Kategori

Sesongen utsatt i tre uker

Postet av Marius L. Larsen den 29. Mar 2021

Fotballsesongen for barn og ungdom utsettes i tre uker, meddeler NFF Trøndelag.

Vi må vente litt til på rykkene fra Marius Jensen og resten av vårt eldste aldersbestemte guttelag.


Beskjeden kom før helga, men meldingen har kommet i tidligere møter. Ettersom det foreløpig ikke er lov å spille seriekamper på tvers av kommunegrensene, velger kretsen å utsette planlagt seriestart.

Oppstarten skulle være rett etter påske, men nå utsettes den til lørdag 24. april.


Les også: Tiller-mesterskapet i straffespark 17. april

De nåværende nasjonale reglene gjelder til 12. april, og skulle det komme en negativ beskjed fra myndighetene denne dagen, kan det hende at sesongen utsettes ytterligere. Da vurderer kretsen å strekke vårsesongen til august for å gjennomføre et visst antall kamper. Hvis dette scenarioet skjer, vil også høstsesongen bli litt utsatt og strekke seg lenger enn normalt.

Skulle det åpnes opp for kamper i seniorklassene i løpet av våren, vil kretsen etter alt å dømme tilby et Trøndersk mesterskap med gruppespill i juni.


Les hele statusrapporten fra NFF Trøndelag her.0 Kommentar

Dette er motstanderne

Postet av Marius L. Larsen den 13. Des 2018

Tiller møter spennende motstand i neste års 0. divisjon.

Jubel for G19 i kvalifiseringen for et par uker siden. Om noen måneder venter det gjeve selskap.


De blåkledde fra Tillerbyen skrev et nytt kapittel i sin stolte historie tidligere i desember da det ble klart at de blir å finne i 0. divisjon i både G16- og G19-klassen i 2019.

Neste års 0. divisjon vil være annerledes enn foregående år. Istedenfor en helårsserie uten nedrykk, skal lagene nå spille en vanlig vårserie der det blir endringer fra høsten.

I begge klasser blir det slik at lag nummer 1-6 på tabellen danner 0. divisjon nivå 1 fra august, mens lag nummer 7-10 samt to opprykkslag fra 1. divisjon danner 0. divisjon nivå 2. Begge nivåene spiller dobbel serie på høsten. Lag nummer 11-12 i vårens 0. divisjon rykker ned til 1. divisjon høst.


Dette er 0. divisjon våren 2019:

G16:
Ranheim IL
Levanger
Stjørdals-Blink
Strindheim IL
Byåsen IL
Verdal
Trygg/Lade
Nationalkameratene
Kattem
Egge
Tiller
Vestbyen


G19:
Ranheim TF
Levanger
Nardo
Stjørdals-Blink
Byåsen TF
Orkla
Verdal
Steinkjer
Strindheim TF
Tiller
Namsos
Hommelvik


Kampoppsett offentliggjøres i uke 51.


0 Kommentar

Vi har vært #BestSammen

Postet av Marius L. Larsen den 8. Jul 2018

Vi bekrefter at vårens hashtag (emneknagg) ble korrekt.

Vårens hashtag-bilde. Hva blir høstens, mon tro?


Hver sesong (vår og høst, red. anm.) tar Tiller Fotball i bruk en hashtag i sosiale medier som forhåpentligvis bekrefter den inneværende sesongen.

Fra før bruker Tiller Fotball #KomIgjenDereBlå i forbindelse med kamper, og benytter alltid den offisielle #ForzaTiller i samtlige innlegg.

I fjor høst var det offensive og etter hvert så populære #IngenKødderMedOss, og i årets vårsesong var det #BestSammen.

I vår har vi opplevd fantastiske prestasjoner og deretter meget solide resultater, både hos enkeltspillere og ikke minst lagene.

Vi har vunnet Skandia Cup og Storsjöcupen, og vi har gjennomført et strålende seriespill.


Les oppsummering av seriespillet her og her!


Vi vil gjerne bekrefte at vi i aller høyeste grad har vært #BestSammen i årets vårsesong!

...og nå gleder vi oss til høsten!0 Kommentar

Slik gikk det med 17-senior

Postet av Marius L. Larsen den 5. Jul 2018

Vi avslutter årets våroppsummering med våre eldste lag.

J17-1 leder 0. divisjon halvveis i sesongen.


De blåkledde fra Tillerbyen har virkelig fått vist fram sin beste side så langt i 2018, og vårsesongen for de eldste lagene har stort sett vært solid.

For J17-1 har våren vært tilnærmet prikkfri. Etter åtte kamper i 0. divisjon leder blåtrøyene med fire poengs margin til neste lag på tabellen, og de har fremdeles til gode å tape. En knepen 1-0-seier over Strindheim rett før ferien gjorde at laget har fått en liten luke på toppen med halve sesongen igjen å spille.

J17-2 innledet våren litt rotete, men en enorm sluttspurt med blant annet en 6-2-seier over Ørland på bortebane sørget for en imponerende 2. plass og en billett til høstens spissede 1. divisjon.

J17 er også i åttedelsfinalen i J16-NM.

G19-1 fikk kjenne på det å være favoritter for ofte, og de mistet en del poeng i starten av vårsesongen, men også her avsluttet de knallsterkt. Blant annet en 12-0-seier over Orkla 2 i siste kamp gjorde at Tiller skal spille i en spisset 1. divisjon til høsten.

G19-2 hadde en solid avslutning på vårsesongen med en sterk 7-1-seier over Byneset, og kapret dermed en respektabel 3. plass i sin 2. divisjonsavdeling.

G19 er også i sluttspillet i OBOS Cup.

Tabeller:
J17-1
J17-2
G19-1
G19-2


Kvinner på 2. plass - herrer langt bak toppen

Våre eldste spillere har hatt en variabel vårsesong, der unntaket er kvinner-1.

I sin 3. divisjonsdebut står blåtrøyene med solide seks seiere og to tap på sine åtte første kamper, der det unge laget tok sommerferie med 3-0-seier over Gimse og en flott 2. plass på tabellen.

Det enda yngre kvinner-2 er historisk i 4. divisjon, da Tiller som klubb aldri før har stilt to kvinnelag i en og samme sesong. I seniordebuten har de vært nære mange ganger, og de avsluttet våren med et 4-1-tap borte mot Brekken. De tar sommerferie på 10. plass på tabellen med sine seks poeng.

Kvinnelaget er også i sluttspillet i OBOS Cup og i åttedelsfinalen i J19-NM.

For herrelagene har det vært noen skuffende vårmåneder. Første- og andrelaget har levert svært svingende prestasjoner, og lagene ligger henholdsvis på 3.- og 5. plass i sine 6. divisjonsavdelinger, men med for mange poeng opp til serielederne at et opprykk virker fjernt.

Herrer-3 i sjuerserien har spilt fire kamper, og ligger på en hyggelig 2. plass på tabellen med sine ni poeng.

Tabeller:
Kvinner-1
Kvinner-2
Herrer-1
Herrer-2
Herrer-3


Tillerbyen med sterk juni

Fra 2019-sesongen er Tillerbyen FK historie, og Tiller IL Fotball overtar samarbeidsklubbens plass i seriesystemet etter et enstemmig årsmøte i begge klubber sikret et viktig vedtak for både nåtiden og framtiden.

I år stiller Tillerbyen med A-lag i Norsk Tipping-ligaen (3. divisjon) og B-lag i 6. divisjon, der både prestasjoner og resultater har tatt seg betraktelig opp etter en noe svak sesongstart.

A-laget ligger i skrivende stund på en 8. plass på tabellen etter å ha tatt ti poeng på sine fire siste kamper, der en nervepirrende 2-2-kamp borte mot Tynset var vårsesongens siste kamp.

B-laget innledet - i likhet med sine beste menn - sesongen med svake resultater, men med fire strake seiere ligger laget på femteplass på tabellen, kun fire poeng bak opprykksplass.

Tabeller:
Tillerbyen A
Tillerbyen B0 Kommentar

Slik gikk det med G/J13-16

Postet av Marius L. Larsen den 4. Jul 2018

Vi oppsummerer vårsesongen for våre lag, og i første del starter vi med de yngste av konkurranselagene.

G14-1 ble til slutt en av mange blå avdelingsvinnere i vårsesongen.


De blåkledde fra Tillerbyen har bokstavelig talt vært land og strand gjennom en lang og tøff vårsesong, og det har vært både nedturer og oppturer.

For våre 13-åringer var årets vårsesong en start på tilværelsen i konkurranseklassen, og guttas tre lag var ikke akkurat redd for å score mål.

For G13-1s del handlet det om å komme på topp 4 slik at de får spille i en spisset 1. divisjon til høsten, og det klarte de med god margin, til tross for 3-3 og uavgjort i siste kamp borte mot Orkanger.

Andrelaget klarte en respektabel fjerdeplass i sin 2. divisjonsavdeling, og de var svært nære ved å ta poeng fra det suverene opprykkslaget Nidelv i siste seriekamp (4-6).

Tredjelaget i sjuerserien avsluttet våren med en stor 13-2-seier over Oppdal 3 på bortebane, og dette betydde at de klatret til en fin-fin 3. plass på tabellen.

G13 skal også spille sluttspill i OBOS Cup.

Tabeller:
G13-1
G13-2
G13-3


Avdelingsvinner x 4

På jentesiden stilte blåtrøyene ett lag på øverste nivå, og det holdt på å gå hele veien da de havnet til slutt på en fornøyelig 2. plass på tabellen. De avsluttet våren med en sterk 2-0-seier over Ranheim på hjemmebane.

For 14-åringene så stilte jentene i både 11er- og 9er-serie, der de faktisk vant begge avdelinger etter en strålende vårsesong. Dette betyr at i 9-erserien sikret de et 'opprykk' til høstens 1. divisjon.

Både J13 og J14 skal spille sluttspill i OBOS Cup.

Og gutta ville selvsagt ikke være noe dårligere her.

G14 stilte med tre lag i serien, der de to øverste spilte i henholdsvis 1.- og 2. divisjon mens tredjelaget befant seg i 9er-serien. G14-1 seiret i sin 1. divisjonsavdeling på en fortreffelig ubeseiret måte etter en knallsterk 6-0-seier over Namsos i siste kamp, mens G14-2 havnet på en solid 2. plass på tabellen. En tabellseier i avdelingen for G14-3 betyr at de skal spille i høstens spissede 1. divisjon.

Tabeller:
J13-1
J14-1
J14-2
G14-1
G14-2
G14-3


16-åringene med festfotball

G15 fikk en tøff start på 9er-serien, men viste seg fra en bedre side utover våren. Totalt kapret de ni poeng på sine ti vårkamper, der en målrik 5-5-kamp borte mot Klæbu avsluttet første del av 2018.

G16 stilte tre lag i serien, og her ble det nesten maksimal uttelling for blåtrøyene. G16-1 vant sin 1. divisjonsavdeling på imponerende måte med en sterk 10-1-seier over Charlottenlund i siste kamp. De var flere runder i forveien allerede kvalifisert for høstens spissede avdeling.

Andrelaget var tre poeng unna topplassering i 2. divisjon selv om de slo Stjørna 4-2 i siste runde, mens tredjelaget i 7er-serien vant alle seks kamper og ble dermed avdelingsvinner.

Både G15 og G16 er i sluttspillet i OBOS Cup.

Tabeller:
G15-1
G16-1
G16-2
G16-3


I morgen oppsummerer vi vårsesongen for våre eldste lag - følg med!0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline