Kategori

Jubelscener i sommervarmen

Postet av Marius L. Larsen den 2. Jun 2021

OPPSUMMERING: Fire kamper tirsdag kveld ga fire sterke seiere.

G14 trakk det lengste strået i en spennende kamp på Lade.


De blåkledde fra Tillerbyen jublet høyere enn høyt og lengre enn langt da en svært rotete mandag heldigvis endte godt med at kamper for barn og unge kunne fortsette.

Det tok de med seg til tirsdagskvelden, der fire oppgjør sørget for fire jubeløyeblikk. Selv uten publikum på tribunen og under et strengt regelverk, var blåtrøyene veldig ivrig etter å konkurrere igjen.

G13 innledet tirsdagskvelden på TOBB Arena Sør i møtet med Ranheim 2, og selv etter tøffe dueller og angrepsspill begge veier, vant Tiller 5-2. Målscorere er i skrivende stund ukjent.

Se kampfakta her.


"Working 9 to 5"

Vi fortsetter ferden på vår hjemmebane. Rett etter G13s kampslutt var J15 i aksjon mot Utleira. Gjestene gikk opp i ledelsen 1-0 tidlig i kampen, men så var det slutt på leken for Tiller.

Spesielt anført av '07erne Michelle Alstad og Ida Sofie Bye-Andersen, så sørget de to for to mål hver og 4-1-ledelse før Sanna Sveine Follestad økte til 5-1 rett før pause.

Utleira reduserte fire ganger til, men de klarte aldri å hamle opp med den nå kjente Tiller-trioen. Flere mål fra Alstad, Bye-Andersen og Sveine Follestad sørget for at J15 vant hele 9-5, der de tre nevnte scoret like mange mål hver.

Se kampfakta her.


Sørgjerd-dobbel sikret tre poeng

Kveldens eneste bortekamp var på OBOS Kunstgressbane på Lade, der G14 gjestet hjemmelaget Trygg/Lade under glovarme forhold på den tidligere flystripa.

Lucas Sørgjerd sendte Tiller i føringen etter kvarteret spilt før Joshua Munguiko doblet ledelsen før pause.

Trygg/Lade reduserte til 1-2 etter 50 minutter, men sekunder etterpå svarte Tiller og Sørgjerd med sin flotte 3-1-scoring.

Vertene reduserte helt på tampen, men Tiller kunne til slutt juble over en sterk 3-2-seier.

Se kampfakta her.


Ni mål og seks målscorere

Tirsdagen både startet og avsluttet på TOBB Arena Sør.

Den siste kampen var G16-2 mot Trygg/Lade 2, og en fantastisk jubelkveld lenge før soldnedgang var et faktum da dommeren blåste i fløyta for siste gang.

Tiller var som et velsmurt maskineri, der alle tannhjulene fungerte like perfekt i selskap med sine nærmeste.

Triumf Ademi og tre mål fra Amed Roni Tahtaci førte til en 4-0-ledelse til pause, og Tiller-presset fortsatte etter sidebytte.

Eirik Leirvik la på til 5-0 før to mål fra Benjamin Lillehaug Kvam og ett fra Fredrik Sørensen Mørk økte den allerede store ledelsen til 8-0.

Lars Michael Løkken fikk æren av å fastsette sluttresultatet til 9-0.

Se kampfakta her.0 Kommentar

27 mål på 4 kamper

Postet av Marius L. Larsen den 28. Mai 2021

OPPSUMMERING: Fire Tiller-lag var i aksjon torsdag kveld, og det ble stor jubel og tre storseiere.

Denne G16-gjengen leverte storspill på Leangen.


De blåkledde fra Tillerbyen skulle få oppleve en solid dag på jobben denne torsdagen. Det var fire oppgjør på fire forskjellige baner - i fire forskjellige aldersklasser - der Tiller startet på eget fort, TOBB Arena Sør.

Der var J14 i aksjon i sin seriestart mot Ranheim. I et lignende oppgjør i Adidas Cup for en uke siden ble det 1-1 og jevnspilt, men denne torsdagen handlet det aller meste om Tiller.

Selv om gjestene fra fjæra tok tidlig ledelsen, hadde Tiller bestemt seg. Etter å ha hatt flere gode kveldsøkter på banen i det siste, var det rett og slett en førsteomgang det luktet svidd av. Skuddrøyken sto høyt på TOBB Arena Sør umiddelbart etter Ranheims åpningsmål, da Michelle Kveberg Alstad fikset 1-1 kort tid etterpå.

For det kom mer fra denne Kveberg Alstad - hun tar aldri kveld på en særdeles flott, varm nesten-sommerdag. Det gikk ikke mange minutter før kampen var snudd etter hennes solide straffescoring, og hun fortsatte kanonilden med både sitt tredje og fjerde mål for dagen.

Men da ville en annen giftig måljeger overta stafettpinnen. Ida Sofie Bye-Andersen la på til 5-1 etter en halvtime, før nevnte Michelle økte til 6-1 like før pause - hennes femte (!) nettsus.

En punkterende førsteomgang la grunnlaget for en knallsterk 6-1-seier over en god motstander.


Se kampfakta her


Vakre scoringer i ny 6-1-seier

Et annet Tiller-lag som også møtte Ranheim denne kvelden, var J19. De tok dermed turen ned til Ranheimsfjæra. Ikke for å plukke steiner, tang og tare, men tre poeng.

Etter noen jevne åpningsminutter sto det 0-1 i målprotokollen. Synne Bye-Andersens treffsikre innlegg ble styrt i mål av Thale Hinsverk fra kloss hold, men så kom Ranheim litt mer inn i oppgjøret.

Deres største sjanse var på en kontring, men solid forsvarsspill av Vilde Lund og keeperspill av Kaisa Øien Aune hindret utligning.

Rett før pause var Bye-Andersen nok en gang en stødig servitør med mange tallerkener i balanse. Et perfekt innlegg havnet til Hedda Stuedahl-Karlsen på 14 meter, som banket til på hel volley før ballen klistret seg i lengste hjørne til 2-0.

Andre omgang ble aldri spennende, men det var mye å juble for. Tidlig etter sidebytte ble kampen punktert med Tillers 3- og 4-0-scoring. Først mottok Hinsverk en god pasning fra Pia Skråmo Lien før førstnevnte dro gjennom alt og alle og satte inn gjestenes tredje scoring.

Tre minutter senere ville ikke Maria Alvestad Høvik være noe dårligere. Hun fyrte løs fra svært skrått hold via nærmeste stolpe (og tverrligger?) og i mål på knallhardt vis.

Hege Snåsøy Hovdahls offensive press gjorde at hun snappet ballen fra keeper og fikset 5-0 før Hinsverk økte til 6-0 fra kloss hold etter en glimrende piruett av Louisa Stuedahl.

Ranheim reduserte på straffespark helt på tampen.


Se kampfakta her


Holmberg = Målberg

Samme kveld tok også J15-2 turen til Romolslia for et "hjemmeoppgjør". I 7er-kampen mot banens lokale lag slet Tiller med å finne nettmaskene og måtte til slutt se seg slått 6-1.


Se kampfakta her


På Leangen gjestet G16-2 Strindheim, men her var det ikke mye tvil om hvor seieren skulle havne. Gutta fra sørsida vant til slutt hele 14-1.

Sebastian Lien Bjørgmo satte inn 1-0 før minuttet var spilt. To mål fra Triumf Ademi og ett hver fra Sondre Schønning Bakken og Fredrik Sørensen Mork sørget for en solid 5-0-ledelse.

Deretter var det tre mål som i skrivende stund ikke har registrert målscorer før Knut Roar Rørstad Røyseth økte til 9-0.

Strindheim reduserte ved én anledning, men Jørgen Urfjell Rørvik og fire nettkjenninger fra Dennis Skaldehaug Holmberg fastsatte sluttresultatet til 14-1.


Se kampfakta her0 Kommentar

2020 fra A til Å

Postet av Marius L. Larsen den 28. Des 2020

Året 2020 har vært en sesong for minnebøkene. Vi tar frem nostalgien og oppsummerer det som har skjedd, stort og smått, i en tradisjonell A til Å for første gang på seks år.

Denne gjengen ble kretsmester i J19-klassen. Fantastisk.


A - Alternativ trening. Tiller-spillere sentret pasninger på parkeringsplasser, bygde om garasjer til fotballbane og la kunstgress på terrassen da lagstreninger ble forbudt. Alt for fotball. Vi skulle tilbake. Enormt.

B - Bredde slo topp. J19-1 var lenge en solid outsider til å bli kretsmester, men etter hvert ante man en sjokkbølge. Gjennom to kamper, to seire og 7-0 i målforskjell mot Rosenborg, kunne Tiller juble over et svært fortjent kretsmesterskap i november. Jubel.

C - Cuper. Det ble dessverre ikke så mange av dem i år. Neste år tar vi alt. Men vi fikk med oss seire i J15-, J19- og G19-klassen i Tiller Futsal Cup i januar. I tillegg vant J17 Stjørdal Fotballcup i august. Gull.

D - Drømmedag. Lørdag 6. juni vil alltid stå som en merkedag i Tiller-historien. Da ble nemlig Tiller-mesterskapet i straffespark for våre eldste lag arrangert - årets første «kamp». Strålende vær, ellevill glede og stor iver. Herrer vant en direktestrømmet finale. To uker senere arrangerte vi for 12-14 år, også her under perfekte forhold, men denne gang med publikum. G14 gikk til topps. Eufori.

E - Etasjebygging. Få dager etter 12. mars ble arbeidet i andreetasjen i Fotballhuset fullført til en vanvittig glede blant tilhengerskaren i sosiale medier. Roar Hassel-Aalbu, Frode Helgheim og flere av gutta gjorde jobben slik at høstsesongen ble møtt med enda større glede. Fortreffelig.

F - Fort Tonstad. Vi har ikke tallet foran oss, men det var ikke akkurat mange nederlag Tiller-lagene hadde på TOBB Arena Sør i høst. Alltid mye folk på tribunen, speaker, musikk, intimt. Hjemmebanefordel.

G - Gruppetrening. Tirsdag 7. april var de første organiserte treningene i gang etter nedstengningen. I snø, sludd og minusgrader kunne lagene kun trene i små grupper på maks fem spillere og med to meter avstand. Men det klarte dere aldeles utmerket. Lettelse.

H - Hedda Stuedahl-Karlsen. Ble toppscorer på J19-1 sammen med kapteinen med sju scoringer. Hun var avgjørende med sine to fulltreffere i «finalen» mot Rosenborg, som førte til at laget ble kretsmester. Byggmester.

I - Identitet. Klubben er i gang med å resertifisere kriteriene av kvalitetsklubb. Her er alle med og bidrar i arbeidet for en god gjennomføring. Klubbens visjon vil stå enda sterkere. Best sammen.

J - Jubilant. Tiller Media fylte ti år i tro tjeneste den 25. november. Fikk svært mange tilbakemeldinger på tiårsdagen. Etter å ha varslet avgang etter inneværende år, ble styret og media enige om en avtale for 2021 to dager før julaften. Klasse.

K - Kapteiner. Fredrik Olufsen (G19), Synne Bye-Andersen (J19), Mathias Vinjevoll (G16) og Synne Aunehaugen (J17) ledet våre eldste konkurrerende lag til mange fantastiske jubelkvelder. Kjempe.

L - Leer, Emilie Jørgensen. Toppscorer på J17-1 med sine ni fulltreffere på øverste nivå. En flying start på Tiller-karrieren i august før hun ristet av seg skader gjennom andre halvdel og var utvilsomt en viktig brikke i det unge laget som kapret sølv i kretsmesterskapet. Spæller.

M - Marie Methi. J19-1 ledet 1-0 over samarbeidslaget Steinkjer/Egge da man var på overtid. På et frispark fra nærmere 40 meter klemte hun til, og ballen klistret seg i lengste kryss på absolutt det lekreste vis. Årets mål, kanskje tiårets. Pang.

N - Nguyen, Alex Thien-Lac. Den målfarlige angriperen ble toppscorer med sine åtte fulltreffere på G16-1 i 0. divisjon. Han var en sterk bidragsyter til at laget havnet på en meget respektabel 5. plass, få poeng fra en potensiell topplassering. Mål.

O - Overraskelser. Det er ikke alle vedtak som rekker å bli gjennomført eller bli til nyhetsoppslag. På nyåret er det ventet at det kommer noen svært gode nyheter, så det er bare å følge med. Spenning.

P - Portstengt. Hele fire ganger måtte vi fysisk stenge portene rundt TOBB Arena Sør under kamper i henhold til gjeldende smittevernsreglement. Første gang på en G16-kamp, deretter to nierkamper som gikk samtidig og til slutt begge J19-oppgjørene mot Rosenborg. Alltid mange entusiastiske supportere på tribunen som heier frem våre helter. Takknemlig.

Q - QR-koder. Dette fikk våre mange supportere erfare fra tidlig i august. Alle måtte registrere seg for å se kamp på TOBB Arena Sør, men vi måtte stoppe etter 200. Sikkerhet.

R - Robin Hermanstad. Hadde en kort, men strålende høstsesong for G19. Var en svært viktig brikke med sine mange og avgjørende scoringer i et meget solid lag. Jager.

S - Sæther, Anette. Klubbens eneste ansatt og gjør alltid mer enn egentlig avtalt. Du så henne sikkert på TOBB Arena Sør i høst, uansett kveld. Om det var bærende på ei pappeske, snakkende i telefonen eller med en PC i hånda, så var hun alltid imøtekommende uansett spørsmål. Og litt stresset. Stålkontroll på treningstidsoversiktene. Maskin.

T - Thea Arnegård Kulvik. J17s yngste og kanskje mest aktive spiller, ehm. Toppscorer med 23 mål for Tiller 2 og nær toppscorer for Tiller 1, kun slått av en annen måljeger, Leer. Nettsus.

U - Utsatt. For våre eldste spillere så ble det aldri noen fotballsesong. Helt på tampen av året fikk man endelig lov til å trene som normalt igjen. Nå ønsker vi en fullverdig sesong i 2021. Håpefull.

V - Vanvittig. G19-1 møtte daværende serieleder Strindheim Toppfotball i starten av oktober. De blå lå under 2-0, men derfra og ut så de seg ikke tilbake. Kampen endte til slutt i en hinsides 7-5-seier. Få uker senere beseiret de Ranheim Toppfotball 5-3. Spinnvilt.

W - Word. Andreas «Andy» Arukwe. 20-åringen fikk endelig lov til å spille i G19-serien litt utpå høsten, og laget ble umiddelbart tryggere. Fikk en egen Instagram-spalte fra august. Holder med riktig lag på den andre siden av dammen. Godt likt av alle. Word.

X - X-spiller Odin Thiago Holm. Var i Tiller i et knapt halvår i fjor, men bemerket seg kraftig i den helblå drakta. I fjor høst fikk han debuten i Eliteserien for Vålerenga. I siste serierunde i år scoret han Oslo-lagets siste mål i 4-0-seieren over Start. Stolt.

Y - Yngst. Et purungt J17-lag vant sin 1. divisjonsavdeling på siste spilledag, og dermed var de blå klare for finale i kretsmesterskapet mot Steinkjer. Til tross for en meget dominerende første omgang, ble det et knepent finaletap for et eldre lag. Neste år. Imponert.

Z - Zorro. Det er Jonathan Smerkerud Frønes. Med sine 17 scoringer på 15 tellende kamper for G19-1, ble han uten tvil toppscorer for laget som havnet på en solid 5. plass i 0. divisjon. En potensiell spennende duett med Hermanstad i 3. divisjon 2021. Skarpskytter.

Æ - Ærbødighet. Våre trenere, spillere og supportere har vist en stor respekt for regler og regelendringer på kort varsel. De har stilt opp sterkt og uten nøling, og samtidig representert Tiller på en flott måte. Tillit.

Ø - Økende. I løpet av 2020 passerte Tiller Fotball 2000 følgere både på Instagram og Facebook, og nå er tallet nærmere 2500. Klubben har fortsatt en økende trend, og dette ser ut til å fortsette i det uendelige. Sterkt.

Å - Året 2021. Vi har hatt det helt strålende under vanskelige omstendigheter, men vi savner normalen. Vi savner det å kunne juble sammen - mange. 2021, du kan ikke komme fort nok. Gledes.


0 Kommentar

Galskapens kveld

Postet av Marius L. Larsen den 22. Okt 2020

Tiller seiret i tre av tre oppgjør på en gal onsdagskveld. Her er vår oppsummering.

Gutta jubler over Robin Hermanstads småfrekke chip.


De blåkledde fra Tillerbyen gjorde seg klar for nok en høyinteressant onsdagskveld, der to av oppgjørene ble spilt på TOBB Arena Sør.

Den første var G16-1 vertskap for Trygg/Lade i 0. divisjon. Tiller, med kun ett tap på sine fire siste kamper, kom fra en sterk 3-2-seier over Stjørdals-Blink i helga, og de gikk også rett i angrep igjen.

Blåtrøyene styrte det meste av banespill og målsjanser mot Trygg/Lade, men så var det dette med å sette ballen i mål. Det hadde Tiller muligheten til ved flere anledninger, men skulle det bli Tiller Fotballs første 0-0-kamp for sesongen?

Nei.

For på overtid fikk Tiller tildelt et korrekt straffespark, og en selvsikker Jørgen Øyan Digre steppet frem. Han var iskald og fikset 1-0 til elleville jubelscener på TOBB Arena Sør.

Dermed ble det andre strake seier for de blåkledde.

Neste kamp er også sesongens siste. Da går turen til nord i Trøndelag og Levanger førstkommende søndag.


Se kampfakta her


Avsluttet med fire strake

J14 tok fatt på en liten kjøretur til Inderøy denne kvelden. Utesesongens siste seriekamp skulle gjennomføres med stil, og gjett om det var akkurat det som skjedde.

Marie Danielsen sørget for 1-0, men hjemmelaget utlignet rett etterpå. Men så var det denne Ida Sofie Bye-Andersen, da. Hun fikset 2-1 og 3-1 før pause før Danielsen ble tomålsscorer med sin 4-1-scoring.

Bye-Andersen var uansett ikke ferdigscoret. Kort tid før slutt fastsatte hun sluttresultatet til 6-1 etter to nye nettkjenninger, og hennes fjerde for dagen.


Dermed klatret Tiller til 3. plass på tabellen etter å ha avsluttet med imponerende fire strake seiere.

Vi gratulerer jentene med en solid høst, og vi gleder oss til fortsettelsen!

Se kampfakta her


Fire mål på 24 minutter

Og hvis du tror dette var galskapen, så toppet det seg på TOBB Arena Sør da G19-1 tok imot Ranheim Toppfotball i 0. divisjon.

Ranheim TF fikk en tidlig 1-0-ledelse, og Tiller hang ikke helt med gjennom hele første omgang. Derfor var det ikke noe å si på at ledelsen ble doblet, men Fredrik Meland Johnsen skapte et lite håp om endring da han reduserte til 1-2 fra kloss hold etter et perfekt innlegg fra Magnus Kristoffersen.

For det var i andre omgang at galskapen virkelig tok overhånd - nok en gang.

Etter 58 minutter fikk Tiller straffespark etter en rugbytakling på Robin Hermanstad, og den satte Jonathan Smerkerud Frønes klokkeklart i mål til 2-2.

For nå var det bare å holde seg fast i det som var av rekkverk, stolper og stoler. Kampen ble snudd tre minutter senere, da Hermanstad serverte Frønes på hjørnet av 16-meteren og sistnevnte banket ballen i korthjørnet til 3-2.

Nye tre minutter gikk, og da sto det plutselig 4-2. Hermanstad kranglet, kriget og fintet bort et par Ranheim TF-spillere og chippet ballen elegant over en utrusende keeper fra 18 meter.

I det 72. spilleminutt ble ledelsen økt ytterligere. Forfatter tror det var Magnus Hafsmo som sendte kaptein Fredrik Sjøvold overraskende nok alene gjennom, og midtbanedirigenten leverte et fantastisk refreng med sin iskalde avslutning alene med keeper - 5-2!

Ranheim TF reduserte helt på tampen, men ingen kunne hindre at Tiller vant til slutt 5-3 etter en maktdemonstrasjon etter sidebytte.

Neste kamp er borte mot Byåsen Toppfotball neste onsdag.


Se kampfakta her


0 Kommentar

Jevnspilt søndag

Postet av Marius L. Larsen den 12. Okt 2020

En seier og to uavgjort i tre svært spennende kamper på søndag.

Luna Rebecka Kyvik-Nærland scoret J14s eneste mål i seieren over Byafossen/Steinkjer. Bildet er fra en tidligere kamp i høst.


De blåkledde fra Tillerbyen var tidlig hjemme fra høstferien på søndag, for kampdagen startet midt på dagen på Hammersborg kunstgress.

Der gjestet G14 Vestbyen i det som skulle bli et heftig måloppgjør mellom to offensive lag. Hjemmelaget fra vestre Byåsen tok ledelsen rett etter avspark, men så svarte Tiller med scoringer fra Oskar Vold og Vetle Lien.

Vestbyen utlignet til 2-2 rett etter sidebytte, men to scoringer fra Vold sørget for at Tiller ledet 4-2 med få minutter igjen å spille.

Helt på tampen scoret vertene to ganger slik at resultatet ble 4-4.

Høstens siste seriekamp er hjemme mot Strindheim lørdag 17. oktober kl.12.00.


Se kampfakta her


Kyvik-Nærland matchvinner

Deretter gikk turen på hjemlige trakter på TOBB Arena Sør. Der tok J14 imot nordtrønderske Byafossen/Steinkjer til et tøft tabellnabooppgjør, men hvis det var målrikt for de likeårige guttene, så var det stikk motsatt for jentene.

En jevn første omgang klarte ikke de blå å bikke i sitt favør, og da andre omgang ble sparket i gang, kunne man fort se at første mål ville bli vinnermålet.

Og det ble det.

Halvveis i omgangen ble den 13-årige måljegeren Luna Rebecka Kyvik-Nærland matchvinner med sin 1-0-scoring.

Dermed klatrer Tiller helt oppe på 3. plass på tabellen med en kamp igjen å spille.

Høstens avslutningsrunde spilles borte mot Inderøy onsdag 21. oktober kl.18.30.


Se kampfakta her


Ett poeng på Guldbergaunet

Helt til slutt skulle også gutta i aksjon mot et lag fra nord i Trøndelag, men de måtte reise den drøyt to timer lange veien til Steinkjer og Guldbergaunet stadion.

Tiller tok ledelsen på et godt satt straffespark etter et kvarter spilt, og 1-0-ledelsen holdt seg til pause.

Tidlig i andre omgang utlignet Steinkjer til 1-1, og selv om begge lag hadde flere store sjanser utover i omgangen, ble det stillingskrig og ett poeng hver til slutt.

Neste oppgjør, den tredje siste, er mot Stjørdals-Blink søndag 18. oktober kl.16.00 på TOBB Arena Sør.


Se kampfakta her
(PS! Ikke oppdatert målscorer til Tiller pr mandag ettermiddag)


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline