Kategori

Suksessfull pizzakveld

Postet av Marius L. Larsen den 10. Nov 2017

Cupfinalistene mottok hyllest fra samarbeidspartner Egon City Syd torsdag kveld.

Assisterende daglig leder Richard Karlsen og teamleder Mia Johansen Løkkhaug. Alle foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen er kanskje bare en uke unna sin aller første cupfinale noensinne, men det er ikke snakk om at nerver er å finne i de blide sjelene.

Sedvanlige fornøyde Tiller-spillere fylte opp magene ved å spise smaksrike pizzaer og drikke brus på Egon City Syd denne torsdagskvelden, etter at daglig leder Jan Egil Kvam utlovde pizzakveld dersom laget nådde en hinsides finale i J16-NM.

Og gjett om de vant semifinalen med stil.

Mellom hektiske serveringsminutter fikk vi en kort kommentar fra teamleder Mia Johansen Løkkhaug og assisterende daglig leder Richard Karlsen:

- Det er utrolig gøy at Tiller skal spille cupfinale, og som stolt samarbeidspartner er det en berikelse å stille opp på denne måten. Det virker som om spillerne var veldig fornøyde med denne kvelden, og vi ønsker hele klubben lykke til i finalen neste fredag. Vi krysser fingrene - Forza Tiller!


Husk at du kan støtte Tiller Fotball hver gang du er på Egon City Syd. Nevn Tiller-avtalen ved bestilling, så går 10 % av kjøpesummen tilbake til klubben.

Spanderer is og kaffe

Postet av Marius L. Larsen den 4. Okt 2017

Tiller Fotballs samarbeidspartner Egon City Syd spanderer is og kaffe gjennom hele oktober.


Denne gjengen står klar til å ta imot sultne Tiller-engasjerte. Foto: Egon City Syd.


De blåkledde fra Tillerbyen er dypt inne i aller siste del av høstsesongen, og mens løvet faller like fort som tellende dager til julaften, byr Egon City Syd på en svært hyggelig gest gjennom hele oktober.

Tiller Idrettslag Fotballs samarbeidspartner velger nemlig å spandere is og kaffe til alle Tiller-medlemmer som en solid klapp på skuldra etter en fantastisk høstsesong.

Alt du trenger å gjøre når du kommer frem til disken, er å fortelle at du kommer fra Tiller Fotball.

Egon City Syd, som har vært en stolt samarbeidspartner for blåtrøyene helt siden 2011, tilbyr som vanlig 10 % kickback til Tiller Fotball ved alle bestillinger. Dette gjelder alle åpningsdager året rundt.

I oktober har Egon City Syd en "klovnemåned". Restauranten donerer 10 kroner for hver solgte "Klovneburger" til Sykehusklovnene og den fantastiske jobben de gjør.


Velkommen hos Egon City Syd!Prøveavtale med Rush

Postet av Marius L. Larsen den 21. Sep 2017

Tiller Idrettslag Fotball og Rush Trampolinepark inngår et samarbeid om et prøveprosjekt.Tiller IL Fotball er svært fornøyd med å ha gått inn i en prøveavtale med Rush Trampolinepark, etter gode og produktive samtaler mellom partene.

Avtalen innebærer en prøveperiode fram til og med 31. oktober der klubben mottar 10 % kick-back hvis man oppgir Tiller Fotball som referansepunkt ved bestilling av bursdager på Rush Trampolineparks hjemmeside.

Etter prøveavtalen er over, vil samarbeidet effektiviseres dersom Tiller Fotball og Rush Trampolinepark synes den gjør sin gjerning og er til nytte for begge parter.

Rush Trampolinepark ligger på Østre Rosten 20, rett ved Biltema, og har egen parkeringsplass som man kan benytte.Se hvordan man bestiller bursdager her ⬇️

- Blir en høyinteressant avslutning

Postet av Marius L. Larsen den 22. Sep 2016

Egon City Syd-leder Jan Egil Kvam er skråsikker på at det blir mange blåmandager fremover, og han gleder seg over at flere Tiller-lag legger feiringen til Egon City Syd.


Teamet på Egon City Syd. Jan Egil Kvam nummer to fra høyre. Foto: Egon City Syd.


De blåkledde fra Tillerbyen er straks inne i sin siste utendørsmåned for i år, men før futsalturneringene starter i gang i flere av de nærliggende hallene, skal blåtrøyene kjempe i flere spennende kamper og gjøre opp om nye plasseringer.

Kvam, sjef for Egon City Syd som er en av Tiller Fotballs samarbeidspartnere og som selv er far til en Tiller-gutt, har fått med seg de gode prestasjonene til lagene.

- Jeg har bitt meg merke i hvor mange mål Tiller skårer i kampene! På guttesiden bøtter jo G13 inn mål, og så vet jeg at G16 fremdeles er ubeseiret. Samtidig har det vel aldri vært bedre på jentesiden. J14 ser jeg leder tabellen med en soleklar målforskjell, og J17 er vel et av Midt-Norges beste lag? spør Kvam retorisk før han selv svarer:

- Jeg tror J17 vinner hele greia også i år (J16-gull i fjor, red. anm.). Det blir en høyinteressant avslutning på høstsesongen.


Egon City Syd gir tilbake

Mens Kvam gleder seg over de mange solide opplevelsene på banen, er det alltid fornøyelig å se at flere Tiller-medlemmer bruker kickback-avtalen Tiller Fotball har med Egon City Syd.

- Jeg tror ikke alle vet at hvis man sier «Tiller-avtalen» i disken ved bestilling, så mottar Tiller Fotball 10 % av det totale beløpet. Det var ikke så mye på den kontoen i starten av året, men det begynner å ta seg opp nå, forteller Kvam.

Egon City Syd-lederen er ivrig på å få flest mulig til å huske på Tiller-avtalen når de bestiller god mat og drikke.

- Det kan være at noen glemmer det, så nå har vi satt opp litt større plakater rundt begge diskene slik at folk flest blir påmint det. Jeg har selv en sønn som er fotballgal i Tiller, og jeg håper det blir en stor sum som blir overført til Tiller Fotball etter året er omme.


Sonekvelder og avslutninger

- Det er alltid svært gledelig å få lov til å komme på sonekvelder på onsdager, meddeler Kvam.

Hver onsdag er det sonekveld på TOBB Arena, der ett bestemt kull fra barnefotballen spiller kamper mot nabolag i løpet av to og en halv time. Sprudlende Egon City Syd-ansatte stiller opp på stand med ballonger, morsomme overraskelser og til og med pizza.

- Med mye folk på banen over en lengre periode, synes vi det er ekstra stas å få være med på sonekveldene. Barna er helt i hundre når de ser oss, og vi kommer gjerne med pizza, forteller Kvam.

I tillegg stiller Egon City Syd opp hvis lagene ønsker en storartet avslutning på sesongen, og også her imøtekommer restauranten lagenes ønsker.

- Tidlig i oktober skal over 20 spillere fra J2006 med foreldre ha sesongavslutning hos oss, og vi sørger for at det blir en minneverdig kveld for alle sammen, sier Kvam, som samtidig kommer med en oppfordring til alle Tiller-lag:

- Hvis ditt lag ønsker at vi skal komme på sonekveld eller holde sin sesongavslutning hos oss, så er det bare å ta kontakt. Vi stiller mer enn gjerne opp for Tiller Fotball!


Kontakt daglig leder hos Egon City Syd, Jan Egil Kvam, på følgende epostadresse:
citysyd@egon.no
Byneset 1 - 2 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 30. Aug 2016

BYNESET KUNSTGRESS (RYE): Seniorlaget vartet opp med en iherdig innsats og tre kjærkomne poeng i møtet med Byneset mandag kveld.

Fredrik Schevig ble matchvinner mot Byneset. Her fra motsatt oppgjør i mai.


De blåkledde fra Tillerbyen møtte opp på Rye vel vitende om at med seier over Byneset ville Brage Rimol og Geir Øyvind Sjømælings mannskap klatre rett opp i baken på de øverste lagene i avdelingen, men det tok 50 minutter før det ble blå jubel.

20 minutter etter at Byneset fikk et direkte rødt kort, stormet blåtrøyene i angrep. Kevin Karlsen og Stian Mathisen Myrbekk kombinerte fint da sistnevnte sendte ballen forbi keeper og i mål fra kloss hold, men den som trodde at det skulle bli like rolig som et seilas i solid medvind, tok feil.

Et offensivt Byneset-lag ga seg aldri, og de utlignet til 1-1 elleve minutter før full tid bak G19-keeper Tobias Løvø.

Men som flere ganger før i årets sesong, skulle det skje noe på overtid.

Fredrik Schevig var først på en nedfallsfrukt i feltet, og hamret inn 2-1 i favør Tiller i det 93. spilleminutt til ellevill jubel blant de blåkledde.


Tiller står dermed med tre kamper uten tap i høstsesongen. Neste oppgjør er borte mot Gimse fredag kl.19.30.


Kampfakta:

Byneset IL 1 (0) - (0) 2 Tiller IL
0-1 Stian Mathisen Myrbekk 50'
1-1 79'
1-2 Fredrik Schevig 90+3'

14. serierunde 4. divisjon avdeling 2
Mandag 29. august 2016 kl.20.00
Rødt kort Byneset: Tom Pedersen (30')
Byneset kunstgress (Rye)


Laget:

Tobias Løvø, Torbjørn Skjerve, Tormod Østerås, Alexander Sotberg, Marius Modalsli Torset, Johannes Bergh, Krister Jenssen Malmo, Kevin Karlsen, Fredrik Schevig, Stian Myrbekk Mathisen, Elias Skjefte, Fredrik Vrzic, Lasse Knutsen, Martin Vårhus Thrana, Preben Holm Aune.