en gruppespillkamp mer enn sin finalemotstander.


Vi gratulerer J13 med en fantastisk sølvpokal!


Forza Tiller!


0 Kommentar

J17: Frøya 7er 2 - 12 Tiller 2

Postet av Marius L. Larsen den 5. Sep 2020

FRØYA STORHALL (SISTRANDA): J17-2 fosser videre i 2. divisjon etter nok en storseier lørdag ettermiddag.

Leona Gutji Fjeldsø (i midten) og Hejar Kara spilte god fotball sammen med resten av Tiller denne lørdagen.


Dagens hvitkledde spillere hadde ingen problemer med reiseveien til Trøndelags idylliske øyer. Mellom bakkar og berg utmed havet prøvde Tiller ikke fiskelykken, men jakten på tre nye poeng.

Og til tross for nærmest stillegående vindforhold og en ellers solrik ettermiddag, var kampen inn i det største bygget siden de lokale vindmøllene.

Det var nemlig i Frøya Storhall det skjedde denne lørdagen - og heldigvis uten store demonstrasjoner. Kampen var ikke mange minutter gammel før Ine Smemo sendte Tiller i ledelsen etter et strålende angrepsspill, og kort tid etter avspark doblet Thea Arnegård Kulvik ledelsen, men så ble det i noen stille minutter.


Team Tesla på ferde

Tiller hadde et stort ballinnehav og kjørte over frøyværingene som ble løpende i mellom. Allikevel var det hjemmelaget som overraskende nok kom på to gode målsjanser, men Tiller-keeper Ayla Latifi reddet begge forsøkene.

I det 30. spilleminutt økte Tiller ledelsen til 3-0. Rikke Olufsen fant Ida Dahl Bjørkøy som serverte Kulvik på nærmest åpent mål på lekkert vis.

En real Team Tesla-scoring.

Under 60 sekunder senere var det en av banens yngste og halvt frøyværing Malin Strømsnes Kvingedal som meldte seg på. Fra sju meter fikk hun en vanskelig ball i knehøyde, men på magisk vis løftet hun ballen kontant i vinkelen til 4-0.


Leona x 3

Etter sidebytte var det derimot bare å finne frem notatblokka for å telle antall scoringer. Kulvik økte deretter ledelsen til 5-0 før et fortreffelig langskudd fra Hejar Kara traff nettmaskene.

Leona Gutji Fjeldsø ordnet 7-0 med et hardt og lavt skudd før Kara la på til 8-0 på straffespark. To raske mål fra multitalentet Kulvik, hennes fjerde og femte for dagen, gjorde at det sto 10-0 i målprotokollen.

Men Frøya var ikke helt øde allikevel. De reduserte til 1-10 på et godt plassert skudd i krysset alene med Latifi, og selv om Fjeldsø la på til 11-1, var hjemmelaget frempå igjen med nok en redusering på et hardt skudd i lengste hjørne.

Fjeldsø var allikevel i et målrikt humør og satte sin tredje nettkjenning for dagen - og Tillers tolvte - før dommeren blåste av for full tid.


Neste oppgjør for J17-2 er et tidlig toppoppgjør mot Utleira/Nardo lørdag 12. september kl.12.00 på TOBB Arena Sør.

Se tabellen her.


Kampfakta:

Frøya FK 2 (0) - (4) 12 Tiller IL-2
0-1 Ine Smemo 4'
0-2 Thea Arnegård Kulvik 6'
0-3 Thea Arnegård Kulvik 30'
0-4 Malin Strømsnes Kvingedal 31'
0-5 Thea Arnegård Kulvik 37'
0-6 Hejar Kara 41'
0-7 Leona Gutji Fjeldsø 43'
0-8 Hejar Kara (str.) 46'
0-9 Thea Arnegård Kulvik 47'
0-10 Thea Arnegård Kulvik 49'
1-10 55'
1-11 Leona Gutji Fjeldsø 63'
2-11 67'
2-12 Leona Gutji Fjeldsø 69'

3. serierunde BDO-serien J17 2. divisjon avdeling 3
Lørdag 5. september 2020 kl.14.00
Tilskuere Frøya Storhall (Sistranda): ca 70


Laget:

Ayla Elise Buzzi Latifi, Viktoria Vestavik, Arlinda Shala, Leona Gutji Fjeldsø, Hejar Kara, Ine Smemo, Thea Arnegård Kulvik, Matilde Høyem Grove, Rikke Sofie Olufsen, Ida Marie Dahl Bjørkøy, Malin Strømsnes Kvingedal.


