Kategori

Gull i Skaunhallen

Postet av Marius L. Larsen den 5. Des 2021

Tiller imponerte i helgas mange futsalkamper.

Denne gjengen sørget for at det blir en real BLÅmandag. Foto: Tiller G19/U21 på Instagram.


De blåkledde fra Tillerbyen tok sats i ei ny futsalhelg i fylkets mange idrettshaller. Det hele startet i Flatåshallen der den fjerde og nest siste cuphelga ble sparket i gang. Tiller stilte to lag i både G13- og J15-klassen, og det skulle vise seg å være så nære gull som overhodet mulig.

G13 måtte si stopp i kvartfinalen, mens J15 slo Astor 1-0 i semifinalen og avanserte dermed til finalen. Mot Utleira ble det både tøft og spennende, men Tiller måtte til slutt se seg slått knepent 2-1.

Vi gratulerer J15 med en strålende sølvpokal!


Se alle resultater fra Flatåshallen her


Herlige seiere

Lørdag og søndag var det også fullt kjør i futsalseriene for både herrer og kvinner.

Herrelaget startet lørdagen med å spille 1-1 mot Vegakameratene, men så slo de virkelig til på søndag. I møtet med serieleder NTNUI levnet gutta i helblått ingen tvil og vant hele 5-0 etter scoringer av Lucas Kolstad (2), Jonathan Smerkerud Frønes, Fredrik Meland Johnsen og Alexander Kvalvik.

I kvinnenes serier spilte Tiller 1 og 2 til sammen fem kamper i KVT-hallen på lørdag. Tiller 1 tok med seg sju poeng mens Tiller 2 fikk med seg ett viktig poeng i toppmøtet med NTNUI. Tiller 1 leder tabellen etter å ha passert en tredjedel av sesongen.

Samtidig spilte Tiller 3 sin første seriekamp i 2. divisjon. Laget består utelukkende av spillere i J17-alder, og i åpningskampen mot et eldre Ranheim-lag var det ingenting å frykte. Tiller 3 vant 4-0 etter blant annet to scoringer av kaptein Emma Jensen.


Se resultater og tabeller:
1. divisjon menn
1. divisjon kvinner
2. divisjon kvinner


VinnerMåløy

I Skaunhallen var det endelig duket for Buvik Cup, etter at forrige helgs turnering ble avlyst grunnet frykt for smittespredning.

G19 stilte med to lag som begge avanserte til sluttspillet. Der gikk det ene laget til semifinale, hvor de slo Gimse fortjent 3-1.

I finalen mot Melhus skulle det bli altfor nervepirrende. Det endte 0-0 etter full tid, og dermed måtte finalen avgjøres på golden goal (første målet vinner). Der ble Jens Kristian Måløy den store gullhelten med sin 1-0-scoring.

Gullpokalen ble dermed hjem til den blå bydelen.


Vi gratulerer G19 med GULL!


Se resultater fra Buvik Cup her0 Kommentar

Gull i Flatås Julecup

Postet av Marius L. Larsen den 29. Nov 2021

J17 gikk til topps i sin aller siste turnering som aldersbestemt lag i helga. Her er vår oppsummering.

J17 jubler over nok en gullpokal. Magi. #ForzaTiller


De blåkledde fra Tillerbyen kunne glede seg over nok en fantastisk futsalhelg i forskjellige haller. I Heimdalshallen var det duket for nok en runde i Heimdal Indoor, der G15, J15 og herrer kjempet om de største pokalene.

G15 røyk dessverre ut i gruppespillet mens J15 endte opp på 4. plass. Etter å ha tapt på golden goal i semifinalen, ble det en delt 3. plass på herrene.


Se alle resultater i Heimdal Indoor her


Nok et strålende gull

I Flatåshallen deltok J13 i KM-klasse og J17. Førstnevnte gikk helt til semifinalen, men der ble det stopp mot Kattem. I kampen om bronsen ble det et knepent 2-1-tap for Charlottenlund.

J17 gjorde rent bord med seks kamper og seks seiere. Sluttspillet gikk som en bitende lek, der de til slutt møtte Gimse i finalen. To mål hver fra Vilde Bjørgård Kristiansen og Isabel Teigen samt ett fra Thea Arnegård Kulvik sørget for en strålende 5-0-seier og gull i lagets siste aldersbestemte turnering.


Se alle resultater i Flatås Julecup her


Full pott og nesten

Samtidig ble det også spilt futsalrunder i 1. divisjon kvinner og 1. divisjon og 2. divisjon menn. Kvinner-1 sto igjen med tre av tre seiere etter strålende spill, mens kvinner-2 fikk med seg en sterk lagseier over NTNUI i siste kamp.

Herrer-1 fikk med seg et viktig poeng mot Trondheim Troll, men ellers ble det tap for hardtsatsende Ranheim.

Herrer-2 spilte uavgjort mot Charlottenlund og slo Leinstrand hele 7-1 i siste kamp.


Resultater:
1. divisjon kvinner
1. divisjon menn
2. divisjon menn0 Kommentar

Gull og tre sølv

Postet av Marius L. Larsen den 22. Nov 2021

Nok en stor prestasjon i helga. 

Gutta jublet over en helblå finale i Heimdalshallen søndag kveld.


De blåkledde fra Tillerbyen gjennomførte nok en hektisk futsalhelg i forskjellige haller. I Heimdalshallen var det duket for tre nye konkurranseklasser det skulle kjempes om det største trofeet i, og nok en gang var Tiller representert i samtlige.

I G14-finalen var det en ren Tiller-duell etter at lagene hadde spilt strålende futsal gjennom hele helga. Utrolig nok vant Tiller finalen (!), så det ble både gull og sølv med hjem til den andre siden av E6.

Rett etterpå var J13 i aksjon mot Kattem. Dessverre var motstanderen hakket hvassere foran mål og vant 2-0.

Helt til slutt var kvinner i aksjon mot NTNUI Futsal. Her ble det spennende og dramatisk til siste slutt. Med golden goal og kun to spillere igjen på banen på hvert lag, vant studentene med sin scoring rett før slutt.


Vi gratulerer G14 med gull og sølv, og J13 og kvinner med sølv i Heimdal Indoor!


Se alle resultater fra helgas runde i Heimdalshallen


Sølv og knepen serieseier

Også i Flatåshallen var det duket for spennende Tiller-oppgjør. J14 kom til kvartfinale, men der måtte de se seg beseiret av Byneset.

I G15-klassen møttes Tiller 1 og 2 i kvartfinalen, der Tiller 1 var sterkest. De beseiret Kattem i semifinalen og holdt Trygg/Lade i knestående i finalen, men der ble det et knepent 2-1-tap etter golden goal.


Vi gratulerer G15 med sølv i Flatås Julecup!


Se alle resultater fra helgas runde i Flatåshallen


I tillegg spilte herrer futsalrunde i 1. divisjon i Charlottenlund VGS-hallen. Der startet det unge laget med et 5-2-tap for NTNUI før de slo historiske Vegakameratene 2-1 etter scoringer fra Fredrik Sjøvold og Jonathan Smerkerud Frønes.0 Kommentar

Et lysglimt fra herrene

Postet av Marius L. Larsen den 18. Okt 2021

Det var mange spennende kamper i helga, der herrene kunne juble over poeng.

Fredrik Meland Johnsen sørget for en ren kvalik-finale i 5. divisjon neste søndag. Her fra 3. divisjonskampen mot Træff forrige helg.


De blåkledde fra Tillerbyen spilte over "hele Norge" i helga, der kampene startet på lørdag på Dalgård. Våre beste menn gjestet Byåsen Toppfotball i et skikkelig tidligvintervær, og da det så ut til at det ikke ble noen poeng med hjem til sørsida, utlignet Sindre Welo på straffespark og sikret 2-2.

Les vår kamprapport her


Søndagen inneholdt flere spennende dueller. På TOBB Arena Sør spilte et relativt ungt herrer-2-lag mot Melhus 2 i 5. divisjon, men det hadde lite å si for både prestasjonen og resultatet. Tiller 2 vant 4-1 etter scoringer av Fredrik Meland Johnsen (2), Kristoffer Pires Ferreira og Sadiki Reberaho.

Dermed er det duket for en durabel avslutning på sesongen med et bortemøte med opprykksjagede Trønder-Lyn neste søndag.

Les kampfakta her


I Namsos gjestet G19-1 DDE-bygda for å spille om en finale i OBOS-cup. Jonas Bardo Fossen Thanem sendte Tiller i føringen rett før pause, men selv om Namsos ble korrekt redusert til ti spillere tidlig i andre omgang, utlignet hjemmelaget fem minutter før slutt.

Etter at det ikke ble noen avgjørelse i ekstraomgangene, måtte det kåres en vinner på straffepark. Der tapte Tiller 5-4.

Les kampfakta her


Søndagen ble avsluttet med en lang kjøretur hjem fra Gjøvik for J17. De spilte de siste kampene i sluttspillet i Adidas Cup denne helga, og lørdagens kamp mot Askøy fra Bergen gikk blåtrøyenes vei. Mål fra Ingeborg Nyberg Hansen og Rikke Olufsen sikret en sterk 2-0-seier og finale neste dag.

Dessverre var det tunge føtter å spore i finalen mot Strindheim. Tiller klarte aldri å komme opp på sitt vante nivå, og da ble de hardt straffet. Finalen endte med et knepent 2-0-tap, men J17 kan se tilbake på en fantastisk innsats kronet med en herlig 2. plass.

Fra finalen i Adidas Cup på Gjøvik Stadion.0 Kommentar

Fra Innlandet med jubel

Postet av Marius L. Larsen den 2. Okt 2021

Tiller tapte i Norsk Tipping-ligaen, men det ble jubel på Hamar og Fåvang.

Denne gjengen skal til Gjøvik for å kjempe om å bli uoffisielle norgesmestere om to uker.


De blåkledde fra Tillerbyen fikk lite å juble for på TOBB Arena Sør denne lørdagen. Etter en jevn førsteomgang mot Strindheim Toppfotball i Norsk Tipping-ligaen, der Tiller var det førende laget, var det gjestene fra Leangen som tok ledelsen rett før pause.

Tiller og Robin Hermanstad utlignet til 1-1 etter 70 minutter, men mot slutten så ble det to raske baklengsmål.

Tiller tapte dermed 3-1.

Se kampfakta her


Puljevinner og kvartfinale

På Hamar deltar G16 med to lag i den prestisjefylte Stjernecupen. Lørdagen ble brukt til de innledende kampene, og her var det mye å glede seg over.

G16-1 åpnet med 4-2-seier over Fyllingsdalen før det ble en 3-0-seier over Pors Grenland. I siste gruppespillkamp ble det en stor 5-0-seier over Verdal.

Dette betyr at de blåkledde gikk videre til sluttspillet som puljevinner. Søndag kl.10.00 møter de Astor i kvartfinalen.

G16-2 spilte tre av fire innledende kamper på lørdag, og det har så langt blitt null poeng.

Søndag ettermiddag spilles siste kamp.


Les mer:
Cupinformasjon
Resultater G16-1
Resultater G16-2


Klar for finalespill

Lørdagens siste jubelbrøl kom på Fåvang, rett nedenfor Ringebu på Innlandet.

Der møtte J17 sterke Heming i kvartfinalen i Adidas Cup, uoffisielt NM. Heming fikk de bekjentskap med under talentcupen på Hamar, der de blå vant 1-0 og senere gull.

Resultatet skulle gjenta seg denne lørdagen. Etter bare fire minutter ble det nettsus, da et frispark fra Ingeborg Nyberg Hansen ble blokkert i feltet, og fra tolv meter hamret Rikke Olufsen inn 1-0.

Tiller hadde store målsjanser spesielt i første omgang, men Oslo-laget Heming var småfarlige på sine bakromspasninger.

Blåtrøyene holdt unna, men de trengte hjelp av en gulkledd burvokter i kampens siste spilleminutt. Marita Flataunet reddet glimrende på et frispark fra 25 meter.

Dermed kunne Tiller juble over seier og avansement til finalespillet 16.- og 17. oktober på Gjøvik. Der møter de vinneren av Askøy og Lillehammer i semifinale den lørdagen, og en eventuell finale spilles dagen etter.


Se resultater i uoffisielt NM her


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline