Kategori

Strålende konkurransedag

Postet av Marius L. Larsen den 17. Apr 2021

Årets straffesparkkonkurranse er solid gjennomført i klubbregi, der G14 og herrer gikk helt til topps på en fantastisk vårdag på TOBB Arena Sør.

G14 var det beste Tiller-laget på straffespark i 2021.


En perfekt lørdag skulle bli tilnærmet magisk da Tiller-mesterskapet i straffespark skulle gå av stabelen under koronavennlige regler. Dagen før hadde myndighetene åpnet opp for utendørsarrangement på 200 personer og samtidig var værguden Spring Sunshine med oss.

Bortimot 15 grader og en Tiller-klar blåfarge på himmelen, nesten 300 spillere og trenere og omtrent 100 tilskuere - fordelt på to arrangementer.


G14 seiret over jentene

Vi var klare for 2021-utgaven fra straffemerket etter fjorårets storsuksess.

I klassen 12-14 år var det utrolig mange gode skyttere, og det skulle bli dramatikk i semifinalen. J14 slo ut et G14-lag og avanserte til en storslått finale mot nok et knallsterkt G14-lag. Der var gutta hakket hvassere og kunne til slutt juble over den største pokalen mens J14 vant en herlig sølvplass.

I bronsefinalen var G14 ett nummer sterkere enn G13, som dermed tok fjerdeplassen.


De gamle er eldst - og best


En drøy halvtime etter at festen var slutt hos de yngste, ankom de eldste for sitt arrangement. Her var det lag fra J15 og helt opp til senior, og dramatikken var til å føle på hele konkurransen.

I sluttspillet var det allerede flere sterke lag som måtte pakke sekken. Storfavorittene herrer-1, herrer-3 og begge kvinnelagene nådde ikke til semifinale. J17 var jentelagenes håp, men det sa stopp mot to gode G16-lag i kvartfinalen.

G16 skulle etter hvert gjøre opp for seg i bronsefinalen før finalen sto mellom herrer-2 og U21. Der trakk herrer-2 det lengste strået og kapret gullet.

Det hører med til historien at herrer-2 så vidt avanserte til sluttspillet etter å ha karret seg videre på innbyrdes oppgjør.


Tiller Idrettslag Fotball takker alle spillere, trenere, frivillige og samarbeidspartnere for en fantastisk dag på TOBB Arena Sør.

Vi håper alle hadde det like strålende som oss.


Forza Tiller!

Publikumsinformasjon straffekonk

Postet av Marius L. Larsen den 16. Apr 2021

Kampoppsett, registrering og generell informasjon til lørdagen.

Det er mulighet for publikum å overvære Tiller-mesterskapet i straffespark "ringside".


Tiller Idrettslag Fotball gleder seg enormt til å arrangere nok en utgave av Tiller-mesterskapet i straffespark lørdag 17. april i vårvarmen på TOBB Arena Sør.

I år er konkurransen fordelt i to arrangementer på samme dag. Først ut er våre 12-14-åringer på 7er-mål kl.10.00, og kl.13.00 tar 15 år og opp til senior over på 11er-mål.

Se kampoppsettet lenger ned.

Vi var avhengig av at myndighetene åpnet opp for 200 deltakere for gjennomføring, noe de gjorde med virkning fra i dag, fredag. I år er det påmeldt hele 43 lag fordelt på alle klasser, noe som gjør at det blir mange spillere og trenere på banen.

Det vil uansett bli åpnet for publikum, men kun et begrenset antall for å ivareta gjeldende koronareglement.


For publikum:
- Første arrangement kan ta 55 tilskuere, andre arrangement 56 tilskuere
- Det blir ikke mulighet for forhåndsregistrering, kun ved oppmøte ved hovedinngangen
- Skal du overvære begge arrangementene, må du fysisk gå ut av TOBB Arena Sør etter det første og så registrere deg på nytt til det andre - dette gjelder også spillere som vil overvære det andre arrangementet
- En kontantfri kiosk er åpen hele konkurransedagen
- Vi ser på muligheten for å streame finalene på Facebook


Hold god avstand fra tribuneplass og ha en strålende dag på TOBB Arena Sør!

Velkommen!

Straffekonk 17. april

Postet av Marius L. Larsen den 25. Mar 2021

Tiller-mesterskapet i straffespark håper vi går av stabelen lørdag 17. april.


Tiller Idrettslag Fotball ønsker sine spillere, trenere og forhåpentligvis publikum hjertelig velkomne til Tiller-mesterskapet i straffespark lørdag 17. april på TOBB Arena Sør.

I juni i fjor arrangerte et severdig mesterskap fordelt på to helger, noe som ble en braksuksess blant konkurranselystne Tiller-spillere.

I år håper vi dette kan bli en herlig kick-start på en vårsesong som vi tror starter om ikke altfor lenge. Årets utgave gjennomføres på samme dag, der de eldste har sin konkurranse først på dagen før de yngste tar over.

Lagledere og trenere får mer detaljert informasjon om opplegget etter påskeferien, men vi håper alle sammen begynner både å planlegge og ikke minst glede seg til en høydare.


Annet arrangement for de minste

I fjor hadde vi også planer om å arrangere en turnering eller lignende for de aller yngste, men dessverre rakk vi ikke å sette planene til verks før sommerferien. I august ble barnefotballen startet opp igjen, og tiden gikk av gårde.

I år foreligger det planer om et flott arrangement for våre yngste spillere, nemlig ferdighetsmerket. Dette er planlagt etter sesongslutt, altså rundt midten av juni.

Vi kommer tilbake til detaljer rundt dette i god tid før avspark.


Arrangement med forbehold

Men årets foreløpige straffesparkutgave er med forbehold. I skrivende stund har nye smittevernstiltak trådt i kraft, der den nye regelen for arrangementer utendørs er maksimalt 50 personer. De nye reglene gjelder til 12. april.

For å arrangere klubbmesterskapet i straffespark må det være tillatt med minst 100 personer. Dersom publikum skal være til stede må taket økes til 200 personer.

Vi gjennomførte med gode smittevernsregler i fjor, og vi har god kontroll på årets arrangement når det blir lov å arrangere.

Dersom det viser seg at reglene ikke blir lettet etter 12. april, blir straffesparkkonkurransen utsatt til litt senere - ikke avlyst.


Vi krysser fingrene for en gledelig påske og etter-påske, og vi gleder oss til å ta imot alle sammen til en festdag på TOBB Arena Sør!G14 ble klubbmester i straffespark

Postet av Marius L. Larsen den 20. Jun 2020

TOBB ARENA SØR (TILLER): G14 tok det lengste strået i en svært spennende straffesparkkonkurranse lørdag formiddag.

G14-2 ble vinner av Tiller-mesterskapet i straffespark. På bildet er Emilian Eilertsen, Espen Slørdahl, Oskar Vold og Noah Samstad (i tilfeldig rekkefølge).


De blåkledde fra Tillerbyen arrangerte nok en gang storsuksessen Tiller-mesterskapet i straffespark denne lørdagen. For to uker siden var det de eldste lagene som testet ut konseptet, og med veldig gode tilbakemeldinger, var det nå duket for 12-, 13- og 14-åringenes tur.

TOBB Arena Sør ble åpnet for publikum til en viss mengde, kiosken var åpen og igjen var speaker og styreleder Torkel Wahl-Olsen klar med mikrofonen.

Midt i sluttspillet kom også hovedsamarbeidspartner Melhusbanken innom for å hilse på våre tålmodige spillere og trenere, og de overrakte sjekken på hele 50 000 kroner etter at Tiller gikk til topps i den digitale dugnaden.


12-åringer imponerte - ren G14-finale

Lørdagens dueller var på 7er-mål og med straffespark fra åtte meter, og det ble mange målrike oppgjør.

Åttedelsfinalene inneholdt også flere overraskelser. J12-1 og J13-1 slo begge ut guttelag som var ett år eldre, og det var nære på i kvartfinalene. 12-åringene tapte 7-6 etter at lagene gikk til en og en straffe, og 13-åringene tapte knepent 5-3.

Semifinalene ble spilt på en og samme bane for bedre publikumsopplevelse, og de fikk se mange perfekte straffespark. G14-2 slo G12-2 5-2 og G14-1 seiret 5-3 over G13-2 på veien til finalen.

Men også i bronsefinalen ble det kanskje en overraskelse. 12-åringene slo de som var året eldre 4-3 til ellevill jubel.

Finalen ble et rent internoppgjør mellom G14-1 og -2, der sistnevnte vant 5-4 i et nervepirrende drama.


Vi gratulerer G14 med en historisk seier, og vi takker alle våre deltakere, trenere og supportere for en fantastisk dag på TOBB Arena Sør.

Vi håper alle hadde det like morsomt som oss!


Takk til hovedsamarbeidspartner Melhusbanken og Coca-Cola Norge for flotte premier som vi kunne dele ut.


Forza Tiller!


G13-2 med en sterk 4. plass.G12-2 med en imponerende 3. plass.Sølv og 2. plass på G14-1 etter en spennende finale.

Publikumsinformasjon lørdag

Postet av Marius L. Larsen den 17. Jun 2020

Tiller Idrettslag Fotball inviterer til et nytt mesterskap på hjemmebane. Her er viktig informasjon til deg som publikum.

For to uker siden kunne spillerne bruke tribunen selv grunnet strengere smittevernsreglement. Nå åpner vi for tilskuere for første gang i 2020.


De blåkledde fra Tillerbyen hadde gigantsuksess med Tiller-mesterskapet i straffespark for de eldste lagene lørdag 6. juni, årets første arrangement på TOBB Arena Sør. Med gode værforhold og entusiastiske spillere og trenere, førte dette rett og slett til en merkedag.

Allerede på lørdag fra kl.11.00 - 13.00 er det duket for arrangement nummer to, og dette tillates med publikum på tribunen.

Vi ønsker alle hjertelig velkomne til nok en storslagen fotballfest på vår største bane. Det er meldt bortimot 30 varmegrader (!), kiosken er åpen for alle og utøverne er klare.


Men det er visse vilkår som må oppfylles hvis du vil være på tribuneplass:

* Alle arrangement av Tiller Idrettslag Fotball følger det gjeldende smittevernsreglementet. Det tilsier 200 tilskuere innenfor portene. For å komme inn på lørdag, må vi registrere deg. Det gjør vi på enklest mulig måte ved at du vippser Tiller Fotball den symbolske summen på 1 kr til nr 101586. Har du med deg barn, så legger du ved en kommentar med navnet/navnene.

* Det er inngang kun ved hovedport. Sidedørene vil bli låst for å kontrollere publikum.

* Alle må desinfisere hendene sine når de kommer. Klubben stiller ut Antibac ved inngangen.

* Det er ikke lov for publikum å entre kunstgresset mens konkurransen pågår. Det vil bli sperret av fra kiosken til hjørnet mot grusbanen.

* Alle tilskuere som ikke er i nær familie skal til enhver tid holde minimum en meter avstand.

* Føler du deg dårlig, holder du deg hjemme.


Følger alle disse reglene, så vil det bli nok en fantastisk lørdag på TOBB Arena Sør.


Vi gleder oss veldig til å ta imot dere!


Kampoppsett: