Kategori

Uavgjort mot Ranheim

Postet av Marius L. Larsen den 27. Sep 2022

...mens 14-åringene vant. Slik var mandagskvelden.

Ida Sofie Bye-Andersen (t.h.) scoret et kremmerhus mot Ranheim. Bildet er fra en tidligere kamp i høst.


De blåkledde fra Tillerbyen startet kvelden på TOBB Arena Sør der J13-2 tok imot Sokna til en tøff duell. Tiller spilte seg fint frem til flere gode målsjanser, men dette var ikke dagen for å treffe mellom stengene. Kampen endte til slutt med et knepent 0-2-tap.

Les kampfakta her


På Ranheim var J14 på besøk, og her skulle det bli store jubelscener. Tiller tok umiddelbart tak i kampen og fikk belønning for strevet rett før pause. Mia Arnegård Kulvik var sikker i sin sak fra straffemerket og sendte Tiller i føringen.

Frida Karine Helgheim Bang doblet ledelsen etter 47 minutter, og selv om Ranheim reduserte helt på tampen, holdt Tiller unna og kunne juble over en sterk 2-1-seier.

Les kampfakta her


Kanskje årets mål på TOBB?

Tilbake på TOBB Arena Sør var kvinner-2 i aksjon mot et forsterket Ranheim-lag. Tiller, som hadde flere sentrale forfall grunnet sykdom og skoletur, stilte allikevel en sterk tropp for å duellere mot de mer rutinerte gjestene.

15-årige Ida Sofie Bye-Andersen hamret inn 1-0 allerede etter tre minutter på fantastisk vis. Hun vendte opp fra 22 meter og fyrte løs der ballen gikk kontant i lengste kryss - for et mål!

Ranheim utlignet etter et drøyt kvarter, og begge lag hadde store målsjanser i første omgang. Etter sidebytte var det Tiller som skapte de største mulighetene, men verken Emma Kalvøy Bye, Louisa Stuedahl eller Selma Saastad maktet å treffe nettmaskene.

Kampen ebbet ut i 1-1 og ett poeng hver. Resultatet betyr at Tiller har fortsatt heng på serieleder Steinkjer med fire kamper igjen å spille.


Les kampfakta herTre av fire

Postet av Marius L. Larsen den 19. Sep 2022

Mandagen endte med mange jubelscener. Her er vår oppsummering av de fire kampene.

Emma Kalvøy Bye fortsetter å score mål i 3. divisjon.


De blåkledde fra Tillerbyen har passert halvveis av høstsesongen, og det er ikke snakk om å ta det rolig nå.

Lagene peiser på videre i jakten på gode prestasjoner og opplevelser, og det fikk også to av våre 13-årslag erfare. J13-2 var på en bortekamp mot samarbeidslaget Stadsbygd 2/Rissa 2/Vanvik 2, der Tiller kunne juble over en sterk 3-1-seier etter scoringer av blant annet Silja Andersen Nordgård og Ema Redzovic.

Les kampfakta her


Samtidig spilte G13-1 mot Freidig hjemme på TOBB Arena Sør. Her var det lenge spennende og målløst, men en suser fra Axel Martinius Dahl sørget for at Tiller vant 1-0.

Les kampfakta her


TOBB-kvelden ble fullført av G16-2 som tok imot Astor 2, men de måtte se seg beseiret 1-6.

Les kampfakta her


Studentene ga tøff motstand

Kampkvelden ble avsluttet på Lade 4, som utrolig nok hadde fått nye lyspærer i de kruttsvarte lampene fra fjoråret. Vi må si å være positivt overrasket etter å ha hatt småfarlige opplevelser i mørket der de siste årene.

På Lade var kvinner-2 gjestende lag i møtet med studentene fra NTNUI, og laget som holdt på å slå Malvik for få uker siden ga Tiller en solid kamp.

Hvittrøyene fra sørsida tok oppskriftsmessig ledelsen etter 12 minutter. Et hardt og godt skudd fra Cornelia Nordtug Knudsen ble delvis avverget av vertenes keeper som måtte gi retur. Der var Ida Sofie Bye-Andersen først på og kranglet inn 1-0 i duell med sisteskansen.

Det var vanskelig å komme forbi et lavtliggende og hardtkjempende NTNUI-lag. Tiller skapte flere store målsjanser, men var også litt for unøyaktig i pasningsspillet.

Avgjørelsen falt ti minutter før slutt etter en solid dominans. En god og sterk Selma Karaslaan vendte lekkert opp og fant Emma Kalvøy Bye med en perfekt stikker. Alene med keeper var lynvingen iskald og fikset 2-0.

Det betyr at Tiller 2 fortsatt ligger på andreplass på tabellen i 3. divisjon, kun ett poeng bak serielederen.

Les kampfakta her
Ble straffet i NM

Postet av Marius L. Larsen den 16. Sep 2022

Ute av NM, jubel på Vanvikan og storseier på TOBB. Slik var kampene torsdag og fredag.

J19 ble blant de topp 8 i Norge. Her fra da Isabel Teigen (i midten) sendte Tiller i føringen foran over 250 tilskuere.


De blåkledde fra Tillerbyen vart vertskap for fotballfest på TOBB Arena Sør, da J19 tok imot Molde foran omtrent 250 tilskuere torsdag kveld. Det var en billett til semifinale i NM som var premien, men det var gjestene fra Romsdalen som tok ledelsen etter et kvarter på et direkte frispark.

Sju minutter senere utlignet Tiller, kun sekunder etter at Tiller-keeper Marita Flataunet reddet mesterlig alene med en Molde-angriper. Emma Kalvøy Bye fant Hedda Stuedahl-Karlsen i feltet, som var råsterk, vendte opp og banket inn 1-1 fra åtte meter.

Etter en drøy halvtime ble det Tiller-jubel igjen. Isabel Teigen gjorde alt selv da hun løp som pokker og snappet ballen fra en Molde-forsvarer. Hun kom alene med keeper og lobbet elegant over målvakten og i mål til 2-1 i favør blåtrøyene.

Stillingen holdt seg til pause, og ni minutter etter sidebytte ble det 2-2 på absurd vis. En lang ball ble slått i bakrom til en Molde-angriper som gikk etter ballen, og selv om hun aldri var borti ballen, valgte assistentdommer å løfte flagget for offside. Tiller stoppet opp, men assistentdommeren tok deretter ned flagget og lot spillet gå videre. Da utlignet Molde til 2-2 fra kloss hold til enorme Tiller-protester.

Målet ble stående, og begge lag gikk for vinnermålet i sluttminuttene. Tiller spilte seg fint fremover og skapte flere halvsjanser mens gjestene i helhvitt fortsatte sin svært direkte spillestil mot et oppofrende Tiller-forsvar.

Kampen ebbet ut i ekstraomganger og deretter straffesparkkonkurranse hvor 2. divisjonslaget trakk det lengste strået.

Vi er svært stolt av våre fantastiske jenter som leverte en fantastisk kamp foran mange supportere i alle aldre. For en gjeng!

Les kampfakta her


Bardo's on fire

Samtidig spilte G14-2 borte mot samarbeidslaget Rissa/Stadsbygd/Vanvik. Her var Tiller nære, men det ble ingen sigar på fosenhalvøya. Hjemmelaget vant til slutt 2-0.

Les kampfakta her


Videre på torsdagskvelden spilte herrer-2 borte mot Vanvik. Lagets soleklare toppscorer Benjamin Romero sendte bylaget i føringen like før pause. To raske mål fra spillende A-lagstrener Marius Jacobsen og Jonathan Smerkerud Frønes gjorde at ledelsen ble ytterligere forsterket.

En sen scoring fra Frønes og et trøstemål fra vertskapet førte til at Tiller 2 vant 4-1 og nærmer seg toppen av tabellen i skrivende stund.

Les kampfakta her


Torsdagskveldens siste oppgjør var G19-1 hjemme mot Ranheim Toppfotball. Her tok gjestene tidlig ledelsen på TOBB Arena Sør, men resten av kampen omhandlet de blåkledde.

Et hattrick fra Jonas Bardo Fossen Thanem og ett hver fra Alex Thien-Lac Nguyen, Tommy Bandiola Do, David Tertels, Kasper Svardal Lund og Petter Selvaag Solbakken sørget for at det ble en knallsterk 8-1-seier.

"Bardo's" on fire...

Les kampfakta her


Nesten for G19-2

Fredagens kveldskamper ble spilt på andre baner enn TOBB Arena Sør. På Stjørdal var G13-1 gjester, der blåtrøyene ledet 3-1 til pause etter en meget solid første omgang, men de måtte se seg slått 4-5 til slutt.

Les kampfakta her


Senere var G19-2 gjester på Havstad borte mot Astor. Oskar Vold sendte blåtrøyene i føringen før pause, men Astor snudde til 3-1 i løpet av andre omgang. Jørgen Urfjell Rørvik reduserte med et kvarter igjen å spille, men Tiller måtte se seg beseiret 2-3.

Les kampfakta her


Fredagens siste kamp var J17-2 "hjemme" mot Vestbyen 2/Nationalkameratene 2/Sverresborg 2. Her har det når dette skrives - ca kl.22.00 fredag kveld - ikke kommet noe sluttresultat. Innlegget oppdateres.

Les kampfakta her
Seiret i toppkampen

Postet av Marius L. Larsen den 14. Sep 2022

Vi oppsummerer kampene mandag og tirsdag.

Emma Kalvøy Bye (i midten) fastsatte resultatet i toppkampen i 3. divisjon kvinner mandag kveld.


Mediaavdelingen henger litt bakpå etter en lang "Deadline Day", så nå tar vi for oss kampene fra både mandag og tirsdag.

Mandagskvelden både startet og avsluttet på TOBB Arena Sør. G13-1 tok imot Kattem, og her ble det svært spennende. Gjestene fra andre siden av E6 tok ledelsen, men Axel Kjosavik utlignet med ti minutter igjen å spille. Kattem fant imidlertid veien til vinnermålet helt på tampen som førte til at Tiller tapte knepent 1-2.

Les kampfakta her


Samtidig spilte J13-2 mot Leksvik på den andre halvdelen. Her var Tiller det klart førende laget og skapte dusinvis av målsjanser, men det var en typisk kveld der lite stemte foran mål. Blåtrøyene måtte se seg slått 0-1.

Les kampfakta her


Nygård med en enorm målgivende

Det siste som skjedde mandag kveld var kvinner-2 sitt hjemmemøte med sterke Utleira i 3. divisjon. Her tok Tiller ledelsen etter bare tre minutter, da Ingeborg Nyberg Hansens suser fra parogtjue meter smalt i nettmaskene.

Tiller skapte mange store målsjanser spesielt i første omgang, men verken Isabel Teigen eller Emma Kalvøy Bye klarte å overliste Utleiras sisteskanse.

Andre omgang ble jevnere, der Tiller holdt unna godt hjulpet av en årvåken Marita Flataunet i Tiller-buret. Men i det 90. spilleminutt falt avgjørelsen. Ida Nygård ble spilt lekkert gjennom, og fra skrått hold var kantspilleren lynrask og råsterk da hun fant Kalvøy Bye inne i feltet. Fra kloss hold tuppet sistnevnte inn 2-0 og game over på fortjent vis.

Tiller befester dermed sin posisjon som en strålende utfordrer til å vinne hele avdelingen.

Les kampfakta her


J13 med et lyspunkt

Tirsdagskvelden var ikke en dag for historiebøkene. G16-2 tapte 0-6 borte for Åfjord, og de samme sifrene endte G16-1 med i hjemmemøtet med Vinne.

Bedre så det ut til å gå for J13-1 mot Orkla/Orkdal på TOBB Arena Sør. Léa Emily Barzic sendte Tiller i føringen, og selv om gjestene utlignet i andre omgang, ser det ut til at det endte 1-1.

Endelig resultat er ikke bekreftet da denne saken skrives natt til onsdag.

Les kampfakta herTrippel borteseier

Postet av Marius L. Larsen den 5. Sep 2022

Tiller-lagene imponerte mandag kveld.

Martin Engvik scoret hattrick borte mot Flatås. Bildet er fra en tidligere kamp i år.


De blåkledde fra Tillerbyen skulle få oppleve en knallsterk mandagskveld på bortebane, og det hele startet i Hommelvika der G13-1 tok turen. Blåtrøyene ledet 3-0 og 4-1 før hjemmelaget utlignet til 4-4 i en målrik periode.

Men Tiller ga seg ikke. De brettet opp ermene og slo til med to raske scoringer helt på tampen slik at det ble en solid 6-4-seier for våre gutter.

Målscorere er pr mandag kveld ikke oppdatert.

Les kampfakta her


Sju fra Romero - Nyberg Hansen matchvinner

Ingeborg Nyberg Hansen (i midten bak) scoret en suser fra 25 meter.


Videre på kvelden var herrer-2 på Flatåsen for å spille et nytt 5. divisjonsoppgjør, og her var det bare å ta fram telleknappen. Tiller vant hele 17-0 etter blant annet sju scoringer fra Benjamin Romero og hattrick fra Martin Engvik.

Dermed fortsetter gutta å nærme seg topplagene på tabellen med hele sju kamper igjen å spille.

Les kampfakta her


På Vikhammer var kvinner-2 gjestende lag mot Malvik, og toppoppgjøret i 3. divisjon ble like spennende som først antatt. Tiller tok fortjent ledelsen etter 23 minutter da Emma Kalvøy Bye og Ingeborg Nyberg Hansen kombinerte fint på høyresiden. Sistnevnte fant kaptein Emma Jensen med en god femogførti-pasning, der Jensen hamret inn 1-0 fra 16 meter.

Tiller hadde store målsjanser i første omgang og kunne fort ha ledet mer til pause, men istedenfor så utlignet Malvik på en retur fra kloss hold rett etter sidebytte.

Hjemmelaget var farlige i en periode, men Tiller kjempet seg inn i kampen igjen. Etter 65 minutter smalt det i nettmaskene bak vertenes målvakt. Nyberg Hansen fyrte løs fra 25 meter og ballen suste i mål til 2-1 i favør bortelaget.

Det holdt seg helt inn, til tross for noen nervepirrende sluttminutter.

Det unge Tiller-laget fortsetter å imponere i 3. divisjon kvinner, og de befester posisjonen som et av divisjonens topplag.

Les kampfakta her