Kategori

Gull og bronse i årets siste cuphelg

Postet av Marius L. Larsen den 11. Des 2022

Tiller avsluttet på toppen av pallen i den siste cuphelga i 2022 og seier for begge kjønn i 1. divisjon futsal. Slik var Tiller-helga.

Gulljentene i Flatåshallen. Bak f.v.: Rune, Christine, Mia, Maiken, Hanna, Andrea. Foran: Selma, Ida Sofie, Michelle. Foto: Marianne Buberg.


De blåkledde fra Tillerbyen skulle oppleve en hektisk, men morsom futsalhelg nok en gang. Det som var årets siste spillehelg endte til slutt med edelt metall.

Men først tar vi turen til Byneset og den kommunale hallen Byneshallen. Der var det full runde i 1. divisjon futsal, hvor kvinnene åpnet lørdagen med to kamper på kort tid.

Mari Kristine Vik sendte Tiller tidlig i føringen i møtet med Utleira, men så gikk oransjetrøyene opp i en 3-1-ledelse rett etter sidebytte. Synne Aunehaugen reduserte med seks minutter igjen å spille, og i kampens siste spilleminutt utlignet Hedda Stuedahl-Karlsen til 3-3 og ett poeng hver.

I den andre kampen så var det enveiskjøring fra start til slutt. Tiller slo Ranheim 13-0 etter blant annet tre mål hver fra Stuedahl-Karlsen og Andrea Holm Aune.

Blåtrøyene troner på toppen av tabellen før 2023 starter opp


Gutta seiret endelig

I 1. divisjon herrer har det gått litt tråere. Før helgas runde sto Tiller med fire strake tap og null poeng selv etter å ha vært nære poeng i åpningsrundene, men nok en gang slo uhellet til. I møtet med hardtsatsende Solsiden ble det et knepent 1-2-tap etter at Fredrik Meland Johnsen reduserte mot slutten.

Lørdagens andre kamp skulle imidlertid inneholde blå jubelscener. Mot topplaget Rennebu havnet Tiller imidlertid under 0-2 tidlig, men så løsnet det til gangs. Blåtrøyene vant til slutt 6-4 og tok dermed sin første trepoenger i årets futsalsesong.

Målscorere er ikke oppdatert i skrivende stund.


Pokalfangst i Flatåshallen

I årets siste helg av Flatås Julecup var det G15 og J15 som var i aksjon. Gutta stilte med to lag i kretsmesterskapsklassen og avanserte til sluttspillet på søndag. Der ble det tap for det ene laget i kvartfinalen mens det andre laget tapte knepent i semifinalen.

Dermed var det duket for jakten på bronsen. Tiller slo Kattem 3-0 og kapret bronsepokalen.

Vi gratulerer med tredjeplassen!


I J15-klassen stilte Tiller med ett lag bestående av spillere født i '07 og '08 - og uten målvakt. Laget vant gruppespillet på lørdag og øynet nå sjansen for å gå helt til topps på søndag. I kvartfinalen ble Byneset beseiret 6-1 og semifinalen endte med en 5-0-seier over Flatås.

Da ventet Ranheim i finalen og jakten på gullpokalen. Ida Sofie Bye-Andersen sendte Tiller i føringen og Selma Emilie Karaaslan doblet ledelsen. Ranheim reduserte, men Karaaslan tok tilbake tomålsledelsen med sin 3-1-scoring. Ranheim reduserte på nytt helt på tampen, men Tiller holdt unna og vant 3-2 og dermed gull.

En fantastisk prestasjon av et lag med to årskull representert.

Vi gratulerer med GULL!Seiret i Buvik Cup

Postet av Marius L. Larsen den 5. Des 2022

Tiller-spillere vant i Skaunhallen. Vi oppsummerer årets nest siste futsalhelg.

Denne gjengen vant Buvik Cup etter å ha beseiret Gimse 1-0 i finalen. Foto: Emma Sofie Dahl Bjørkøy.


De blåkledde fra Tillerbyen var i aksjon i mange haller også denne helga. I Flatåshallen var både J13 og G13 i aksjon i julecupen, og der avanserte ett J13-lag og to G13-lag til sluttspillet på søndag.

I semifinalene ble det stopp for begge kjønn, og i bronsefinalen ble det til slutt 4. plass for Tiller-lagene.


Nesten full pott i serien

Lørdagen inneholdt seriekamper i futsal for våre beste menn og kvinner i KVT-hallen. Gutta i helblått fikk det tøft med 0-2 mot Ranheim og 1-3 mot NTNUI, og de står fortsatt med ingen poengfangst i 1. divisjon så langt.

Kvinnelaget hadde full kontroll på NTNUI og vant overbevisende 5-0 etter scoringer av Thale Hinsverk, Synne Aunehaugen, Andrea Sivertsen Broholm, Mari Kristine Vik og Hedda Stuedahl-Karlsen.

