Kategori

Dette er gjeldende regler

Postet av Marius L. Larsen den 4. Apr 2021

Tiller Idrettslag Fotball plikter seg til å overholde de nåværende nasjonale reglene.

Det er vårstemning og vi skal spille fotball på vår egen hjemmebane igjen.


Først av alt vil vi få skryte av dere alle. I 2020 sto vi overfor noe ingen helt visste hva som var, og det kom nye regler og samtidig hva man burde, kunne, måtte og skulle gjøre.

Vi mottok skryt fra kretsen og motstandere for at vi gjorde vår del av dugnaden og vel så det. Takk til alle lagledere, trenere, spillere, foreldre og andre støttespillere som sto sammen med oss - med avstand - og gjorde at 2020-sesongen ble en stor opptur med forholdene i betraktning.

Nå går vi inn i en ny vår og nye muligheter. Dog har det kommet nye regler frem til onsdag 14. april som vi må forholde oss til.


Trening
- Maksimalt 20 spillere i treningsgruppa
- Maksimalt 50 personer på treningsfeltet til enhver tid, inkludert trenere
- Alle som skal på trening skal registreres - f.eks. via Rubic
- Alle som skal på trening må ha tatt koronavettkurset (over 13 år)
- Hold god avstand både når du ankommer og forlater banen
- Foreldre/foresatte bes pent om å vente utenfor gjerdet
- Alle sykler skal parkeres utenfor gjerdet


Kamp
- Alle treningskamper på TOBB Arena Sør skal varsles Anette
- Maksimalt 50 personer på banen, inkludert trenere, dommere og publikum
- Kampverter skal være til stede under treningskamper for registrering av spillere, trenere og publikum (også motstanderlag)
- Vi anbefaler at lag som har 11er-kamper frem til 14. april om ikke å ta imot publikum grunnet antallsrestriksjoner
- Alle sykler skal parkeres utenfor gjerdet


Hospitering
- Det er lov å trene på tvers av aldersgrupper, men kun hvis det er fast over tid
Eksempel: spiller A ønsker å hospitere et nivå opp til lag B. Spiller A må da trene med lag B i en periode, f. eks. i to uker. Etter siste trening eller kamp med lag B, må spiller A vente i minst 48 timer før man kan trene med sitt eget lag igjen
- All hospitering skal tas med sportslig utvalg i forkant


Vi minner også om fotballens koronavettregler.


Disse reglene gjelder til en ny beskjed kommer.


Lykke til med treningshverdagen - dette klarer vi fint nok en gang!
Aldri så galt at det ikke er godt for noe

Postet av Marius L. Larsen den 2. Mar 2021

KÅSERI: Vi trenger litt mer ærlighet i dag. For vår egen skyld.

Dette bildet er fra Stadsbygda i fjor.


Vi lever fortsatt innesperret. Eller gjør vi egentlig det? Vi har det jo ganske bra her i landet sammenlignet med andre nasjoner og kontinenter nå til dags.

Men vi vil jo ha mer, naturlig nok. Vi sier at det vaksineres for lite, at tappekranene stenger for tidlig og så var det dette munnbindgreiene. Blir det påbudt eller bare en anbefaling framover? Jeg skal godt klare å bruke munnbind til alle døgnets tider.

Så lenge vi får spille fotball i fred og ro.

Jeg tenker fortsatt på min gode venn Simon. Han, Jonas og Arve jobber ræva av seg hver uke for å holde motivasjonen i gang hos våre eldste og beste herrespillere. Snittalderen er litt høyere enn hos kvinnene. Enn så lenge. Det kan ikke være enkelt, men de gjør alt de kan for at vi har et slagkraftig A-lag på herresiden når sesongen starter.

Om den starter. Vi vet jo fanken ikke ennå. Det er jo det verste. Uvissheten. Det er den vi går og tenker på. Det er som å sammenligne med å tippe på den absolutte favoritten på oddsen. Du vet innerst inne at den er ganske så sikker. Du har trua, i hvert fall. Men så vet du egentlig ikke helt hva som skal skje. Kanskje du ryker.

Jeg har trua på at det blir i år. Jeg tror vi kommer til å vaksinere i en stor fart om ikke så altfor lenge, ganske lik nedoverbakkene på en Tusenfryd-attraksjon. Det kan komme noen oppoverbakker på veien, men det er i motbakkene det går oppover.

Heldigvis slapp jeg unna den massive køa på Tusenfryd under Norway Cup i 2019. Jeg var opptatt med andre ting - sove, for eksempel. Men verdens største fotballturnering savnes. Det hadde vært helt ypperlig å delta på denne igjen. Jeg har to sølv og en bronse på tre år.

Nå er det på tide med gull.

Men ingen gullmedalje deles ut til de som ikke klarer å gi et klart svar på hva som skjer. Å svare på en e-post burde være enkelt. Kanskje er det enda verre med de som fort kan kalles "Velkommen-til-mobilsvar".

Så hva får vi egentlig ut av dette? Litt frustrasjon, kanskje. Men også et optimistisk håp. Jeg har et håp om normale tilstander i løpet av året. Kanskje normale fotballtilstander i løpet av sommeren.

Jeg vil se Vilde og Sandra tilbake i full vigør. Jeg vil se Jonathan bli toppscorer. Jeg vil se Hedda skyte med venstrefoten. Jeg vil se Ayla, Matilde, Marita og Sondre redde alt. Jeg vil se Geir Arne danse polka på sidelinja.

I morgen, onsdag, skal idrettsforbundet møte regjeringen. Mitt ønske er tredjedivisjonsfotball på TOBB Arena Sør i 2021. Vær nå i hvert fall ærlig, det er det jeg krever. Ikke bake inn svarene i et velfungerende brød, men levér ferdig stekt, gjerne med smør på.

Det er nok aldri så galt at det ikke er godt for noe, men så er det heller aldri så godt at det ikke er galt for noen.


Smak på den.

Jeg står klar med ballnett, kamera og eksepsjonelt godt humør.


Forza Tiller!Koronavettregler fra 20. januar

Postet av Marius L. Larsen den 19. Jan 2021

Dette er de nye reglene vi må forholde oss til.


Vi gleder oss over at mange av våre spillere endelig kan trene som normalt igjen. Alle til og med 20 år kan trene med kontakt når de spiller om ballen både utendørs og innendørs.

Fremdeles må våre voksne spillere trene utendørs med avstand.

Kamper, cuper og andre arrangementer er foreløpig utsatt.


Les mer:
fra Norges Fotballforbund
fra Trondheim kommune


Vi ønsker lagene lykke til med herlige fotballtreninger!Kvaliken utsettes

Postet av Marius L. Larsen den 5. Jan 2021

Siste nytt fra fotballkretsen.


NFF Trøndelag har gitt ut beskjed til klubbene om forskjellige ting de kommende ukene. Tiller, sammen med resten av breddeklubbene i kretsen, må finne seg i nye, strenge koronaregler i minst 14 dager før ny informasjon kommer.

Kretsen ber alle klubber om å innhente informasjon fra sin kommune om lokale retningslinjer, som vil gå foran generelle fotballregler.


Her er et utdrag i korte trekk som gjelder fra 4.- 18. januar:
- alle kan trene utendørs så lenge man opprettholder minst en meter avstand
- kamper er ikke tillatt
- hospitering internt og eksternt er ikke tillatt
- kvalifiseringskampene til 0. divisjon G16 og G19 utsettes
- kurs, møter og lignende bør utsettes, eventuelt gjennomføres digitalt
- Klubb BDO og Team BDO er avlyst i hele januar
- påmeldingsfrist av lag 25. januar opprettholdes inntil videre

Les hele beskjeden her (Facebook)


Vi har klart dette før. Og vi skal klare dette igjen.Koronavettregler frem til 18. januar

Postet av Marius L. Larsen den 5. Jan 2021

Dette er de nye koronavettreglene i breddefotballen frem til 18. januar.

Her er de nye reglene fra 4.- 18. januar.


Tiller Idrettslag Fotball følger fotballens nye koronavettregler som ble tatt i bruk mandag 4. januar. Som vi meldte på søndag, så er disse endringene som er viktig alle sammen:

- All aktivitet utendørs må gjennomføres med minst en meter avstand
- All aktivitet innendørs kan ikke gjennomføres


Endringene i denne utgaven av koronavettreglene gjelder foreløpig kun i perioden 4.- 18. januar. Dette gjelder for hele fotballen, med unntak av de lagene som er en del av toppfotballprotokollen (Eliteserien, Toppserien, 1. divisjon kvinner, OBOS-ligaen, PostNord-ligaen og Eliteserien i futsal).


- Vi tror at disse nasjonale tiltakene vil gjelde i en periode på 14 dager, og vi har en klar forventning at det deretter vil åpne opp mer igjen, særlig de stedene hvor smittetrykket er lavt, sier Alf Hansen, direktør for utvikling og aktivitet i Norges Fotballforbund.


Les mer fra NFF her


Vi ønsker våre lag lykke til med oppstarten av vintertreningene, og vi krysser alt vi har for at disse endringene blir kortvarig.