Kategori

Starter på hjemmebane

Postet av Marius L. Larsen den 20. Jan 2022

Våre beste kvinner får besøk av Volda i første 2. divisjonskamp i april.

Vi satser på at det blir mye å juble for også i 2. divisjon.


De blåkledde fra Tillerbyen returnerer til 2. divisjon for første gang siden 2011. Den gang var det herrelaget som tok turen opp på nivå tre, men i årets sesong er det kvinnelaget som skal få bryne seg mot antatt bedre motstandere.

Det skal spilles totalt 20 kamper fordelt på vår og høst, og stort sett er alle kamper satt opp på lørdager med kampstart kl.14.00.

Nå har de fått vite hvem de møter. Tiller starter på TOBB Arena Sør mot Volda lørdag 23. april før første bortekamp blir mot Blindheim en uke senere.

I mai venter det tøffe kampuker før sesongen skal kanskje avgjøres i Molde i bortekampen mot Træff.


Tillers spilleplan i 2. divisjon kvinner 2022

April
23. mot Volda (h)
30. mot Blindheim (b)

Mai
7. mot Træff (h)
11. mot Rosenborg 2 (b)
14. mot Hødd (h)
21. mot Byåsen KF (b)
28. mot Herd (h)

Juni
4. mot Tynset (b)
11. mot Nardo (h)
18. mot Molde (b)

Juli
2. mot Blindheim (h)

August
13. mot Herd (b)
20. mot Rosenborg 2 (h)
27. mot Byåsen KF (h)

September
3. mot Volda (b)
17. mot Nardo (b)
24. mot Molde (h)

Oktober
1. mot Hødd (b)
8. mot Tynset (h)
15. mot Træff (b)


31. januar skal alle lagene møtes digitalt for å spikre endelig terminliste. Det betyr at oversikten ovenfor kan fravike ferdigutkastet.


0 Kommentar

Tilbake i helblått

Postet av Marius L. Larsen den 16. Des 2021

Tiril Olsen og Siri Berg-Johansen vender tilbake til den blå bydelen.

Tiril (t.v.) og Siri vender tilbake til TOBB Arena Sør etter tre års fravær.


Tiller Idrettslag Fotball er svært fornøyd med å ha signert Tiril Olsen (20) og Siri Oline Berg-Johansen (19) fra KIL/Hemne Fotball.

Dermed vender duoen tilbake til TOBB Arena Sør som de begge forlot i løpet av 2018. Forsvarsspiller Tiril har vært i Tiller siden 6-årsalderen før hun gikk til den gang Trondheims-Ørn på Lade. I 2020 signerte hun for KIL/Hemne hvor hun fikk 17 kamper i 1. divisjon. I år ble det kun to kamper på nest øverste nivå grunnet skader. Tiril har nylig operert i leggen, men er forventet tilbake i trening i løpet av februar.

Angrepsspiller Siri kom fra Astor til Tiller i forkant av 2017-sesongen, og hun scoret åtte mål på 13 kamper for Trondheims-Ørn 2 i 2. divisjon to år senere. Hun hadde et skadeopphold i 2020 og store deler av 2021, og hun rakk bare å få med seg én kamp for KIL/Hemne i 1. divisjon i årets sesong, men er forventet tilbake for fullt i løpet av vinteren.

Tiril har to aldersbestemte landskamper mens Siri har 18.


Nå skal de være med reisen med Tiller i en svært spennende sesong i 2. divisjon i 2022.

Velkommen tilbake!


0 Kommentar

Flere lokaloppgjør i vente

Postet av Marius L. Larsen den 13. Des 2021

Kvinner A har fått vite sine motstandere i 2. divisjon neste år.

Hedda Stuedahl-Karlsen, Synne Aunehaugen og resten av våre beste kvinner ser fram til tøffere motstand neste år.


De blåkledde fra Tillerbyen rykket som kjent opp til nivå tre etter en forrykende seriefinale mot Steinkjer for halvannen måned siden, og nå har avdelingsoppsettet for 2022-sesongen kommet.

I Tillers trønderavdeling blir det gjensyn med flere lokale motstandere som blant annet Nardo og Byåsen Kvinnefotball, og så blir det noen bussturer til Møre-regionen.


Les også: Disse lagene møter herrer A

Nytt for 2022-sesongen er at 2. divisjon skal krympes fra 2023, hvor Tillers avdeling har fått fem plasser i det nye oppsettet. Dermed blir det kommende året et spennende overgangsår.


2. divisjon kvinner avdeling 5:
Molde
Rosenborg 2
Byåsen KF
Herd
Tynset
Volda
Nardo
Hødd
Træff
TILLER
Blindheim


Se hele oppsettet i 2. divisjon her


0 Kommentar

Duo vender hjem

Postet av Marius L. Larsen den 9. Des 2021

Tiller-jenter kommer hjem for å bli med på oppturen.

Mari Kristine (t.v.) og Andrea er tilbake der det hele startet. Nå venter et svært spennende fotballår i 2. divisjon.


Tiller Idrettslag Fotball er stolt og svært fornøyd med å kunne meddele at Mari Kristine Vik (18) og Andrea Sivertsen Broholm (19) har signert overgangspapirene som gjør de Tiller-spillere igjen.

Begge er oppvokst kun et langskudd unna TOBB Arena Sør, og nå går de rett inn i kvinner A sin spennende spillertropp som skal kjempe i 2. divisjon for aller første gang.


Les også: Topp 5 og rekruttstall

Forsvarsspiller Mari Kristine og midtbanespiller Andrea kommer fra 1. divisjonsklubben KIL/Hemne, og begge har vært innom Rosenborg/Trondheims-Ørn. Mari Kristine signerte for Rosenborg i fjor sommer mens Andrea tok turen til Lade i 2018.

Totalt har Mari Kristine 14 aldersbestemte landskamper og Andrea har 28.

Begge to ble norgesmestere med moderklubben i 2017.


Velkommen tilbake, jenter!

Vi gleder oss enormt til å ha dere tilbake i helblått igjen!


0 Kommentar

Klar for 3. divisjon

Postet av Marius L. Larsen den 7. Nov 2021

(Tiller 2 4 - 1 Flatås (9-1)) TOBB ARENA SØR: Kvinner-2 rykker opp til 3. divisjon etter en sjarmøretappe mot Flatås søndag ettermiddag.

Tiller rykker opp til både 2.- og 3. divisjon kvinner. Her jubler gjengen etter Ingeborg Nyberg Hansens (t.h.) 4-1-scoring.


Sammendrag

* Kristiansen med første omgangs eneste mål
* Første 45 minutter under pari
* Benjaminsen herjet etter sidebytte
* Nyberg Hansen en bakromstrussel
* Rykker opp til 3. divisjon


Kamprapport

Første omgang i den andre og avgjørende opprykksduellen mot Flatås var ikke av det mest fartsfylte slaget.

Vilde Bjørgård Kristiansen scoret enkelt alene med keeper etter 15 minutter - faktisk - og deretter var det Tiller som kontrollerte det avgjørende oppgjøret.

Det buldret liksom i nettmaskene etter mediaavdelingens ankomst i starten av andre omgang. Det hadde knapt gått to minutter etter sidebytte før Idun Benjaminsen doblet ledelsen fra kloss hold.

Få minutter senere kriget hun seg til ballen og stormet mot mål. Den allsidige spilleren nærmest brøytet inn 3-0 i duell med keeper, og nå var det egentlig aldri noen tvil.

Selv om Flatås reduserte kort tid etterpå, var det den offensive spilleren Ingeborg Nyberg Hansen som fjernet det siste håpet. Etter tre suksessfulle turer i det velkjente bakrommet, dro hun på ferd nok en gang i det 63. minutt. Målpoengdronningen Benjaminsen serverte Nyberg Hansen alene med keeper, der hun banket inn 4-1 og 9-1 sammenlagt.

Resten av kampen ble litt "så der". Tiller hadde ballen mest og fortsatte å skape store muligheter, men forsøkene havnet ikke innenfor stengene.


Da dommeren blåste i fløyta for siste gang ble det nok en gang fortjent champagnefeiring på banen, nøyaktig en uke etter opprykksseieren over Steinkjer.

Dermed har Tiller rykket opp til både 2.- og 3. divisjon kvinner til neste år - en utrolig bragd av spillere, trenere og supportere som har støttet hele veien.

Vi gratulerer så mye!

Arbeidet foran 2022-sesongen er allerede i gang.


Grunnet opprykket til 3. divisjon, skal kvinner-2 spille KM-finale mot vinneren av Verdal og Sverresborg, høyst trolig i slutten av denne uken. Dato og tidspunkt er i skrivende stund ikke klart.


Kampfakta

Tiller IL-2 4 - 1 (9-1) Flatås IL
1-0 Vilde Bjørgård Kristiansen 15'
2-0 Idun Benjaminsen 47'
3-0 Idun Benjaminsen 54'
3-1 57'
4-1 Ingeborg Nyberg Hansen 63'

2. kamp opprykkskvalifisering 4. divisjon kvinner
Søndag 7. november 2021 kl.14.00
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 50


Laget

Tuva Wessel Tvervåg, Tina Talseth Gjestad, Emma Jensen, Idun Benjaminsen, Nora Negård Larsen, Marie Methi (k), Pia Elise Lien, Ingeborg Nyberg Hansen, Ella Selvaag Solbakken, Louisa Stuedahl, Vilde Bjørgård Kristiansen.

Innbyttere: Isabel Teigen, Vilde Lund.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline