Kategori

Støtter boikott av Qatar-VM

Postet av Marius L. Larsen den 15. Jun 2021


Styret i Tiller Idrettslag Fotball har vedtatt å støtte en norsk boikott av fotball-VM for herrer i Qatar 2022 på det ekstraordinære fotballtinget søndag 20. juni. 

Vi mener, i likhet med Norges Fotballforbund, at Qatar aldri skulle vært tildelt mesterskapet. Siden elleve år med dialog ikke har ført fram, mener Tiller Fotball at det er riktig å markere sterkere motstand mot stadige brudd på menneskerettighetene.

Vi støtter derfor en norsk boikott av Qatar-VM. Dette er i våre øyne et viktig verdivalg, og kan også sees på som en protest mot FIFA og deres beslutningsprosesser.

Vi forventer også at Norges Fotballforbund ikke lar breddefotballen ta regningen som en eventuell boikott vil medføre.Siste nytt mandag

Postet av Marius L. Larsen den 16. Nov 2020

Vi bringer deg siste nytt av det som skjer.

Elijah Kayondo i aksjon mot Stjørdals-Blink i G16-serien. Om det blir noe av G19-kampen mot samme klubb, er mer usikkert pt.


Trening

Fortsatt trener mange lag både utendørs og innendørs uten ekstra restriksjoner. Ønsker ditt lag (flere) treninger, kan de ta kontakt med Anette på e-post adm.tillerfotball@gmail.com.


KVT-hallen

Det har kommet skjerpede regler i KVT-hallen etter den siste tids smitteøkning i samfunnet. Fra nå av har ingen foreldre adgang uansett alderskull - de må vente utenfor. For de aller yngste må også en treningsvert være til stede.

Sjekk oppdaterte regler i KVT-hallen her


Utsatt G19-kamp

Den utsatte G19-1-kampen mot Stjørdals-Blink er fortsatt uvisst om den vil bli spilt - mest sannsynlig ikke. Stjørdals-Blink er ferdig med sin karantene i dag, mandag, men siden kampen er av den ubetydelige sorten, kan det være at man setter en strek allerede nå.

Vi kommer tilbake når vi har mottatt ytterligere informasjon.


Utsatte U20-serier

Egentlig skulle J20 og G20 ha vært i gang med sine respektive futsalserier fra og med neste helg, men NFF Trøndelag har varslet at begge seriene er utsatt til tidligst nyåret etter den seneste smittesituasjonen. Etter planen skulle U20-serier ha blitt gjennomført før jul før seniorseriene overtok på nyåret, men dette vil nå bli annerledes.


Tiller Futsal Cup

Fortsatt planlegges Tiller Futsal Cup 2021 som gjennomførbar, men klubben følger med hva som skjer i Trondheim og omegn. Vi håper turneringen går som planlagt.

Se her for informasjon og påmelding


Bursdag neste uke

Onsdag 25. november feirer Tiller Media sin selverklærte 10-årsdag på fullstendig frivillig basis etter at første innlegg ble publisert på denne datoen i 2010. I den anledning vil mediaavdelingen avsløre hvilke hemmeligheter som ligger bak, hva som har vært det mest spesielle og hva fremtiden bringer.

Vi håper dere følger nøye med.En nasjonal dugnad

Postet av Marius L. Larsen den 12. Mar 2020


12. mars 2020 vil være en alvorlig merkedag i historien. For første gang i fredstid må deler av Norge stenges grunnet koronaviruset.

Dette inkluderer all idrettslig aktivitet.

Torsdag formiddag kom først nyheten om at all breddefotballaktivitet, inkludert aldersbestemt NM og Landslagsskolen, opphører med umiddelbar virkning. Dette inkluderer treninger, kamper og andre samlinger. Vedtaket gjelder ut april måned.

Senere kom beskjeden om at all toppfotballaktivitet, herunder Norsk Tipping-ligaen hvor vi har vårt herrer A-lag, stanser all kampaktivitet til 15. april. I samråd med Divisjonsforeningen tar herrelaget fri fra treninger til en oppdatering kommer på mandag.

Samtidig ble det meddelt fra NFF at NM-kvalifiseringen for menn, som egentlig skulle ha gått av stabelen neste helg for vår del, avlyses slik situasjonen har blitt. I stedet går de 128 beste lagene fra 2019-sesongen inn i NM ordinære runder som spilles senere enn oppsatt. Blant de lagene finner vi Tiller.

Torsdag ettermiddag ble det varslet at alle skoler og barnehager stenges i hele landet. Samtidig stenges alle idrettsanlegg og gymsaler.

Årsmøtet i Tiller Idrettslag blir flyttet til senest 15. juni.


Hva skjer nå?

Tiller Idrettslag Fotball forventer at lagene, spillere som trenere, følger de siste vedtakene. Samtidig har vi full forståelse for at våre spillere ønsker å trene. Egentrening er derfor et godt alternativ for de som ønsker det.

Inntil annen beskjed blir gitt, oppfordrer vi sterkt til å følge med på daglige beskjeder som myndighetene gir.

Kommer det oppdateringer vedrørende virussituasjonen, vil vi også meddele dette videre til våre medlemmer.

Nyttige lenker:
Idrettsforbundet
Helsedirektoratet
Helsenorge
Folkehelseinstituttet
Trondheim kommune


Dersom noen spillere, trenere eller foreldre/foresatte ønsker å ta kontakt med oss i klubben, er det fullt mulig å gjøre det:

Styret: fotball@tiller.idrett.no
Sportslig utvalg: sportslig.fotball@tiller.idrett.no
Mediaansvarlig: marius_whu@hotmail.com 

I sosiale kanaler er vi å finne på @tillerfotball.


Vi lover å svare så raskt vi kan.Informasjon om koronavirus

Postet av Marius L. Larsen den 11. Mar 2020

Viktig informasjon til alle tilknyttet Tiller Idrettslag Fotball.


Tiller Idrettslag Fotball ønsker å forebygge og forhåpentligvis begrense smitte av viruset:

1) Har du eller dine nærmeste vært på reise i et område med smitte eller vært i kontakt med andre som du vet har det, ønsker vi ikke at du kommer på trening på 14 dager, så fremt du ikke har testet negativt for koronavirus.

2) Har du symptomer på forkjølelse eller influensa, ønsker vi at du ikke kommer på trening før du er frisk.

3) Alle vasker hender godt med såpe i garderober/toalett før og etter trening hvor dette er mulig. Bruk også gjerne alkoholbasert hånddesinfeksjon, som f.eks. Antibac.

4) Norges Fotballforbund har besluttet at det ikke skal være håndhilsing før og etter kamper. Vi ønsker at dette også skal gjelde i forbindelse med lagenes treninger.

5) Ingen skal drikke av andres flasker.

6) Unngå å hoste på andre eller i umiddelbar nærhet av andre.

For de ansvarlige rundt lagene er dette rutinene ved mistanke om smitte:

1) Ved mistanke om en spiller er smittet, skal klubben informeres:
Spiller --> forelder/foresatt --> trener/lagleder --> styret/sportslig utvalg

2) Det laget det gjelder settes i midlertidig karantene til testresultat foreligger. Ved positiv test forlenges karantene i minimum to uker. Ved negativ test oppheves karantenen.


Ta en prat hjemme om gode rutiner rundt vask og hygiene, og respekter hjemmekarantene hvis man har blitt satt i det.


Vi anbefaler å følge med på myndighetenes informasjon og videre føringer:
Råd og informasjon fra Folkehelseinstituttet
Spørsmål og svar fra Helsenorge.no
Viktig informasjon fra Norges Idrettsforbund
Oversiktsside fra Helsedirektoratet
Korona-informasjon fra Trondheim kommuneLervik sertifisert veileder

Postet av Marius L. Larsen den 15. Nov 2019

Hans Lervik ble forrige helg sertifisert veileder. Samtidig er det en annen nyhet som vekker oppsikt.

Hans Lervik med et av sine foredrag om de blåkledde fra Tillerbyen. Foto: NFF Trøndelag.


De blåkledde fra Tillerbyen fortsetter å utvikle seg i riktig retning. Forrige helg under Trøndersk Fotballseminar ble Tiller utropt til Kvalitetsklubb etter mange år med hardt arbeid, og i tillegg skjedde det noe mer.

Samme helg var det også sertifisering av veiledere. En av dem var Tillers Hans Lervik. Gjennom fem samlinger helt siden februar, forelesninger og kompetansetur til Aalborg har Lervik utviklet seg til å bli trenerveileder.

Sammen med 13 andre likesinnede fra trønderske klubber ble han beviset som står høyt i Tiller Idrettslag Fotball.


Vi gratulerer Hans om fullverdig trenerveileder i vår Kvalitetsklubb!


Betalte 0 kr i gebyrer

Samtidig har vi en annen, sterk nyhet å melde denne fredagen. I løpet av et langt og innholdsrikt fotballår er det lett å glemme noen plikter som lagledere/trenere har i sine frivillige verv, men Tiller imponerer også her.

I 2019 betalte Tiller nemlig ingen kroner i bøter/gebyrer til NFF Trøndelag. Her kunne det ha vært for sene kampflyttinger, ufullstendige kamprapporter eller ikke overholdt frister - men Tiller har gjort jobben til de grader.


Vi takker våre lagledere og trenere for en fenomenal innsats også utenfor banen!


Forza Tiller!