Kategori

Klare for A-sluttspill

Postet av Marius L. Larsen den 26. Jul 2019

G13 spiller både B- og A-sluttspill i Umeå Fotbollsfestival lørdag formiddag.

Denne gjengen herjer hos söta bror.


De blåkledde fra Tillerbyen er hektisk opptatt med cuplivet samtidig som våre beste menn gjenopptar sesongen i Norsk Tipping-ligaen.

De siste to dagene har våre 13-årige gutter deltatt i Umeå Fotbollsfestival i Sverige, og i møter med bare svenske lag, har det gått vår vei.

Fredagen startet med Tiller 2s uavgjort mot KB65 (1-1) før det ble et knepent 1-0-tap for Spöland Vännäs. I siste gruppespillkamp mot hjemmefavoritten Gimonäs Umeå ble det et 0-6-tap. Dette fører til at Tiller 2 spiller B-sluttspill fra lørdag.

Tiller 1 tjuvstartet torsdag kveld med en knallsterk 3-2-seier over IBFF/Öjeby før det ble et 0-2-tap for Ersmarks tidlig på fredag. I siste og avgjørende innledende kamp klinte gutta til med en 6-1-seier over Örnen, der Leon (2), Bo, Mikke og Alexander (2) scoret Tillers herlige mål.

Dermed skal blåtrøyene også spille A-sluttspill til samme tid på lørdag, der en god finsk motstander venter.


Lørdag i Umeå Fotbollsfestival:

kl.10.00 B 8-dels Tiller 2 - Härnösands
kl.10.00 A 8-dels Komu VJ - Tiller 1


Eventuelle kvartfinaler spilles fra kl.14.30.

Se oppdaterte resultater fra Umeå her.


Vi ønsker gutta masse lykke til i jakten på avansement!

Forza Tiller!Tiller til Umeå

Postet av Marius L. Larsen den 24. Jul 2019

G13 deltar med to lag i Umeå Fotbollsfestival fra torsdag ettermiddag.

'04-årgangen vant en flott sølvmedalje i Umeå i 2017. Kan '06-gutta kopiere eller slå bragden?


De blåkledde fra Tillerbyen ligger aldri på latsiden når det er sommerferie. I tillegg til Dana Cup i Hjørring for J15, reiser G13 med to spennende lag til Umeå Fotbollsfestival i Sverige denne uken.

På torsdag spiller det ene laget sin første kamp, og en høyinteressant fredag med hele fem oppgjør vil definere videre deltakelse i turneringen.

I gruppespillet skal begge våre lag møte utelukkende svenske motstandere, og det kan bli interessante oppgjør mot lag man aldri har spilt mot før.


Senest i 2017 deltok Tiller med tre lag i Umeå Fotbollsfestival, deriblant i G13-klassen med 2004-årgangen. Der ble det et imponerende sølv, og samtidig ble det også sølv i J17- og gull i J15-klassen.


Kampoppsett Umeå Fotbollsfestival G13:

Torsdag kl.13:55 IBFF/Öjeby - Tiller 1
Fredag kl.10:45 KB65 - Tiller 2
Fredag kl.13:30 Tiller 1 - Ersmarks
Fredag kl.15:20 Tiller 2 - Spöland Vännäs
Fredag kl.19:00 Örnen - Tiller 1
Fredag kl.19:50 Tiller 2 - Gimonäs Umeå

Sluttspillet starter lørdag morgen.

Se oppdaterte resultater her.


Vi ønsker våre gutter lykke til med en strålende turnering! Vi håper dere får herlige opplevelser!

Samtidig håper vi at foreldre eller andre supportere sender oss bilder og informasjon gjennom turneringen som vi kan publisere i våre kanaler.


Forza Tiller!Tre pokaler i Umeå

Postet av Marius L. Larsen den 31. Jul 2017

UMEÅ FOTBOLLSFESTIVAL (SVERIGE): Tiller vant J15-gull, J17-sølv og G13-sølv i Umeå søndag ettermiddag.


Gull og sølv for denne gjengen. Foto: Oddveig Merete Siraas.


De blåkledde fra Tillerbyen skulle få det travelt på søndag med etter hvert tre finaler på rappen, men først måtte samtlige lag gjennom tre tøffe semifinaler i A-sluttspillet.

Jentene spilte sine semifinaler på lørdag, og i J15-klassen mot svenske Sunderby tok Tiller tidlig kommandoen. Synne Bye-Andersen fikset 1-0, mens kaptein Andrea Sivertsen Broholm banket inn både 2- og 3-0.

I J17-semifinalen få timer etterpå skulle samme gjeng oppleve en litt tøffere motstand i sørsidederbyet mot Kattem, men mål fra Hege Snåsøy Hovdahl og Sivertsen Broholm sørget for en fortjent 2-1-seier.


Alle gode ting er tre

To finaler var allerede klart for Tiller, og da var det opp til G13 for å sikre tre av tre mulige kamper.

Våre 13-årige gutter samt jevnaldrende Emma Jensen sto grytidlig opp for å kjempe mot hjemmelaget IFK Umeå, og kampforberedelsene var tydeligvis perfekte. Tre mål fra Marius Sivertsen Broholm og ett hver fra Mathias Vinjevoll og Dennis Gaustad førte til at Tiller vant hele 5-0 og var klare for finale senere på søndag i sin første utendørsturnering på 11er-bane.

Med tre finaler på like mange timer, skulle våre supportere få oppleve veldig mye på kort tid.


Angrep var det beste forsvar

Først ut var J15-finalen, der blåtrøyene møtte svenske Alviks IK/BAIK i det som skulle bli en tøff kamp om gullet.

Men det var Tiller som angrep fra start. Kaptein Sivertsen Broholm sørget for 1-0-ledelse tidlig, og da hun la på til 3- og 4-1 senere i oppgjøret, ante mange at den ekstra tomme bagen med plass til pokal(er) var lurt å ta med.

J15-finalen endte 4-2, der banens beste spiller Andrea Sivertsen Broholm scorte samtlige av Tillers mål.

Et velfortjent gull til Tiller, men dagen var langt fra over.


Ble straffet i J17-finalen

Kun minutter etter kampslutt i J15-finalen, skulle samme gjeng med spillere kjempe om et nytt gull i en to år eldre klasse.

Oppgjøret mot svenske GUIF 2 var like spennende som det forrige, men til pause var det ingen som klarte å få hull på byllen.

I andre omgang kjempet lagene side om side, og ett mål hver fra Sivertsen Broholm og Lise Finsrud sørget for at resultatet ble 2-2 ved full tid.

Det var ingen ekstaromganger, så finalen måtte avgjøres på straffesparkkonkurranse. Der viste de svenske motstanderene å være sterkest, og med sine tre mål fra ellevemetersmerket, måtte Tiller se seg slått bokstavelig talt på målstreken.


G13 ble taklet ihjel, men nektet å gi opp


Sølvguttene fra Tiller. Foto: Ingeborg Forseth.


Helt til slutt var det G13-finale på hovedbanen i Umeå, og de blåkledde fikk en vanskelig oppgave i å overkomme det finske laget FCFJ.

Våre spillere startet oppgjøret bra, og hadde mye ballinnehav, men det var hvittrøyene fra Finland som traff innenfor nettmaskene først - til pause sto det 0-1.

I andre omgang fortsatte Tiller kjøret mot FCFJs mål, og mellom alle gode angrepene, ble de kraftig stoppet av aggressive motstandere. Selv om det ikke bestandig ble frispark, ga Tiller aldri opp sin utviklende spillestil.

Men 12 minutter før slutt doblet FCFJ ledelsen, og Tiller klarte aldri å svare.


Se samtlige Tiller-resultater fra Umeå her.

Vi gratulerer våre herlige spillere med GULL i J15-klassen, SØLV i J17-klassen og SØLV i G13-klassen i Umeå Fotbollsfestival 2017!