Kategori

Snudde og vant rett før slutt

Postet av Marius L. Larsen den 5. Jun 2021

(J15 Tiller 3 - 1 Sverresborg) TOBB ARENA SØR: J15 havnet ufortjent under, tok ledelsen rett før slutt og holdt på miste den fredag kveld.

Marie Danielsen (t.v.) jubler sammen med Karoline Sandnes etter førstnevntes utligning.


Sammendrag

* Havnet under like før pause
* To stolpeskudd i første omgang
* Massivt press etter sidebytte
* Utligning elleve minutter før slutt


Kamprapport

Oppgjøret i 25 varmegrader og Syden-bris hadde dessverre ingen tilskuere innenfor portene på TOBB Arena Sør. Dog fikk de mange tilskuerne utenfor gjerdet se at kampen startet med en stor Sverresborg-sjanse etter seks minutter, men Tiller-keeper Tiril Lund var med på notene og reddet glimrende med en fotparade.

Deretter var det stort sett bare Tiller det handlet om. Sanna Sveine Follestads forsøk alene med keeper ble reddet, Kornelia Berggård Hovs harde skudd ble avverget og Marie Danielsens styring fra kloss hold hadde en klar retning mot mål, men gikk i motspiller.

Og Tiller kjørte på, godt anført av kaptein Julie Pedersen Rektorli. Hun spilte gjennom Follestad med en lekker pasning etter 25 minutter, men skuddet alene med keeper gikk rett i stolpen.

Lyden av aluminium fikk også Danielsen høre. Hennes første forsøk fra skrått hold gikk rett på keeper, og returen smalt i nærmeste stolpe.

Om man ikke trodde det kunne bli verre, så brøt Sverresborg vertene rundt egen 16-meter rett før pause. Et skudd fra tolv meter havnet i lengste hjørne til 0-1.


Rett på keeper

Men Tiller ga aldri opp håpet om tre nye poeng.

De startet andre omgang offensivt til verks, og fem minutter etter sidebytte kom den første store sjansen etter drikkepausen. Ida Nygård, som hadde blitt flyttet fremover i banen, startet på egen halvdel og gjorde alt selv da hun kom skrått mot keeper, men dessverre gikk skuddet rett på keeper.

Like etterpå fikk Follestad et godt skuddforsøk, men ballen havnet også denne gang rett i klypene på Sverresborgs sisteskanse.

Nygård fikk to muligheter etter godt angrepsspill, men til slutt fikk keeperen kontroll på ballen. Nok en stor sjanse skjedde i det 63. spilleminutt. Rektorli bydde på et dribleraid av de sjeldne, rundet keeper og skulle egentlig bare trille inn 1-1, men en ny Sverresborg-forsvarer kom i veien og avverget i siste sekund.


Fra 0-1 til 2-1 og nesten 2-2

Skulle denne kampen være "en sånn kamp"?

NEI.

For Tiller utlignet etter 69 minutter - endelig. Et perfekt angrep på høyresiden endte med at svært livlige Nygård stormet mot keeper og spilte uselvisk til Marie Danielsen som styrte enkelt inn 1-1 fra sju meter.

Og nå fikk Tiller blod på tann.

Fire minutter før full tid ble kampen snudd på hodet. Nok en gang var Nygård arkitekten da hun fant Bonnie Steinsvoll Bornhammar i feltet. Angrepet var på langt nær ferdigscoret, men 07-spilleren fikk kontroll på ballen og banket ballen i lengste hjørne med venstrefoten.

Sverresborg var slettes ikke ufarlige på slutten. Tiller ble stresset av at de misset fra fem meter og traff tverrliggeren på overtid, men så var det blåtrøyene som skulle ta de tre poengene.

Nygård hadde levert to målgivende pasninger noen minutter tidligere, så nå var det hennes tur til å avslutte i nettmaskene. Alene med målvakten var Nygård aldri i tvil - 3-1 og tre poeng til de blå.


Etter sju overtidsminutter (!) kunne Tiller juble over en strålende gjennomført seier.

Neste kamp for J15-1 er hjemme mot Freidig fredag 11. juni kl.18.30.


Kampfakta

Tiller IL 3 - 1 Sverresborg IF
0-1 37'
1-1 Marie Danielsen 69'
2-1 Bonnie Steinsvoll Bornhammar 76'
3-1 Ida Nygård 80+4'

2. runde BDO-serien J15 11er sone 10 avdeling 3
Fredag 4. juni 2021 kl.20.00
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): 0


Laget

Tiril Lund, Ida Nygård, Karoline Sandnes, Sarah Johannessen, Hedda Shetelig Løvvik, Linn Åse Sylte, Matilde Folland-Johansen, Janne-Kristine Sivertsen, Bonnie Steinsvoll Bornhammar, Julie Pedersen Rektorli, Thea Olene Rygg, Sanna Sveine Follestad, Marie Danielsen, Kornelia Berggård Hov.


0 Kommentar

J15: Tiller 10 - 1 Steinkjer

Postet av Marius L. Larsen den 23. Okt 2019

TOBB ARENA SØR (TILLER): J15-1 er kretsmestere med stil etter en storseier i siste kamp.

Kretsmesterne i helblått! Dette er Trøndelags beste J15-lag i 2019.


De blåkledde fra Tillerbyen var både seriemester og kretsmester allerede før kampstart, men de hadde et stort ønske om å avslutte årets 11er-serie på best mulig måte foran et sedvanlig stort publikum.

Og i høstmørket på en svært vindfull aften på TOBB Arena Sør fikk hjemmelaget en pangstart. Travkusken Vilde Bjørgård Kristiansen styrte lekkert inn 1-0 på bakre stolpe etter 12 minutter, men så svarte Steinkjer med en utligning på et hjørnespark som gikk rett i mål.

Sjefsmatros Synne Aunehaugens to scoringer på under 60 sekunder sørget imidlertid for en god tomålsledelse til pause, men det var ikke før i andre omgang det virkelig skulle løsne.


Feiret med pokal og kaker

De to ville Vildene Huulas Grøseth og Bjørgård Kristiansen skaffet både 4-, 5- og 6-1 tidlig etter sidebytte, og kampen var i realiteten punktert.

Damplokomotivet Sandra Vilvang Halseth var i syvende himmel med sin 7-1-scoring rett etterpå, mens to flotte scoringer fra midtbaneeleganten Isabel Teigen gjorde at Tiller ledet 9-1 med få minutter igjen å spille.

Da dukket den tredje Vilde opp - nemlig akrobatiske Schevik. Hun fastsatte sluttresultatet til 10-1 denne tirsdagskvelden.

Tiller kunne etter kampslutt juble under pokalutdelingen fra NFF Trøndelag, der de fikk det solide beviset på at de rett og slett er fylkets beste lag i 2019.

Etterpå var det kakefest og ytterligere feiring i garderoben.

Trenerteamet takker foreldregruppa for flotte gaver som ble utdelt etter kampslutt. Det settes stor pris på.


Se sluttabellen i 0. divisjon her


Allerede onsdag kl.18.30 spiller J15-2 semifinale i sluttspillet om å bli det beste 9er-laget i Trøndelag. Der møter de Klæbu på bortebane. Vinneren spiller finale helga 2. - 3. november.

Kampfakta:

J15: Tiller IL 10 () - (1) 1 Steinkjer FK
1-0 Vilde Bjørgård Kristiansen 12'
1-1 20'
2-1 Synne Aunehaugen 36'
3-1 Synne Aunehaugen 37'
4-1 Vilde Hulaas Grøseth 41'
5-1 Vilde Bjørgård Kristiansen 44'
6-1 Vilde Hulaas Grøseth 52'
7-1 Sandra Vilvang Halseth 54'
8-1 Isabel Teigen 73'
9-1 Isabel Teigen 74'
10-1 Vilde Schevik 79'

10. serierunde BDO-serien J15 11er 0. divisjon høst
Tirsdag 22. oktober 2019 kl.18.30
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): 65


Laget:

Ayla Elise Buzzi Latifi
Ida Marie Dahl Bjørkøy - Sofie Graabak - Emma Jensen - Sandra Vilvang Halseth
Isabel Teigen - Rikke Sofie Olufsen - Vilde Hulaas Grøseth
Vilde Bjørgård Kristiansen - Maria Alvestad Høvik - Synne Aunehaugen (k)

Innbyttere: Emilie Leirvik, Hejar Kara, Vilde Schevik, Ine Smemo, Viktoria Vestavik, Karine Ornæs Midjo, Leona Gutji Fjeldsø.0 Kommentar

J15: Strindheim 0 - 1 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 17. Okt 2019

RUTA ARENA (LEANGEN): Tiller er kretsmester i J15-klassen etter seier over Strindheim onsdag kveld.

Kretsmesterne! På bildet mangler Emilie Leirvik, Ine Smemo, Hedda Vollan, Silje Harmens og Maria Vindedal.


Tiller kunne bli kåret til Trøndelags beste J15-lag denne onsdagskvelden, og på østsiden av byen ville spillerne kledd i hvitt og blått bli akkurat det.

Allerede etter fem minutter fikk Hedda Stuedahl-Karlsen til et godt skudd fra skrått hold, men forsøket gikk midt på keeper. Rett etterpå kom kaptein Synne Aunehaugen til en lignende mulighet fra andre siden, men denne gangen gikk ballen over mål.

Tiller var virkelig på hugget til å begynne med, og Maria Høviks langskudd holdt på å duppe under tverrliggeren, men hjemmelagets keeper hang med på notene.


Best i begge 16-meterne

Det gjorde også Tiller-keeper Ayla Latifi. Først rettet hun opp et utspill ved å redde alene med Strindheims spiss, og kort tid etterpå reddet hun mesterlig i lengste kryss på et frispark. På den påfølgende corneren tok hun også styringen fra bakre stolpe.

Tiller hang kanskje litt i tauene i noen minutter, men mot pause fortsatte de stormløpet mot vertenes 16-meter.

Først fikk Aunehaugen en gyllen mulighet, men rett før hun skulle bredside ballen forbi en utrusende keeper, ble forsøket blokkert i siste liten.

Deretter traff Stuedahl-Karlsen nettveggen fra kloss hold på et innlegg fra Sandra Halseth.


Kapteinen avgjorde

Men så ble det imidlertid jubel. Akkurat i det trenerne knapt nok hadde rukket seg ut av garderoben etter sidebytte, ble det 1-0 til gjestene fra sørsida. Aunehaugen og Vilde Hulaas Grøseth vartet opp med lekre kombinasjoner før førstnevnte banket ballen i lengste hjørne.

Resten av omgangen var - kanskje forståelig nok - preget av mye frem og tilbake. Strindheim prøvde å stresse gjestene til å gjøre feil, men Tiller hadde bestemt seg i denne kampen.

Selv om både Stuedahl-Karlsen og Hulaas Grøseth hadde en god mulighet hver til å punktere kampen, var det ene målet nok og de kunne til slutt juble over en stor seier og ikke minst et fantastisk kretsmesterskap!


Vi gratulerer våre jenter, trenere og supportere med en fremragende prestasjon!

Best i Trøndelag!


Se tabellen i 0. divisjon her


Neste kamp for J15-1 er også lagets siste i serien. Den spilles mot Steinkjer tirsdag 22. oktober kl.18.30 på TOBB Arena Sør.


Kampfakta:

Strindheim IL 0 (0) - (0) 1 Tiller IL
0-1 Synne Aunehaugen 41'

9. serierunde BDO-serien J15 11er 0. divisjon høst
Onsdag 17. oktober 2019 kl.19.30
Tilskuere Ruta Arena (Leangen): ca 60


Laget:

Ayla Elise Buzzi Latifi
Ida Marie Dahl Bjørkøy - Sofie Graabak - Emma Jensen - Sandra Vilvang Halseth
Isabel Teigen - Rikke Sofie Olufsen - Synne Aunehaugen (k)
Hedda Stuedahl-Karlsen - Maria Alvestad Høvik - Vilde Hulaas Grøseth

Innbyttere: Vilde Schevik, Leona Gutji Fjeldsø, Hejar Kara, Vilde Bjørgård Kristiansen, Karine Ornæs Midjo.


0 Kommentar

J15: Tiller 12 - 0 Astor

Postet av Marius L. Larsen den 3. Okt 2019

TOBB ARENA SØR (TILLER): J15-1 fikk dusinet fullt onsdag kveld. Nå mangler de bare én seier på de siste to kampene for å bli kretsmester.

En glad gjeng etter en storseier i 0. divisjon. Sjekk også hvem som knipset dette blinkskuddet.


De blåkledde fra Tillerbyen hadde en gyllen mulighet til å opprettholde avstanden på fire poeng på toppen av tabellen i 0. divisjon, og gjett om hjemmelaget la lite i mellom i møtet med Astor.

Etter bare fire minutter hamret Vilde Hulaas Grøseth inn 1-0 fra 18 meter, og få minutter senere doblet samme spiller ledelsen på nesten et identisk skudd.

Deretter økte Hedda Stuedahl-Karlsen ledelsen til 3-0 med en flott styring fra kloss hold på kaptein Synne Aunehaugens smarte innlegg - kun minuttet i forveien traff hun kryssfestet på et langskudd.

To scoringer fra Leona Gutji Fjeldsø, også disse ganske så like fra ti meter, sørget for at Tiller hadde en solid 5-0-ledelse til pause.


To hattrick og Kara er tilbake

Astor hadde ikke så mye å komme med. Det skulle etter hvert bli en rolig kveld for Ayla Latifi i Tiller-buret, men hun kunne glede seg over fantastiske angrep også etter sidebytte.

Tre raske scoringer i starten av andre omgang punkterte kampen fullstendig. Først scoret Aunehaugen, "The Cap", sikkert alene med keeper før Hejar Kara headet inn 7-0 på et hjørnespark. Deretter fikset Isabel Teigen 8-0 fra kloss hold, og midtbanespilleren så etter hvert ut til å være spiss.

Alene med keeper var også Teigen iskald og satte inn Tillers niende, mens Hulaas Grøseth ble tremålsscorer i det 73. minutt med sin 10-0-scoring i duell med Astors sisteskanse.

Teigen ble pent belønnet med et hattrick da hun styrte Gutji Fjeldsøs innlegg i mål fra kloss hold rett etterpå. Stuedahl-Karlsen fikk æren av å fullføre dusinet og kampens siste scoring med et lekkert skudd i lengste hjørne fra 18 meter.


Dermed fortsetter Tiller å trone alene på toppen av tabellen etter en storseier. Blåtrøyene leder med fire poeng til nummer to, og det er bare to kamper igjen å spille. Vinneren av divisjonen blir kåret til kretsmester, Trøndelags beste lag.


Se tabellen i 0. divisjon her

Neste oppgjør for J15-1 er borte mot Strindheim onsdag 16. oktober kl.19.30.


Kampfakta:

Tiller IL 12 (5) - (0) 0 Astor FK
1-0 Vilde Hulaas Grøseth 4'
2-0 Vilde Hulaas Grøseth 15'
3-0 Hedda Stuedahl-Karlsen 20'
4-0 Leona Gutji Fjeldsø 33'
5-0 Leona Gutji Fjeldsø 40'
6-0 Synne Aunehaugen 44'
7-0 Hejar Kara 46'
8-0 Isabel Teigen 49'
9-0 Isabel Teigen 56'
10-0 Vilde Hulaas Grøseth 73'
11-0 Isabel Teigen 74'
12-0 Hedda Stuedah-Karlsen 78'

8. serierunde BDO-serien J15 11er 0. divisjon høst
Onsdag 2. oktober 2019 kl.20.00
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): 45


Laget:

Ayla Elise Buzzi Latifi
Ida Marie Dahl Bjørkøy - Sofie Graabak - Vilde Schevik
Isabel Teigen - Vilde Hulaas Grøseth - Rikke Sofie Olufsen - Karine Ornæs Midjo
Hedda Stuedahl-Karlsen - Leona Gutji Fjeldsø - Synne Aunehaugen

Innbyttere: Ine Smemo, Hejar Kara.


