Kategori

Tiller 0 - 3 Rosenborg

Postet av Marius L. Larsen den 22. Mai 2019

TOBB ARENA SØR (TILLER): Tiller holdt unna i nesten en time mot fjorårets dobbeltmester, og satte ny tilskuerrekord i samme slengen.

Disse skapte en fantastisk dag for store og små. Takk.


De blåkledde fra Tillerbyen hadde vært våkne siden sola sto opp for å rigge klart det meste til cupfesten som senere skulle komme.

Og jaggu kom den.

I et helt strålende sommervær med noenogtjue grader og med sola på gløtt, entret Tiller og Rosenborg TOBB Arena Sør uvitende om at den var tilnærmet fullsatt. Hele 2512 tilskuere var på plass innenfor portene - en ny tilskuerrekord i Tiller Idrettslag Fotball!


Tangvik med mesterlige redninger

Og kampen var heller ikke så aller verst.

Det startet med et voldsomt Rosenborg-press mot Tillers mål, men så fikk blåtrøyene kjølt seg ned litt og kommet bedre med.

I solskinnet var det et sterkt Tiller-kollektiv som fikk vise seg frem. De sprang, duellerte og taklet som aldri før.

Dog var det gjestene som hadde ballen klart mest i den første omgangen, godt anført av vår egen Mikael Tørset Johnsen, men keeper Erland Tangvik var i kjempeslag og i det vanskelige hjørnet. Selv om Rosenborg hadde to annulerte mål, var det Tangviks tre strålende redninger før pause som ble den store snakkisen.


Holdt i 57 minutter - bedre mot slutten

Med 0-0 idet den andre omgangen startet, begynte det store Tiller-publikummet på TOBB Arena Sør å håpe på en real cupbombe.

Men tenningen ble slukket i det 57. spilleminutt, da Rosenborg vartet opp med et pent angrepsspill der Erik Botheim satte inn 0-1 fra 14 meter.

Fem minutter senere ble ledelsen doblet ved Birger Meling som traff godt på bakre stolpe fra ti meter etter et innlegg fra motsatt side.

Det gjorde saken vanskeligere for Tiller, men så ble de litt løsere i fisken og skapte flere gode angrep. Gard Ragnar Killingberg hadde flere gode innlegg og en nesten-volley fra kloss hold, og den største sjansen kom fire minutter før slutt, da Oskar Stølans skuddforsøk etter en corner gikk rett på keeper.

Sekunder senere kontret Rosenborg inn 3-0 ved Gjermund Åsen, og et slitent Tiller-lag hadde ikke mer krefter igjen.


Få med deg også:
- Videre etter 3-0-seier mot Tiller (rbk.no)
- RBK slet lenge mot Tiller (adressa.no)
- Tiller - Rosenborg 0-3 (dagbladet.no)
- Se kampen i reprise på nrk.no


Vi takker alle for et fantastisk oppmøte på TOBB Arena Sør. Sammen klarte vi å skape en helt utrolig fotballdag som det vil bli snakket om av folk i alle aldre i lang tid fremover.


Gutta spiller neste hjemmekamp allerede på lørdag kl.14.00, da Verdal kommer på besøk i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5.
Vi håper selvfølgelig vi ser deg på tribunen igjen!


Kampfakta:

Tiller IL 0 (0) - (0) 3 Rosenborg BK
0-1 Erik Botheim 57'
0-2 Birger Meling 62'
0-3 Gjermund Åsen 87'

2. runde Norgesmesterskapet menn
Onsdag 22. mai 2019 kl.18.00
Gule kort Tiller: Espen Johnsen (55'), Gard Ragnar Killingberg (70')
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): 2512 - ny rekord


Laget:

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Sindre Myrvold Welo - Martin Kristoffer Berdal - Sindre Olufsen
Niklas Lyngvær Iversen - Oskar Stølan - Espen Johnsen
Gard Ragnar Killingberg - Ole Jørgen Stegavik - Robin Johansen Hermanstad

Bytter:
61' Iversen --> Odin Thiago Holm
71' Hermanstad --> Alpha Doboyou
71' Stegavik --> Sondre Bondø Garstad

Ubenyttede reserver: Mats Woldmo Hagen, Kasper Røe, Andreas Drukowski, Henning Borgen Gladsø.Før NM-kampen: Tiller - Rosenborg

Postet av Marius L. Larsen den 21. Mai 2019

Tiller tar imot Rosenborg i 2. runde i cupen onsdag kveld.

Klarer gutta fra Tiller å overliste selveste Rosenborg?


Tiller IL - Rosenborg BK
2. runde Norgesmesterskapet menn
Onsdag 22. mai 2019 kl.18.00
TOBB Arena Sør (Tiller)

Værvarsel til kampstart ifølge yr.no:
Delvis skyet, 20 grader, lett bris

Billetter:
Voksen 150,-
Barn/honnør 50,-
Barn iført Tiller-overdel kommer inn gratis
Forhåndskjøp dine billetter her

Følg dagen vår på Snapchat (@tillerfotball)

Kampen strømmes på NRK.no


Tiller Idrettslag Fotball gleder seg vanvittig til å ta imot Rosenborg Ballklub i den andre runden i Norgesmesterskapet for menn denne onsdagen.

En hel klubb og bydel har stått på hodet for å klare å skape en fantastisk ramme i et unormalt stort arrangement, og vi ønsker alle sammen hjertelig velkomne til TOBB Arena Sør.

Vi håper alle skuelystne kommer til arenaen i god tid før kamp og finner sine plasser innenfor portene, ettersom vi forventer et firesifret antall tilskuere i et strålende vårvær.


Nyttige lenker:
- Billettsalg og inngang
- Viktig informasjon om parkering, gåruter m.m.
- Stort arrangement før kampen
- Coop støtter Tiller
- TOBB Arena Sør


Slik gikk det i 2012

Tiller og Rosenborg har faktisk en brukbar historie i klubbsammenheng.

Hoveddelen er fra 1. mai 2012. Da møttes klubbene i 1. runde i NM på daværende Tonstad kunstgress. Foran den nylig satte tilskuerrekorden på 2200 personer ble det tøft for gutta i helblåt. Mot Norges beste lag måtte Tiller se seg slått hele 8-0.

Se også:
- Kampfakta fra 2012
- Høydepunkter fra NRK

Fra forrige cupmøte er det bare Niklas Lyngvær Iversen igjen på laget. Keeper Marius Lundhaug Larsen er nå keepertrener, mens Morten Modalsli Torset og Marius Bondø Garstad spiller i dag for vårt tredjelag i 6. divisjon.


Flere kapitler i historien sammen

Klubbene har også møttes i juniorsammenheng i NM. I 2006 møttes lagene i 1. runde, men også her ble det feige lag. Tiller tapte 7-0.

I tillegg har klubbene vekslet på spillere i mange år. Mange spillere har gått gradene i Tiller før de har blitt hentet til Rosenborg. Alexander Farooq, Fredrik Røstvold og Michael Karlsen er bare noen av dem som har gått den veien.

I dagens Rosenborg-system finner vi Tiller-gutter som blant annet Mikael Tørset Johnsen, Joachim Knutset Solem, Marius Sivertsen Broholm og Isak Hassel Andersen.

Motsatt vei, fra Rosenborg til Tiller, finner vi spillere som blant annet Even Guldbrand Larsen, Vegard Skorstad, Jørn André Hugdal og Julian Karlgård.

Pål André Helland har tidligere spilt for Tiller Futsal. 


Visste du at...

- Tiller Idrettslag ble stiftet ett år før Rosenborg Ballklub, i 1916
- Tiller har ikke kommet lengre enn til 3. runde (2011), Rosenborg er cupmester 12 ganger


Trå start for RBK

Dagens Rosenborg-lag har fått en trå start på årets sesong i Eliteserien. De innehar en 12. plass og har tatt ni poeng, men de har bare tapt én av sine siste fire seriekamper.

I forrige serierunde ble det en 3-2-seier over Mjøndalen på Lerkendal Stadion. Aleksander Søderlund ble matchvinner halvveis ut i andre omgang.

I cupen fikk de også overraskende tøff matching av Rørvik i 1. runde. Rødtrøyene utlignet til 1-1 før pause, men Rosenborg viste forskjell på divisjonene og vant til slutt 3-1.

Det er ventet at Rosenborg stiller med et sterkt lag i møtet med Tiller ettersom ingen A-lagsspillere var i aksjon i Rosenborg 2-kamp på mandag, og kanskje blir det også en varm velkomst for Mikael Tørset Johnsen på TOBB Arena Sør.


Poeng sist runde

Tiller kommer fra en spillemessig bra 1-1-kamp borte mot Melhus i forrige serierunde. Sondre Bondø Garstad utlignet tre minutter på overtid og sikret et viktig poeng i en kamp der Tiller hadde stor kontroll på banespillet.

Også Tiller ligger på 9. plass i sin divisjon, Norsk Tipping-ligaen avdeling 5. Forrige seriekamp på hjemmebane endte med et skuffende 1-0-tap mot et godt Gjøvik-Lyn-lag.

I 1. runde i NM ble det en 3-2-seier over Trygg/Lade som sikret et nytt møte med Rosenborg.


Full tropp tilgjengelig

Til oppgjøret mot Rosenborg mønstrer trenerduoen Simon Hustad Evjen og Mats Langmo Karlstrøm en tilnærmet fulltallig tropp.

Kun langtidsskadde Espen Amandus Mathiassen, Kjartan Ulstad og Jonas Uran Rønning er utilgjengelige, og det meldes om ingen nye skadeutfordringer blant de resterende i troppen.


Tillers kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.Coop støtter Tiller før cupkampen

Postet av Marius L. Larsen den 21. Mai 2019

Coop Midt-Norge støtter Tiller med middag før NM-kampen mot Rosenborg - og en herlig overraskelse.

Coop støtter Tiller og Rosenborg.


Tiller Idrettslag Fotball teller ned dager og timer til selveste Rosenborg Ballklub kommer på besøk til TOBB Arena Sør i forbindelse med 2. runde i Norgesmesterskapet.

Onsdag kl.18.00 er avspark mellom bydelslaget og hele Trøndelags fotballag, men allerede to timer før kampstart starter et herlig familievennlig arrangement på Tonstad grus (ved siden av) med spennende aktiviteter og LIVE-musikk fra Ove Røen.


Husk å kjøpe dine cupbilletter før du kommer!


Gratis billetter til Rosenborg-kamp 16. juni

Fra kl.16.30 kan man også ta middagen på TOBB Arena Sør. Coop Midt-Norge sponser Tiller Idrettslag Fotball med pølser, som selges til en rimelig penge i våre kiosker.

I tillegg vil det bli salg av popcorn og slush, som kan være en forfriskende ting i denne deilige sommervarmen som er rundt oss.

Coop Midt-Norge er stolt sponsor av begge lag i onsdagens oppgjør, og i samarbeid med Rosenborg Ballklub ønsker vi å invitere alle lag på Tiller til kamp på Lerkendal mot Vålerenga 16. juni.

Det blir GRATIS billetter til kampen, innmarsj på stadion i Tiller-drakt før avspark, med ballbinge og mange aktiviteter i Fanzone før kampen.

Ta kontakt med din lagleder for påmelding.


Forza Tiller!Viktig informasjon før kampstart

Postet av Marius L. Larsen den 20. Mai 2019

Les viktige beskjeder om parkering, buss, supportere og mer før kampstart mot Rosenborg.

Slik så det ut for sju år siden. Det forventes lignende tilstander på onsdag.


Tiller Idrettslag Fotball gleder seg vanvittig til å ta imot Rosenborg og mange tilskuere i forbindelse med 2. runde i Norgesmesterskapet onsdag kl.18.00 på TOBB Arena Sør.

Vi forventer et firesifret antall tilskuere innenfor portene, og vi håper det blir en fantastisk ramme for alle som tar turen til Tillerbyen.


Viktig informasjon til alle som kommer


BILLETTER OG INNGANG:

Inngang for alle tilskuere åpner kl.16.00, og foregår kun gjennom hovedport. Alle sidedører vil bli avstengt.

Alle som har forhåndskjøpt billett på nett går rett til innslipp. Når man ankommer porten, sørg for å ha din billett klar til å bli scannet av en av våre vakter. Det er førstemann-til-mølla-prinsippet om man får plass på sittetribunen.

Det vil også være billettsalg (papir) utenfor inngangen. Vær oppmerksom på at vi tar kun VIPPS ved manuelt billettsalg. Etter kjøp av papirbillett, vises denne til en av vaktene ved inngangen.

Alle barn (under 17 år) slipper inn gratis dersom man har på seg Tiller-overdel.

Kjernen har fått tildelt plass i nordvestre hjørne (merket). Vi ber om at denne plasseringen også respekteres av Tiller-supportere.

For personer med funksjonsnedsettelse er det plasser nære inngangen. Ledsager slipper inn på kampen ved visning av ledsagerbevis.

Vi anbefaler på det sterkeste å komme til TOBB Arena Sør så tidlig som mulig.


KIOSKER & BODER:

Det vil være flere kiosker i vrimleområdet ved inngangen med forskjellige vareutsalg. Her tar vi alle betalingsmåter; kort, kontanter og Vipps.

Det vil også være personer som går rundt arenaen med kaffesalg.

Utenfor arenaen vil både Tiller og Rosenborg ha egne boder med salg av supportereffekter.


TOALETT:

Vi har fått tillatelse til å bruke toaletter på Tonstad skole, rett ved banen.


Nyttige lenker:
- Kjøp billett på nett
- Stort arrangement før kampen
- TOBB Arena Sør


VAKTHOLD:

Alle våre kampvakter er frivillige fra Tiller Idrettslag Fotball. De vil stå rundt omkring på arenaen iført godt synlige vester. 

De vil svare på eventuelle spørsmål som måtte komme fra publikum.

I tillegg vil det være politipatrulje og legehjelp fra Røde Kors til stede.


PARKERING:

Det er ingen parkering for tilskuere ved Tonstad skole til denne kampen andre enn personer med funksjonsnedsettelse.

Tilskuere som kommer med bil oppfordres til å parkere på tillatte plasser som klubben har anskaffet ved Bunnpris Tonstad (tre minutters gange) eller Tiller kirke (åtte minutters gange). Følg skilt langs veien for parkeringsplasser.

Det er IKKE tillatt å parkere i rundkjøringen eller langs veien på Torvmyra. Klubben tar ingen ansvar for ulovlig parkering.

Sykkelparkering er ikke tillatt ved TOBB Arena Sør denne dagen grunnet sikkerhet. Dette må skje før man ankommer arenaen. Parkering av sykler skjer på eget ansvar.

Tiller-beboere blir sterkt oppfordret til å gå til kampen.


BUSS:

Buss nummer 46 kjører innom holdeplass Torvmyra, som er en fire minutters gåtur unna TOBB Arena Sør.

Ellers er det flere ruter som kjører innom Rostengrenda, som er en sju minutters gåtur unna banen.

City Syd er 12 minutter gange unna.

Sjekk AtB for hvilken rute som er enklest for din reise.


ANNEN INFORMASJON:

Dette er et rusfritt arrangement. Personer som medbringer alkohol eller som er synlig påvirket vil bli bortvist fra arenaen uten advarsel.

Alle tilskuere må holde seg innenfor det avgrensede området for publikum. Ingen tilskuere kan entre kunstgresset før, under eller etter kamp. 


Vi ønsker alle sammen en riktig god kamp på TOBB Arena Sør!Stort arrangement før kampen

Postet av Marius L. Larsen den 16. Mai 2019

Tiller Idrettslag Fotball etablerer et stort familievennlig arrangement før NM-kampen mot Rosenborg.

Samarbeidspartner Egon City Syd er én av flere aktører som skal underholde i et eget arrangement før NM-kampen mot Rosenborg.


De blåkledde fra Tillerbyen har for lengst vært i full sving med forberedelsene til stormøtet med Rosenborg i 2. runde i Norgesmesterskapet som sparkes i gang onsdag 22. mai kl.18.00.

Det er på TOBB Arena Sør hovedarrangementet skjer, men på Tonstad grus (ved siden av) har vi opprettet et storartet arrangement for alle sammen - selvfølgelig helt gratis!


Dette skjer på Tonstad grus fra kl.16.00:

Artist Ove Røen kommer og synger, og Trøndelag Kraft, Egon City Syd og G-MAX Tiller stiller med aktiviteter som blant annet ballbinge, skuddradar og lykkehjul.

I tillegg vil hovedsamarbeidspartner Melhusbanken ha egen stand enten på grusplassen eller ved TOBB Arena Sør (bekreftes mandag).

Vi kan også gledelig melde at klubbens egen maskot, Smurfen, tar turen med noen spennende overraskelser!

Det hele starter kl.16.00 og avsluttes kl.17.30, en halvtime før avspark på TOBB Arena Sør.På veien til hovedkampen kan du stikke innom en supporterbod for å skaffe deg riktige effekter til hovedkampen.


Velkommen skal alle være til arrangementet på Tonstad grus!


Har du husket å kjøpe billetter til hovedkampen?

Vi anbefaler å kjøpe på forhånd.