Kategori

Ekstraavgift sendes ut snart

Postet av Marius L. Larsen den 29. Mai 2018

Ekstraavgift øremerket til ny kunstgressbane på Starrmyra sendes ut snart.

Her ønsker vi kunstgress i nærmeste framtid.


Tiller Idrettslag Fotball fikk maksimal uttelling på det forrige årsmøte i hovedlaget, der gruppas tre saker ble praktisk talt enstemmig vedtatt.

Den ene saken var tillatelse til å ta opp lån for å starte bygging av ny kunstgressbane på Starrmyra (9-er), den andre var at Tillerbyens plass i seriesystemet overføres til Tiller IL fra og med 2019, og den tredje saken var innføring i ekstraavgift i to år.

Ekstraavgiften er øremerket ny kunstgressbane på Starrmyra, og lyder på 300 kr pr spiller både i 2018 og 2019. Det gis ikke søskenrabatt på denne avgiften.

Ekstraavgiften sendes ut i disse dager, og denne betales på vanlig måte som en treningsavgift (MinIdrett).


Eventuelle spørsmål kan rettes til fotballstyret på e-post: fotball@tiller.idrett.no.
- Dette klarer vi sammen

Postet av Marius L. Larsen den 6. Sep 2017

Andelssalget til den nye kunstgressbanen på Starrmyra er godt i gang, og kasserer Heidi Harsvik Alstad er optimistisk.


Starrmyra grus i dag. Sammen kan vi få til kunstgress på denne banen i løpet av kort tid. Foto: Marius L. Larsen.


I går ettermiddag offentliggjorde vi at Tiller IL Fotball mottar et millionbeløp fra bystyret i Trondheim til bygging av ny kunstgressbane på Starrmyra, og styreleder Gro Merethe Nerland var på vegne av styret i ekstase over avgjørelsen, etter at styret hadde arbeidet hardt over en lengre periode for at klubben skulle få en slik støtte.

Dette var helt klart et langt skritt nærmere realisering av en splitter ny kunstgressbane på et område som i dag knapt har igjen grus i bakken, men fremdeles er det et stykke igjen.

Salget av digitale andeler er allerede godt i gang, og i skrivende stund er det solgt 35 andeler. Èn andel koster fra den nette sum 500 kroner.


Spennende lagskonkurranse

Kasserer Heidi Harsvik Alstad håper alle med et hjerte i Tiller Fotball ser nytten av å bidra med slike andeler.

- Vi håper å realisere denne banen i løpet av 2018, og vi i styret er i gang med flere spennende bidragsytere, men det viktigste bidraget er andelene som hvem som helst kan kjøpe og dermed føle en eierskap til vår kommende nye kunstgressbane.

- Det er også en spennende lagkonkurranse i gang, der det laget som selger flest andeler vinner en hyggelig pizzakveld. Når du kjøper en andel, husk å skriv på laget du tilhører eller ønsker å støtte i denne konkurransen, forklarer Alstad før hun avslutter:

- Vi har allerede gjort mye i år med både med bygging av klubbhus og flere klubbdugnader med særdeles godt oppmøte, så jeg både tror og håper at andelssalget også får en bra fart i seg. Vi som en stor klubb i solid framgang klarer dette sammen.


Les alt om andelssalget her.


Har du lyst til å være med å bidra ytterligere til at #StarrmyraBlirBlå i løpet av svært kort tid? Meld din interesse til oss på fotball@tiller.idrett.no.Millionbeløp til ny bane

Postet av Marius L. Larsen den 5. Sep 2017

Tiller IL Fotball mottar et millionbeløp til ny kunstgressbane på Starrmyra.


Her er vi nå et langt skritt nærmere kunstgress. Foto: Marius L. Larsen.


Tiller Idrettslag Fotball er i ekstase over at bystyret i Trondheim har godkjent klubbens søknad om støtte til bygging av ny kunstgressbane på Starrmyra, der det i dag er en forfallen grusbane.

Det heter følgende i uttalelsen:

"Bystyret vedtok 18. mai, sak 79/17 Årsoppgjør 2016, å bevilge 4,5 millioner kroner til et kunstgressløft. Bystyret ba rådmannen gå i dialog med Sør-Trøndelag fotballkrets og Idrettsrådet om fordeling av midlene.

Etter bystyrets vedtak har rådmannen hatt tett samarbeid med NFF Trøndelag og nær dialog med Idrettsrådet om fordeling av midlene. I vurderingene er det tatt hensyn til NFF Trøndelag sin anleggsstrategi som viser at det er underdekning på kunstgressbaner i Trondheim sør. Det er også tatt hensyn til prosjekter hvor det med stor sannsynlighet blir ekstraordinære kostnader i forbindelse med grunnarbeidet. I vurderingene har det blitt vektlagt at midlene i hovedsak skal gå til etablering av nye baner.

Bevilgningsmidler til Tiller IL: 1,25 millioner kroner (1 250 000 kr)."


Les også:
Disse stedene får kunstgressløft - Adressa.no


- En gledens dag

Styreleder Gro Merethe Nerland er naturlig nok i ekstase over bystyrets vedtak i dag, tirsdag.

- Vi har jobbet hardt for dette, og det betyr svært mye for oss. Vi har et stort behov for en ny kunstgressflate for både å gjennomføre aktivitet og ikke minst å videreutvikle unge, håpefulle fotballspillere i vårt nærområde. Dette er en gledens dag, uten tvil.

- Nå er vi ett skritt nærmere til å gjøre akkurat det, men fremdeles trenger vi flere hender slik at vi får gjennomført dette på best mulig måte. Vi håper flere vil være bidragsytere på denne oppturen vi nå er for alvor inne i, forteller Nerland.


Lyst til å være "medeier" av den nye kunstgressbanen? Les mer om andelssalget her!


Ønsker du å hjelpe oss med at en ny kunstgressbane på Starrmyra står klar innen rimelig tid?

Ta kontakt med oss på fotball@tiller.idrett.no.