0 Kommentar

J15: Fram 1 - 1 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 26. Sep 2019

FRAMNES STADION (SKATVAL): Tiller tapte kanskje deler av krigen, men vant et veldig fortjent poeng helt på tampen. Dét kan vise seg å bli avgjørende.

Et fantastisk treff av Hedda Stuedahl-Karlsen sørget for poeng på Framnes.


De blåkledde fra Tillerbyen fikk en gyllen mulighet mot gulljagende Fram allerede før minuttet var spilt. Hedda Stuedahl-Karlsen ble spilt fri, men fra skrått hold ble forsøket reddet av vertenes keeper.

Fram tok mer over banespillet i den neste perioden. Tiller slet veldig med å takle hjemmelagets lange baller litt overalt i banen, og nesten med en gang blåtrøyene vant den igjen, var de uoppmerksomme og mistet den like fort.

Hjemmelagets største mulighet i første omgang kom på et skudd fra åtte meter som gikk like over målet til Tiller-keeper Emilie Leirvik.

I det 20. minutt skjøt Vilde Hulaas Grøseth ballen midt på keeper på et godt frisparkforsøk, og rett etterpå traff Karine Ornæs Midjo like utenfor lengste stolpe fra kloss hold etter et flott angrepsspill.


Effektivt vertskap tok ledelsen

Tiller bestemte seg i pausen for å gire opp et lite hakk i den andre omgangen, men det ble ikke bortejubel med det første.

Kort tid etter sidebytte gikk et Fram-skudd i kryssfestet fra 25 meter, og like etterpå kom Hulaas Grøseth alene med keeper, men skuddet gikk rett på sisteskansen.

I det 51. minutt tok hjemmelaget ledelsen. Nok en lang ball havnet i bakrommet, der en sortkledd spiller hadde sneket seg mellom forsvarsrekka og tuppet ballen i lengste hjørne fra 14 meter.

Få minutter senere kunne Fram ha doblet ledelsen. Et skudd fra skrått hold ble mesterlig reddet av Leirvik, og returen tok Ida Dahl Bjørkøy seg av da hun reddet på streken.


Stuedahl-Karlsen-suser rett før slutt

Kaptein Synne Aunehaugen hadde et frispark fra 25 meter som føyk like over tverrliggeren, og det så ut til at kampen skulle ende som sesongens første tap.

Men Hedda Stuedahl-Karlsen og Tiller ville det annerledes. Seks minutter før slutt fikk hun nok av nakkesleng og traktortuting da hun spilte vegg med Aunehaugen, dro seg innover og klinket til rett i lengste kryss på det lekreste vis - 1-1!

Gjestene fikk faktisk en mulighet til etterpå, men her ble det bare nesten. Sandra Halseth var først på en bakromspasning og prøvde å runde keeper, men hun skjøt i nettveggen.


Tiller måtte dermed nøye seg med ett poeng denne tirsdagen. Men når andre resultater gikk Tillers vei, har de fortsatt en fin-fin luke på fire poeng på toppen av tabellen med kun tre kamper igjen å spille.


Se tabellen her


Neste kamp er mot Astor onsdag 2. oktober kl.20.00 på TOBB Arena Sør.


Kampfakta:

IL Fram 1 (0) - (0) 1 Tiller IL
1-0 51'
1-1 Hedda Stuedahl-Karlsen 74'

7. serierunde BDO-serien J15 11er 0. divisjon høst
Onsdag 25. september 2019 kl.18.30
Tilskuere Framnes Stadion (Skatval): 50


Laget:

Emilie Leirvik
Ida Marie Dahl Bjørkøy - Sofie Graabak - Emma Jensen - Sandra Vilvang Halseth
Rikke Sofie Olufsen - Isabel Teigen - Synne Aunehaugen (k)
Vilde Hulaas Grøseth - Maria Alvestad Høvik - Hedda Stuedahl-Karlsen

Innbyttere: Leona Gutji Fjeldsø, Vilde Schevik, Karine Ornæs Midjo.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline