Kategori

Sju mandagspoeng

Postet av Marius L. Larsen den 20. Jun 2022

Tre seniorkamper endte med sju herlige poeng. Slik var mandagskvelden.

Emma Kalvøy Bye og resten av det unge Tiller-laget strålte og var nærmest seieren mot serieleder Steinkjer.


De blåkledde fra Tillerbyen opplevde en svært interessant mandag med hele tre seniorkamper så å si samtidig.

Først ute var herrer-2 sitt oppgjør borte mot Orkanger, der Tiller dominerte i banespillet og i målprotokollen. Tiller vant til slutt 3-1 etter flotte scoringer av Elijah Kayondo, Benjamin Romero og selveste hovedtreneren Marius Jacobsen.

Det betyr at herrer-2 fortsetter klatringen på tabellen og ligger nå på 5. plass. Siste vårkamp er kommende søndag kl.18.00 hjemme mot Nidelv.


Deretter var det herrer-3 sin tur i bortemøtet med Jonsvatnet, og de kunne etter hvert ta sommerferie med stil og tre fantastiske poeng. Hjemvendte Kim Horghagen sendte Tiller i føringen etter få minutter før Preben Holm Aune doblet ledelsen rett før pause. Kristoffer Pires Ferreira sørget for 3-0 og punktering av kampen.

Herrer-3 tar dermed en pust i bakken på 5. plass på tabellen med kontakt med lagene over seg. Neste kamp er 11. august borte mot Stjørna fra Fosen.


Stresset serielederen

Mandagskveldens siste oppgjør var på TOBB Arena Sør der et sedvanlig ungt kvinner-2-lag tok imot serieleder Steinkjer.

Tiller hadde overtaket i første omgang, og etter 33 minutter fikk de betalt for presset. En god pasning i bakrom fra Cornelia Nordtug Knudsen til Emma Kalvøy Bye endte med at angriperen var råsterk og puffet vekk midtstopperen før hun var iskald alene med keeper og satte inn 1-0.

Dessverre varte det ikke lenge. Tiller mistet ballen på egen halvdel og Steinkjer utlignet alene med Tiller-keeper Ayla Latifi fire minutter før pause.

Det første kvarteret i andre omgang var det Steinkjer som produserte mest framover, men en årvåken Latifi og en glimrende backfirer ledet an av blant annet Kaja Sofie Johansen og Tiril Olsen sørget for at det var stengt bakover.

Framover ble det dog bare med nesten. Tiller skapte store målsjanser utover i andre omgang, der det var tverrliggerskudd fra Nordtug Knudsen, skudd rett på keeper fra Kalvøy Bye og skudd like utenfor lengste stolpe fra Ingeborg Nyberg Hansen - for å nevne noe.

På overtid var Isabel Teigen svært nære ved å styre inn vinnermålet fra kloss hold - men det ble med 1-1 og ett poeng.


For en kamp dette unge laget leverte - vi er imponert! Det er ingen grunn til å henge med hodet, for dette laget vil bare bli bedre og bedre utover i sesongen. De tar sommerferie fra seriespillet på en hinsides 2. plass på tabellen, men U20-gjengen er ikke helt ferdig med vårsesongen ennå.

Førstkommende lørdag kl.14.00 tar de imot divisjonskollega Strindheim i sluttspillet i Adressacupen på TOBB Arena Sør før Skandia Cup venter for de yngste uka etter.
Slik endte supersøndagen

Postet av Marius L. Larsen den 20. Jun 2022

Hele ni kamper skulle spilles på siste mulige spilledag i aldersbestemte årsklasser. Vi oppsummerer Tiller-søndagen.

G16-1 spilte 2-2 mot Stjørdals-Blink. Her jubler de for 2-1-scoringen av Oskar Vold (nr 42).


De blåkledde fra Tillerbyen opplevde en særdeles interessant supersøndag, i det som var absolutt siste spilledag for lagene i konkurranseklassene t.o.m. 19 år.

På TOBB Arena Sør var det hele seks kamper, og det var der dagen startet kl.10.30. G13-2 tok imot Charlottenlund 2, men to mål fra Youssef Shadi Alhussein var ikke nok til å kapre poeng i oppgjøret som til slutt endte 2-3.

Rett etterpå spilte G14-2 mot Stjørdals-Blink 2, men også her ble det nederlag. Mathias Stork Mikkelsen scoret et flott mål og sendte Tiller tidlig i føringen, men det kampen endte 1-3.

J14 fortsatte den hektiske søndagen med et oppgjør mot Charlottenlund 2. Mia Arnegård Kulvik sendte Tiller i ledelsen med både 1- og 2-0 alene med keeper før Vilja Nordskag økte til 3-0 etter pause. Gjestene reduserte to ganger, men Tiller holdt unna og vant 3-2.


Bare nesten

G19-2 gjestet Tynset, men fikk ingen god opplevelse i Nord-Østerdal. Tiller tapte 2-10, der høydepunktene var målene fra Sebastian Lien Bjørgmo og Jørgen Urfjell Rørvik.

Nord-Østerdal var heller ingen god venn da Alvdal gjestet J17-2 på Dalgård kunstgress. Tiller tapte knepent 0-1.

Tilbake på TOBB Arena Sør var herrer A vertskap for serieleder Junkeren, som hadde tidligere Tiller-spiller Ivar Unhjem på laget. Tiller utlignet til både 1-1 og 2-2, men måtte til slutt se seg beseiret 3-4 i en spennende kamp.

Les vår kamprapport her


Dagen over kl.22.45

G19-1 fortsatte sin ferd mot en solid tabellplassering. I siste vårkamp mot jumbolaget Byåsen Toppfotball ble det aldri spennende. Tiller vant 3-0 etter scoringer av et selvmål, Alex Thien-Lac Nguyen og Petter Selvaag Solbakken.

Kvelden ble avsluttet på TOBB Arena Sør. G16-1 tok imot Stjørdals-Blink i siste serierunde, og det skulle bli dramatisk på overtid. Gjestene tok ledelsen tidlig, men Joakim Viktil Fellman utlignet til 1-1 rett etter sidebytte. Oskar Vold sendte Tiller i føringen og til enorme jubelscener ti minutter før slutt, men på overtid utlignet Stjørdals-Blink til 2-2 på et frispark fra 18 meter.

Dagens seneste og siste kamp var J17-1s naboduell mot Heimdal som startet kl.21.00. Tiller tok tidlig kommandoen og Ida Sofie Bye-Andersen scoret hattrick, der 3-0-ledelsen holdt seg til pause. Etter sidebytte var det flotte langskudd fra både Michelle Kveberg Alstad og Sandra Vilvang Halseth som sørget for en solid 5-0-seier. Laget er allerede kvalifisert for høstens 0. divisjon, og kronet dagens seier med å vinne avdelingen.


Forza Tiller!Videre i cupen og åtte på rad

Postet av Marius L. Larsen den 10. Jun 2022

TOBB ARENA SØR: Tiller er videre i J19-NM og kvinner A vant en slitekamp over Nardo. Slik var torsdagen.

Gjengen fra U20 er videre i J19-NM etter en knallsterk seier over Steinkjer.


De blåkledde fra Tillerbyen opplevde en høyinteressant torsdag på hjemmebane, der det først var duket for 2. runde i J19-NM mot Steinkjer.

Med tidlig kampstart kl.17.00, var det en spenning i lufta om hvem som taklet sommervarmen best etter en lang skoledag (?). Men selv om Tiller startet utslagskampen friskt, var det gjestene fra Steinkjer som tok ledelsen på et godt plassert frispark i lengste hjørne etter 17 minutter.

Tiller fortsatte å styre kampen mot et kontringsvillig bortelag, og ti minutter før pause kom den forløsende utligningen. Andrea Buberg Sæteren ble felt og dommeren pekte på straffemerket. Der var Ingeborg Nyberg Hansen sikker som alltid og fikset 1-1.

En dominans av både banespill og målsjanser fortsatte også etter sidebytte, og seks minutter ut i andre omgang snappet Sandra Vilvang Halseth ballen, rundet keeper og scoret fra skrått hold til 2-1.

Ledelsen varte dog ikke lenge. Tiller rotet det til i bakre rekker og lot Steinkjer få utligne til 2-2 fra kloss hold bare få minutter etter.

Men Isabel Teigen ville ikke ha noe av at lagene var like langt. Fra 25 meter hamret hun til via keeper og i mål til 3-2 og ny Tiller-ledelse.

I det 90. spilleminutt falt endelig avgjørelsen til ellevill jubel blant de blå. Buberg Sæteren klinket til fra 30 meter via begge stolpene og i mål på utsøkt vis og dermed 4-2.


Vi gratulerer med avansementet! Nå venter vi spent på oppsettet for 3. runde.

Se kampfakta fra Steinkjer-kampen her


Hinsverk ødela Nardos smultring

Thale Hinsverk (i midten) sikret Tillers åttende strake seier i 2. divisjon.


Årets seneste A-lagskamp ble spilt kl.21.00, da kvinnelaget tok imot bunnplasserte Nardo. Dette skulle bli en prøvelse for tålmodigheten.

Allerede fra første spark så man hvordan kampbildet skulle bli. Tiller trillet ball og dominerte banespillet mens Nardo la seg veldig lavt og hadde et håp om kontringer.

Tiller opplevde et sjansesløseri i første omgang, der forsøk fra Andrea Sivertsen Broholm, Synne Aunehaugen og Hedda Stuedahl-Karlsen ikke ville innenfor stengene.

Ironisk nok fikk Nardo kanskje omgangens største mulighet rett før pause, da et gjennomspill ble solid avverget av Tiller-keeper Kaisa Øien Aune.

I det 66. minutt ble det endelig Tiller-jubel. Et hjørnespark blir delvis klarert da ballen havner hos Thale Hinsverk på 20 meter, som fyrte løs og ballen føyk i nettmaskene på lekkert vis - 1-0.

At det ikke ble flere scoringer er nesten underlig. Marie Schult Optun og Sandra Aardahl Gulstad kom begge alene med keeper, men forsøkene gikk rett på Nardos sisteskanse. Optun skjøt et innlegg rett i kryssfestet mens Broholm var centimetere unna å treffe det.

Nardo hadde lite å svare med, men det endte uansett med en 1-0-seier og åtte strake trepoengere for Tiller.


En fantastisk prestasjon!

Se kampfakta fra Nardo-kampen her
Nære, men ingen sigar

Postet av Marius L. Larsen den 7. Jun 2022

To Tiller-kamper endte med bare nesten-jubel mandag kveld.

Ingeborg Nyberg Hansen (t.h.) sendte Tiller foran mot Gimse fra ellevemetersmerket, men det holdt ikke til seier.


(Overskriften er direkte oversatt fra det kjente engelske uttrykket "close, but no cigar")


De blåkledde fra Tillerbyen spilte to bortekamper mandag kveld, der første oppgjør var i Ranheimsfjæra for vårt J13-1-lag. Hjemmelaget Ranheim tok ledelsen tidlig i kampen, men Tiller utlignet etter 20 minutter.

Gjestene fra sørsida klarte derimot ikke å toppe en god første omgang, og de måtte se seg slått 3-1 selv etter å ha skapt flere gode muligheter etter sidebytte.


Straffespark, rødt kort og frispark

Mandagens andre og siste tellende kamp var på Brekkåsen, der kvinner-2 gjestet Gimse i 3. divisjon. Tiller fikk aldri noen pangstart, og de slet med å stoppe hjemmelagets lange, høye bakromsballer.

Tiller dominerte banespillet så godt de kunne, og de skapte to store målsjanser i første omgang. Først skjøt Emma Kalvøy Bye i stolpen og deretter la Ingeborg Nyberg Hansen et innlegg rett i tverrliggeren. I andre enden vartet Tiller-keeper Ayla Elise Buzzi Latifi opp med en mesterlig redning på et godt slått frispark.

Hull på byllen skulle komme kort tid etter sidebytte. En Gimse-spiller handset på et hjørnespark, og dommeren pekte på straffemerket. Der var Nyberg Hansen klokkeklar og sendte Tiller i føringen.

Men da Kalvøy Bye skjøt over fra 16 meter og Nyberg Hansens volleyforsøk ble reddet av keeper like etterpå, utlignet istedenfor Gimse på en retur på et frispark halvveis i omgangen.

Det gikk fra vondt til verre for gjestene som måtte se Celine Kleiven Vevle pådra seg sitt andre gule kort og fikk dermed marsjordre etter en vanlig duell på midtbanen.

Selv med ti spillere prøvde Tiller å sette et iherdig trykk på et direktespillende hjemmelag, men ingen av lagene klarte å etablere en ordentlig sluttspurt. Kampen endte dermed 1-1 og med ett poeng hver.
Nesten komplett onsdagskveld

Postet av Marius L. Larsen den 1. Jun 2022

Tre Tiller-lag var i aksjon onsdag kveld.

Erik Schaanning Thome og resten av G19-1 fikk med seg ett poeng mot Heimdal på TOBB Arena Sør.


De blåkledde fra Tillerbyen er inne i sin siste vårmåned, og det er haugevis av kamper som skal spilles både land og strand.

Onsdag kveld var det dueller for tre av våre lag i et pøsende regnvær, og det ble svært spennende i samtlige oppgjør. På Støren kunstgress møtte J17-2 samarbeidslaget Sokna/Støren, og etter en målløs første omgang, tok det fyr etter sidebytte.

Mål fra Sanna Sveine Follestad, Marie Danielsen og Julie Pedersen Rektorli sendte blåtrøyene i en komfortabel 3-0-ledelse, men hjemmelaget ga seg ikke. To scoringer helt på tampen gjorde kampen neglebitende, men Tiller ryddet unna farligheter og vant 3-2.

På TOBB Arena Sør tok G19-1 imot Heimdal til et forrykende nabooppgjør, men det var ikke mye å skrive hjem om etter første omgang. Tiller havnet under 1-0 til pause, men det ble vesentlig bedre i den andre omgangen. Blåtrøyene utlignet til 1-1 - målscorer er i skrivende stund ikke offentliggjort på fotball.no - og dermed ble det ett poeng på begge lag.

Kampen med senest kampstart var G13-1s "hjemmekamp" mot Nationalkameratene på Hallset kunstgress. Patrik Tørset Johnsen sendte Tiller tidlig i føringen, men rødtrøyene utlignet til 1-1. Mål fra Abdulkader Almashi og Tørset Johnsen førte til at blåtrøyene ledet 3-1, men også denne ledelsen ble spist opp til 3-3 i andre omgang.

I kampens siste minutt falt avgjørelsen. Blant søkkblaute spillere, trenere og supportere ble det blå ekstase da Leon Pelu hamret inn 4-3 og en svært gledelig seier.


Forza Tiller!