Kategori

De eldste viste vei

Postet av Marius L. Larsen den 12. Jun 2022

Tap for gutta, og seier for jentene og herrelaget. Slik var helgas seks kamper.

Pølsefest i garderoben etter Rana-seieren for A-lagsgutta. Fra venstre Sondre Grøtte, Tor Solvoll, Gard Ragnar Killingberg, Andreas Druzkowski. Foto: Runar Koteng Frønes.


De blåkledde fra Tillerbyen så ut til å leve litt på rusen fra en hinsides torsdag på TOBB Arena Sør, der det ble avansement i J19-NM og den åttende strake seieren for kvinnelaget i 2. divisjon.

For på Freidigbanen ble det bare nesten for G13-1 fredag kveld. Tiller tok ledelsen ved et heldig selvmål nesten rett etter avspark, men hjemmelaget scoret faktisk fire raske mål slik at Oliver Olden Myhres nettsus bare ble en redusering. Tiller tapte til slutt 2-5.

Senere på fredagskvelden skulle egentlig J17-1 møte Astor på Havstad, men kampens hjemmelag valgte å tape kampen 0-3 på walkover.


Kule Kulvik herjet

Lørdagen startet med et brak på Utleira, der J14 var det gjestende lag. Og hvis ikke været var bra fra før, så ble det enda bedre under oppgjøret. Tiller vant hele 5-0 - og alle målene ble scoret av Mia Arnegård Kulvik.

Senere på dagen var herrer A i aksjon borte mot Rana, der Tiller ble levnet få sjanser til å ta med seg poeng fra et godt hjemmelag. Men blåtrøyene knøvlet forhåndstipsene, brettet opp ermene og vant fullt fortjent 3-1.

Hjemmelaget vartet for øvrig opp med en herlig pølsefest etter kampslutt, noe gutta i blått så ut til å like.

Les vår A-lagsrapport her


Søndagen startet med G16-1 sitt møte med hjemmesterke Charlottenlund. Der havnet blåtrøyene bakpå allerede før minuttet var gått, og det ble ikke bedre utover i kampen. Tiller klarte ikke å svare mens Charlottenlund vant til slutt 4-0.

Samme resultat ble det også på TOBB Arena Sør søndag kveld, men da til hjemmelaget. J17-1 tok imot Sverre i vårens nest siste oppgjør i et vanvittig regnvær, men blåtrøyene tok seg ikke nær av den grunn. Tiller ledet 2-0 til pause etter scoringer fra Ida Sofie Bye-Andersen og Una Stuedahl-Karlsen, og i andre omgang fastsatte Andrea Buberg Sæteren resultatet til 4-0 med sine to nettkjenninger.


Straks ny uke og flere nye, herlige kamper...Sterk Tiller-helg

Postet av Marius L. Larsen den 23. Mai 2022

Vi oppsummerer all dramatikken som skjedde i helga.

A-lagets nye angrepsspiller Martin Engvik herjet for andrelaget mot Vanvik. Han scoret fire mål i første omgang.


De blåkledde fra Tillerbyen fikk en perfekt start på fotballhelga som ikke inneholdt noen A-lagskamper. De spilles nemlig mandag og tirsdag.


Les også:
Før avspark: Byåsen KF - Tiller
Før avspark: Tiller - Byåsen TF


Fredagen startet glimrende med J13-2 sin sterke 3-0-seier over Leksvik. Det var aldri noen tvil om at jentene fra storbyen skulle innkassere tre poeng. Målene ble scoret av Léa Emily Barzic, Saga Nordskag og Tonje Viktil Fellman.

Kvelden ble avsluttet i Meråker, der G19-3 møtte Varden. Scoringer fra Nhat-Huy Ngoc Nguyen (2), Elias Kvam Aalberg, Jørgen Urfjell Rørvik og Eric Mulondo sikret en sterk 5-2-seier.


Trinh holdt tritt

Lørdagen fortsatte med sterke Tiller-prestasjoner. G16-1 gjestet Steinkjer på Guldbergaunet, og gutta i helblått ga alt i 2-1-seieren. Trym Myhre scoret først fra straffemerket, og selv om hjemmelaget utlignet, så var det Edwin Trinhs vinnermål fire minutter før slutt som ble dagens høydepunkt.

Videre gjestet J14 Vestbyen/Nationalkameratene, og her var det enveiskjøring fra start til slutt. Tre mål fra Mia Arnegård Kulvik og en dobbel hver fra Maiken Skaldehaug Holmberg og Ida Solberg sørget for at Tiller vant hele 7-0 på en strålende dag.

Dagens siste oppgjør var på Leangen der G14-1 gjestet Strindheim. Der måtte Tiller se seg knepent slått 1-0.


Engvik x4 og Buberg Sæteren på overtid igjen

Andrea Buberg Sæteren (i midten) ble matchvinner på overtid for andre gang på rad.


Søndagen startet med G14-2s bortekamp mot Stjørdals-Blink 2, og selv om Mathias Stork Mikkelsen satte inn 1-0 allerede før minuttet var spilt, endte Tiller med å tape 1-5.

Men det skulle gå adskillig bedre i de siste timene før mandag igjen. Herrer-2 tok imot Vanvik på TOBB Arena Sør, og der var det to spillere som sto for et målshow. A-lagets nye tilvekst Martin Engvik banket inn fire mål i løpet av første omgang, og herrer-3s Preben Holm Aune ville prøve å matche det med sine tre nettkjenninger i andre omgang. Kampen endte til slutt 7-1 til Tiller.

Helgas siste oppgjør var J17-1 mot Charlottenlund, og de blå havnet under mot spillets gang da gjestene scoret et frisparkmål rett før pause. Men Tiller-dominansen fortsatte også i andre omgang, og ti minutter før slutt utlignet kaptein Una Stuedahl-Karlsen på krigersk vis på et hjørnespark fra Michelle Kveberg Alstad.

Og på overtid skjedde det nok en gang, akkurat som mot Utleira - av samme spiller. Ida Nygård fosset forbi alt og alle på sin venstreside, skjærte inn og fant Andrea Buberg Sæteren i feltet som tok med seg ballen og kom veldig skrått, men limte ballen i lengste hjørne til spinnvill jubel. 2-1 til de blå og tre nye poeng.


Takk for helga! Vi sees snart igjen...


Forza Tiller!Avansement, endelig seier og gull

Postet av Marius L. Larsen den 28. Mar 2022

Siste helga i mars hadde absolutt alt. Få med deg vår oppsummering her.

Tiller er Norges beste futsallag. Bakre rekke f.v.: Thale Hinsverk, Andrea Sivertsen Broholm, Marie Methi, Vilde Winge Kristiansen, Mari Kristine Vik, Hedda Stuedahl-Karlsen, Sandra Aardahl Gulstad, Maria Alvestad Høvik. Fremre rekke f.v.: Dina Hellebust Hegerberg, Kaisa Øien Aune, Marita Flataunet, Marie Schult Optun, Vilde Bjørgård Kristiansen, Synne Aunehaugen.


De blåkledde fra Tillerbyen er kjent for aldri å gi seg selv om det butter imot, og det var også tilfellet gjennom hele helga - spesielt i søndagens siste kamp i Orkland.

Den kommer vi tilbake til et stykke lenger ned i denne saken.

Denne helga startet på Havstein kunstgress, der U20 ved hjelp av tre A-lagsspillere tok imot Sverresborg i en avgjørende kamp i Adressacupen (Trøndersk Mesterskap). Tiller måtte vinne ettersom de hadde "bare" vunnet på walkover de to foregående kampene, og det skulle bli en festdag for de blå.

Hattrick av Emma Kalvøy Bye, to mål hver fra Isabel Teigen og Ida Sofie Bye-Andersen samt ett hver fra Pia Elise Skråmo Lien og Cornelia Nordtug Knudsen sørget for en knallsterk 9-2-seier.

Det betyr at Tiller er videre som puljevinner i Adressacupen.


Hæla i taket i Hønefoss Arena

Videre på lørdag seiret G14-1 6-1 over Hommelvik i OBOS-cup etter scoringer fra blant annet Martin Gunnes Gumdal, Eirik Aa, Jonas Leander Schjetlein Sørli og Mathias Stork Mikkelsen.

Deretter var det duket for kanskje helgas høydepunkt, da kvinnelaget skulle kjempe om gull i det nasjonale futsalsluttspillet i Hønefoss.

Lørdagens kamper er allerede godt beskrevet, der de blå vant alle tre innledende oppgjør på strålende vis. Da gjensto semifinalen mot Sjarmtrollan på søndag. Laget fra Tromsø slet med å henge på fotrappe trøndere, og Tiller vant kontrollert 7-0 etter scoringer fra Maria Alvestad Høvik (3), Andrea Sivertsen Broholm (2), Hedda Stuedahl-Karlsen og Vilde Winge Kristiansen.

Finalen mot velkjente Stakkevollan Idrettsforening fra Tromsø ble knallhard og spennende, som først antatt. Allerede før to minutter sendte Thale Hinsverk den store Tiller-fanskaren til himmels med sin kontringsscoring, men gultrøyene fra Troms utlignet umiddelbart.

Til pause sto det 3-1 til Tiller etter scoringer fra Sivertsen Broholm og Marie Schult Optun, og andre omgang ga ingen tvil om hvor seieren skulle havne. Den skulle til bartebyen.

Sivertsen Broholm økte til 4-1 halvveis i omgangen før Mari Kristine Vik satte punktum med en flott 5-1-scoring i nærmeste hjørne.

Tiller kunne dermed juble over gull i nasjonalt sluttspill - Norges beste futsallag.


Laget ønsker å rette en stor takk til sin trofaste supporergjeng som stilte opp i nesten bokstavelig talt egensnekrede Tiller-skjorter, bøtter, horn og mer til.


Vi gratulerer så mye med en fantastisk prestasjon!


Les mer fra futsalhelga:
Mari (18) jublet for gull - Nidaros.no (krever innlogging)
Tiller er nasjonal mester - fotball.no


5-0-seier i første seriekamp

Søndagen fortsatte hjemme i Trøndelag. G16-2 møtte Gauldal på Tempe, men dessverre for de blå endte det med et knepent 1-0-tap i OBOS-cupkampen.

Senere på dagen var det G19-1 som tok turen opp til Namsos i åpningskampen i vårsesongens 0. divisjon. En tøff batalje mot aggressive nordtrøndere endte til slutt med en sterk 5-0-seier til byguttene fra Trondheim - en perfekt start!

Målene ble scoret av Jonas Bardo Fossen Thanem (3), Sondre Kvikstad Stuen og Alex Thien-Lac Nguyen. Ekstra gledelig var det å se Marius Jensen tilbake i kamptropp etter å ha slitt med sykdom gjennom vinteren.


Helgas siste oppgjør var på Orkla Kunstgress. J17-2 har slitt med uttellingen mot gode motstandere så langt i OBOS-cup, men endelig skulle det løsne mot Orkla - og det ganske så fortjent. Mål fra Bonnie Steinsvoll Bornhammar og Julie Pedersen Rektorli sikret en herlig 2-0-seier.Knallsterk kamphelg

Postet av Marius L. Larsen den 21. Mar 2022

Tøffe treningskamper, ute av NM og videre i NM. Hvordan skjedde dette? Les vår oppsummering av helga her.

Herrer A fikk mye å juble for på Lade. Skjermdump fra Direktesport.


De blåkledde fra Tillerbyen opplevde nok en gang en innholdsrik kamphelg. Sola varmer mer og mer for hver dag, og Tiller-lagene fortsetter å vise frem storspill.

Fredagen startet på en helt annen bane enn det vi har vært vant til i vinter - nemlig vår egen TOBB Arena Sør. Ca to tredjedeler av banen er brøytet, og den siste biten er ventet å bli brøytet på mandag. Fremdeles er banen stengt for våre lag, og vi vil oppdatere dere når den er klar til bruk.

Samtidig reiste kvinnelaget med full tropp til Hitra/Frøya for en treningssamling. De hadde tilholdssted på Dolmsundet på Hitra, og treningene foregikk i Frøya Storhall, et kvarters kjøretur unna. Det ble totalt fire treninger, flere møter og morsomme aktivteter, deriblant underholdning og bading (!). En flott samling i flotte omgivelser og ikke minst et habilt selskap. Nå ser laget fram til seriestarten i 2. divisjon om veldig kort tid.


Walkover og knepne tap

Lørdagen startet med nok en walkover-kamp for U20-laget som stiller i Adressacupen for seniorlag. I første runde møtte ikke Sokna til kamp, og denne gang var det Flatås som valgte å holde seg hjemme. Det betydde tre poeng og 3-0-seier for andre kampdag på rad.

Heldigvis for det unge laget så var de forberedt på nok en avlysning. Istedenfor møtte de Strindheims A-lag til en tøff treningskamp på Leangen. Tiller ledet 2-0 til pause etter scoringer fra Ida Sofie Bye-Andersen og Sandra Vilvang Halseth, men en god Strindheim-periode tidlig i andre omgang snudde kampen til 3-2 i disfavør de blå.

Bye-Andersen utlignet halvveis i andre omgang før Strindheim fant vinnermålet kort tid etterpå. Tiller tapte kanskje 4-3, men leverte en strålende kamp mot en soleklar avdelingsfavoritt i 3. divisjon.

Lørdagens siste oppgjør var G16s NM-kamp mot Steinkjer på Tempe kunstgress. Blåtrøyene var nest best i det meste og tapte 4-0 for nordtrønderne. Dermed er NM-eventyret over for denne gang.


Jubel på Lade - nesten i Orkland

Søndagen startet med J13s borteoppgjør mot Stjørdals-Blink/Tangmoen. Hjemmelaget fra nord i Trøndelag tok tidlig ledelsen, men resten av kampen tilhørte Tiller. De blåkledde fra Tillerbyen vant hele 10-2 etter scoringer av Saga Nordskag (3), Mathilde Lossius-Aalberg (2), Léa Emily Barzic (2), Madeleine Berglund-Tonning (2) og Ema Redzovic.

Samtidig var det endelig duket for NM-kvalifiseringskampen for herrer A, da de gjestet Charlottenlund på Koteng Arena. Det ble aldri spennende etter at blåtrøyene ledet 5-0 før det var spilt 20 minutter. Tiller vant til slutt hele 8-1.

Les vår kamprapport her


Helga ble avsluttet i Orkland, der U20 spilte sin andre treningskamp på like mange dager. 3. divisjonslaget Orkla var motstander, og det var en tøff batalje for våre unge jenter. Ida Sofie Bye-Andersen fikset 1-0 etter et strålende samspill av jevnaldrende Andrea Buberg Sæteren og Michelle Kveberg Alstad. Orkla gikk til pause med en 2-1-ledelse etter å ha scoret på et frispark som gikk via en spiller og deretter et straffespark Tiller ikke var helt enig i.

Andre omgang ble like spennende, men et dominerende Tiller-lag tok over banespillet etter en litt blandet første omgang. Ella Selvaag Solbakken sørget for utligning og 2-2 etter et hardt innlegg som gikk via en Orkla-spiller og i mål fra kloss hold.

Hjemmelaget tok ledelsen halvspilt i omgangen etter å ha kranglet ballen over mållinja før Cornelia Nordtug Knudsen hamret inn 3-3 ti minutter før slutt.

Tiller var nærmere 4-3 enn det vertskapet var, men flere mål ble det ikke til tross for enorme målsjanser. U20 kan uansett se tilbake på helga som fantastisk kamperfaring og god gjennomkjøring før debuten i 3. divisjon.
Jublende kamphelg

Postet av Marius L. Larsen den 13. Mar 2022

Våren er her for alvor - og det er også kampene. Her er helgas oppsummering.

G14 med god-bedring-ønske til keeper Lasse Valstad Johnsen før kampen mot Strindheim. Lasse slo opp sin kneskade og er ute i en stund til. Foto: Eirik Naalsund.


De blåkledde fra Tillerbyen lukter grønt kunstgress, lukne varmegrader og iskalde knær når vårsola sprenges på himmelen.

Endelig er kampsesongen i gang igjen, og flere av våre lag starter nå med kamper i OBOS-cup. Lørdagen ble innledet med G14s bortekamp mot Strindheim. Tre mål fra Jonas Schjetlein Sørli sørget for en sterk og fortjent 3-1-seier for dagens hvitkledde spillere. Dette var også debuten til lagets nye spiller Sander Vårhus Åsen.

Senere på lørdagen ble det også to Tiller-seiere, men siden at lagene ikke har levert kamptropper og resultatet står 3-0, betyr det walkover. Kvinner 2 sitt oppgjør mot Sokna og herrer 3 sin kamp mot Klæbu endte begge med walkover i første runde i Adressacupen, Trøndersk Mesterskap.


God gjennomføring mot 1. divisjonsmotstand

Men lørdagen var langt fra over. Kvinner A møtte 1. divisjonslaget KIL/Hemne til en treningskamp på Koteng Arena, og der fikk man se et ivrig Tiller-lag som skapte flere store målsjanser.

KIL/Hemne var mest offensiv de første ti minuttene, men så tok Tiller over. Thale Hinsverk skjøt like over mål og Hedda Stuedahl-Karlsen fikk to forsøk fra ti meter, men ingen av dem ville innenfor stengene.

Litt mot spillets gang tok de sortkledde ledelsen på straffespark etter en halvtime spilt, før de doblet ledelsen på en styring fra kloss hold like etterpå.

Selv om spesielt både Stuedahl-Karlsen og Sandra Aardahl Gulstad var stadig nære å skape muligheter, var det ineffektiveten som stakk kjepper i hjulene. Like før slutt fastsatte KIL/Hemne sluttresultatet til 4-0, først etter scoring på et direkte frispark og deretter alene med keeper.

Tiller gikk tom for krefter i sluttminuttene mot 1. divisjonslaget, som har seriestart førstkommende lørdag. Vi ønsker KIL/Hemne lykke til med årets sesong.


Lørdagens siste kamp var G19-2 sin duell mot Utleira. To mål fra Marius Stene-Olsen og ett fra Ruben Negård Skjønberg førte til at de blå ledet 3-0 halvveis. Kampen endte til slutt 4-1 etter scoring fra Amed Roni Tahtaci.


Jubel i hele Trondheim

Søndagen startet på Havstein der U20 tok imot Stabæk til en treningskamp. Bærumslaget fikk det tøft mot heltente trøndere da Tiller vant til slutt 7-3.

Les vår kamprapport her


Deretter tok G16-2 imot Strindheim 2 på Tempe, og der var det ingen tvil hvor seieren skulle havne. Tiller vant 4-0 etter scoringer fra Alexander Gjærde Illøkken, Lucas Nicolai Thorvaldsen-Alterskjær (2) og Arda Tahtaci.

J13 var også i aksjon mot samarbeidslaget Stjørdals-Blink/Tangmoen i Klæbu, og der ble det Tonje Viktil Fellmann-show. Etter at Mathilde Lossius-Aalberg sendte Tiller i føringen, sto Viktil Fellmann for de tre neste målene da Tiller vant 4-0.

Helgas siste kamp - av det mediaavdelingen har fått med seg - var i Verdal. G13 gjestet Verdal 2/Vinne 2, og det endte til slutt 1-1. Tillers mål ble scoret av Jesper Stenkløv.