Kategori

Avtale med Hummel og InterSport

Postet av Marius L. Larsen den 22. Apr 2021

Tiller Idrettslag Fotballs utstyrsleverandør de neste fem årene er klar.

Glade gutter i koronaposering. Fra venstre: Tor Ove Kvingedal (materialforvalter), Torkel Wahl-Olsen (styreleder), Morten Modalsli Torset (herrespiller), Andreas Husby (klubbkontakt InterSport), Marius Sagen (AssistCo).


Tiller Idrettslag Fotball er svært fornøyd med å meddele at klubben har inngått en avtale med AssistCo og InterSport Tiller Torget med virkning fra i dag og til 31. desember 2025.

Avtalen innebærer at AssistCo leverer klær fra klesmerket Hummel og sin egen merkevare på medisinsk utstyr og annen materiell som vester, kjegler og mer. InterSport Tiller Torget blir fremdeles butikken som distribuerer dette både fysisk bak disken og gjennom deres egen app.

Nå kan du som Tiller-medlem nemlig bestille på mobilen ferdigtrykte Tiller-klær for levering i postkassa eller på ditt nærmeste poststed i løpet av 2-5 virkedager.

Appen finner du i App Store og Google Play.

Medlemmer oppfordres til å vise medlemskoden i appen ved alle kjøp i butikk da de selv vil få følgende rabatter på sine kjøp:
- Klubbsortiment i app: 25 %
- Klubbsortiment i butikk: 20 %
- Øvrig sortiment: 15 %
- Skipakker og sykler: 5 %

Rabattene gjelder ikke på tilbuds-/salgsvarer, pakkeløsninger og markedstilpassede priser, trenings- og pulsklokker, våpen og gavekort.

Tiller Fotball får cashback på alle kjøp utført av medlemmene i butikken slik at medlem og klubb vil oppnå fordeler.


Egen representant i Trondheim

- Dette blir et stort løft for oss, sier materialforvalter Tor Ove Kvingedal etter utført signering.

Kvingedal har vært frontperson for arbeidsgruppen som har jobbet med å finne en god avtale for alle medlemmer i Tiller Fotball, og nå er det både glede og lettelse etter at den forrige avtalen måtte skrotes på nyåret.

- Nå skal vi investere i et firesifret antall nye spillerdrakter til store og små samt treningstøy til våre fantastiske trenere. Det er ei stor bestilling, men dette kan gå fortere enn man tror.

- Vi gleder oss stort til samarbeidet med AssistCo som har en egen salgsrepresentant i Trondheim, og vi er glad for å fortsette avtalen med vår lokale sportsbutikk InterSport som holder til på Tiller Torget, sier Kvingedal.


Bygger gode relasjoner

Representanten i Trondheim var på TOBB Arena Sør under forrige lørdags flotte straffesparkkonkurranse. På vegne av AssistCo er han veldig fornøyd med en avtale med en av byens største fotballklubber.

- Vi er både glad og stolt over å ha sikret partnerskap med Tiller Idrettslag Fotball for de neste fem årene. Det har vært en ryddig prosess, og vi føler oss sikre på at vi sammen med InterSport Tiller Torget skal bidra til å serve klubben på best mulig måte i årene som kommer, sier Marius Sagen.

- Vi ser fram til å se våre ikoniske vinkler pryde den kjente helblå drakta, men mest av alt ønsker vi å bygge et godt partnerskap og gode relasjoner til klubben og deres mange lojale medlemmer.

- Vi gleder oss rett og slett til å bli best sammen.


Varer markert med gul bakgrunn er ikke tilgjengelig i appen.




Ingen ny Nike-avtale

Postet av Marius L. Larsen den 15. Mar 2021

Tiller Idrettslag Fotball velger ikke å signere ny avtale med Nike.

U21-spiller Mathias Gåsbakk Vinjevoll og resten av Tiller-lagene går fra Nike til et annet klesmerke i løpet av kort tid.


Styret i Tiller Idrettslag Fotball har helt siden sesongslutt i fjor prøvd å få til en produktiv dialog med Nike, et klesmerke klubben har hatt siden 2007 - i 14 år.

Ved nyttår trodde vi at en avtale om forlengelse var i boks etter at den forrige avtalen gikk ut ved årsskiftet. Dessverre oppdaget vi den siste tiden at kontaktpersonene i Norge og Danmark er oppsagt, og en dialog med Nederland har endt i monolog.

Det betyr at vi ikke sitter med informasjon om Nike vil levere utstyr til oss.

Vi så derfor ingen annen grunn enn ikke å forlenge med Nike som først planlagt. Våre 750 fotballspillere og over 100 trenere fortjener bedre enn dette.

I skrivende stund er vi i en grundig prosess der vi innhenter tilbud fra andre klesmerker/leverandører, men vi er forberedt på at 2021-sesongen starter med Tiller-lag med Nike-drakter.

For lag som trenger nye drakter til sesongstart, ber vi at dere kontakter materialforvalter Tor Ove Kvingedal på e-post.


Oppdateringer på klesmerkevalg kommer så snart det er mulig.



Handleuke hos G-MAX Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 17. Mar 2017

G-MAX Tiller ønsker fotballgruppas medlemmer hjertelig velkomne til handledager i hele kommende uke.

17192250_1178205392288133_5063280874826729088_o.jpeg

Foto: @tillerfotball på Instagram.


Tiller Idrettslag Fotballs nye utstyrsleverandør de neste fire årene inviterer alle medlemmene til fantastiske handledager i hele uke 12.

Fra mandag 20. mars og til og med lørdag 25. mars er det 25 % på alle ordinære varer* hvis du viser fram klubbkortet når du handler i butikken.

Les mer om klubbkortet på G-MAX Tiller her.


Vårens nyheter til sterkt rabatterte priser

- Vi har den store gleden av å invitere utvalgte klubber og deres medlemmer til handledager hos oss i uke 12, 20. - 25. mars. I denne perioden er det 25% rabatt med ellers ordinære betingelser som er gjeldende. Med så mange nye varer i butikk ved et sesongskifte, er det en gyllen mulighet for deres medlemmer å sikre seg vårens nyheter til sterkt rabatterte priser. Spre det glade budskap, og sikre fornøyde medlemmer - da de til stadighet er innom oss for å høre om disse ukene, forteller klubbkontakt på G-MAX Tiller Håkon Riise, som også legger til:

- Vi informerer medlemmene om at de bør ha medlemskoden til Tiller Fotball oppe og går når de kommer innom oss. I tillegg til rabatter, går 3 % av kjøpesummen tilbake til Tiller Fotball. Dersom noen har spørsmål knyttet til dette eller generelt bare lurer på noe, er vi ikke langt unna for en prat, forklarer Riise.


* Gjelder ikke optikk, elektronikk, våpen og ammunisjon.

Uke 09 2017 G-MAX Tiller_A4_sesong kick-off_uke 12 25.png



Klubbkortene har kommet

Postet av Marius L. Larsen den 9. Feb 2017

Klubbkortene på G-MAX Tiller har blitt sendt ut.

15417864_10154230129791491_642854156_o.jpg

G-MAX finner du på Tiller Torget. Foto: G-MAX.


I disse dager skal samtlige medlemmer fra KlubbAdmin i Tiller Fotball motta en tekstmelding fra fotballgruppas nye utstyrsleverandør G-MAX. Meldingen inneholder en velkomstbeskjed med en lenke til det elektroniske klubbkortet.

Trykk på lenken, velg så Tiller Fotball og legg til bokmerket på Hjem-skjermen på mobilen.

Lenken inneholder også en oversikt over rabattene for deg som medlem.


PS! Det er ventet at klubbkolleksjonen kommer innen kort tid.