Kategori

J16 til semifinale

Postet av Marius L. Larsen den 8. Jul 2022

Ett av fire Tiller-lag spiller på lørdag etter jevne og tøffe oppgjør gjennom fredagen i Storsjøcupen.

J16 er det gjenværende Tiller-laget i Østersund som spiller semifinale lørdag formiddag.


De blåkledde fra Tillerbyen gledet seg til en hektisk fredag i Østersund etter en solid torsdag der to av fire lag var klare for A-sluttspillet mens to andre skulle spille i B-sluttspillet.

Les mer om torsdagen i Storsjøcupen her

J13, J14 og G14 kom seg forbi åttedelsfinalehindrene fra fredag formiddag og utover, men det ble dessverre stopp i kvartfinalen på kvelden. J13 tapte 1-3 mot et fysisk tøffere Verdal-lag og J14 tapte knepent 2-3 mot Astor. G14 var nære ved å ta skalpen på IFK Østersund, men måtte se seg beseiret 0-1.

J16 slo svenske Ope 4-1 i sin kvartfinale i B-sluttspillet, og det betyr at de skal spille semifinale lørdag kl.10.20 mot Brunflo.


Se alle Tiller-resultater her


Vi takker J13, J14 og G14 for mange herlige øyeblikk gjennom uka, og så ønsker vi samtidig J16 all mulig suksess på lørdag!


Forza Tiller!Avgjørende torsdag

Postet av Marius L. Larsen den 6. Jul 2022

Slik har det gått med Tiller-lagene i Storsjøcupen.

J14 jubler over å ha sikret A-sluttspill. På torsdag spiller de om gruppeseieren.


De blåkledde fra Tillerbyen er godt representert både på og utenfor banene i Østersund i forbindelse med Storsjøcupen, og sommerens første store cupeventyr har gått rimelig bra for seg.

J13 har beseiret Lånke 3-0 og tapte knepent 1-0 for Orkla/Orkdal. De har igjen to oppgjør på torsdag som avgjør hvilket sluttspill de skal spille på fredag.

J14 har så langt gjort rent bord og er soleklart videre til A-sluttspillet. De startet med 2-0-seier over svenske Brunflo før de slo på stortromma i 15-0-seieren (!) over Hitra. På torsdag skal de gjøre opp om gruppeseieren mot Sørlia.

G14 startet turneringen med et knepent 4-1-tap for mer fysiske Vuku før de ble 2-7-tap* mot Deren FC fra Mongolia. De spiller siste kamp torsdag mot Ås IF.

J16 åpnet med en sterk 3-0-seier over svenske Ås før det ble et knepent og ufortjent tap mot Østersund. Onsdag ettermiddag ble det 0-0 mot Fram etter at Tiller dominerte store deler av oppgjøret. Siste gruppespillkamp spilles torsdag mot Steinkjer.


* Resultatet ble endret i oversikten sent onsdag kveld.


Se oversikt over alle Tiller-kamper her


Vi ønsker våre lag lykke til videre i turneringen!Fire lag klare for Storsjøcupen

Postet av Marius L. Larsen den 4. Jul 2022

Tiller er på plass i Østersund med fire lag og utallige supportere. Vi håper på oppdateringer.

Denne gjengen fra 04/05 gikk til topps i 2018. Kan det bli nye jubelscener førstkommende lørdag?


De blåkledde fra Tillerbyen har som tradisjon å stille i de fleste sommercuper, og Storsjøcupen i Østersund er selvsagt intet unntak.

Tiller har de siste årene vunnet den norsk-tunge turneringen i 2015, 2017 og senest 2018, da '04-erne slo Bangkok fra Thailand i finalen.


Les om finalene her:
2015
2017
2018


I år reiser Tiller med fire lag østover til nabolandet, og de stiller i klassene J13, J14, G14 og J16. Første kamp sparkes i gang tirsdag kl.14.00, og så går det slag i slag til og med torsdag kveld.

Sluttspillet starter fredag morgen og avsluttes med finalene på lørdag.

Se oversikt over samtlige Tiller-kamper her


Vi ønsker gjerne oppdateringer med bilder og informasjon fra lagene gjennom foreldre eller andre supportere. Ta kontakt med oss på vår Facebook-side.


Vi ønsker lagene lykke til med uka i Østersund!


Forza Tiller!Blant de åtte beste

Postet av Marius L. Larsen den 6. Jul 2019

Tiller ble blant de åtte beste lagene i Storsjöcupen 2019.

Vi var vitne til to herlige cupkamper på fredag. Takk for opplevelsen, J14!


Da noe dødtid var forventet etter den betalte sivile jobben hos mediaansvarlig & keepertrener og kvinnelagets spillerutvikler, satte begge seg i bilen retning østover - forbi striregnet og trøndersommeren, over riksgrensen - på veldig spontant vis.

Med et par medbrakte butikkhandleposer og et særdeles sedvanlig godt humør, rakk de J14s åttedelsfinale mot Åfjord presist på minuttet.

J14 ble en soleklar puljevinner og var ubeseiret til utslagsrundene, og det var strengt tatt bare ett lag på banen i åttedelsfinalen. Fosningene la seg lavt på egen halvdel med mange spillere, og det måtte noe spesielt til for å bryte ned gultrøyene.

Og det skjedde midtveis i andre omgang. Et perfekt hjørnespark fra Arlinda Shala ble styrt i mål på lekkert vis av Karine Ornæs Midjo til ellevill jubel både på og utenfor banen.

Det holdt helt inn. Tiller var klare for kvartfinale. Klokka 22:00 samme kveld (!).


Retningsforandring og via tverrligger

Der ble det et tøft møte med et godt Charlottenlund-lag, som senere tapte semifinalen. Tiller havnet under på et skudd som hadde to retningsforandringer, men det var blåtrøyene som kjørte kampen.

Mot spillets gang doblet de grå- og rødkledde ledelsen med et hardt skudd via tverrliggeren, og veien tilbake ble tyngre for Tiller.

Selv om de hadde flere gode muligheter helt på tampen, godt hjulpet av en stor Tiller-fanskare, ville det seg ikke denne sene fredagskvelden.

Tiller tapte kanskje kvartfinalen, men de ble blant de åtte beste i en stor turnering.


Mediaavdelingen takker for en flott mottakelse fredag ettermiddag og en fanatisk innsats av både spillere og supportere.

Det var et par herlige kamper og opplevelser!Puljevinner og A-sluttspill

Postet av Marius L. Larsen den 4. Jul 2019

J14 er soleklart videre i Storsjöcupen.

J14 har ennå til gode å slippe inn baklengsmål i Sverige.


De blåkledde fra Tillerbyen fikk en tøff oppgave med å komme til A-sluttspillet etter de innledende kampene i Storsjöcupen, men våre 14-åringer ga absolutt alt.

I første kamp på tirsdag ble det en sterk 4-0-seier over Nessegutten, mens det ble 0-0 mot forhåndsfavoritten Egge i kamp nummer to.

I dag ble Hommelvik beseiret 7-0, noe som betyr at Tiller har vunnet sin pulje og er klar for A-sluttspillet som starter fredag ettermiddag.


Slik kan fredagen bli:
kl.17.20 8-delsfinale Tiller - Utleira eller Åfjord
kl.22.00 kvartfinale

En eventuell semifinale og finale spilles fra lørdag formiddag.

Se oppdaterte resulater her.


Kjør på videre, jenter!

Forza Tiller!