Kategori

Kontrabeskjed: Kamper tillatt fra tirsdag

Postet av Marius L. Larsen den 31. Mai 2021

En surrealistisk mandag blir endret nok en gang. Nå er det lov med kamper i Trondheim allikevel.

Vi får se flere slike jubelscener resten av vårsesongen allikevel. Fornuften har seiret - endelig!


Tiller Idrettslag Fotball har gjennom hele mandagen følt på vreden av å ikke kunne få lov til å konkurrere på banen når folk har oppført seg som i en annen verden i parker, på barene og i private hager de siste ukene.

Rett før natt til tirsdag kom NFF Trøndelag med siste - og svært gledelig - kontrabeskjed:

- Etter en oppklaringsrunde inn mot både administrativt og politisk nivå i Trondheim kommune er det nå med glede vi kan formidle at det allikevel er lov å spille enkeltstående kamper for barn og unge i Trondheim. Vi beklager at dagen har vært preget av endringsmeldinger, men dette har ligget noe utenfor vår kontroll som fotballkrets. Vi håper og tror at det positive i dette budskapet døyver en eventuell frustrasjon over endringene, skriver daglig leder Jan-Roar Saltvik via NFF Trøndelag på Facebook.

Les hele innlegget her.


Det betyr at kamper i vårserien som var oppsatt fra tirsdag 1. juni går som normalt dersom lagene ikke har blitt enige om ny kampdato.


Vi ber om forståelse for at alt ikke er klart med en gang mens du leser dette. Baneoppsettsansvarlig Anette jobber med å få limt inn de opprinnelige kampene tilbake i en allerede sprengfull kalender på TOBB Arena Sør.

I løpet av kort tid skal det meste være på plass.


Forza Tiller!
Vårseriestart i neste uke

Postet av Marius L. Larsen den 17. Mai 2021

Vårsesongen 2021 sparkes for alvor i gang i neste uke.


De blåkledde fra Tillerbyen kan endelig glede seg over full kampaktivitet igjen. De såkalte treningskampene er erstattet med seriekamper, etter at NFF Trøndelag besluttet å sette opp kommunalserier til sommeren.

Årets vårsesong, den første siden 2019, starter mandag 24. mai på TOBB Arena Sør. Da skal J10 møte Vestbyen, og så går det slag i slag hver eneste dag frem til 21. juni.

Faktisk så skal Tiller spille 160 kamper fra 10 til 19 år og arrangere en håndfull sonekvelder i løpet av fire knappe uker.


Vi gleder over at alle barne- og ungdomslagene våre kan spille kamper igjen, og vi håper at våre eldste spillere får lov til å gjenoppta vanlig fotballtreninger i løpet av svært kort tid.


Se fullstendig oversikt over alle kamper her (velg lag eller kamper)


Lykke til med vårsesongen 2021!Sesongen utsatt i tre uker

Postet av Marius L. Larsen den 29. Mar 2021

Fotballsesongen for barn og ungdom utsettes i tre uker, meddeler NFF Trøndelag.

Vi må vente litt til på rykkene fra Marius Jensen og resten av vårt eldste aldersbestemte guttelag.


Beskjeden kom før helga, men meldingen har kommet i tidligere møter. Ettersom det foreløpig ikke er lov å spille seriekamper på tvers av kommunegrensene, velger kretsen å utsette planlagt seriestart.

Oppstarten skulle være rett etter påske, men nå utsettes den til lørdag 24. april.


Les også: Tiller-mesterskapet i straffespark 17. april

De nåværende nasjonale reglene gjelder til 12. april, og skulle det komme en negativ beskjed fra myndighetene denne dagen, kan det hende at sesongen utsettes ytterligere. Da vurderer kretsen å strekke vårsesongen til august for å gjennomføre et visst antall kamper. Hvis dette scenarioet skjer, vil også høstsesongen bli litt utsatt og strekke seg lenger enn normalt.

Skulle det åpnes opp for kamper i seniorklassene i løpet av våren, vil kretsen etter alt å dømme tilby et Trøndersk mesterskap med gruppespill i juni.


Les hele statusrapporten fra NFF Trøndelag her.
Dette er motstanderne

Postet av Marius L. Larsen den 13. Des 2018

Tiller møter spennende motstand i neste års 0. divisjon.

Jubel for G19 i kvalifiseringen for et par uker siden. Om noen måneder venter det gjeve selskap.


De blåkledde fra Tillerbyen skrev et nytt kapittel i sin stolte historie tidligere i desember da det ble klart at de blir å finne i 0. divisjon i både G16- og G19-klassen i 2019.

Neste års 0. divisjon vil være annerledes enn foregående år. Istedenfor en helårsserie uten nedrykk, skal lagene nå spille en vanlig vårserie der det blir endringer fra høsten.

I begge klasser blir det slik at lag nummer 1-6 på tabellen danner 0. divisjon nivå 1 fra august, mens lag nummer 7-10 samt to opprykkslag fra 1. divisjon danner 0. divisjon nivå 2. Begge nivåene spiller dobbel serie på høsten. Lag nummer 11-12 i vårens 0. divisjon rykker ned til 1. divisjon høst.


Dette er 0. divisjon våren 2019:

G16:
Ranheim IL
Levanger
Stjørdals-Blink
Strindheim IL
Byåsen IL
Verdal
Trygg/Lade
Nationalkameratene
Kattem
Egge
Tiller
Vestbyen


G19:
Ranheim TF
Levanger
Nardo
Stjørdals-Blink
Byåsen TF
Orkla
Verdal
Steinkjer
Strindheim TF
Tiller
Namsos
Hommelvik


Kampoppsett offentliggjøres i uke 51.Vi har vært #BestSammen

Postet av Marius L. Larsen den 8. Jul 2018

Vi bekrefter at vårens hashtag (emneknagg) ble korrekt.

Vårens hashtag-bilde. Hva blir høstens, mon tro?


Hver sesong (vår og høst, red. anm.) tar Tiller Fotball i bruk en hashtag i sosiale medier som forhåpentligvis bekrefter den inneværende sesongen.

Fra før bruker Tiller Fotball #KomIgjenDereBlå i forbindelse med kamper, og benytter alltid den offisielle #ForzaTiller i samtlige innlegg.

I fjor høst var det offensive og etter hvert så populære #IngenKødderMedOss, og i årets vårsesong var det #BestSammen.

I vår har vi opplevd fantastiske prestasjoner og deretter meget solide resultater, både hos enkeltspillere og ikke minst lagene.

Vi har vunnet Skandia Cup og Storsjöcupen, og vi har gjennomført et strålende seriespill.


Les oppsummering av seriespillet her og her!


Vi vil gjerne bekrefte at vi i aller høyeste grad har vært #BestSammen i årets vårsesong!

...og nå gleder vi oss til høsten!