Kategori

Gimse 0 - 1 Tiller 2

Postet av Marius L. Larsen den 28. Mar 2019

HEIMDAL KUNSTGRESS (HEIMDAL): Kvinnelaget scorte tidlig i oppgjøret mot Gimse onsdag ettermiddag, men årsbeste var det ikke.

Victoria Sande Petersen fortsetter sin gode vinter da hun ble matchvinner mot Gimse.


De blåkledde fra Tillerbyen ankom Heimdal kunstgress etter både skole og jobb, men selv om det var tidlig kampstart, hindret det ikke jentene å få en perfekt start.

Etter bare 90 sekunder fant Kaisa Øien Aune Victoria Sande Petersen i bakrom, og sistnevnte var iskald da hun lobbet over en utrusende keeper og i mål.

Men dét var også det største man kunne skrive hjem om i den første omgangen. Man antar at Tiller hadde ballen i 42 av de 45 minuttene, men et lavtliggende Gimse-lag gjorde det vanskelig for blåtrøyene.

Lise Finsrud fikk et mål annulert for offside, men noe nærmere foruten scoringen kom ikke gjestene før hvilen.

Dog ble det bedre flyt i pasningsspillet i andre omgang. Synne Bye-Andersen ble hyppig involvert i angrepsspillet, men utur og en god keeper i Gimse-målet hindret flere scoringer.

Sju minutter før slutt traff Vilde Winge Kristiansen stolpen på et knallhardt skudd fra 23 meter.


Kampen ebbet ut i en 1-0-seier til Tiller, som med dette resultatet vinner pulja i OBOS-cup og er dermed kvalifisert for sluttspillet i høst.

Neste kamp for denne gjengen er seriestart i 3. divisjon mot nettopp Gimse mandag 8. april på TOBB Arena Sør.


Kampfakta:

Gimse IL 0 (0) - (1) 1 Tiller IL 2
0-1 Victoria Sande Petersen 2'

3. kamp OBOS-cup gruppespill
Onsdag 27. mars 2019 kl.16.45
Tilskuere Heimdal kunstgress (Heimdal): ca 40


Laget:

Marthe Jakobsen
Aiila Renander Bransfjell - Kaisa Øien Aune - Celine Kleiven Vevle - Sara Bye-Andersen
Marie Methi - Emma von Düring - Thale Hinsverk
Sandra Aardahl Gulstad - Victoria Sande Petersen - Lise Finsrud

Innbyttere: Mia Bjerkan, Vilde Winge Kristiansen, Synne Bye-Andersen.Tiller 2 2 - 1 Utleira

Postet av Marius L. Larsen den 16. Mar 2019

TEMPE KUNSTGRESS (TEMPE): Kvinnelaget snudde OBOS-cupkampen mot Utleira lørdag ettermiddag.

Midtstopper Kaisa Øien Aune (i midten) jubler sammen med assistdronningen Vilde Winge Kristiansen og bunnsolide Tuva Wessel Tvervåg etter kampslutt.


De blåkledde fra Tillerbyen visste at det skulle bli en adskillig tøffere kamp mot Utleira enn de foregående OBOS-cupkampene, men en større motbakke ble det etter fem minutter.

Utleira tok ledelsen på et hjørnespark som gikk rett i bakre stolpe i mål, og det var rett etter at Thale Hinsverk ikke hadde hellet med seg i duellen alene med keeper.

Men Tiller svarte kraftig. En helt vidunderlig målgivende pasning fra Vilde Winge Kristiansen sørget for at Victoria Sande Petersen fikset 1-1 da hun satte ballen lekkert til side for keeper og i mål fra kloss hold.

Sjansene bølget begge veier. Sande Petersen var nære ved å sende Tiller i føringen etter en elegant flikk over siste forsvarsspiller, men skuddet fra nært hold gikk rett på keeper.

Utleira var heller ikke ufarlige. De hadde to store muligheter rett før pause, men Tiller-keeper Tuva Wessel Tvervåg var årvåken og reddet mesterlig ved begge anledningene.


Gulstad stanget inn vinnermålet

Etter sidebytte var det lite som skjedde til å begynne med, men så var Tiller farligst frempå. Sandra Aardahl Gulstads forsøk fra svært skrått hold smalt i nettveggen, mens Kristiansens skuddforsøk på et hjørnespark ble reddet på streken.

Men i det 77. spilleminutt ble det ny Tiller-jubel. Hinsverks perfekte innlegg på bakre stolpe gjorde at en umarkert Gulstad enkelt kunne stange inn 2-1 til de blå.

Helt på tampen ble det også dramatikk, og med korte mellomrom kom sjansene på løpende bånd. Først var Sande Petersen svært nære ved å punktere kampen alene med keeper, før en ustoppelig Tvervåg og en redning på strek fra Sara Bye-Andersen hindret utligning.


Tiller vant dermed sin andre OBOS-cupkamp og topper tabellen i pulja før siste kamp som er mot Gimse onsdag 27. mars kl.16.45 på Heimdal kunstgress.

Men allerede i morgen, søndag, skal jentene møte Tynset til treningskamp kl.15.00 på Tempe - hvis det varslede snøværet tillater det.


Kampfakta:

Tiller IL-2 2 (1) - (1) 1 Utleira IL
0-1 5'
1-1 Victoria Sande Petersen 10'
2-1 Sandra Aardahl Gulstad 77'

2. kamp OBOS-cup kvinner
Lørdag 16. mars 2019 kl.13.00
Tilskuere Tempe kunstgress (Tempe): ca 40


Laget:

Tuva Wessel Tvervåg
Aiila Renander Bransfjell - Kaisa Øien Aune - Victoria Løkken - Sara Bye-Andersen
Thale Hinsverk - Ida Skauge Stiles - Vilde Winge Kristiansen
Synne Bye-Andersen - Victoria Sande Petersen - Lise Finsrud

Innbyttere: Mia Bjerkan, Sandra Aardahl Gulstad.Malvik 2 - 8 Tiller 2

Postet av Marius L. Larsen den 11. Mar 2019

ABRAHALLEN (SVEBERG): Det ble en fantastisk start på OBOS-cup kvinner søndag kveld.

Kaisa Øien Aune jubler sammen med Ida Skauge Stiles, Mia Bjerkan og Emma von Düring etter 1-0. Lise Finsrud t.v. (delvis skjult) og Aiila Renander Bransfjell t.h.


De blåkledde fra Tillerbyen fikk også en perfekt åpning på oppgjøret mot nyopprykkede Malvik. Før fire minutter var spilt stilte Kaisa Øien Aune seg opp på et frispark fra 25 meter og svært skrått hold, men midtstopperen banket ballen i lengste kryss på lekkert vis til 1-0.

Tiller var virkelig på hugget i åpningsminuttene. Ikke lenge etter Øien Aunes suser, ville ikke Lise Finsrud være noe dårligere. En strålende pasning fra Tonje Gravdal sørget for at Finsrud kom alene med keeper, og sistnevnte chippet ballen elegant i krysset fra 16 meter.

Publikum hadde knapt rukket å sette seg igjen før det måtte jubles for et nytt nettsus. Nok en strålende gjennombruddspasning førte til at Mia Bjerkan kom alene med Malviks sisteskanse, og Tillers angriper hamret ballen i hjørnet til 3-0.


Reduserte to ganger

Men Malvik var ikke ufarlige, de heller. I det 27. minutt reduserte de på et smart skudd fra 15 meter, men umiddelbart etterpå sørget Marie Methis krysstreff fra ti meter på Synne Bye-Andersens innlegg for 4-1 og nok en tremålsledelse.

Sandra Aardahl Gulstad fikk endelig lønn for strevet da hun fintet bort keeper og tre forsvarsspillere før hun kranglet ballen i mål fra kloss hold ti minutter før pause, men Tiller ble også hardt straffet for feil.

Kort tid senere mistet Tiller ballen på midten, og Malvik og deres lynraske angriper stormet i angrep. Det endte med et skudd fra ti meter som Tiller-keeper Marthe Jakobsen reddet på mesterlig vis, men returen bak i feltet ble enkelt satt i mål av en umarkert Malvik-spiller og dermed 2-5.


Brennhete Finsrud x3

Andre omgang startet med et voldsomt Tiller-trykk mot vertenes 16-meter, og Finsrud satte inn sitt andre for dagen fra kloss hold ti minutter etter sidebytte.

Rett etterpå fikk Tiller straffespark etter en hands hos hjemmelaget, og Marie Methi var like sikker som vårens anmarsj da hun banket inn Tillers sjuende scoring for dagen.

Men Tiller hadde ikke slukket lyset.

I det 62. spilleminutt var Methi på ferde igjen, men denne gang som assistent. Hun spilte fri ingen ringere enn Finsrud, som alene med keeper sendte Tiller i en sterk 8-2-ledelse.

For øvrig hennes tredje scoring for dagen - hattrick.

Tiller kontrollerte resten av kampen, men skapte flere store sjanser som fort kunne ha blitt til nye nettkjenninger.

Med åtte flotte scoringer, strålende angrepsspill og flere spillere som ble testet i nye posisjoner, så de blåkledde seg fornøyd med dagens innsats.


PS! Nysigneringen Emma von Düring fikk sin offisielle Tiller-debut i dag. Vi gratulerer!


PPS! Tonje Gravdal måtte gi seg etter 20 minutter grunnet et kraftig overtråkk i en røff duell. Etter en tur på legevakta søndag kveld, ble det dessverre ikke noe konkret svar på røntgen. Hun skal tilbake i dag (mandag) for ytterligere tester.

Vi ønsker Tonje god bedring og ber om hyggelig beskjed etter dagens sjekk.


Neste kamp for denne gjengen er OBOS-cupmøtet med Utleira førstkommende lørdag kl.13.00 på Tempe kunstgress.


Kampfakta:

Malvik IL 2 (2) - (5) 8 Tiller IL
0-1 Kaisa Øien Aune 4'
0-2 Lise Finsrud 7'
0-3 Mia Bjerkan 12'
1-3 27'
1-4 Marie Methi 29'
1-5 Sandra Aardahl Gulstad 35'
2-5 40'
2-6 Lise Finsrud 55'
2-7 Marie Methi (str.) 57'
2-8 Lise Finsrud 62'

1. kamp OBOS-cup kvinner
Søndag 10. mars 2019 kl.19.00
Tilskuere Abrahallen (Sveberg): ca 50


Laget:

Marthe Jakobsen
Sara Bye-Andersen - Kaisa Øien Aune - Ida Skauge Stiles - Aiila Renander Bransfjell
Tonje Gravdal - Emma von Düring - Celine Kleiven Vevle
Sandra Aardahl Gulstad - Mia Bjerkan - Lise Finsrud

Innbyttere: Synne Bye-Andersen, Vilde Winge Kristiansen, Marie Methi.Målrik onsdag

Postet av Marius L. Larsen den 7. Mar 2019

Tiller-lagene har fått en brukbar start på årets OBOS-cup.

Petter Selvaag Solbakken kom på scoringslista i G14s målkalas onsdag kveld. Bildet er fra en kamp i 2018.


De blåkledde fra Tillerbyen er for lengst i gang med de offisielle kampene i en ny spennende vårsesong, og det trønderske mesterskapet ble sparket i gang på mandag.

Da var G13 i aksjon mot Ranheim på bortebane, men dessverre ble det et knepent 3-2-tap for våre gutter.

Tirsdagen startet med J13s store 7-3-seier over Utleira 2, mens J15 tapte hårfint 2-1 mot Åfjord. Kvelden ble avsluttet med G19-2s 1-1-resultat mot Orkanger.


Les også: Behov for nye styrerepresentanter

Onsdagen inneholdt også tre interessante kamper, men også her ble det tap for Ranheim, da G14-2 måtte se seg slått 3-0.

Men kvelden ble fullkommen med to målrike seiere. Først vant J14 hele 9-0 over Freidig før G14-1 dro i land en 11-1-seier over Åfjord "hjemme" på Tempe.


Neste kamp i OBOS-cup er ifølge kampoppsettet G16-2s hjemmemøte med Åfjord lørdag ettermiddag, før kvinnene avslutter uken med Ørland borte og Malvik borte på søndagskvelden.


Se fullstendig oversikt over kommende Tiller-kamper her (velg datovisning).Gull og sølv i OBOS-cup

Postet av Marius L. Larsen den 29. Okt 2018

ABRAHALLEN (SVEBERG): Tiller vant gull og sølv i OBOS-cup i helga.

Gullgutter og trønderske mestere.


De blåkledde fra Tillerbyen spilte to finaler i det trønderske mesterskapet i helga, der J13 startet lørdagen med et finaleoppgjør mot Melhus. Tiller tok ledelsen 1-0 ved Vilde Bjørgård Kristiansen, men Melhus var sterkere og snudde kampen til 2-1.

Uansett kunne blåtrøyene være svært fornøyd med å ha nådd en imponerende finale som endte med en flott sølvmedalje.

Søndagen var G16 i aksjon mot Gimse. Tiller kom seg til finalen etter noen nervepirrende sluttminutter i semifinalen mot Freidig, men nervene i finalen var egentlig aldri til stede. Våre gutter kjørte over sine motstandere fra start til slutt og vant overbevisende 6-0.


Vi gratulerer J13 med sølv og G16 med gull i OBOS-cup 2018!