Kategori

Vellykket oppstartsdag

Postet av Marius L. Larsen den 1. Sep 2020

Lørdagens oppstartsdag ble en stor suksess.


Hele 58 små barn med store øyne og en imponerende spilleglede møtte opp på TOBB Arena Sør sist lørdag.

Oppstartsdagen for 2014-kullet gikk under strenge smittevernsregler, men for noen timer med lek og moro, så virket det som om gleden av å spille fotball med sine kommende lagkompiser og -venninner trumfet den spesielle tiden vi er inne i.

Mange eldre Tiller-spillere hjalp til som dyktige instruktører, og kanskje lærte de bort et triks eller tre.

Foreldre og foresatte fikk informasjon om Tiller Idrettslag Fotball tidligere i forrige uke, og nå håper vi mange av våre nye 6-åringer har lyst til å spille fotball i den blå bydelen.

Treningene for 2014-årgangen vil i høst foregå hver tirsdag kl.17.00-18.00 på TOBB Arena Sør.


Har du spørsmål vedrørende 2014-kullet?

Ta gjerne kontakt med oss på e-post eller på vår Facebook-side.Velkommen til oppstartsdag

Postet av Marius L. Larsen den 24. Aug 2018

2012-kullet har sin første offisielle Tiller-trening lørdag 1. september.

Fra oppstartsdagen i 2017.


Tiller Idrettslag Fotball ønsker alle 2012-jenter og -gutter i bydelen hjertelig velkomne til årets første trening på TOBB Arena Sør lørdag 1. september kl.12.00-14.00.

På klubbens største fotballbane vil det bli gjennomført en god treningsøkt med mange morsomme øvelser, samtidig som det vil være et informasjonsmøte for foreldre/foresatte.

Klubben er avhengig av at frivillige ønsker å bidra i lagledelsen for å fylle verv som trener, lagleder, dugnadsansvarlig m.m. - les mer informasjon her.


Velkommen skal dere alle være til de blåkledde fra Tillerbyen!

Søker støtteapparat til 2012-kullet

Postet av Marius L. Larsen den 22. Aug 2018

Lørdag 1. september trenger vi ivrige trenere og støtteapparat til våre nye lag.

Slik så det ut under oppstartsdagen på TOBB Arena Sør i fjor.


Tiller Idrettslag Fotball og resten av Trøndelag starter opp med 2012-kullet helga 1. - 2. september, der de blåkleddes dag er lørdag 1. september.

I den forbindelse søker klubben ivrige sjeler som ønsker å være trenere, lagledere, dugnadsansvarlige og andre viktige verv for de nye blå, slik at dette er klart til den store dagen på TOBB Arena Sør.


Ønsker du å være med rundt 2012-kullet og bidra til at våre nye spillere får en fantastisk start på sin fotballkarriere?

Ta gjerne kontakt med oss enten på vår Facebook-side eller på e-post.

Vi håper å høre fra akkurat deg!


Forza Tiller!Oppstartsdag på søndag

Postet av Marius L. Larsen den 23. Aug 2017

Tiller Idrettslag Fotball inviterer alle fotballystne 6-åringer til årets første organiserte økt førstkommende søndag.


Fra fjorårets oppstartsdag for 2010-kullet. Foto: Marius L. Larsen.


Vi er glade for å kunne invitere til gratis oppstartsdag for barn født i 2011 søndag 27. august kl.12.00-14.30 på TOBB Arena ved Tonstad skole.

Det blir en morsom fotballøkt mye aktivitet og et informasjonsmøte for foreldre/foresatte på skolen.

Vi håper å se deg og ditt/dine barn på TOBB Arena på søndag!


Velkommen, dere nye blå!
- Kanskje den beste tiden

Postet av Marius L. Larsen den 25. Aug 2016

Seniorspiller Fredrik Schevig (24) husker fremdeles oppstartsdagen i Tiller Idrettslag Fotball.

Schevig i aksjon for moderklubben sin. Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen er nå blitt et kjent begrep om spillerne i helblått som løper, duellerer og skyter på alle baner i all slags vær.

Med kommende lørdags oppstartsdag på TOBB Arena for 2010-årgangen i sikte, minnes Schevig om tiden da han begynte på fotball som en av de aller første førsteklassingene på nye Hårstad skole i 1997.

- Det var mye nytt den gang; ny skole, nye klassekamerater og senere lagkamerater. Jeg husker da vi startet opp med treningene utendørs på Hårstad skole, på den lille grusbanen. På vinteren fikk vi innetreninger i gymsalen. Vi var vel 12-14 stk på det Hårstad-laget, og vi stortrivdes på hver sammenkomst, forteller seniorspilleren.

Som en av etter hvert så klingende "den glade 91-årgang", var den nåværende midtbanespilleren innom flere idretter i Tiller IL, men det var fotball som sto hans hjerte nærmest.

- Vi møttes jo hver dag på Hårstad-banen, og vi skulle alltid vise frem nye finter på fellestreningene. Kampdagen var alltid ukas store høydepunkt, og da kriget vi om heder og ære med våre naboklubber. Det var mye lek og moro, og det var kanskje den beste tiden, meddeler Schevig før han fortsetter:

- Vi var vel totalt noenogtredve på 91-kullet som begynte med fotball, og jeg hørte noe om at et sted mellom 70 og 80 stk startet med fotball i fjor. Det er spennende å se den store utviklingen i klubben og bydelen generelt.


Oppstartsdagen for 2010-årgangen starter lørdag 27. august kl.11.00 på Tonstad skole. Les mer om den høytidelige fotballdagen her.