Kategori

God sommer

Postet av Marius L. Larsen den 30. Jun 2020

En god sommer ønskes alle sammen.

Ser du hvem denne Tiller-spilleren er fra 2012?


Det har vært et spesielt år, en merkelig vår og noen usikre måneder.

Men vi er på vei tilbake.

For alvor.

Takket være din innsats gjennom en fryktelig tøff periode.

Nå er det bare å glede seg.

De blåkledde fra Tillerbyen skal fortsette å trene i juli for å være klar til potensielle treningskamper om en drøy måned, fra 1. august.

Mediaavdelingen har varslet at frekvensen på oppdateringer skal opprettholdes gjennom hele sommeren for å korte ned ventetiden til herlige knokkelkamper kan starte opp igjen. Husk å ta turen innom sosiale medier i løpet av juli.

Noe vil alltid skje gjennom en lang sommer. Vi er spent på hvordan det blir med våre eldste lag i treningshverdagen, og plutselig kommer det overraskelser som ingen ante ville skje.


Til deg som skal reise bort i sommer:

Koble av, nyt tiden og aldri glem:

Av alle uviktige ting her i verden, er fotball det aller viktigste.


Vi sees på TOBB Arena Sør ganske snart.


God sommer!


#ForzaTillerVi holder det gående

Postet av Marius L. Larsen den 28. Jun 2020

Fåtallet tar sommerferie, inkludert Tiller Media.

Om en drøy måned kan endelig kampene starte for våre barne- og ungdomslag. Her fra Tiller-mesterskapet i straffespark for ei uke siden.


De blåkledde fra Tillerbyen kan nyte noen velfortjente sommerferiedager i denne perioden, enten det er ved å slappe av hjemme, på hytta eller andre steder i landet.

Mange av våre lag skal fortsette å trene på å bli bedre gjennom hele sommeren, mens noen tar en pust i bakken for å samle krefter til en svært spennende høstsesong.

Mediaavdelingen varsler nå at man ikke tar en ferie fra oppdateringer fra den blå bydelen for første gang på ti år, da vi ønsker å holde motivasjonen oppe til da kampene kan starte igjen 1. august og en påfølgende spennende høstsesong.


For noe vil alltid skje i løpet av sommeren.

Kanskje dukker vi opp på treninger?

Hva er siste nytt på fotballhuset som straks er klar for høsten?

Og vet du forresten hva som skjer midt i juli?

Vi håper dere blir med oss uansett hvor dere er i sommer.


Forza Tiller!God sommer, dere blå

Postet av Marius L. Larsen den 9. Jul 2019

Mediaavdelingen tar sommerferie i et par uker.


De blåkledde fra Tillerbyen hviler kanskje beina høyt eller fortsetter å trene på favorittidretten i disse sommerlige dagene.

Det er straks agurktid, eller sommerferie som det også kan kalles.

I den anledning ønsker mediaavdelingen å takke for fantastiske opplevelser gitt av våre nydelige spillere den første halvdelen av 2019. Vi har blant annet vært i Brumunddal, i Steinkjer (to ganger, faktisk) og selvfølgelig så å si daglig på TOBB Arena Sør.

Husker du forresten cupkampen mot Rosenborg i mai? For en fantastisk festdag for store og små. En opplevelse for livet. Borte bra, men hjemme best!

...selv om vi avsluttet "våren" med en hektisk, men magisk 24-timersdag i Østersund og Storsjöcupen. En spontan, men fantastisk reise i godt selskap.

Takk også til alle dere supportere som stiller opp uansett avstand og vær. Dere hører det kanskje ikke ofte nok, men nå får dere beskjeden fra undertegnede: takk for all den entusiasmen dere steller i stand bak de hvite linjene. Kampene hadde ikke vært i nærheten av det samme uten dere.


Vi er veldig glade for at over 1500 har valgt å følge oss på det sosiale mediet Twitter. Kanskje forhatt av noen få, men nå veldig godt likt av mange.

Besteforeldre, søsken og utenforstående har valgt å følge oss. Mange liker veldig godt at mååååååålene renner inn i de utvalgte kampene vi rapporterer fra, og det setter vi stor pris på. 

Nå er Tiller Fotball den tredje største fotballklubben i Trondheim målt i antall følgere i sosiale medier, kun bak Rosenborg og Ranheim. Den største innen breddefotballen, med andre ord.

Takk for at du er en av maaaange som følger oss!

Nå tar også vi som fronter klubben offentlig på frivillig basis en liten pust i bakken før vi tar sats og flyr høyt igjen. Herrelaget i Norsk Tipping-ligaen starter i gang treningene igjen sent i neste uke, og så skal J15 til Dana Cup før fokuset vendes mot Oslo og Norway Cup, der vi stiller hele tre lag.