0 Kommentar

J19: Tiller 2 - 1 Nardo/Utleira

Postet av Marius L. Larsen den 5. Sep 2020

TOBB ARENA SØR (TILLER): J19-1 lå under, utlignet og snudde kampen i et vanvittig regnvær fredag kveld.

Kaptein, tomålsscorer og matchvinner Synne Bye-Andersen. Bildet er fra en treningskamp i august.


De blåkledde fra Tillerbyen opplevde en tøff start mot samarbeidslaget fra Nidarvoll og Bjørkmyr. Før ti minutter var spilt scoret de hvitkledde spillerne med Nardo FK-logo på brystet. Et langskudd fra rundt 30 meter traff nettmaskene på solid vis, og dermed var det en oppoverbakke å bestige for hjemmelaget.

For motbakker finnes det i fleng østover i byen. Enten det er på Steinan, opp Nissekollen eller videre mot Stubban.

Tiller måtte dermed klatre, og det uten sikkerhetsseler.

Men utligningen kom som bestilt. Et perfekt slått hjørnespark fra Hege Snåsøy Hovdahl traff faktisk ingen som raget høyest, men da ballen dalte ned til kaptein Synne Bye-Andersen, ladet hun kanonen og smalt til fra kloss hold til 1-1.


Kapteinen sørget for seier

Og nå hadde regnværet kommet for godt. Det pøste så mye ned på TOBB Arena Sør at dommeren faktisk vurderte å stoppe kampen, men Tiller har badet i regn før.

Rett etter sidebytte ble kampen snudd på hodet. En god rappellering var alt som skulle til. Et fantastisk angrep startet av Tiller-keeper Tuva Wessel Tvervåg gikk via Maria Høvik og Marie Methi, der sistnevnte sendte spielführer Bye-Andersen med en nydelig stikker. Fra 16 meter banket hun til med slegge og hammer og fikset 2-1 for de blå.

Tiller var det førende laget denne fredagskvelden. Gjestene fra Fossegrenda og Risvollan prøvde å sette i gang kontringer, men de ble stoppet av et gjerrig Tiller-forsvar.

Tvervåg måtte ut i full strekk helt på tampen, men alt i alt sikret Tiller tre nye poeng i en tøff kamp.


Neste oppgjør for J19-1 er mot Steinkjer/Egge på bortebane torsdag 10. september kl.19.30.

Se tabellen i J19 1. divisjon her.


Kampfakta:

Tiller IL 2 (1) - (1) 1 Nardo FK/Utleira IL
0-1 9'
1-1 Synne Bye-Andersen 35'
2-1 Synne Bye-Andersen 50'

2. serierunde BDO-serien J19 1. divisjon
Fredag 4. september 2020 kl.20.00
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 100


Laget:

Tuva Wessel Tvervåg
Synne Bye-Andersen (k) - Suzanne Maduga - Vilde Lund - Aiila Renander Bransfjell
Ida Skauge Stiles - Marie Methi - Thale Hinsverk
Hedda Stuedahl-Karlsen - Vilde Winge Kristiansen - Lise Finsrud

Innbyttere: Hege Snåsøy Hovdahl, Bjørk Myhre, Louisa Stuedahl, Maria Alvestad Høvik,


0 Kommentar

J17: Strindheim 3 - 1 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 4. Sep 2020

RUTA ARENA (LEANGEN): J17-1 tapte etter å ha blitt brutalt straffet for egne feil.

Emilie Jørgensen Leer reduserte på straffespark, men det ble ikke poeng med hjem for Tiller.


Dagens hvitkledde spillere fra Tillerbyen fikk ingen god dag på jobben denne torsdagskvelden. Som naboene på travbanen, er det vanskelig å vite om det er hesten eller kusken som hadde en dårlig dag.

Men faktumet var at etter fem minutter sto det 1-0 i målprotokollen. Tiller mistet ballen i egne rekker og gjestenes høye press gjorde at de vant ballen og scoret på åpent mål.

Ni minutter senere skjer noe lignende igjen. Tiller klarte ikke å få ballen oppover på banen, Strindheim brøt og stormet alene mot Tiller-keeper Emilie Leirvik. Der satte de ballen til side for sisteskansen og doblet ledelsen.


Redusering - og nytt baklengsmål

Men så våknet Tiller. Kort tid etterpå kom det sjanser på løpende bånd etter strålende angrepsspill, slik vi er vant til å se dem. Først var Isabel Teigens gode frispark svært nære å bli stusset i mål fra kloss hold, og deretter kom Karine Ornæs Midjo fra skrått hold mot keeper, men forsøkene gikk via en motstander.

I det 29. minutt ble det endelig Tiller-jubel. Sandra Vilvang Halseth ble hardt taklet rett innenfor 16-meteren, og dommeren pekte på straffemerket. Der var Emilie Jørgensen Leer kontant og sørget for en fin redusering til 1-2.

Men det gikk ikke mange minutter igjen før Strindheim scoret på nok en gavepakke. Et tilbakespill til keeper endte til slutt i mange dueller rundt 16-meteren, der til slutt en blåkledd spiller snappet ballen og scoret i et åpent mål.


Ikke over streken

Gjestene bestemte seg i pausen for å ta ut alt de har, og andre omgang var det et mer aggressivt Tiller-lag på banen.

De styrte spillet og spilte rundt hjemmelaget, men de store sjansene ble ikke skapt før mot slutten. Med fem minutter igjen å spille ble Synne Aunehaugens gode innlegg flikket elegant videre mot mål av Thea Arnegård Kulvik, men en Strindheim-spiller reddet på målstreken. Returen havnet i feltet, men en Tiller-spiller skjøt like utenfor.

Grunnet svak belysning på den halvdelen klarte vi ikke å se hvem som skjøt.

Rett etterpå var Rikke Olufsen frempå med Tillers siste sjanse i kampen, men skuddet fra 16 meter ble godt reddet av Strindheims keeper.


Dermed endte det med et 3-1-tap for Tiller denne torsdagskvelden. Heldigvis får de mulighet til å komme tilbake på vinnersporet snarlig, da de gjester Gimse førstkommende søndag kl.14.00 i en tøff bortekamp.


PS! Sandra Vilvang Halseth og Frida Ørndal Svendsen ble skadet i henholdsvis ankelen og hånda i kampen. Vi ønsker begge god bedring og rask tilbakekomst!


Kampfakta:

Strindheim IL 3 (3) - (1) 1 Tiller IL
1-0 5'
2-0 14'
2-1 Emilie Jørgensen Leer 29'
3-1 36'

2. serierunde BDO-serien J17 1. divisjon avdeling 2
Torsdag 3. september 2020 kl.19.30
Tilskuere Ruta Arena (Leangen): ca 80


Laget:

Emilie Leirvik
Vilde Bjørgård Kristiansen - Sofie Graabak - Synne Aunehaugen (k) - Emma Jensen
Rikke Sofie Olufsen - Isabel Teigen - Frida Ørndal Svendsen
Sandra Vilvang Halseth - Emilie Jørgensen Leer - Karine Ornæs Midjo

Innbyttere: Hejar Kara, Ida Marie Dahl Bjørkøy, Arlinda Shala, Thea Arnegård Kulvik.


0 Kommentar

G19: Tiller 4 - 0 Orkla

Postet av Marius L. Larsen den 2. Sep 2020

TOBB ARENA SØR (TILLER): De blåkledde fra Tillerbyen leverte en maktdemonstrasjon onsdag kveld.

Storscoreren til høyre i bildet får kanskje de fleste overskrifter etter nok en stor kamp, men hele laget fortjener utvilsomt å dele hyllesten.


Mediaavdelingen hadde akkurat spurtet (?) inn porten på TOBB Arena Sør da et voldsomt jubelbrøl runget over det knallgrønne kunstgressdekket. Da hadde Jonathan Smerkerud Frønes akkurat sendt Tiller i føringen på et knallhardt hodestøt fra kloss hold etter et kreminnlegg fra Fredrik Sjøvold - rett før pause.

Til informasjon, så vil det Frønes-navnet gå igjen etter hvert her.

Tidvis ble det hett rundt ørene - og da snakker man ikke om den usannsynlige varme høstkvelden.

For Tiller var best før hvilen. De hadde flere store sjanser til å sprekke nullen tidligere, deriblant en stor mulighet fra nært hold for kaptein Fredrik Olufsen. Men av en eller annen merkelig grunn ødela han kråkereiret i øverste løvtre bak mål.


Frønes feiret og ble advart

Andre omgang startet med et smell. Det gikk knapt tre minutter før Frønes var frempå igjen. Han driblet seg slettes ikke vekk, men fikk bort et par hvitkledde menn rett utenfor 16-meteren før han hamret løs i lengste hjørne til 2-0.

Men det stoppet ikke der.

Seks minutter senere festet han blikket, krummet nakken og la på sprang i det berømte bakrommet etter en serveringsklar pasning fra tallerkenbalansør Thomas Mikalsen. Selv under hardt press av en nesten like rask Orkla-forsvarer, var han sterk som en bjørn - nei, okse var det vi kvitterte med forrige gang - og plasserte ballen behersket til side for keeper og i mål.

3-0.

Men behersket feiring var det tydeligvis ikke, for det gule kortet mottok han etter å ha klasket hender og delt ut klemmer med sine lagkamerater.

Det går helt fint, Jonathan.


Rome(r)o og Breivoll

Hadde Kasper og Jesper vært på banen, kunne man ha lekt med tanken om Folk og røvere i Kardemomme by. Men noe ran var det aldeles ikke denne onsdagskvelden.

Et vanvittig inspirerende hjemmelag hadde full kontroll, og til og med keeper Lars Smemo, som satte i gang midtstopper Jonas Krokstad Aune og høyreback Mikalsen ved to anledninger, så ut til å kose seg uten altfor mange involveringer.

Samlingen ble komplett i det 72. spilleminutt. Et høytpressende Tiller-lag fikk gjestene fra Orkland til å gjøre feil i bakre rekker, og Henrik Langset Breivoll og Benjamin Leonidas Syversen Romero stormet alene mot keeper. Da fikk sistnevnte, gutten med flere bokstaver i navnet enn selveste alfabetet, æren av å punktere kampen til 4-0.


Tiller var nærmere fem enn gjestene var ett, men en svært smakfull trepoenger fører Tiller opp på 3. plass på tabellen, kun ett poeng bak selveste Rosenborg Ballklub.

Neste serierunde er neste onsdag kl.20.00 mot Nardo på Nissekollen.

På låven sitter kanskje nissen, men blir det delt ut gaver?


Kampfakta:

Tiller IL 4 (1) - (0) 0 Orkla FK
1-0 Jonathan Smerkerud Frønes 45'
2-0 Jonathan Smerkerud Frønes 48'
3-0 Jonathan Smerkerud Frønes 55'
4-0 Benjamin Leonidas Syversen Romero 72'

4. serierunde BDO-serien G19 0. divisjon
Onsdag 2. september 2020 kl.20.00
Gule kort Tiller: Fredrik Olufsen (32'), Thomas Mikalsen (45'), Jonathan Smerkerud Frønes (72')
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 150


Laget:

Lars Smemo
Thomas Mikalsen - Jonas Krokstad Aune - Andreas Uzoma Arukwe - Cang Trung Nguyen
Fredrik Olufsen (k) - Fredrik Sjøvold - Magnus Hafsmo
Andreas Fredagsvik Tran - Jonathan Smerkerud Frønes - Fredrik Alexander Myrvold

Innbyttere: Joakim Berg Vårhus, Trym Hansen Jetne, Benjamin Leonidas Syversen Romero, Henrik Langset Breivoll, Fredrik Meland Johnsen.


0 Kommentar

Vellykket oppstartsdag

Postet av Marius L. Larsen den 1. Sep 2020

Lørdagens oppstartsdag ble en stor suksess.


Hele 58 små barn med store øyne og en imponerende spilleglede møtte opp på TOBB Arena Sør sist lørdag.

Oppstartsdagen for 2014-kullet gikk under strenge smittevernsregler, men for noen timer med lek og moro, så virket det som om gleden av å spille fotball med sine kommende lagkompiser og -venninner trumfet den spesielle tiden vi er inne i.

Mange eldre Tiller-spillere hjalp til som dyktige instruktører, og kanskje lærte de bort et triks eller tre.

Foreldre og foresatte fikk informasjon om Tiller Idrettslag Fotball tidligere i forrige uke, og nå håper vi mange av våre nye 6-åringer har lyst til å spille fotball i den blå bydelen.

Treningene for 2014-årgangen vil i høst foregå hver tirsdag kl.17.00-18.00 på TOBB Arena Sør.


Har du spørsmål vedrørende 2014-kullet?

Ta gjerne kontakt med oss på e-post eller på vår Facebook-side.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline