Kategori

Mikael signerte proffkontrakt

Postet av Marius L. Larsen den 7. Sep 2018

Mikael Tørset Johnsen (18) blir proff i Rosenborg.

Mikael i aksjon i en G14-seriekamp mot Orkanger på daværende Tonstad kunstgress i 2014.


Tiller Idrettslag Fotball er stolte over at sin egen Mikael Tørset Johnsen har skrevet under en proffkontrakt med Rosenborg Ballklub.

18-åringen er oppvokst 900 meter unna TOBB Arena Sør, og spilte aldersbestemt fotball i Tiller IL frem til 2015, da han signerte for Norges beste lag.

– Det er veldig gøy og noe jeg har drømt om hele livet. Jeg er fra Tiller og det er i tillegg den største klubben i Norge, så det er veldig stort å signere proffkontrakt med Rosenborg, sier Johnsen til RBK.no.


Vender tilbake til Tiller på mandag?

Midtbanespilleren har spilt mange av Rosenborg andrelags kamper i Norsk Tipping-ligaen (3. divisjon) denne sesongen, og vil fortsatt være tiltenkt denne arenaen samtidig som hospitering opp til A-laget vil være nærmere enn noen sinne.

Faktisk kan Mikael returnere til TOBB Arena Sør for første gang i kampsammenheng siden han meldte overgang til de hvite- og sortkledde.

Førstkommende mandag (10. september) kl.17.45 er Tillerbyen, fra neste år Tiller, vertskap i møtet med Rosenborg 2 i den 19. serierunden, der Mikael sannsynligvis vil stå på motsatt banehalvdel.


Mikaels to år eldre bror, Dennis, lever for øyeblikket proffdrømmen i den nederlandske storklubben Ajax.


Vi gratulerer Mikael med et nytt stort steg i karrieren!

Mikael mot kaptein Magnus Bjerke i Tillerbyen, fra neste år Tiller, i vårens serieoppgjør på Lerkendal. På mandag kan de møtes igjen på TOBB Arena Sør.


Mikael mot Oskar Stølan i Tillerbyen, fra neste år Tiller, i vinterens treningskamp i Abrahallen. På mandag kan de møtes igjen på TOBB Arena Sør.

Fortsetter den gode formen

Postet av Marius L. Larsen den 25. Sep 2015

Flere av våre aldersbestemte lag spilte forrykende fotball og tok med seg tre poeng torsdag kveld.


G13s førstelag har fått sving på sakene. Her fra et oppgjør mot Sjetne tidligere i sesongen. Foto: Marius L. Larsen.
De blåkledde fra Tillerbyen var i aksjon i konkurranseklassene fra kl.18.30 denne torsdagskvelden, og det ble masse jubel for våre spillere.

G13s førstelag fortsatte i den gode formen i møtet med Ranheim 2 i 2. divisjon avdeling 4 høst, da de vant hele 8-5 etter 70 minutter. Dermed klatret de opp til 2. plass på tabellen med én kamp igjen å spille.

G13 Tiller 8 - 5 Ranheim 2 (fotball.no)


J13s førstelag hadde en tøff bortekamp mot Nessegutten på Levanger, men blåtrøyene ledet 2-1 til pause og vant til slutt 3-2. Med dette resultatet er de sikret en plass i sluttspillet om Kretsmesterskapet neste måned!

J13 Nessegutten 2 - 3 Tiller (fotball.no)


J14s førstelag var i aksjon borte mot Nardo på Nissekollen til samme tid, og gjestene fra Tillerbyen fikk en flott start med Ylva Småvik Sagøys 0-1-scoring etter 12 minutter. Dessverre klarte ikke Tiller å holde unna, og hjemmelaget dro fra og vant til slutt 3-1.

J14 Nardo 3 - 1 Tiller (fotball.no)


J16s andrelag i sjuerserien kunne sikre sin plass i sluttspillet om Kretsmesterskapet, og jentene som dagen før vant 0. divisjon, lot seg ikke be to ganger da de slo Rennebu hele 14-10 i et svært målrikt oppgjør. Et skudd for baugen var skader på både keeper Mayliss Fremo og kaptein Tonje Gravdal. Foreløpig vet man ikke skadeomfanget.

J16 Tiller 2 14 - 10 Rennebu (fotball.no)Kanondag for yngres

Postet av Marius L. Larsen den 5. Sep 2015

Det ble seier i både J13- og G14-klassen denne lørdagen, mens G16 berget ett poeng rett før full tid.


G14s førstelag stormer videre i 1. divisjon. Foto: Marius L. Larsen.
De blåkledde fra Tillerbyen opplevde jubelscener fra start til slutt på under svært varierende værforhold på TOBB Arena.

Tidlig på dagen spilte J13s førstelag toppoppgjør mot Tangmoen i 1. divisjon avdeling 1 høst. Til pause sto det 3-3, men blåtrøyene dro fram det ekstra giret og vant til slutt 6-4. Dermed overtok Tiller tabelltoppen i avdelingen.

J13 Tiller 6 - 4 Tangmoen (fotball.no)


I G16-klassen opplevde de beste guttespillerne fra Tillerbyen en tøff kamp mot Trygg/Lade. Øyvind Ringseth sendte hjemmelaget i føringen, men Lade-guttene utlignet til 1-1 og tok ledelsen 2-1 i andre omgang. To minutter før full tid berget Vegard Eidet ett poeng med sin 2-2-scoring.

G16 Tiller 2 - 2 Trygg/Lade (fotball.no)


G14s førstelag var det siste laget i aksjon av våre aldersbestemte lag denne lørdagen. I et toppoppgjør med Stjørdals-Blink var det jevnspilt i ballinnehav, men det var hjemmelaget som satte standarden. Roy Sneisen scorte de to første målene, før Tiller et stykke i andre omgang ledet hele 6-0. Det endte til slutt 6-2 til Tiller, og dermed foreløpig tabelltopp for blåtrøyene.

G14 Tiller 6 - 2 Stjørdals-Blink (fotball.no)Seks lag sesongåpner lørdag

Postet av Marius L. Larsen den 24. Apr 2015

Seks Tiller-lag starter 2015-sesongen på lørdag.


Det er mange spennende Tiller-kamper på lørdag. Skjermdump.

De blåkledde fra Tillerbyen skal i aksjon i hele seks oppgjør på lørdag fra kl.10.00, der likheten for alle sammen er seriestart i hver sin aldersklasse/avdeling.

Kl.10.00 er det to kamper som starter dagen på Tonstad kunstgress og City Syd-banen. Tiller 2 møter Melhus 3 i G11 avd. 15, mens Tiller tar imot Astor i J12 avd. 08.

Kl.12.30 er det to nye kamper i G11-klassen, før G13 og G14 avslutter lørdagen med sine kamper i konkurranseklasser.


Vi ønsker alle lagene lykke til med seriestarten!Storseier, sluttspill og sølv

Postet av Marius L. Larsen den 8. Des 2014

Det ble nok ei minneverdig helg for våre lag i flere turneringer.


Tiller 2 i G15-klassen vant en meget sterk sølvpokal i Flatås Julecup. Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen var representert i to innendørsturneringer samt kvalifisering til 0. divisjon denne helga, og tradisjonen tro var det som vanlig svært gode prestasjoner i samtlige.

Vi stilte med ett lag i G19-klassen i Buvik Cup i Skaunhallen, der våre juniorer startet svært lovende med en 3-1-seier over Orkanger 2 før det ble 3-3 mot Buvik 1.

I siste gruppespillkamp ble det et stort 1-10-tap for Orkla 2, men de gikk allikevel videre til sluttspillet som beste treer.

I kvartfinalen sa det imidlertid stopp, der Orkla 1 ble for sterke og vant 4-1.


Hardtkjempende Tiller fikk sølv

Det var mange Tiller-lag i aksjon i den nest siste helga i Flatås Julecup i Kotenghallen, der vi hadde med hele seks lag i G8-klassen og ett lag i J7-klassen.

Av lag i konkurranseklasser stilte vi med et lag i J14-klassen - Tiller Håndball - som beviste at de var gode uansett hvilken ball.

De vant imponerende to av tre innledende kamper og avanserte til mellomspillet på søndag, men der ble Strindheim 2 for tøffe og vant til slutt 6-1 over Tiller.

Vi hadde to lag i aksjon i gruppespillet G15-klassen både på fredag og lørdag, der Tiller 2 vant to kamper og avanserte til kvartfinale som gruppetoer. Rett til kvartfinale gikk også Tiller 1, som vant alle tre innledende kamper.

I sluttspillet startet Tiller 2 med å slå Orkla 1 2-0, mens Tiller 1 måtte se seg hårfint slått 2-1 av Nardo.

I semifinalen hentet Tiller 2 opp Nardos 3-2-ledelse like før slutt, og i den fem minutter lange golden goal-omgangen var det blåtrøyene som kunne juble over en plass i finalen med sin 4-3-scoring.

Der ble det etter hvert tøffe kår mot et svært godt Flatås-lag, og til tross for at Tiller ga absolutt alt, så var det ikke nok til å hindre at arrangørlaget vant 5-0 i finalen.

Dermed ble det en svært sterk 2. plass på våre gutter!


Tre av tre for J16

Søndag ettermiddag spilte J16 sin tredje og siste kvalifiseringskamp til neste års 0. divisjon, en helårsserie som blant annet innebærer faste kampdager og ingen opprykk/nedrykk.

De var allerede kvalifisert med sine daværende to seiere før kampen mot KIL/Hemne, men da Laura Gashi startet målshowet i Abrahallen, så de seg ikke tilbake og vant til slutt 5-0.

Les hele kampreferatet her.


Forza Tiller!