Kategori

Til 0. divisjon med stil

Postet av Marius L. Larsen den 30. Jan 2022

(G19 Namsos 1 - 4 Tiller) GRONG SPAREBANK-BANEN: G19 hadde full kontroll i en vanskelig bortekamp og sikret en plass i vårens 0. divisjon søndag ettermiddag.

Denne gjengen skal spille på øverste nivå fra april. Bildet er fra forrige kamp mot Buvik.


Sammendrag

* Ledet lenge 1-0
* Fire mål siste 20 minutter
* Dobbel fra Grøtte punkterte kampen
* Tiller til 0. divisjon


Kamprapport

Selvfølgelig var det de blåkledde fra Tillerbyen som måtte ta turen opp til Namsos og trønderrockens fødeby, men i likhet Rock Citys gedigne underskudd og senere avvikling, var det gutta fra mer heftigere Rockheim som skulle juble til slutt.

Og først. For det var Alex Nguyen som sendte Tiller i føringen etter bare åtte minutter, og den ledelsen sto seg lenge. Gjestene fra storbyen hadde flere store målsjanser, men det var først i det 72. spilleminutt at Elias Myrvågnes doblet ledelsen på et smart skudd.

Deretter fulgte nervepirrende sluttminutter. Namsos tok frem lydforsterkeren og reduserte til 1-2 på et frispark, men det var én spiller som roet ned med en real kontrabass.

Sondre Grøtte, som ofte spiller i forskjellige posisjoner og tiltrekker seg en rekke tilskuere til kampene, la først på til 3-1 med et hardt skudd. På overtid fjernet han all tvil og øresus fra trommeslagene til side da han smalt inn 4-1 rett utenfor 16-meteren.


Mens noen tror at det umulige e' mulig, viste Tiller at det går likar no.

De blå er dermed kvalifisert til 0. divisjon selv med en kamp igjen å spille - prikk lik G16. Siste runde går av stabelen førstkommende lørdag mot Vuku.


Se tabellen her


Vi gratulerer gutta med en lekker prestasjon!

Her blir det liv - rai rai!


Kampfakta

Namsos IL 1 - 4 Tiller IL
0-1 Alex Thien-Lac Nguyen 8'
0-2 Elias Sandøy Myrvågnes 72'
1-2 78'
1-3 Sondre Grøtte 88'
1-4 Sondre Grøtte 90+2'

2. kamp kvalifisering G19 0. divisjon pulje 3
Søndag 30. januar 2022 kl.14.00
Grong Sparebank-banen (Namsos)


Laget

Martin Nicolaisen, Mathias Gåsbakk Vinjevoll (k), Sondre Grøtte, Elias Kolstad Aarvåg, Trym Hansen Jetne, Sondre Kvikstad Stuen, Alexander Kvalvik, Lucas Kolstad, Alex Thien-Lac Nguyen, Elias Sandøy Myrvågnes, Jonas Bardo Fossen Thanem.

Innbyttere: Tor Solvoll, Joakim Harsvik Alstad, Sondre Schønning Bakken, Elijah Daniel Kayondo.Munguiko sendte Tiller til 0. divisjon

Postet av Marius L. Larsen den 29. Jan 2022

(G16 Sørlia 2 - 3 Tiller) GULDBERGAUNET TOBB ARENA: Tiller er kvalifisert til vårens 0. divisjon etter et dramatisk oppgjør lørdag ettermiddag.

Fra nord i Trøndelag med avansement i boks.


Sammendrag

* Komfortabel ledelse ble utlignet
* Munguiko matchvinner ett minutt før slutt
* Hjemmelagets trener utvist
* Tiller til 0. divisjon


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen tok turen nordover for å møte Steinkjer-laget Sørlia denne lørdagen, og de var vel vitende om at en seier ville bety 0. divisjonsspill i april - selv med en puljekamp igjen å spille.

Og det startet så bra i et trøndersk ustabilt vintervær på ærverdige Guldbergaunet. Ruben Negård Skjønberg sendte Tiller i føringen før Emilian Bostad Eilertsen doblet ledelsen etter en drøy halvtime.

Bortelaget så ut til å gå til pause med en fornøyelig tomålsledelse, men ett minutt før fløyta gikk til garderobepraten, reduserte Sørlia til 1-2.

Andre omgang ble ikke akkurat mindre spennende. Begge lag hadde brukbare sjanser, og da hjemmelaget utlignet til 2-2 med kun sju minutter igjen å spille, begynte man kanskje å få litt høye skuldre helt på tampen.

Helt til Joshua Munguiko dukket opp. 14-åringen fikset 3-2 og elleville jubelscener blant blåtrøyene, mens vertene måtte se en av sine trenere bli sendt på tribunen grunnet gjentatte advarsler.


Tiller holdt unna på overtiden før gleden var gigantisk over at plassen i 0. divisjon er sikret før siste kamp mot Charlottenlund som spilles 8. februar.

Se tabellen her

Vi gratulerer gutta med en strålende prestasjon!


Kampfakta

Sørlia IL 2 - 3 Tiller IL
0-1 Ruben Negård Skjønberg 5'
0-2 Emilian Nikolai Bostad Eilertsen 31'
1-2 39'
2-2 73'
2-3 Joshua Munguiko 79'

2. kamp kvalifisering 0. divisjon G16 pulje 3
Lørdag 29. januar 2022 kl.14.00

Guldbergaunet TOBB Arena


Laget

Vetle Lien, Trym Myhre (k), Espen Slørdahl, Joakim Viktil Fellmann, Leander Mortensen Nilsen, Emilian Nikolai Bostad Eilertsen, Eirik Urfjell Rørvik, Marcus Chau-Ky Nguyen, Oliver Elsæther, Edwin Trinh, Oskar Vold, Lars Michael Løkken, Erik Røsand Damås, Simen Lagesen Fenheim, Joshua Munguiko, Ruben Negård Skjønberg.
Perfekt start på kvaliken

Postet av Marius L. Larsen den 26. Jan 2022

(G16 Tiller 1 - 0 Byåsen) SØRBORGEN KUNSTGRESS: From Klæbu with three points.

Denne gjengen kan juble over tre sterke poeng i åpningskampen. Fremdeles må jobben gjøres allerede på lørdag.


Sammendrag

* Høyt tenningsnivå
* Tiller vant sjansestatistikken
* Urfjell Rørvik ble matchvinner
* Tre poeng fra 0. divisjon


Kamprapport

Tiller og Byåsen åpnet kampen på Sørborgen kunstgress med et høyt tempo og et tøft tenningsnivå, godt anført av kaptein Trym Myhre. Det var tydelig at denne kampen betydde mye for begge lagene.

De blåkledde fra Tillerbyen spilte god fotball og jobbet knallhardt hjemover. Mediaavdelingens utsendte meldte tilbake om 10-2 i målsjanser i favør kampens hjemmelag.

I det 54. minutt ble det stor jubel for de blå. Eirik Urfjell Rørvik ladet slegga og hamret inn 1-0 fra 16 meter bak en sjanseløs sisteskanse, men kampen var langt fra over.

Byåsen jaget utligning, men et solid Tiller-forsvar og en god keeper holdt unna det som kom. Det gjorde også at Tiller fikk store rom fremover og det ble skapt flere åpenbare målsjanser, men flere mål ble det ikke denne kvelden.


Gutta fra den blå bydelen vant 1-0 og kapret dermed gruppas første seier. Ettersom Sørlia og Byåsen spilte 1-1 i første oppgjør, er Tiller kvalifisert for 0. divisjon dersom de slår Sørlia på Levanger på lørdag.

Grattis med en knallsterk start, gutter!


Se tabellen i pulje 3 her


Kampfakta

Tiller IL 1 - 0 Byåsen IL
1-0 Eirik Urfjell Rørvik 54'

1. kamp kvalifisering G16 0. divisjon pulje 3
Tirsdag 25. januar 2022 kl.20.00
Gult kort Tiller: Noah Borstad Samstad (64')
Sørborgen kunstgress (Klæbu)


Laget

Ådne Langørgen, Trym Myhre (k), Noah Borstad Samstad, Vetle Lien, Espen Slørdahl, Leander Mortensen Nilsen, Emilian Nikolai Bostad Eilertsen, Eirik Urfjell Rørvik, Marcus Chau-Ky Nguyen, Edwin Trinh, Oskar Vold, Lars Michael Løkken, Erik Røsand Damås, Simen Lagesen Fenheim, Joshua Munguiko, Lucas Joakimssønn Sørgjerd, Ruben Negård Skjønberg.
- En gjeng med gode spillere

Postet av Marius L. Larsen den 25. Jan 2022

U21-trener Magnus Eriksson ser frem til første kvalifiseringskamp til 0. divisjon.

Magnus Eriksson i midten. Her fra lørdagens treningskamp på Leangen, der mediaavdelingen sto altfor langt unna objektet.


De blåkledde fra Tillerbyen kommer fra en sterk 2-0-seier over Strindheim Toppfotball på lørdag, og onsdag kl.19.30 venter Buvik i første virkelige test på Da-Tel Arena i Buvika. Da skal nemlig G19-1 spille kvalifisering til 0. divisjon.

Siden alle tredjeplassene kvalifiserer seg til serien, er det veldig viktig med en god start for Eirikssons mannskap.

- Stemningen innad i laget er veldig god, og vi gleder oss til å komme i gang. Vi har trent fire ganger i uka siden slutten av november, og jeg føler vi har hatt en fin utvikling, forteller hovedtreneren.


Les også: Oversikt over kvalifiseringskampene


- Fokus på oss selv

Lørdagens 2-0-seier over Strindheim Toppfotball var riktignok bare en treningskamp, men det var også en solid gjennomkjøring.

- Den kampen var viktig for oss i forkant av denne kvalifiseringen. Vi spiller i perioder god fotball og ser igjen en del av de prinsippene vi ønsker i de ulike fasene av spillet. Så alt i alt var det mye positivt å ta med seg og bygge videre på, meddeler U21-sjefen.

- Mange av guttene spilte mot Buvik, Namsos og Vuku i fjor, så dét er utgangspunktet. Vi vet ikke så altfor mye om dem, men vi må være forberedt på at det blir tre tøffe kamper. Vårt hovedfokus er uansett på oss selv og det vi får gjort noe med.

Tiller må tape samtlige tre kamper om det ikke skal bli kvalifisering til 0. divisjon, da alle enere, toere og treere samt den beste fireren i de tre puljene havner i toppdivisjonen.

- Vi har troen på at vi skal klare å kvalifisere oss. Først og fremst fordi vi har en gjeng med gode fotballspillere, og vi håper nå å få tilbake 2-3 stk som har hanglet litt den siste tiden. Er vi påskrudd mentalt og fortsetter fra Strindheim-kampen, er jeg veldig optimistisk, sier Eriksson.
Kvaliken utsatt i noen dager

Postet av Marius L. Larsen den 20. Jan 2022

Våre to fremste guttelag spiller kvalifisering til 0. divisjon.

Vi går for flere jubelscener om noen dager.


De blåkledde fra Tillerbyen kan endelig begynne å spille enkeltkamper igjen, og det forventes at det åpnes ytterligere for de voksne i starten av februar.

Allerede på lørdag skulle G16-1 i ilden mot Charlottenlund i første kvalifiseringskamp til sesongens elitedivisjon, men den ble utsatt fredag ettermiddag. Den vil bli spilt i løpet av februar.

Dermed blir tirsdagens oppgjør mot Byåsen den første. G16 avslutter kvalifiseringen borte mot Sørlia på Levanger en knapp uke etter den har startet.

G19-1 tar imot Buvik førstkommende onsdag før de skal opp til Namsos søndagen etter. Kvalifiseringen avsluttes med et hjemmeoppgjør mot Vuku 5. februar.


G16s kvalifisering til 0. divisjon:
22.01 kl.13.00 Tiller - Charlottenlund (UTSATT)
25.01 kl.20.00 Tiller - Byåsen (Klæbu kg)
29.01 kl.13.00 Sørlia - Tiller (Levanger)

Gruppevinnere, toere og de to beste treerne er kvalifisert.


G19s kvalifisering til 0. divisjon:
26.01 kl.19.30 Tiller - Buvik (Da-Tel Arena)
30.01 kl.14.00 Namsos - Tiller
05.02 kl.14.00 Tiller - Vuku (Tempe kg)

Hjemmekampene kan få nytt tidspunkt ettersom de er satt opp på en vinterstengt TOBB Arena Sør. Denne saken vil bli oppdatert så snart endringene foreligger.

Gruppevinnere, toere, treere og den beste fireren er kvalifisert.


Vi ønsker G16 og G19 lykke til i kvalifiseringen!


Forza Tiller!