Det er mye som skjer - som det alltid gjør i Tiller Fotball - men ikke før om et par uker igjen.

Etter vi har fått litt sol på kroppen, eller ødelagt et par paraplyer, så ønsker vi nok en herlig tid med galskap velkommen.

Gjett om vi gleder oss - det håper vi DU gjør også!


God sommer - og Forza Tiller!


Sportslig hilsen
Marius Lundhaug Larsen
Mediaansvarlig
Keepertrener
Tiller Idrettslag Fotball
www.tillerfotball.noGod sommer!

Postet av Marius L. Larsen den 9. Jul 2018

Den solrike tiden av året.

God sommer fra undertegnede.


De blåkledde fra Tillerbyen.

Et kjent begrep har det blitt, noe vi er veldig fornøyd med.

I første halvdel av 2018 har vi vært #BestSammen, og vi er utrolig stolte av alle sammen som har bidratt til akkurat det.

Tiller Idrettslag Fotball er som alltid representert både i nord og sør, og gjennom en lang vårsesong har vi klart å dekke mange av våre lags kamper, turneringer og andre hendelser.

I løpet av de siste seks ukene har vi fått over 100 nye likerklikk på vår Facebook-side, der bildealbumene og artikler som inneholder store prestasjoner har vært svært populære i sedvanlig stil. I tillegg har vi fått en markant økning i antall følgere både på Instagram og Snapchat, noe som er veldig hyggelig.


Vi gleder oss til sensommeren og høsten, der NM, opprykkskamper og andre aktuelle oppgjør selvfølgelig vil få en stor spalteplass.

Takk for bidragene vi mottar fra både foreldre og trenere, og takk for at vi får lov til å dele øyeblikkene som lagene skaper.


Nå tar både styret og mediaavdeling en velfortjent sommerferie, og det er dermed lettest å få tak i oss via sosiale medier de kommende ukene, ettersom e-post vil bli sporadisk lest.

Vi har allerede laget en Gothia Cup-sak som er satt til forhåndspublisering neste mandag, men mediaavdelingen returnerer for fullt i løpet av uke 30, der vi vil ha fokus på lagene som reiser til Norway Cup.


Inntil da ønsker vi alle sammen en fortreffelig sommer!


Sportslig hilsen,
Marius Lundhaug Larsen
Mediaansvarlig
Assistenttrener kvinner
Tiller Idrettslag Fotball
www.tillerfotball.no 
God sommer!

Postet av Marius L. Larsen den 9. Jul 2017

Mediaavdelingen i Tiller IL Fotball tar sommerferie og ønsker samtidig alle sammen en solrik sommer.


Vi har opplevd en fantastisk første halvdel av 2017.

Året startet med tre herlige helger i Fjernvarmecupen, og da vinteren endelig sa takk for seg, var det som alltid flust av kamper på TOBB Arena.

Våre aldersbestemte lag gjør det særdeles godt både når det gjelder prestasjoner og resultater, og vi har fått lov til å bli med på mange svært innholdsrike oppgjør.

I år er Tiller Fotball enda mer aktiv på sosiale medier, og om ikke så altfor lenge runder vi 1500 følgere på Facebook og 1000 følgere på Instagram. I skrivende stund har vi passert 200 følgere på Snapchat, og 1250 følgere på Twitter.

Mai var den (hittil) mest trafikkerte måneden på tillerfotball.no med nesten 20 000 sidevisninger fra både inn- og utland, og vi gleder oss til fortsettelsen.

Høsten starter også med et brak, da Tiller er representert i 8-delsfinale i både J16- og J19-NM i løpet av august, og når oktober kommer sammen med litt tåke og enda mer regn, er det alltid spennende og nervepirrende oppgjør på TOBB Arena.


Vi takker for å ha fått lov til å dele store øyeblikk sammen med dere, og vi gleder oss ekstra til det som mest sannsynlig kommer til å bli en høyinteressant og morsom høstsesong.

Mediaavdelingen tar nå en pust i bakken og lader bokstavelig talt batteriene til de kommende månedene.

Vi oppfordrer foreldre/trenere til å sende oss bilder og tekst fra cuper eller andre hendelser med laget ditt som vi kan publisere fortløpende.
E-post vil i de kommende to ukene kun bli sporadisk lest, men vi er som regel alltid tilgjengelig på sosiale medier.

Vi returnerer "på jobb" for fullt mandag 24. juli.


Riktig god sommerferie! Husk solkrem (eller paraply...?)!


På vegne av styret,

Marius L. Larsen
Sekretær Tiller IL Fotball