I kamp nummer to for dagen møtte de tittelutfordrer Solsiden, der mange av fjorårets NTNUI-spillere nå holder til. Tiller havnet under 0-2, men hentet opp til 2-2 ved scoringer av Marie Methi og Synne Aunehaugen. Solsiden tok ledelsen på nytt, men en utligning ved Vilde Winge Kristiansen sørget for 3-3 og ett poeng hver.

Det betyr at Tiller fortsatt leder 1. divisjon etter en tredjedel av kampene unnagjort.

I 2. divisjon står Tiller 2 med fire seiere på fire kamper. Lørdagens oppgjør i Ladehallen endte med blå jubel da Heimdal ble beseiret 5-2 etter scoringer av Selma Saastad (2), Siri Berg-Johansen (2) og Sandra Aardahl Gulstad.

I siste kamp mot Nardo, for øvrig en toppkamp mellom første- og andreplassen, leverte blåtrøyene nok en fantastisk kamp. Tiller vant 4-1 etter hattrick av Berg-Johansen og ett mål av Mari Steinbråten Krogsgård.

Tabelltopp der også.


Gull i Skaunhallen

I Buvik Cup deltok G16 med to lag samtidig som det var ett lag i kvinneklassen.

G16s to lag avanserte til sluttspillet på søndag, der ett av lagene vant sin åttedelsfinale. Men i kvartfinalen ble det stopp da de tapte knepent 1-0.

Bedre skulle det gå med kvinnene. Laget som stilte i seniorklassen var en blanding av rekrutt- og A-spillere som både meldte på laget og sto selv for koordineringen i mangel av andre turneringer.

Tiller-laget vant samtlige kamper i gruppespillet og hadde store forventninger til sluttspillet på søndag. De beseiret Leinstrand/Byneset 3-0 i semifinalen og vant 1-0 over Gimse i finalen.


Vi gratulerer gjengen med gull!Åpningsseier og bronse

Postet av Marius L. Larsen den 27. Nov 2022

Mange haller å holde kontroll på i helga. Her er vår oppsummering.

Siri Berg-Johansen (t.h.) herjet sammen med Celine Kleiven Vevle i futsalserien i helga.


De blåkledde fra Tillerbyen startet helga i Flatås Julecup og Flatåshallen, der J14 og G16 skulle gjøre opp om de største pokalene.

G16s to lag avanserte til åttedelsfinale på søndag, der begge ble knepent utslått. J14s to lag kom begge til kvartfinale, der det ene laget avanserte til semifinale. Der ble det stopp, og blåtrøyene måtte gjøre opp om bronsen mot Astor. I bronsefinalen ble det dessverre et hårfint 0-1-tap etter golden goal.

Vi gratulerer J14 med fjerdeplass i Flatås Julecup.


Dobbel bronse

I den siste helga av Heimdal Indoor var G14 og G19 i aksjon i konkurranseklassene.

Sistnevnte spilte også om kretsmesterskapet, men det ble stopp i semifinalen. Dermed måtte G19 ta til takke med en delt bronsemedalje.

G14 gikk helt til semifinale før de opplevde nederlag. Dermed skulle de ut i kampen om bronsen, og naboduellen mot Kattem ble så spennende som først antatt. Tiller vant til slutt 3-2 og kunne dermed juble over 3. plass.

Vi gratulerer G14 og G19 med bronse i Heimdal Indoor.


To av to

Tiller spilte også åpningskamper i 2. divisjon futsal kvinner. De blåkledde møtte først Malvik, og det ble en ensidig affære. Tiller viste seg fram fra sin beste side og vant fullt fortjent 5-1 etter blant annet et hattrick av Selma Saastad og meget solid keeperspill av Marita Flataunet.

Les kampfakta her


I den andre kampen ble det i starten jevnt og nervepirrende mot Utleira. Tiller havnet under 0-2 tidlig, men svarte og tok ledelsen etter ti minutter. Blant annet to mål hver fra Sandra Aardahl Gulstad, Siri Berg-Johansen, Selma Saastad og Idun Benjaminsen sørget for en storslagen 9-4-seier.

Les kampfakta herDobbel bronse

Postet av Marius L. Larsen den 21. Nov 2022

Tiller leverte varene i forskjellige cuper i helga. Dette er vår oppsummering.

G14 vant bronse i Flatås Julecup.


De blåkledde fra Tillerbyen var i aksjon på hele fire forskjellige flater denne helga, og vi kan starte oppsummeringen på Flatåsen.

I Flatåshallens to flater var flere Tiller-lag i aksjon. På det myke kunstgresset på den ene siden i anlegget var vårt herrelag i 6. divisjon deltakere i seniorklassen. Det endte til slutt med finale i B-sluttspillet på søndag, men der måtte de se seg beseiret av Flatås (1-3).

I nabohallen røyk J17 ut av gruppespillet mens skulle G14 avanserte til sluttspillet, og det endte med en solid bronsepokal. Det ene laget gikk til semfinalen før det ble en liten pause, men i bronsefinalen mot Astor ble det nervepirrende. Tiller trakk det lengste strået på golden goal og vant 2-1 - tror vi.

Gratulerer med bronse, gutter!


Pokal i Skaunhallen

I Heimdal Indoor var G15 og J14 i aksjon. Gutta fikk det tøft i gruppespillet og drømmen om avansement brast, mens J14 gikk til en spennende semifinale. Der ble det et knepent ettmålstap for Charlottenlund. I bronsefinalen mot naboene fra Sjetnmarka ble det også et snevert ettmålstap. Dermed endte jentene på en 4. plass.

I Buvik Cup var G13 bare centimetere unna å nå finale etter at de tapte 1-2 for Nationalkameratene. Det ble dermed kampen om bronsen mot Melhus, og da viste Tiller seg fra sin best side da de vant soleklart 3-0.

Vi gratulerer med bronse!


Full klaff og null klaff

På lørdag var det seriestart i 1. divisjon futsal for både kvinnene og herrene. For kvinnene så åpnet de med et tøft oppgjør mot Utleira, men nok en gang viste blåtrøyene sin styrke. Mål fra Synne Aunehaugen, Marie Methi og Vilde Winge Kristiansen sørget for en knallsterk 3-1-seier.

I andre kamp ble det enormt store sifre mot et ungt og urutinert Ranheim-lag. Tiller ledet 7-0 til pause og leverte en like strålende andre omgang som dermed førte til en oppsiktsvekkende 14-0-seier etter blant annet fire mål hver fra Methi og Aunehaugen.

Dessverre gikk det ikke samme vei for gutta. Mot Solsiden ble det et knepent 2-1-tap etter at Mathias Gåsbakk Vinjevoll scoret Tillers mål. I andre kamp mot Rennebu ble det et 1-4-nederlag.Kretsmester i futsal

Postet av Marius L. Larsen den 14. Nov 2022

Tiller ble kretsmester i futsal i J17-klassen for andre år på rad i helga. Her er vår oppsummering.

Denne gjengen jubler over en ren Tiller-finale og dermed kretsmesterskap i futsal. For noen spillere!


De blåkledde fra Tillerbyen var representert i Heimdal Indoor, Buvik Cup og Adressacupen denne helga, der vi starter oppsummeringen med sistnevnte.

På Stjørdals storstue var vår purunge rekruttlag på kvinnesiden i hovedfinaleduell mot Steinkjer. Cornelia Nordtug Knudsen sendte blåtrøyene i føringen ved et lekkert langskudd, men nordtrønderne utlignet rett før pause.

I andre omgang la gultrøyene inn en høyintensiv og ledet 4-1 etter at Tiller var for passive i presspillet. Ida Sofie Bye-Andersen reduserte alene med keeper på utsøkt vis ved to anledninger, men sørtrønderne måtte se seg beseiret 5-3 til slutt.

Les kampfakta her

Uansett kan U20-gjengen smykke seg med en fantastisk sesong som blant annet har inneholdt Skandia Cup-finale og Norway Cup-finale, gull i Adressacupen sør og kretsmesterskap i J17-klassen i både fotball og futsal.


Tiller liker seg i Heimdalshallen

For det andre KM-gullet kom i Heimdal Indoor, der J17, G16 og J13 stilte lag. G16 røyk ut i gruppespillet, men jentene fikk en lang søndag i flotte Heimdalshallen.

J13 avanserte til en storartet semifinale, men måtte se seg slått på golden goal. I bronsefinalen endte Tiller på en 4. plass.

J17s to lag gjorde rent bord som puljevinnere på fredagskvelden, og søndagen inneholdt nerver og drama til siste slutt. Det ene laget beseiret Strindheim og Ranheim på sin vei til finalen, mens det andre laget slo ut Byneset og Utleira.

Dermed var det duket for en takknemlig Tiller-finale der samtlige spillere kunne klappe seg på skuldra over å ha blitt kretsmester i futsal - for andre år på rad.


Vi gratulerer J17 med kretsmesterskap i futsal og J13 med 4. plass i Heimdal Indoor!

Denne gjengen gleder seg allerede til neste turnering som kommer ganske snart.


Sølv og bronse

I Skaunhallen var det Buvik Cup som gikk av stabelen for J14, G14 og G19. Sistnevnte avanserte til finalen etter å ha beseiret Melhus i semfinalen, men mot Ranheim Toppfotball ble det tøffere. Tiller måtte se seg slått 2-0, men en flott sølvpokal ble med hjem til storbyen.

G14 tapte sin semifinale og skulle spille om bronsepokalen. Duellen mot Byåsen ble svært spennende, men blåtrøyenes to scoringer var ikke nok i oppgjøret som endte 2-4. Dermed ble det en 4. plass på våre gutter.

J14 hadde begge lag i hver sin semifinale og ante finalen i det fjerne. Der havnet det ene laget mens det andre skulle gjøre opp om bronsen. Der vant Tiller 2-0 over Ranheim Futsal.

Finalen mot Melhus ble også spennende, men Tiller måtte se seg slått 3-1.


Vi gratulerer G19 med sølv, G14 med 4. plass og J14 med både sølv og bronse i Buvik Cup!