Kategori

Tiller Futsal Cup 2021 avlyses

Postet av Marius L. Larsen den 27. Nov 20200 Kommentar

Påmeldingen er åpnet

Postet av Marius L. Larsen den 1. Nov 2020

Tiller Futsal Cup 2021 går av stabelen i januar.

Vi gleder oss til å ta imot deg som spiller, trener og tilskuer under trygge omgivelser.


Tiller Idrettslag Fotball er glad for å kunne meddele at påmeldingen til den kommende utgaven av Tiller Futsal Cup er åpnet.

Vi har lang og stolt tradisjon med å arrangere futsalcup som sparkes i gang som en kick-off på det nye året, og 2021 blir intet unntak til tross for verdenssituasjonen.

Tiller Futsal Cup har årsklasser fra 8 år og til og med 19 år, og vil i 2021 gå over fire helger. Det bemerkes at enkelte årsklasser kan bli slått sammen grunnet smittevern og/eller for lite påmeldte lag.


Dette er nytt med hensyn til Covid-19

Dersom lag spiller i andre fotballkretser, kan de dessverre ikke delta. Hvis laget til daglig spiller seriekamper i vår fotballkrets, men tilhører Nordmøre og Romsdal Fotballkrets organisatorisk, kan de delta hos oss.

Det er valgt å sette noen begrensninger for enkelte klasser. Det henger også sammen med at det er behov for å ha god kontroll på maksimalt antall lag i hver klasse. Med en begrensning på 200 personer (spillere/ publikum) i hallen til enhver tid, vil cupen bli delt opp i flere arrangement hver dag, der det er korte pauser mellom hvert arrangement.

Det vil bli åpnet for publikum i et begrenset format, og tidsrommet hver klasse oppholder seg i hallen vil bli forholdsvis komprimert. For klassene 8-12 år vil kampene avvikles i løpet av maksimalt 3 timer, mens øvrige klasser vil være opptil 5 timer i hallen.


Trykk på denne lenken for påmelding og mer informasjon


Velkommen til Tiller Futsal Cup 2021!


0 Kommentar

Kort tid til påmeldingsfrist

Postet av Marius L. Larsen den 17. Des 2019

Det er bare seks dager igjen til påmeldingsfristen til Tiller Futsal Cup første helg stenger.


De blåkledde fra Tillerbyen ønsker alle klubber og lag hjertelig velkomne til en storartet kick-off i det nye året.

Tiller Futsal Cup sparkes i gang fredag 10. januar med blant annet kretsmesterskap i J15-klassen, og senere i januar er det også blant annet KM i G16- og J19-klassen.

Enkelte klasser begynner nå fylles opp, men vi har plass til flere.


Vi minner om at påmeldingsfristen for første helg er 23. desember, lillejulaften, mens fristen for helg 2 og 3 er nyttårsaften.


Trykk her for påmelding og informasjon


Vi sees i hallene!


0 Kommentar

Påmeldingen er godt i gang

Postet av Marius L. Larsen den 8. Nov 2019

Tiller Futsal Cup sparkes i gang i januar, og vi ønsker alle lag velkommen til et nytt fotballår.

Det ble hjemmeseier i G19-klassen i år. Hvem tar med seg pokalen neste år?


Innendørs. Futsal. En ny sesong - et nytt år.

Bli med å kickstarte 2020-sesongen med stil sammen med oss i Tiller Idrettslag Fotball.

Tiller Futsal Cup arrangeres fra og med 10. januar, og gjennom tre helger skal det kjempes om store troféer, heder og ære i alle aldersbestemte klasser.

10. januar starter allerede kretsmesterskap i J15-klassen, og i tillegg skal også vi arrangere KM i både G16- og J19-klassen senere i januar.


Påmeldingen er allerede godt i gang, og vi håper også ditt lag vil være med på årets første turnering.


Meld på laget ditt i Tiller Futsal Cup her.


Se mer informasjon på turneringens hjemmeside.0 Kommentar

Gull i første helg

Postet av Marius L. Larsen den 7. Jan 2019

Det ble seier på hjemmebane da G19 vant Tiller Futsal Cup i helga.

Glade gullgutter. Tiller slo naboene fra Heimdal i G19-finalen.


Tiller Idrettslag Fotball var svært fornøyd med å åpne Tiller Futsal Cup 2019, tidligere Fjernvarmecupen, fredag ettermiddag i både Kotenghallen og KVT-hallen.

J14 startet årets turnering, og på lørdag og søndag ble også Rostenhallen tatt i bruk for å avvikle alle kampene. Våre ferske sjuåringer fikk oppleve 3 mot 3-spill med vant, mens våre eldre spillere spilte 5 mot 5.

Det var også J14 som var første klasse som skulle kåre en vinner. Charlottenlund 2 slo Sjetne 3-2 i en målrik og spennende bronsefinale, mens Strindheim tok hjem det edleste metallet med sin knepne 1-0-seier over Gimse i finalen.


Tapte for tidligere lagvenninner

I G15-klassen var det også tøffe sluttspillkamper. Disse var uten Tiller-lag, da begge to røk ut i gruppespillet. Bronsefinalen ble vunnet av Byåsen 4, som slo Ranheim 1 2-1, mens Trygg/Lade var overlegen i finalen mot Frei fra Kristiansund. Lade-gutta vant til slutt 7-0 og dermed gull.

I J19-klassen, som i år var et offisielt kretsmesterskap, var det Tiller og Trondheims-Ørn som skulle gjøre opp seg i mellom, men storesøster i gult hadde taket på Tiller denne helga. Det ble Tiller 1 mot Tiller 2 i bronsefinalen, der en golden goal-scoring av Ida Skauge Stiles avgjorde kampen.

Finalen vant Trondheims-Ørn 1 3-1 over Trondheims-Ørn 2, som også inneholdt tidligere Tiller-spillere som Siri Berg-Johansen, Andrea Sivertsen Broholm, Laura Gashi og Emilie Joramo.

Sistnevnte ble også kåret til finalens beste spiller.


Se også:
Alle resultater fra helg 1


Aavik-dobbel sikret gulljubel

G19-klassen skulle inneholde helblå jubel. Tre av fire Tiller-lag avanserte til sluttspillet på søndag, men bare ett av lagene, Tiller 3, skaffet seg en plass i semifinalen etter en fabelaktig 3-2-seier over Strindheim 1.

De cruiset til finalen med en solid 3-0-seier over Strindheim 2 i semifinalen, men sistnevnte fikk en form for revansje da de slo Heimdal 2 2-1 i bronsefinalen.

Finalen mot Heimdal 1 skulle bli ytterst nervepirrende. Det startet med at kaptein Tobias Aavik sendte Tiller-gutta i føringen med sin presise 1-0-scoring alene med keeper etter et fantastisk målgivende utkast av keeper Sebastian Eggen.

Heimdal kjempet seg mer inn i kampen og de fikk sin utligning før halvspilt finale, men Tiller svarte kort tid etterpå. Et frispark rett utenfor seksmeteren smalt kontant i nettmaskene fra Aavik, og man merket et høyt jubelbrøl i KVT-hallen.

Klokka gikk sakte for Tiller og lynraskt for Heimdal, men finalen ebbet ut i en 2-1-seier for de blå. Nevnte kaptein Aavik ble kåret til finalens beste spiller.


Cupkomiteen gratulerer alle vinnerlag med store prestasjoner, og en ekstra gratulasjon til klubbens gutter som kapret gullet i G19-klassen!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline