Kategori

Welo straffet Byåsen på overtid

Postet av Marius L. Larsen den 16. Okt 2021

(Byåsen TF 2 - 2 Tiller) BYÅSEN ARENA: Herrer A svarte med to utligninger lørdag ettermiddag, der den siste kom fire minutter på overtid.

Skjermbilde fra Direktesport etter 2-2-scoringen. For ordens skyld så ser det ut til at teknikken øverst til venstre sviktet i kaotiske sluttminutter.


Sammendrag

* Ufyselig vintervær
* Tiller soleklart mest ballinnehav
* Johnsen utlignet rett før pause
* Welo med ny utligning på straffespark


Kamprapport

Det var lite som tydet på fotballstemning på Dalgård denne lørdagen. Et guffent høstvær som minnet om vinteren med knapt noen plussgrader og sludd rett i fleisen, samtidig som det var stusselige 40 tilskuere som fant veien under tribunetaket.

De fikk se hjemmelaget ta ledelsen etter et kvarter på et godt plassert skudd via tverrliggeren, men Tiller ga aldri opp.

Blåtrøyene hadde ballen i to tredjedeler av kampen og styrte det meste, men det var ikke akkurat korte sekvenser mellom de farlige målsjansene.

På overtid i første omgang tok Espen Johnsen ansvar og hamret inn 1-1 i lengste hjørne fra skrått hold.


Dramatikk i begge ender

Samme kampbilde skjedde også etter sidebytte, der Tiller hadde ballen mest mens Byåsen lå veldig lave og ventet på det perfekte kontringsøyeblikket.

Øyeblikket kom, men ikke på kontring. På et frispark fra 17 meter smalt det i nærmeste hjørne til 2-1 i det 90. spilleminutt, og Tiller-spillerne fryktet et fjerde strake tap.

Men blåtrøyene kjørte på videre, og to minutter på overtid ble det mer dramatikk. Et godt innlegg fra Jørgen Valleraunet siktet mot Magnus Aasarød i feltet, som ble regelrett bokset i bakken av vertenes sisteskanse. Dommeren dømte først frispark mot Aasarød, men etter at en årvåken assistentdommer konfronterte med hoveddommeren, ble det dømt et korrekt straffespark. Sindre Welo var sikker som at vinteren har ankommet Trøndelag og fikset 2-2 på siste spark på ballen.


Dermed kunne Tiller innkassere et verdifullt poeng som kan ha stor betydning når man skal avslutte tellingen om to uker.

Neste seriekamp er også årets siste hjemmekamp på TOBB Arena Sør. Lørdag 23. oktober kl.13.00 kommer Orkla på besøk.


Kampfakta

Byåsen TF 2 - 2 Tiller IL
1-0 15'
1-1 Espen Johnsen 45+1'
2-1 90'
2-2 Sindre Myrvold Welo 90+4'

11. serierunde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
Lørdag 16. oktober 2021 kl.16.00
Gule kort Tiller: Magnus Aasarød (38'), Henning Borgen Gladsø (67'), Jørgen Kjøsnes Valleraunet (79')
Tilskuere Byåsen Arena (Dalgård): 40


Laget

Sondre Kroglund, Magnus Bjerke, Sindre Myrvold Welo, Henning Borgen Gladsø, Jørgen Kjøsnes Valleraunet, Espen Johnsen, Fredrik Sjøvold (k), Brede Frøysa, Espen Amandus Mathiassen, Magnus Aasarød, Jonathan Smerkerud Frønes.

Bytter:
69' Bjerke --> Alexander Kvalvik
69' Johnsen --> Andreas Druzkowski
77' Mathiassen --> Fredrik Myrvold
90+4' Aasarød --> Andreas Arukwe

Ubenyttede reserver: Christian Grindvold, Steffen With Størseth, Jonas Krokstad Aune.


0 Kommentar

Før avspark: Byåsen TF - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 15. Okt 2021

Herrer A tar turen til Dalgård lørdag ettermiddag for å kjempe seg tilbake på vinnersporet.

Herlige jubelscener fra Træff-kampen. Blir det mer å juble for på lørdag?


Kampinformasjon

🏆 11. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
📅 Lørdag 16. oktober 2021
⏰ Kl.16.00
🏟 Byåsen Arena
💻 DirekteSport.no


Tror du Tiller scorer mange mål i år?
Støtt blåtrøyene gjennom offensive Målklubben


Reprise fra sist?

De blåkledde fra Tillerbyen har store planer om å returnere til vinnersporet i oppgjøret mot toppfotballklubben fra Dalgård.

Tiller har gått på tre strake nederlag etter fire strake seiere, og forrige oppgjør mot Træff kunne ha bikket begge veier. Espen Mathiassen utlignet til 1-1 rett før pause, men et tidlig mål i andre omgang gjorde at Tiller ikke klarte å svare romsdalingene.

Blåtrøyene møtte Byåsen Toppfotball i første treningskamp i sommer. Da vant Tiller 3-2 selv etter å ikke ha vært på sitt aller ypperste.

Siste fem kamper:
 Tynset 1 - 2 Tiller
 Tiller 1 - 0 Volda
❌ Kolstad 4 - 3 Tiller
❌ Tiller 1 - 3 Strindheim TF
Tiller 1 - 2 Træff


Snudde dårlig trend forrige helg

Etter en solid start på sesongen med bare ett tap på sine fem første kamper, falt Byåsen Toppfotball nedover tabellen i Norsk Tipping-ligaen.

På de fire neste oppgjørene ble det bare ett poeng borte mot nedrykkstruede Melhus, men så fikk de en opptur sist helg.

Borte mot jumbolaget Tynset slet de seg til en sterk 3-1-seier på et vanskelig underlag, og de passerte dermed Tiller på tabellen på målforskjell.

Siste fem kamper:
❌ Byåsen TF 0 - 2 Aalesund-2
❌ Byåsen TF 2 - 3 Orkla
🔘 Melhus 1 - 1 Byåsen TF
❌ Byåsen TF 0 - 2 Molde-2
✅ Tynset 1 - 3 Byåsen TF


To skal testes

Tiller kommer til dette oppgjøret med en god og morsom treningsuke på feltet. Det rapporteres om god stemning til tross for knepne tap de siste ukene, og de er klare for å gi alt i jakten på en ny trepoenger mot Byåsen TF.

Forrige kamp mot Træff manglet blåtrøyene blant annet Robin Hermanstad og Jonathan Smerkerud Frønes, men begge skal testes tett opp mot kampstart på lørdag.

En som høyst sannsynlig er ute, er Magnus Bjerke, som fremdeles ikke er helt bra etter et ribbeinsbrudd borte mot Tynset for en drøy måned siden.


Kampen mot Byåsen TF blir ikke oppdatert med tekst på Twitter grunnet mediaansvarligs trenerverv på J17 som skal til Gjøvik.


0 Kommentar

Ga alt i knepent tap

Postet av Marius L. Larsen den 9. Okt 2021

(Tiller 1 - 2 Træff) Et skadeplaget Tiller-lag ga alt de hadde lørdag ettermiddag, og det holdt nesten til poeng mot opprykksjagede moldensere.

Espen Mathiassen scoret Tillers mål. Træff-spilleren fikk pris for banens korteste shorts.


Sammendrag

* Marerittstart etter fire minutter
* Svak første omgang
* Fantastisk utligning etter en halvtime
* Jevnspilt andre omgang
* Strålende A-lagsdebut av Alexander Kvalvik


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen så ut til å ha Norges 1-1-kamp mot Tyrkia i bakhodet allerede fra start. I likhet med landets beste menn, var bydelens beste bare nest best før fire minutter var spilt. Tiller mistet ballen i bakre rekker, og en Træff-spiller satte ballen i lengste hjørne for keeper Sondre Kroglund.

Træff var gode i første omgang, og Tiller slet med å få tak i ballen. De kunne fort ha ledet mer, men en god Kroglund og litt hell gjorde at det fortsatt sto bare 1-0.

Men etter en halvtime ble det mål - til Tiller. Espen Mathiassen hadde akkurat rukket å gremme over en forspilt dobbelsjanse fra sju meter, men Tiller opprettholdt trykket rundt Træffs 16-meter. Et innlegg fra Valleraunet havnet bakerst i feltet til en stormende Gard Ragnar Killingberg som slo inn i boksen på første touch, og fra kloss hold befant Mathiassen seg som banket inn 1-1 på kontant vis.

Ikke mange minutter etterpå kunne han ha sendt Tiller i føringen, men dommeren blåste offside da han kom alene med keeper.


Få sjanser etter sidebytte

I det 57. minutt tok Træff ledelsen på nytt. Tiller mistet ballen langt inne på gjestenes banehalvdel, og en lang ball i bakrom førte til et knallhardt skudd fra 18 meter som suste forbi keeper til 1-2.

Tillers største sjanse i andre omgang kom ti minutter senere. En fantastisk Alexander Kvalvik, som på denne dagen både fylte 16 år og fikk sin A-lagsdebut, sendte en perfekt pasning til Brede Frøysa på 14 meter, men sistnevnte misset på ballen da han skulle hamre den mot mål.

Træff lå dypere og dypere mot slutten av kampen, men Tiller klarte ikke å true gjestenes utagerende sisteskanse nevneverdig i en ellers sjansefattig andre omgang.


Dermed endte lørdagen med et knepent 2-1-tap for de blå, men kan glede seg over debut fra både Kvalvik og likegamle Sondre Grøtte, som kom inn i andre omgang.

Neste oppgjør for våre beste menn er borte mot Byåsen Toppfotball lørdag 16. oktober kl.16.00.


Kampfakta

Tiller IL 1 - 2 SK Træff
0-1 4'
1-1 Espen Amandus Mathiassen 30'
1-2 57'

10. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 9. oktober 2021 kl.16.00
Gult kort Tiller: Jonas Krokstad Aune (77')
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): 120


Laget

Sondre Kroglund, Sindre Myrvold Welo, Henning Borgen Gladsø, Kasper Røe, Gard Ragnar Killingberg, Alexander Kvalvik, Fredrik Sjøvold (k), Brede Frøysa, Jørgen Valleraunet, Fredrik Alexander Myrvold, Espen Amandus Mathiassen.

Bytter:
46' Myrvold --> Fredrik Meland Johnsen
58' Røe --> Jonas Krokstad Aune
77' Frøysa --> Sondre Grøtte
90' Kvalvik --> Steffen With Størseth

Ubenyttede reserver: Christian Grindvold, Benjamin Romero.


0 Kommentar

Før avspark: Tiller - Træff

Postet av Marius L. Larsen den 8. Okt 2021

Herrer A spiller sin nest siste hjemmekamp for sesongen lørdag ettermiddag.


Kampinformasjon

🏆 10. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
📅 Lørdag 9. oktober 2021
⏰ Kl.16.00
🏟 TOBB Arena Sør
🎫 Gratis inngang
💻 DirekteSport.no
📲 @TillerFotball på Twitter


Tror du Tiller scorer mange mål i år?
Støtt blåtrøyene gjennom offensive Målklubben


Må heve seg fra sist

De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Træff velkommen til TOBB Arena Sør denne lørdagen, og det blir en kamp der Tiller håper å komme tilbake på vinnersporet.

Etter en solid sesongstart der Simon Hustad Evjens mannskap hadde fire strake seiere og luktet på topplasseringene, har det blitt to nederlag og plassering litt i ingenmannsland.

Opprykksdrømmen er lagt på is, og nå handler det om å vinne så mange kamper som mulig resten av sesongen for å havne høyest opp på tabellen.

Det kan også vise seg å være viktig for å komme direkte til 1. runde i NM neste år.


Se tabellen i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5


Siste fem kamper:
 Tiller 1 - 0 Melhus
 Tynset 1 - 2 Tiller
 Tiller 1 - 0 Volda
Kolstad 4 - 3 Tiller
Tiller 1 - 3 Strindheim TF


Uten tap på de fem siste

Træff tar turen nordover fra rosenes by vel vitende om at de har en solid sjanse på opprykk til 2. divisjon. Selv om moldenserne ligger bare fire poeng foran Tiller, har de deretter kun tre poeng opp til førsteplassen.

Siden 1-0-tapet for Byåsen Toppfotball 28. august, har de spilt fem kamper uten å oppleve nederlag igjen. I forrige oppgjør slo de Ranheim Toppfotball 2 4-2 på bortebane.

Nå venter en ny kamp i Trondheim.


Siste fem kamper:
✅ Aalesund 2 3 - 4 Træff
✅ Træff 2 - 1 Volda
🔘 Strindheim TF 2 - 2 Træff
✅ Træff 7 - 2 Tynset
✅ Ranheim TF-2 2 - 4 Træff


Bjerke ute, Myrvold tilbake

Tiller har noen spillere som er usikre til oppgjøret mot Træff. Andreas Arukwe sliter fremdeles med en ankelskade, mens Magnus Bjerke fremdeles ikke er frisk i ribbeinsbruddet som han pådro seg borte mot Tynset.

På den gledelige siden er Fredrik Myrvold frisk og rask igjen, og det kan godt være at teknikeren blir å finne i startelleveren på lørdag.

Ellers har det kommet en beskjed fra A-lagsleiren at troppen kan inneholde et par svært hyggelige overraskelser.


Lagoppstilling offentliggjøres på Twitter før kampstart.


0 Kommentar

To-touch-straffe felte Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 25. Sep 2021

(Kolstad 4 - 3 Tiller) KOLSTAD IDRETTSPARK STOR: Herrer A havnet under, ledet 3-2 og tapte fire minutter på overtid i en sjanserik og omdiskutert kamp.

Jonathan Smerkerud Frønes scoret nok en gang, men dessverre var det ikke nok til å sikre poeng.


Sammendrag

* Havnet tidlig under, men svarte med en gang
* Ledet 3-2 tidlig i andre omgang
* Brente gigantiske målsjanser
* Tapte på et straffespark som skulle vært tatt på nytt


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en verst tenkelig start på kampen da Kolstad satte inn 1-0 på straffespark etter fem minutter, men det gikk ikke mange sekunder før lagene var like langt. Tiller rullet opp et godt angrep, og etter hvert fikk Robin Hermanstad ballen i feltet der han utlignet til 1-1 fra ti meter på kontant vis.

Lagene var jevngode i starten, men Tiller var ikke på høyde defensivt. Kolstad tok på nytt ledelsen da Tiller ikke klarte verken å klarere ballen fra egen 16-meter eller markere en rødkledd spiller i feltet som sto mutters alene og styrte inn 2-1 fra kloss hold.

Men Tiller svarte nok en gang. Et hardt skudd fra Hermanstad måtte keeper gi retur på, og der var Jonathan Smerkerud Frønes årvåken og satte inn 2-2 fra skrå vinkel.

Rett før pause kunne Espen Johnsen ha sklidd Tiller i føringen. Hermanstad gjorde et herlig forarbeid da han fant midtbanespilleren i feltet, men skliskuddet gikk over keeper og ble reddet på målstreken akkurat i tide.


Ledelse og store målsjanser

Tiller gikk rett i strupen på hjemmelaget etter sidebytte. Andre omgang var ikke mange minutter gammel da Hermanstad gjorde det meste selv og fintet seg gjennom flere motspillere før han hamret inn 3-2 fra 18 meter.

Og nå var Tiller gode. Det var nemlig et under at de ikke punkterte dette oppgjøret. Jonathan Smerkerud Frønes skjøt først like utenfor etter et godt samspill med Johnsen, og ikke lenge etterpå reddet keeper så vidt forsøket fra skrått hold. Samtidig hadde Brede Frøysa et annulert mål for offside.

Kolstad fikk et stolpetreff på et godt plassert frispark, men ellers var det Tiller som sto for underholdningen.

Det føltes derfor ekstra surt da vertene utlignet til 3-3 med 13 minutter igjen å spille. Først reddet Tiller-keeper Sondre Kroglund et hardt skudd utenfor 16-meteren, men på returen var det en rødkledd spiller som var først på og satte inn 3-3.


Drama på overtid

Tiller jaget uansett vinnermålet. Ikke lange tiden etterpå skjøt Frøysa i stolpen etter nok et godt angrep, og ett minutt på overtid kunne Hermanstad ha blitt den store helten, men skuddet alene med keeper gikk rett på sisteskansen.

Fire minutter på overtid får Kolstad straffespark. Og nå skulle det koke skikkelig blant Tiller-spillerne. Kolstad satte ballen i mål, men straffetakeren skled og brukte to touch på ballen, noe som ikke er lov ifølge regelverket. I tillegg hadde de en medspiller fire meter inne i feltet da skuddet ble tatt. Merkelig nok ble ikke ropene til gjestene hørt, og målet ble faktisk stående.

Tiller jaget ny utligning, men både Hermanstad og Frønes traff utrolig nok tverrliggeren på over overtid.


Tillers solide seiersrekke ble dermed brutt denne lørdagen. 

Neste oppgjør er lørdag 2. oktober kl.16.00 mot Strindheim Toppfotball på TOBB Arena Sør.


Kampfakta

Kolstad Fotball 4 - 3 Tiller IL
1-0 (str.) 5'
1-1 Robin Johansen Hermanstad 7'
2-1 26'
2-2 Jonathan Smerkerud Frønes 35'
2-3 Robin Johansen Hermanstad 49'
3-3 77'
4-3 90+4'

8. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
Lørdag 25. september 2021 kl.14.00
Gule kort Tiller: Henning Borgen Gladsø (90'), Fredrik Sjøvold (90')
Tilskuere Kolstad idrettspark stor (Huseby): ca 80


Laget

Sondre Kroglund, Andreas Druzkowski, Henning Borgen Gladsø, Kasper Røe, Jørgen Kjøsnes Valleraunet, Espen Johnsen, Fredrik Sjøvold (k), Magnus Aasarød, Espen Amandus Mathiassen, Jonathan Smerkerud Frønes, Robin Johansen Hermanstad.

Bytter:
46' Druzkowski --> Gard Ragnar Killingberg
63' Johnsen --> Brede Frøysa
78' Mathiassen --> Fredrik Alexander Myrvold

Ubenyttede reserver: Christian Grindvold, Jonas Krokstad Aune, Andreas Uzoma Arukwe, Alexander Kvalvik.0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline