Kategori

Før avspark: Innstranda - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 23. Sep 2022

Herrelaget tar turen til Bodø og Innstranda lørdag ettermiddag.

Denne gjengen går for tre nye poeng i Bodø. Her fra hjemmeoppgjøret mot Nardo for to uker siden.


Kampinformasjon

🏆 22. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
🆚 Innstranda
📅 Lørdag 24. september 2022
⏰ Kl.16.30
🏟 Mørkvedlia kunstgress (Bodø)
📲 @TillerFotball på Twitter?


Dessverre ser det ut til at rettighetshaver Direktesport ikke velger å sende kampen av uvisse årsaker, noe vi mener er utrolig skuffende og bekymringsverdig. Mediaavdelingen jobber på spreng med å motta oppdateringer som vi kan videresende umiddelbart på Twitter.


Bli med i Målklubben
Tror du Tiller scorer mange mål i årets sesong? Støtt de blå, og du er med i trekningen av fine premier etter sesongsluttIngen mål på de to siste

De blåkledde fra Tillerbyen tar turen oppover til Bodø og Nordland for å møte Innstranda denne lørdagen, vel vitende om at dette blir en tøff kamp mot en motstander som kjemper med nebb og klør for å unngå nedrykk.

Innstranda slo nedrykksplasserte-kollega Trygg/Lade og Melhus og var plutselig i nærheten av Tiller, helt til blåtrøyene endelig vant og fikk et viktig pusterom.

Nordlendingene har nå tapt to strake kamper, og kommer fra et mindre pent 0-6-tap for Strindheim Toppfotball på bortebane.


Siste fem kamper:
❌ Innstranda 1 - 5 Rana
✅ Melhus 1 - 2 Innstranda
✅ Innstranda 2 - 0 Trygg/Lade
❌ Kolstad 1 - 0 Innstranda
❌ Strindheim TF 6 - 0 Innstranda


Årsverste på TOBB

Tiller tok imot Innstranda som sto uten seier helt tilbake til andre uka i mai, men det skulle ikke bli så mye å juble for de blåkledde.

Selv om det sto 0-0 til pause, var det gjestene som var farligst i en ikke så altfor sjanserik kamp. Grønntrøyene gikk opp i en 2-0-ledelse før Lucas Kolstad reduserte på overtid, men det holdt ikke til poeng på TOBB Arena Sør.


Les vår kamprapport fra motsatt oppgjør her


Må finne tilbake til Nardo-gleden

Tiller kommer til denne kampen med et knepent nederlag mot Rana i bagasjen. Blåtrøyene var svært nære og både kunne og burde ha truffet innenfor nettmaskene sist søndag, men det ble bare med forsøkene og ingen poeng.

Kampen før ble det fire scoringer og tre deilige poeng mot Nardo. Vi håper gutta finner tilbake til godfølelsen og får en perfekt hjemreise med nye jubelscener.


Siste fem kamper:
🔘 Tiller 2 - 2 Rosenborg-2
❌ Junkeren 6 - 0 Tiller
❌ Orkla 4 - 3 Tiller
✅ Tiller 4 - 3 Nardo
❌ Tiller 0 - 1 Rana


Se tabellen her


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter ca en time før kampstart.Før avspark: Tiller - Rana

Postet av Marius L. Larsen den 17. Sep 2022

Herrer A tar imot Rana på TOBB Arena Sør i den 21. serierunden søndag ettermiddag.

Robin Johansen Hermanstad (t.v.) og Alexander Gløsen herjet mot Nardo sist helg. Det ble belønnet med tre nydelige poeng.


Kampinformasjon

🏆 21. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
🆚 Rana
📅 Søndag 18. september 2022
⏰ Kl.17.00
🏟 TOBB Arena Sør
🎫 Gratis inngang
💻 Direktesport.no
📲 @TillerFotball på Twitter


Bli med i Målklubben
Tror du Tiller scorer mange mål i årets sesong? Støtt de blå, og du er med i trekningen av fine premier etter sesongsluttTapte sist - Frøysa skadet

De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Rana velkommen til TOBB Arena Sør og Trondheim denne søndagen.

Gjestene fra Mo i Rana har i skrivende stund 25 poeng, fem poeng mer enn Tiller, noe som gjør at blåtrøyene kan nærme seg nordlendingene ved seier.

Rana kommer til denne kampen med et knepent 2-3-tap for Rosenborg 2 på hjemmebane på mandag, der det sto 2-2 helt til det 90. spilleminutt. Faktisk har hvittrøyene vunnet de to siste bortekampene, men opplevd nederlag på hjemmebane.

Tidligere Tiller-kaptein Brede Frøysa valgte å signere proffkontrakt med Rana i august, men han rakk kun å bli involvert i to kamper før han ble hamstringskadet, noe som setter ham ute resten av sesongen.


Siste fem kamper:
🔘 Rana 2 - 2 Kolstad
✅ Innstranda 1 - 5 Rana
❌ Rana 3 - 6 Nardo
✅ Steinkjer 1 - 2 Rana
❌ Rana 2 - 3 Rosenborg-2


Helt Mo i knærne etter seier

I motsatt oppgjør på Sagbakken Stadion var det Tiller som virkelig var på hugget. Den gang Tiller-kaptein Brede Frøysa scoret de to første målene før hjemmelaget reduserte.

Men et hinsides mål fra Andreas Druzkowski sørget for at trønderne kunne reise hjem med 3-1-seier og tre nydelige poeng.

...og så ble det pølsefest i garderoben etterpå!


Les vår kamprapport her


Endelig jubel på TOBB

Tiller kommer til dette oppgjøret med en enorm selvtillit etter en knallsterk 4-3-seier over Nardo i forrige runde - for øvrig den første seieren på 77 dager.

Blåtrøyene ledet 4-1 til pause og holdt ut i sluttminuttene slik at de kunne juble over tre deilige og fortjente poeng. Denne seieren ga grobunn for en fornyet optimisme ettersom også andre resultater gikk Tillers vei for en gangs skyld.

Nå går de for å vinne to seriekamper på rad, noe de har til gode å klare så langt i årets sesong.


Siste fem kamper:
❌ Byåsen TF 7 - 1 Tiller
🔘 Tiller 2 - 2 Rosenborg-2
❌ Junkeren 6 - 0 Tiller
❌ Orkla 4 - 3 Tiller
✅ Tiller 4 - 3 Nardo


Se tabellen her


Tiller var aktiv på breddefotballens "Deadline Day" på mandag, der tre spillere ble signert. Keeper Børge, midtbanespiller Joachim og angriper Ola kan alle få sin Tiller-debut/-comeback på søndag.

Les mer om nysigneringene her


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no ca en time før kampstart.Trio klar for herrer A

Postet av Marius L. Larsen den 13. Sep 2022

På overgangsvinduets siste dag signerer Tiller tre spillere.

Tiller-gutten Joachim Knutset Solem møtte Tiller med Rosenborg 2 i 2019. Da vant Tiller 1-0 og mediaavdelingens utsendte havnet i munnhuggeri med Joachim for drøying av tid på et innkast. Selvsagt var førstnevnte uskyldig. Vi aner uansett bedre toner fra i dag av.


Tiller Idrettslag Fotball er fornøyd med å kunne meddele at tre spillere har signert for herrer A i løpet av en hektisk "Deadline Day" på TOBB Arena Sør.

Joachim Knutset Solem (22) vender hjem til moderklubben etter flere år i Rosenborg og én sesong i Strindheim Toppfotball. Joachim er primært midtbanespiller, men kan også bekle flere posisjoner.

Børge Hoff Skaråsen (20) er keeper med fortid i moderklubben Ranheim. Han kommer fra ett år i Træff. Han vil gå inn i et keeperteam med Tor Solvoll og Joakim Berg Vårhus.

Ola Brustad (25) er for Tiller kanskje mest kjent som hovedansvarlig for Tiller Fotballakademi, men han er også habil med ballen i føttene. Han er en framoverspiller som de siste årene har spilt i Strindheim Toppfotball. Han scoret faktisk mot Tiller i fjorårets kamp på TOBB Arena Sør.


Vi ønsker Joachim velkommen tilbake i helblått, og Børge og Ola velkommen til Tiller!


En større presentasjon med oppdaterte bilder av de tre nysigneringene kommer i løpet av kort tid.


Samtidig har keeper Christian Grindvold meldt overgang til 4. divisjonslaget Trønder-Lyn. Vi takker Christian for flott innsats i Tiller og ønsker ham all mulig suksess videre i karrieren.Tilbake på vinnersporet

Postet av Marius L. Larsen den 10. Sep 2022

(Tiller 4 - 3 Nardo) TOBB ARENA SØR: Herrer A gjennomførte en strålende første omgang, og selv om det ble nervepirrende i den andre, ble det store jubelscener til slutt.

Robin Johansen Hermanstad (nr. tre f.h.) leverte stort mot Nardo.


Sammendrag

* 6 juniorer fra start
* Hermanstad herjet i første omgang
* Ledet 2-0 før det ble redusering
* Straffespark fra Fossli og Volley fra Gløsen
* Nervepirrende andre omgang
* Vinner til slutt fortjent


Kamprapport

For en flott fotballdag det var på TOBB Arena Sør denne varme septemberdagen. Omtrent 250 tilskuere, unge som gamle, hadde tatt turen for å se lokalfotball på sitt beste. Vi er svært takknemlige for våre supportere som alltid skaper god ramme rundt kampen.

Det gikk ikke fem minutter engang før det ble blå jubel. En særdeles ivrig Robin Hermanstad vant ballen fra Nardos forsvarsspiller, spilte vegg og stakk i bakrom. Alene med keeper var han iskald og fikset 1-0 til hjemmelaget.

Sju minutter senere skjedde nesten det samme igjen. Hermanstad løp fra alt og alle og kom alene med Nardos målvakt, og nok en gang satte han ballen sikkert til side og i mål.


Hermanstad med fire målpoeng

Gjestene fra Nissekollen reduserte til 1-2 på et hardt hodestøt fra seks meter etter 21 minutter, men denne omgangen tilhørte hjemmelaget i helblått.

Ti minutter før pause var livlige Hermanstad på ferde igjen. Han løp så mye og så raskt at en burgunderkledd spiller la ham i bakken rett innenfor 16-meteren, og da pekte dommeren på straffemerket. Kaptein Andreas Solstrand Fossli var bestemt da han hamret inn 3-1 fra elleve meter.

Men det var ikke pause riktig enda. For i omgangens siste spilleminutt banket Alexander Gløsen til på hel volley fra ti meter, og dermed sto det 4-1 til Tiller over Nardo.

Innlegger var selvsagt Hermanstad. For en kamp Tillers lynving leverte denne dagen.


Krigerske Tiller-spillere

Andre omgang startet litt nervøst fra hjemmelagets del som tillot Nardo å komme til et par halvsjanser, men det var ikke før at man kom halvveis i omgangen at man begynte å se mer og mer på klokka. Nardo reduserte til 2-4 på nok en heading fra kloss hold.

I det 77. minutt ble det nok en nettkjenning fra gjestene, da de stanget inn et hjørnespark i mål på bakre stolpe.

Dermed sto det 4-3 i favør Tiller med et drøyt kvarter igjen å spille. Heldigvis skal vi ende historien her. Der det tidligere hadde buttet imot helt på tampen, hold de blåkledde ut. De kjempet, kriget og taklet på mesterlig vis.

Tiller kunne derfor juble for en knallsterk og fortjent 4-3-seier over et solid Nardo-lag. Den første seieren på 77 dager. Den første hjemmeseieren siden 24. mai. Med seks spillere i junioralder fra start.


Takk for kaffen!


Se høydepunkter fra kampen her
(krever innlogging)


Neste kamp er også på TOBB Arena Sør. Søndag 18. september kl.17.00 kommer Rana på besøk.


Kampfakta

Tiller IL 4 - 3 Nardo FK
1-0 Robin Johansen Hermanstad 5'
2-0 Robin Johansen Hermanstad 12'
2-1 21'
3-1 Andreas Solstrand Fossli (str.) 36'
4-1 Alexander Gløsen 45'
4-2 66'
4-3 77'

20. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
Lørdag 10. september 2022 kl.14.00
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 250


Laget

Tor Solvoll, Mathias Gåsbakk Vinjevoll, Noah Sevaldsen Aarmo, Andreas Solstrand Fossli (k), Nils Gunnar Barstad Eggen, Erling Kleppo Vangen, Lucas Kolstad, Alexander Kvalvik, Elias Sandøy Myrvågnes, Alexander Gløsen, Robin Johansen Hermanstad.

Bytter:
62' Kvalvik --> Fredrik Meland Johnsen
70' Myrvågnes --> Knut Kleppo Vangen
70' Vinjevoll --> Sindre Olufsen
84' Gløsen --> Espen Amandus Mathiassen

Ubenyttede reserver: Joakim Berg Vårhus, Joakim Harsvik Alstad, Fredrik Myrvold, Martin Engvik, Trym Hansen Jetne.Før avspark: Tiller - Nardo

Postet av Marius L. Larsen den 9. Sep 2022

Herrer A tar imot Nardo lørdag ettermiddag på TOBB Arena Sør.

Knut Kleppo Vangen møter Nardo på TOBB Arena Sør igjen. Bildet er fra cupkampen i mai.


Kampinformasjon

🏆 20. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
🆚 Nardo
📅 Lørdag 10. september 2022
⏰ Kl.14.00
🏟 TOBB Arena Sør
🎫 Gratis inngang
💻 Direktesport.no
📲 @TillerFotball på Twitter


Bli med i Målklubben
Tror du Tiller scorer mange mål i årets sesong? Støtt de blå, og du er med i trekningen av fine premier etter sesongslutt


Matchballsponsor:

TonstadHamlet opp med topplaget

De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Nardo velkommen til TOBB Arena Sør denne lørdagen. Gjestene i burgunder har ikke tapt siden 26. juni, men de står samtidig med kun to seiere på sine fem siste oppgjør.

Opprykkstoget har gått for lengst, så nå handler det om å fullføre sesongen på best mulig måte. Nardo viste uansett i forrige serierunde at de har noe å gjøre blant topplagene, da de spilte 1-1 hjemme mot den suverene serielederen Junkeren.


Siste fem kamper:
Rosenborg-2 2 - 3 Nardo
🔘 Nardo 1 - 1 Rosenborg-2
🔘 Nardo 3 - 3 Bodø/Glimt-2
Rana 3 - 6 Nardo
🔘 Nardo 1 - 1 Junkeren


Alle gode ting er tre?

Tiller og Nardo har møttes to ganger tidligere i år. Den første kampen var serieoppgjøret på Nissekollen, der Tiller var langt fra sitt beste i et fryktelig regnvær. Blåtrøyene lå under 0-4 til pause, men fikk til to reduseringer på slutten i kampen som endte med et 2-5-tap.

Ikke mange dager etterpå tok Nardo turen til TOBB Arena Sør i 1. runde i NM. Her ble det adskillig jevnere, men de blå måtte se seg slått 0-2 på eget kunstgress.

Alle gode ting er tre...


Nesten sist

Tiller kommer til dette oppgjøret etter å ha vært nære ved å plukke med seg poeng fra bortemøtet med Orkla sist helg. Tiller scoret på to straffespark, men måtte til slutt se seg beseiret 3-4 i en kamp der trondheimslaget hadde flere store målsjanser.

Nå skal de prøve å komme tilbake på vinnersporet mot en god motstander.


Siste fem kamper:
🔘 Tiller 1 - 1 Bodø/Glimt-2
❌ Byåsen TF 7 - 1 Tiller
🔘 Tiller 2 - 2 Rosenborg-2
 Junkeren 6 - 0 Tiller
❌ Orkla 4 - 3 Tiller

Se tabellen her


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no ca en time før avspark.