Kategori

Kvaliken starter lørdag

Postet av Marius L. Larsen den 1. Jan 2022

Våre to fremste guttelag spiller kvalifisering til 0. divisjon.


De blåkledde fra Tillerbyen kan endelig begynne å spille enkeltkamper igjen, og det forventes at det åpnes ytterligere for de voksne i starten av februar.

Allerede på lørdag skal G16-1 i ilden mot Charlottenlund i første kvalifiseringskamp til sesongens elitedivisjon, før de på tirsdag spiller ny kamp mot Byåsen. De avslutter kvalifiseringen borte mot Sørlia på Levanger en knapp uke etter den har startet.

G19-1 tar imot Buvik førstkommende onsdag før de skal opp til Namsos søndagen etter. Kvalifiseringen avsluttes med et hjemmeoppgjør mot Vuku 5. februar.


G16s kvalifisering til 0. divisjon:
22.01 kl.13.00 Tiller - Charlottenlund (Tempe kg)
25.01 kl.20.00 Tiller - Byåsen (Klæbu kg)
29.01 kl.13.00 Sørlia - Tiller (Levanger)

Gruppevinnere, toere og de to beste treerne er kvalifisert.


G19s kvalifisering til 0. divisjon:
26.01 kl.20.30 Tiller - Buvik
30.01 kl.14.00 Namsos - Tiller
05.02 kl.14.00 Tiller - Vuku

Hjemmekampene kan få nytt tidspunkt ettersom de er satt opp på en vinterstengt TOBB Arena Sør. Denne saken vil bli oppdatert så snart endringene foreligger.

Gruppevinnere, toere, treere og den beste fireren er kvalifisert.


Vi ønsker G16 og G19 lykke til i kvalifiseringen!


Forza Tiller!


0 Kommentar

Tiller til 0. divisjon

Postet av Marius L. Larsen den 19. Feb 2021

Gladmelding på det som ser ut til å bli en enda bedre fredag.

Denne gjengen var kun få poeng en historisk topplassering i G19 0. divisjon i fjor.


De blåkledde fra Tillerbyen gleder seg til en pressekonferanse med regjeringen og helsemyndighetene fredag ettermiddag. Ifølge merkbare rykter så snakkes det om lettelser i tiltakene hos idretten. Vi venter foreløpig i spenning.

Mens vi venter på siste nytt rett før vi tar vinterferie, kommer vi med en gladnyhet allerede før lunsjtider.

NFF Trøndelag bekrefter at Tiller er forhåndskvalifisert til vårens 0. divisjon i både G16- og G19-klassen. Dette kommer av at Tiller er bedre rangert enn de andre kvalifiseringslagene grunnet fjorårets plassering på 5. plass (i begge serier).

Blant 13 lag i G19-klassen og 12 lag i G16-klassen, er Tiller blant henholdsvis tre og to lag som avanserer rett til seriespillet basert på en veldig sterk 2020-sesong.

De øvrige kvalifiseringslagene skal, dersom det blir tillatt innen snarlig tid, spille utslagsrunder der vinneren av hver duell blir med i det beste selskap.


Med ønske om god helg og vinterferie.


Forza Tiller!


0 Kommentar

Slik blir kvaliken

Postet av Marius L. Larsen den 17. Des 2020

G16 og G19 skal ut i 0. divisjonskvalifisering på nyåret.

Flesteparten på dette bildet er G19-spillere om noen uker. Da venter kvalifisering til 0. divisjon.


De blåkledde fra Tillerbyen skal sparke i gang 2021-sesongen umiddelbart etter en COVID-19-vennlig nyttårsfest har lagt seg.

Både G16 og G19 skal ut i kvalifisering til neste sesongs 0. divisjon, og lagene møter tøffe motstandere på veien mot det forgjettede land.

G16 skal møte Egge, Trond og Vestbyen mens G19 får selskap av Trond og Steinkjer. Lag nummer 1 og 2 etter endt kvalifiseringsgruppe avanserer til 0. divisjon.


G16s kvalifiseringskamper:

Lørdag 9. januar kl.12.00 Egge - Tiller
Onsdag 13. januar kl.19.00 Tiller - Trond
Søndag 17. januar kl.15.00 Vestbyen - Tiller

Med forbehold om endringer.

Se fullstendig oversikt her.


G19s kvalifiseringskamper:

Lørdag 9. januar kl.17.30 Tiller - Trond
Lørdag 16. januar kl.12.00 Steinkjer - Tiller

Med forbehold om endringer.

Se fullstendig oversikt her.


Vi ønsker våre lag lykke til på nyåret.


Forza Tiller!


0 Kommentar

G19 klare for 0. divisjon

Postet av Marius L. Larsen den 9. Jan 2020

ORKLA MASKIN ARENA (ORKANGER) / TEMPE KUNSTGRESS (TEMPE): G19 er klare for 0. divisjon, mens G16 tok et kvantesprang mot samme mål torsdag kveld.

Markus Sitouze Danielsen (t.v.) og Jonathan Smerkerud Frønes kan nok en gang juble over en plass på det øverste nivået. Bildet er fra en kamp i 2019.


De blåkledde fra Tillerbyen er klare for 0. divisjon 2020. Det ble klart etter en nervepirrende kamp mot Trond på Tempe sent torsdag kveld.

Tiller havnet under 1-0 før pause i oppgjøret som ville ha definert en videre kvalifisering, og så dermed en god utfordring bli til en vanskelig oppgave. Men da Jonathan Smerkerud Frønes utlignet svært fortjent til 1-1 tidlig i andre omgang, ble det andre boller å spise for de nokså få tvilerne.

En toppscorer av rang, like stødig som et fjernsynsapparat fra '82 - og midtstopper - Jonas Krokstad Aune fikset en befriende 2-1-ledelse omtrent halvveis ut i andre omgang.

Selv om Tiller var det klart førende laget, ble det ikke flere scoringer - men det brydde ikke gutta i helblått seg noe om, for nå skal sørsida av Trondheim fortsatt være representert på øverste nivå.


Vi gratulerer G19 med en plass i årets 0. divisjon!


G16 til topps

Det skulle også bli knallblå jubel på ei bikkjekald Orkanger-kunstgressmatte. Eller Orkdal, Orkla eller Orkland - mye å velge mellom nå til dags.

Men tilbake til oppgjøret.

I motsetning G19-gruppene, der både 1.- og 2. plass blir kvalifisert, er det kun de to beste toerne samt alle førsteplassene som går til 0. divisjon for G16.

Med tre poeng i bagasjen på lørdag, var det dermed duket for et datidens toppoppgjør borte mot tøffe Orkla torsdag kveld.

Tiller tok ledelsen i første omgang ved kaptein Mathias Vinjevoll på et hjørnespark fra Fredrik Myrvold, og rett etter sidebytte var det duket for dejá vú - og 0-2 i målprotokollen.

Gjestene fra byen hadde god kontroll på forhåndsfavoritten, selv om Orkla reduserte etter en drøy time. Men da Fredrik Flottorp Olsen punkterte kampen med sin 3-1-scoring på nok en Myrvold-målgivende, kunne de blåkledde juble over tre nye poeng.


Dermed topper Tiller tabellen med én kamp igjen å spille. Dersom de klarer minst ett poeng mot Utleira på søndag, vil det også bli 0. divisjonsspill for G16.


0 Kommentar

G16: Tiller 3 - 0 Egge

Postet av Marius L. Larsen den 4. Jan 2020

ABRAHALLEN (SVEBERG): G16 med en knallsterk åpning på kvalifiseringen til 0. divisjon.

Fredrik Flottorp Olsen (t.h.) scoret kampens første mål i sin Tiller-debut.


Det var en tøff og jevnspilt start på oppgjøret i lune Abrahallen, men så var det gutta i helblått som viste seg frem fra en bedre side.

I det 18. spilleminutt om kampens første store mulighet. En svært livlig Fredik Myrvold fant Alexander Kvalvik i feltet, men forsøket ble reddet av keeper.

Få minutter etterpå var det en lignende situasjon, der Myrvold satte Marius Jensen fri på kloss hold, men ballen smalt i stolpen.


Debutanten scoret

Men etter en halvtime spilt ble det jubel for dagens hjemmelag. Et godt slått frispark fra Myrvold ble kriget i mål fra Tiller-debutant Fredrik Flottorp Olsen, og dermed ledet de blå veldig fortjent 1-0.

Tiller løp rett i angrep etter scoringen, og Marius Stene-Olsen var centimetere unna å doble ledelsen, da skuddet fra ti meter gikk rett over tverrliggeren.

Men spissen skulle få løfte hendene i jubelrus kort tid før pause. Igjen var Myrvold arkitekten og sentret uselvisk til Stene-Olsen som fra nært hold hamret ballen i mål til 2-0.


Straffe på slutten

Tiller virket å ha god kontroll på kampen også etter sidebytte. Blåtrøyene trillet ballen i mellom løpende Egge-spillere og skapte flere halvsjanser, der Jørgen Digres stolpeskudd fra 25 meter var den desidert største.

Få minutter før full tid falt den endelige avgjørelsen dersom noen skulle være i tvil. Myrvold ble klippet ned i feltet, og dommeren pekte på straffemerket. Digre var sikker i sin sak og sendte Tiller i en 3-0-ledelse.

Som også ble sluttresultatet. Dermed har de blåkledde fått en perfekt start på kvalifiseringen til 0. divisjon.


Neste kvalifiseringskamp er borte mot Orkla torsdag 9. januar kl.19.00.


PS! G19 vant også 3-0 i dagens kvalifiseringskamp til 0. divisjon - på walkover. Namsos valgte å ikke stille til kamp, og Tiller ble tildelt tre poeng i stedet.
G19s neste kamp er også torsdag 9. januar, mot Trond kl.21.00 på Tempe.


Kampfakta:

Tiller IL 3 (2) - (0) 0 Egge IL
1-0 Fredrik Flottorp Olsen 30'
2-0 Marius Stene-Olsen 37'
3-0 Jørgen Øyan Digre 78'

1. kamp kvalifisering 0. divisjon G16
Lørdag 4. januar 2020 kl.15.00
Tilskuere Abrahallen (Sveberg): 70


Laget:

Sondre Henriksen
Petter Selvaag Solbakken - Isak Noteng - Jens Kristian Måløy - Jørgen Øyan Digre
Alexander Kvalvik - Mathias Gåsbakk Vinjevoll (k) - Marius Jensen
Fredrik Alexander Myrvold - Marius Stene-Olsen - Fredrik Flottorp Olsen

Innbyttere: Marius Johnsen, Alex Thien-Lac Nguyen, Sebastian Lien Bjørgmo, Emil Aleksander Nerland, Adrian Haugen Karlsen.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline