Kategori

Solid søndag

Postet av Marius L. Larsen den 19. Apr 2021

Mange lag var i aksjon gjennom søndagen. Her er vår oppsummering.

J15 spilte 3-3 mot Charlottenlund på Lade.


De blåkledde fra Tillerbyen kan mer enn å skyte fra straffemerket. Lørdagens konkurranse mellom spillere i "alle aldre" ble nok en gang en stor suksess, der G14 og herrer trakk det lengste strået om å bli kåret til klubbens beste straffelag.

Du kan lese mer om Tiller-mesterskapet i straffespark her.

Senere på lørdag ble det spilt to kamper. J14 slo først Charlottenlund 6-5 før J17 slo til med en sterk 7-3-seier over Strindheim.

Les rapporten fra J17-kampen her.


Målrike oppgjør hele veienG14 i duell mot Byåsen.


Søndag var en heidundrende kampdag, der det hele startet på TOBB Arena Sør. Der spilte nemlig J14 et nytt oppgjør mot Charlottenlund, og lørdagens målfest endte ironisk nok i ingen nettsus og 0-0 dagen etter.

Deretter tok de blå turen til Koteng Arena mot nok en duell mot Charlottenlund, denne gang i J15-klassen. Tiller ledet hele veien etter scoringer fra Marie Danielsen, Kornelia Hov og Sanna Follestad, men kampen endte til slutt 3-3.

En solfylt dag var uansett langt fra over. På Dalgård møtte G14 Byåsen gjennom to kamper rett etter hverandre. Første kamp endte med en sterk 4-1-seier etter at samtlige scoringer (!) var notert av Joshua Munguiko.

Det andre oppgjøret endte omvendt resultat i favør Byåsen.

Videre var det duket for to nye kamper på TOBB Arena Sør på søndagskvelden. Først ut var J13 mot Utleira, der våre yngste konkurransespillere ga alt og vant hele 9-2 foran omtrent 100 fotballglade tilskuere.

Helt til slutt møttes J20 og G16 til nok et vennskapsoppgjør. Sistnevnte hadde vunnet 1-0 og 5-1 i de to foregående internduellene, men denne gang virket det som om J20 hadde gjort hjemmeleksa si. Bjørk Myhres langskudd i krysset skilte lagene etter første omgang, men så dro jentene ifra. Thale Hinsverk, Synne Aunehaugen (straffe) og Hedda Stuedahl-Karlsen sørget for en målfest og 4-0 i favør jentene. Et imponerende resultat.


Vi fortsetter i uke 16...


Forza Tiller!0 Kommentar

Tre av fire

Postet av Marius L. Larsen den 30. Aug 2020

TOBB ARENA SØR (TILLER): En spennende supersøndag endte med tre seiere i tøffe kamper.

Hedda Stuedahl-Karlsens suser fra 25 meter sendte Tiller på vei til tre poeng.


En varm, noe regnfull og etter hvert kjølig søndag startet med et herlig J14-oppgjør mot Nessegutten. Tiller tok tidlig ledelsen 1-0 ved Malin Strømsnes Kvingedal, og utrolig nok skulle dette også bli sluttresultatet.

Jentene i helblått hadde full kontroll på sine nordtrønderske motstandere, og selv om hjemmelaget skapte flere store målsjanser, ble det ikke flere nettkjenninger.

Tiller tok dermed sin første seier for sesongen og klatret på tabellen.

Se kampfakta her


Stuedahl-Karlsen-dobbel

Rett etterpå var J19-2 i aksjon mot Strindheim 2. Et Tiller-lag som tok tak i kampen fra start og dundret på i angrep ved flere anledninger, men dessverre ville ikke ballen innenfor stengene.

Strindheim 2 var farlige mot slutten av første omgang, og deres beste mulighet kom på et hjørnespark, men en god Tuva Tvervåg i Tiller-buret reddet forsøket.

Rett før en time spilt smalt det endelig i nettmaskene. Hedda Stuedahl-Karlsen testet skuddfoten fra 25 meter, og ballen gikk i en lekker bue over keeper og i mål til 1-0.

Kvarteret før full tid doblet samme angrepsspiller ledelsen, og selv om Strindheim 2 reduserte helt på tampen, ble det 2-1-seier og tre poeng i seriepremieren.

Se kampfakta her


Halvt dusin for Thea

Så var det J17-2 sin tur mot Ørland.

Og her var det egentlig ingen tvil. Et sedvanlig aggressivt Tiller-lag brukte riktignok ti minutter før de fikk nettsus, men da var det også bare å begynne å telle.

Thea Arnegård Kulvik fikset Tillers tre første scoringer etter flotte målgivende pasninger fra Hejar Kara før Emilie Jørgensen Leer la på til 4- og 5-0 rett før pause.

Andre omgang startet med nok et Kulvik-mål etter en glimrende pasning fra 06er Julie Pedersen Rektorli, og nok en gang var Kulvik frempå og satte inn 7-0 alene med keeper i det 53. minutt.

06er Ida Nygårds herlige scoring i krysset fra ti meter sørget for Tillers åttende mens Leer la på til 9-0 rett etterpå.

Få minutter senere hamret Ine Smemo til med kampens vakreste scoring. Fra 25 meter la hun slegga til og slo løs rett i lengste kryss på lekkert vis.

Nok en gang var Leer og Kulvik frempå i etterkant, for øvrig Kulviks sjette scoring for dagen, før et glimrende hodestøt fra Isabel Teigen på Vilde Bjørgård Kristiansens frispark sørget for at Tiller vant hele 13-0 etter en strålende kamp.

Se kampfakta her


Ranheim ble for sterke

Søndagens siste kamp var G16-1 sin duell mot Ranheim, og der kunne det fort ha blitt blå jubel etter bare ett minutt.

Petter Solbakkens strålende forarbeid og gode innlegg holdt på å bli sklidd i mål av en oppofrende Marius Stene-Olsen, men stanga sto i veien.

Få minutter senere satte Ranheim inn 0-1 på sin første store sjanse, og gjestene fra fjæra gjorde det vanskelig for Tiller utover i kampen.

I løpet av kort tid i andre omgang punkterte de nærmest kampen med både 0-2 og 0-3 før de la på til 0-4 sju minutter før slutt.

På overtid sørget imidlertid Alex Nguyen for et trøstemål til 1-4, som ble fasiten i søndagens siste kamp.

Se kampfakta her


0 Kommentar

Uavgjort mot Gimse

Postet av Marius L. Larsen den 23. Feb 2020

I helga var det kretskamper på Kyrksæterøra og treningskamp både på Levanger og Heimdal. Her er helgas oppsummering.

Arlinda Shala (t.v.), Rikke Olufsen, Malin Kvingedal (delvis skjult), Sandra Vilvang Halseth og Emma Jensen (delvis skjult) fikk en tøff kamp av Gimse søndag ettermiddag.


De blåkledde fra Tillerbyen begynner å bli godt vant med å være representert gjennom en lang og fartsfylt helg, og de siste dagene av vinterferien var intet unntak.

Lørdagen startet nord i Trøndelag, der herrelaget spilte treningskamp mot 2. divisjonslaget Levanger. De blå manglet ti spillere av forskjellige årsaker, og det skulle etter hvert bli en tøff test mot nordtrønderne.

Tiller lå under 2-0 til pause, og det ble gutter mot menn da hjemmelaget satte inn sitt antatte beste lag etter sidebytte. Byguttene måtte se seg slått 7-0 på en vanskelig dag.


Les også: Oversikt over vinterens treningskamper


Thea og Vilde scoret

Videre på lørdag dro mediaavdelingen og dens assistent til Kyrksæterøra i nye Heim kommune, til kjentfolkets småstore overraskelse. Bygdas storstue Sodvinhallen huset flere interessante kretslagskamper sett med Tiller-øyne, for de blå var representert både på J14- og J15-lagene.

Begge møtte Møre og Romsdal for å teste ferdighetene, og J14 tapte knepent 2-1 - etter at vår egen Thea Arnegård Kulvik scoret Trøndelags mål.

J15 hadde hele fem Tiller-spillere i aksjon, og det var Vilde Hulaas Grøseth som fastsatte sluttresultatet til 2-0 etter en veldig solid kamp av trønderne.

Vilde Bjørgård Kristiansen, Sofie Graabak, Karine Ornæs Midjo og Emilie Jørgensen Leer spilte også for J15.

På søndag spilte lagene nye kamper mot Møre og Romsdal, og også her scoret Hulaas Grøseth i en 3-2-seier over Møre og Romsdal.

I skrivende stund har det ikke kommet informasjon om hvordan det gikk med J14 denne dagen.


Fire Tiller-spillere ble seriemester

Tiller Idrettslag Fotball er stolt over å meddele at våre spillere Sindre Myrvold Welo, Oskar Stølan, Andreas Solstrand Fossli og Even Rogstad Kvalvær er seriemester i futsal.

Kvartetten spiller til daglig for Utleira i innendørsserien, og seriemesterskapet ble klart i helga.

Forrige kamp endte 4-2 over Freidig.

Laget har igjen to kamper av sesongen, som spilles førstkommende helg i Utleirahallen.


Vi gratulerer Utleira Futsal med seriemesterskapet!


Se tabellen her


Jevnt mot Gimse

Helga ble avsluttet med J17s treningskamp mot Gimse på Heimdal kunstgress. Et utvalg hjemmeværende vinterferiespillere skulle hamle opp mot en tøff motstander, men det ble en oppoverbakke til å begynne med.

Allerede før to minutter var spilt satte Gimse inn 1-0 alene med keeper. Tiller slet innledningsvis, men så begynte det å løsne andre veien.

Den største sjansen fikk Sandra Vilvang Halseth før pause, men Gimses sisteskanse reddet forsøket.

Under snøfallet i andre omgang utlignet Sandra til 1-1 etter å ha rundet keeper fra skrått hold, og fem minutter før full tid var snuoperasjonen komplett da Hejar Kara styrte inn 2-1 fra fem meters hold.

Men Gimse utlignet til 2-2 minuttet etterpå, og det var hawaii-tilstander mot slutten. Kara holdt på å fikse seier på et skuddforsøk fra 16 meter, mens Tiller-keeper Matilde Høyem Grove reddet et skudd mesterlig fra åtte meter helt på tampen.

Treningskampen ebbet ut i 2-2, og begge lag ble en erfaring rikere.


0 Kommentar

Kretsmester og mester

Postet av Marius L. Larsen den 27. Jan 2020

Tiller avsluttet sin egen cup med storeslem. Her er oppsummering av helga.

Gull til gutta fra sørsida. Foto: Simon Hustad Evjen.


De blåkledde fra Tillerbyen avslutter januar på en stor høyde etter pokalfangst i Tiller Futsal Cup, men det var også flere lag i aksjon i Malvikcupen i Abrahallen.

G16 røyk ut av gruppespillet på fredagskvelden, mens J13 vant sin gruppe og skulle spille sluttspill på lørdag. Der ble det tidlig stopp i åttedelsfinalen mot Ranheim (1-2).

Videre hadde Tiller også lag i sluttspillet i J15- og J17-klassen. Det ene J17-laget tapte knepent på straffesparkkonkurranse i åttedelsfinalen, mens det andre J17-laget måtte se seg slått 2-1 i kvartfinalen.

J15 gikk nesten hele veien. Med walkover-seier i åttedelsfinalen, var det langt tøffere i kvartfinalen mot Astor, men Tiller vant 3-1.

Dessverre ble det nok et tap på straffespark. I semifinalen mot Ranheim kom Tiller til kort og ble utslått.


Vi gratulerer med en herlig innsats i Abrahallen!


Se resultater fra Malvikcupen her


Aavik-trippel ga gull

På hjemmebane i Tiller Futsal Cup skulle det gå straka veien til pokalskapet.

I G19-klassen gikk to av fire Tiller-lag videre til sluttspillet på søndag, og begge lagene imponerte ved å ta seg til hver sin semifinale. Der kapret Tiller 1 sin velfortjente finaleplass, og i oppgjøret om den største pokalen, var det ingen tvil om hvor seieren skulle havne.

Tobias Aavik hamret inn et regelmessig hattrick mot laget fra Kolstad Fotball, og gutta fra sørsida vant dermed fullt fortjent 3-0.

Tiller 3 kom til slutt på 4. plass.


Vi gratulerer våre lag med strålende prestasjoner!


Stuedahl sikret KM-tittel

Samtidig var også J19 i aksjon i duellen om kretsmesterskapet. Tillers tre lag avanserte til kvartfinalene på søndag, der to av dem nådde semifinale.

Tiller 2 slo eliten fra Trondheims-Ørn mens Tiller 1 tapte for Utleira. Tiller 1 tok imidlertid skalpen på Trondheims-Ørn ved å vinne bronsefinalen 3-2.

I finalen ble det svært spennende mot Utleira, men vinnermålet fra Louisa Stuedahl var nok til å sørge for en sterk 1-0-seier.


Vi gratulerer med gull og bronse i J19-KM!


Se resultater fra Tiller Futsal Cup her


I 1. divisjon futsal herrer ble det to tap på søndag i Ladehallen, 0-1 for NTNUI og 0-4 for Trondheim Troll.


0 Kommentar

Bronse og sluttspillklare

Postet av Marius L. Larsen den 21. Jan 2020

Tiller opplevde mange spennende dueller i helga som var. Her er vår oppsummering.

J17 kvesset til med to gruppeseire i Abrahallen. Nå er de klare for sluttspill i Malvikcupen til helga.


De blåkledde fra Tillerbyen deltok på mange fronter i en travel fotball- og futsalhelg. På hjemmebane var det duket for nok en runde av Tiller Futsal Cup, der Tiller stilte lag i konkurranseklassene G14, G15 og G16 (kretsmesterskap).

G16 tapte kvartfinalen, mens G14 kom helt til semfinale. Der ble det tap for Kattem 3. I bronsefinalen ble det et knepent 2-0-tap for Kattem 1.

I G15-klassen ble det Tiller-tap i begge semifinalene, noe som gjorde at det ble en ren Tiller-duell i kampen om bronsepokalen. Der vant Tiller 3 1-0 over Tiller 1.


Trygg/Lade vant G16-klassen, mens Ranheim vant G14 og Freidig tok gull i G15.

Vi gratulerer vårt lag med bronse og vinnerlagene med gull i Tiller Futsal Cup!


Se alle resultater her


Kvinner-1 med full pott

Lørdag og søndag var det også duket for futsalserie for både kvinnene og herrer-2 og -3. Kvinner-1 slo til med tre seiere, mens kvinner-2 tapte begge sine oppgjør.

I herrenes 2. divisjon vant tredjelaget sin eneste kamp over Byåsen TF (2-1). Andrelaget tapte for samme lag, men de klarte uavgjort (3-3) mot Gauldal.


Se tabellene:
1. divisjon kvinner
2. divisjon herrer


Exit i semi

På begge helgdagene var Tiller også i aksjon i Vanvikan Indoor i Vanvikhallen rett over fjorden. På lørdag stilte våre 6. divisjonsspillere på herresiden, men der ble de så vidt utslått i gruppespillet.

På søndag tok to kvinnelag turen over, der ett kom til semifinale på kvelden. Der ble de utslått av Strindheim.


Se resultater:
Lørdag herrer
Søndag kvinner


Jentebølge i Abrahallen

Helt til slutt på søndagskvelden avsluttet J17 helga med to lag i Malvikcupen. De fikk inspirasjon av sine lagvenninner på J15, som kom på andreplass i gruppespillet, og J13 som vant sin pulje dagen før.

Begge 17-lagene imponerte på en ellers svært liten sjuerbane i Abrahallen og vant sine grupper med klar margin.

Dermed skal Tiller stille fire lag i sluttspillet kommende helg, samt ett G16-lag som starter gruppespillet fredag kveld.


Se resultater her


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline