Kategori

For ei helg!

Postet av Marius L. Larsen den 26. Sep 2022

Huh. Svært mange Tiller-kamper endte med suksess denne helga. Dette er vår oppsummering.

Denne gjengen har alt i sine hender med tanke på kretsmesterskapet i J17-klassen etter seier over Steinkjer søndag ettermiddag.


De blåkledde fra Tillerbyen hadde knapt rukket å lage fredagstacoen før det første resultatet tikket inn. G13-2 var det eneste laget i konkurranseklassene i aksjon, og det ble en enorm målfest. I duellen med Leksvik vant Tiller hele 17-1 etter blant annet tre mål fra Oliver Olden Myhre.

Les kampfakta her


På lørdag var det J14 som startet med sluttspillet i OBOS-cup, men i oppgjøret mot Charlottenlund måtte de se seg beseiret 0-6.

Les kampfakta her


Senere på lørdagen var kvinner A dyktige ved å holde Molde til 0-0 på TOBB Arena Sør. Et realt bombardement de første 20 minuttene førte imidlertid til ingen nettsus, og en nervepirrende andre omgang gjorde at lagene måtte ta til takke med ett poeng hver.

Les vår kamprapport her


Lørdagen ble avsluttet i Bodø, der herrer A gjestet Innstranda. Det var en kaotisk innledning med spørsmål om Twitter og streaming, men vi fikk til det aller meste - med litt hjelp.

Kampen endte til slutt 2-2 etter at Alexander Gløsen hamret inn utligningen tre minutter før full tid.

Les vår kamprapport her


Leder 0. divisjon

Søndagen startet med at G13-3 tok imot Orkanger på TOBB Arena Sør. Det sto 2-2 til pause, men Tiller dro ifra i andre omgang og vant til slutt 7-3 etter blant annet to scoringer fra Einar Johannes Vatnan.

Les kampfakta her


Deretter var G14-1 i aksjon mot Astor på samme bane. Tiller leverte en strålende første omgang og ledet hele 5-1 til pause. De blåkledde vant til slutt 7-2 over motstanderen i burgunder og blått etter blant annet et hattrick av Oliver Leiseth Green.

Les kampfakta her


Dagens siste hjemmekamp var herrer-2 mot Ørland i en real toppduell på TOBB Arena Sør. Tiller slet med å få hull på byllen, og rett før pause ble det jubel da Martin Engvik sendte hjemmelaget i føringen.

Et hattrick fra Engvik og mål fra Benjamin Romero og Mathias Vinjevoll sørget for en sterk 5-2-seier. Nå er laget oppe og nikker på en kvalifiseringsplass om opprykk til 4. divisjon.

Les kampfakta her


Dagens siste kamp var J17-1 borte mot Steinkjer på Guldbergaunet stadion. Gjestene tok oppskriftsmessig ledelsen etter et kvarter da Cornelia Nordtug Knudsens hjørnespark ble stanget i mål av Malin Strømsnes Kvingedal.

Tiller styrte det meste av banespillet, men 2-0-scoringen kom ikke før det var ti minutter igjen. Emma Kalvøy Bye kom alene med keeper, rundet sisteskansen og satte inn 2-0 på fortjent vis.

Hjemmelaget reduserte på et hjørnespark rett etterpå, men Tiller holdt unna og vant 2-1. Det betyr at blåtrøyene leder 0. divisjon med kun tre kamper igjen å spille.

Les kampfakta her
Langstrakt kamphelg

Postet av Marius L. Larsen den 11. Sep 2022

Mange Tiller-lag var i aksjon i helga som var. Her er vår helgoppsummering.

Benjamin Romero (t.h.) scoret hattrick mot Åfjord. Han fortsetter dermed å bøtte inn mål i 5. divisjon.


De blåkledde fra Tillerbyen startet en heftig kamphelg fredag kveld, der G13-2 gjestet Ørland før tacoen slo inn. Mahmoud Gharzaldin sendte Tiller i føringen, men Ørland kom tilbake og ledet 2-1. Selv om Leander Gudbrandsen Brokstad og Axel Kjosavik (2) scoret, ble det et knepent 5-7-tap.

Les kampfakta her


G13-3 fikk aldri spilt mot Ranheim på TOBB Arena Sør denne kvelden, da Tiller vant 3-0 på walkover.


Fredagskvelden ble avsluttet på Hammersborg rett ved Sverresborg museum. Herrer-3 gjestet den suverene serielederen Vestbyen, som har blant annet tidligere Tiller-spiller og nå Tiller-beboer og -trener Asgeir Snekvik på laget.

Marius Modalsli Torsets to scoringer holdt Tiller inne i kampen lenge, men kveldens hvitkledde spillere måtte til slutt se seg beseiret 2-4.

Les kampfakta her


Herrer A jublet for tre poeng

Lørdagen startet helt glimrende. Etter 77 dager uten å ha jublet over tre poeng, skjedde det endelig for våre beste menn i hjemmemøtet med Nardo.

Tiller vant 4-3, og vår kamprapport kan selvsagt leses i egen artikkel her.


Senere på lørdagskvelden gjestet J14 Sørlia på Steinkjer. Her tok hjemmelaget ledelsen tidlig, men Mia Arnegård Kulvik kvitterte etter en halvtime spilt. Kampen endte til slutt 1-1.

Les kampfakta her


Nærmer seg toppen i 5. divisjon

Søndagens tre kamper i konkurranseklassene på TOBB Arena Sør inneholdt mye fart og spenning fra start til slutt. Først ut var J17-1 mot Melhus/Gauldal, og der klarte aldri Tiller å matche gjestenes aggressive nivå.

Tiller spilte god fotball og skapte flere store målsjanser, men effektive gjester kunne juble over seier til slutt. Blåtrøyene tapte 2-4 etter to scoringer fra Ida Sofie Bye-Andersen.

Les kampfakta her


Rett etterpå var herrer-2 i aksjon mot Åfjord. Jonas Bardo Fossen Thanem sendte Tiller i føringen før gjestene utlignet til 1-1. Derfra og ut handlet det meste om Tiller. Hattrick fra Benjamin Romero og en dobbel fra Edvard Stølan sikret Tiller en sterk 6-2-seier.

Nå har våre nest beste herrer kontakt med topplagene i avdelingen. Det er seks kamper igjen å spille.

Les kampfakta her


Helgas siste oppgjør var G14-1 hjemme mot Hommelvik. Der tok bortelaget ledelsen før pause, men så utlignet Patrik Tørset Johnsen fra straffemerket rett før slutt slik at oppgjøret endte 1-1.

Les kampfakta herBorte nja, hjemme bra

Postet av Marius L. Larsen den 4. Sep 2022

Slik endte søndagens mange Tiller-kamper.

Emma Kalvøy Bye (i midten) scoret to i toppmøtet med Utleira i J17 0. divisjon.


De blåkledde fra Tillerbyen var bokstavelig talt overalt gjennom søndagens mange oppgjør. Dagen startet på Nytrømoen på Tynset, der G14-1 var det gjestende laget.

Der ble det bare nesten for våre gutter. Tynset ledet 3-0 til pause, og selv om Tiller hadde sine muligheter foran mål, var det rødtrøyene som vant 4-0 til slutt.

Les kampfakta her


Deretter var J14 vertskap for samarbeidslaget Følling/Kvam i den ene av to kamper på TOBB Arena Sør denne dagen, og her var det absolutt ingen tvil om at Tiller skulle vinne. Åtte mål fra Mia Arnegård Kulvik, tre fra Ingrid Marie Måløy og ett hver fra Frida Helgheim Bang og Rakel Lånke sikret en særdeles stor 13-1-seier.

Les kampfakta her


Les også: Seier i Volda - tap på Fannrem


Gutta med fem baklengs hver

Så var det hele tre kamper som spilte samtidig kl.16.00. På Leangen var G19-1 gjester mot Strindheim, men det startet ikke så bra for hvittrøyene fra Tillerbyen.

Strindheim scoret to raske mål, men en redusering fra Børge Staverløkk like før pause sørget for spenning i andre omgang. Men da Tiller misset på sine muligheter, tok hjemmelaget vare på sine og scoret tre sene mål som sørget for at bortelaget tapte 1-5.

Les kampfakta her


Samtidig spilte G16-1 borte mot Vestbyen, men heller ikke her skulle Tiller juble over poeng. Laget fra Hammersborg vant 5-0.

Les kampfakta her


Aa med mål for tredje gang på rad

Bedre skulle det imidlertid gå for J17-1 borte mot Utleira, selv om det var oransjetrøyene som startet best. Etter bare seks minutter tok de ledelsen 1-0, og den ble doblet kort tid etterpå.

Men Tiller svarte kontant. To raske mål fra Emma Kalvøy Bye gjorde at det sto 2-2, men pauseresultatet var 3-2 i favør hjemmelaget, etter at et hjørnespark ble tuppet i mål fra kloss hold.

Tiller ga seg imidlertid ikke så lett. En mer solid andre omgang førte til store målsjanser, men utligningen kom tretten minutter før full tid, da Signe Aa kranglet inn 3-3 på lekkert vis på et hjørnespark - hennes tredje mål på like mange 0. divisjonskamper.

Det var sjanser begge veier i sluttminuttene. Malin Strømsnes Kvingedal traff tverrligger på et knallhardt skudd fra 25 meter og Ida Sofie Bye-Andersen skjøt like utenfor. I andre enden reddet Tiller-keeper Live Espolin Johnson mesterlig på et godt skudd fra nært hold etter et innlegg i feltet.

Toppkampen endte derfor 3-3 og ett poeng hver.

Les kampfakta her


Siste kamp for kvelden var J13-1 sitt oppgjør borte mot Strindheim. Det spennende oppgjøret endte til slutt 2-2. Målscorere er ikke oppdatert da dette skrives søndag kveld.

Les kampfakta her
De eldste viste vei

Postet av Marius L. Larsen den 12. Jun 2022

Tap for gutta, og seier for jentene og herrelaget. Slik var helgas seks kamper.

Pølsefest i garderoben etter Rana-seieren for A-lagsgutta. Fra venstre Sondre Grøtte, Tor Solvoll, Gard Ragnar Killingberg, Andreas Druzkowski. Foto: Runar Koteng Frønes.


De blåkledde fra Tillerbyen så ut til å leve litt på rusen fra en hinsides torsdag på TOBB Arena Sør, der det ble avansement i J19-NM og den åttende strake seieren for kvinnelaget i 2. divisjon.

For på Freidigbanen ble det bare nesten for G13-1 fredag kveld. Tiller tok ledelsen ved et heldig selvmål nesten rett etter avspark, men hjemmelaget scoret faktisk fire raske mål slik at Oliver Olden Myhres nettsus bare ble en redusering. Tiller tapte til slutt 2-5.

Senere på fredagskvelden skulle egentlig J17-1 møte Astor på Havstad, men kampens hjemmelag valgte å tape kampen 0-3 på walkover.


Kule Kulvik herjet

Lørdagen startet med et brak på Utleira, der J14 var det gjestende lag. Og hvis ikke været var bra fra før, så ble det enda bedre under oppgjøret. Tiller vant hele 5-0 - og alle målene ble scoret av Mia Arnegård Kulvik.

Senere på dagen var herrer A i aksjon borte mot Rana, der Tiller ble levnet få sjanser til å ta med seg poeng fra et godt hjemmelag. Men blåtrøyene knøvlet forhåndstipsene, brettet opp ermene og vant fullt fortjent 3-1.

Hjemmelaget vartet for øvrig opp med en herlig pølsefest etter kampslutt, noe gutta i blått så ut til å like.

Les vår A-lagsrapport her


Søndagen startet med G16-1 sitt møte med hjemmesterke Charlottenlund. Der havnet blåtrøyene bakpå allerede før minuttet var gått, og det ble ikke bedre utover i kampen. Tiller klarte ikke å svare mens Charlottenlund vant til slutt 4-0.

Samme resultat ble det også på TOBB Arena Sør søndag kveld, men da til hjemmelaget. J17-1 tok imot Sverre i vårens nest siste oppgjør i et vanvittig regnvær, men blåtrøyene tok seg ikke nær av den grunn. Tiller ledet 2-0 til pause etter scoringer fra Ida Sofie Bye-Andersen og Una Stuedahl-Karlsen, og i andre omgang fastsatte Andrea Buberg Sæteren resultatet til 4-0 med sine to nettkjenninger.


Straks ny uke og flere nye, herlige kamper...Sterk Tiller-helg

Postet av Marius L. Larsen den 23. Mai 2022

Vi oppsummerer all dramatikken som skjedde i helga.

A-lagets nye angrepsspiller Martin Engvik herjet for andrelaget mot Vanvik. Han scoret fire mål i første omgang.


De blåkledde fra Tillerbyen fikk en perfekt start på fotballhelga som ikke inneholdt noen A-lagskamper. De spilles nemlig mandag og tirsdag.


Les også:
Før avspark: Byåsen KF - Tiller
Før avspark: Tiller - Byåsen TF


Fredagen startet glimrende med J13-2 sin sterke 3-0-seier over Leksvik. Det var aldri noen tvil om at jentene fra storbyen skulle innkassere tre poeng. Målene ble scoret av Léa Emily Barzic, Saga Nordskag og Tonje Viktil Fellman.

Kvelden ble avsluttet i Meråker, der G19-3 møtte Varden. Scoringer fra Nhat-Huy Ngoc Nguyen (2), Elias Kvam Aalberg, Jørgen Urfjell Rørvik og Eric Mulondo sikret en sterk 5-2-seier.


Trinh holdt tritt

Lørdagen fortsatte med sterke Tiller-prestasjoner. G16-1 gjestet Steinkjer på Guldbergaunet, og gutta i helblått ga alt i 2-1-seieren. Trym Myhre scoret først fra straffemerket, og selv om hjemmelaget utlignet, så var det Edwin Trinhs vinnermål fire minutter før slutt som ble dagens høydepunkt.

Videre gjestet J14 Vestbyen/Nationalkameratene, og her var det enveiskjøring fra start til slutt. Tre mål fra Mia Arnegård Kulvik og en dobbel hver fra Maiken Skaldehaug Holmberg og Ida Solberg sørget for at Tiller vant hele 7-0 på en strålende dag.

Dagens siste oppgjør var på Leangen der G14-1 gjestet Strindheim. Der måtte Tiller se seg knepent slått 1-0.


Engvik x4 og Buberg Sæteren på overtid igjen

Andrea Buberg Sæteren (i midten) ble matchvinner på overtid for andre gang på rad.


Søndagen startet med G14-2s bortekamp mot Stjørdals-Blink 2, og selv om Mathias Stork Mikkelsen satte inn 1-0 allerede før minuttet var spilt, endte Tiller med å tape 1-5.

Men det skulle gå adskillig bedre i de siste timene før mandag igjen. Herrer-2 tok imot Vanvik på TOBB Arena Sør, og der var det to spillere som sto for et målshow. A-lagets nye tilvekst Martin Engvik banket inn fire mål i løpet av første omgang, og herrer-3s Preben Holm Aune ville prøve å matche det med sine tre nettkjenninger i andre omgang. Kampen endte til slutt 7-1 til Tiller.

Helgas siste oppgjør var J17-1 mot Charlottenlund, og de blå havnet under mot spillets gang da gjestene scoret et frisparkmål rett før pause. Men Tiller-dominansen fortsatte også i andre omgang, og ti minutter før slutt utlignet kaptein Una Stuedahl-Karlsen på krigersk vis på et hjørnespark fra Michelle Kveberg Alstad.

Og på overtid skjedde det nok en gang, akkurat som mot Utleira - av samme spiller. Ida Nygård fosset forbi alt og alle på sin venstreside, skjærte inn og fant Andrea Buberg Sæteren i feltet som tok med seg ballen og kom veldig skrått, men limte ballen i lengste hjørne til spinnvill jubel. 2-1 til de blå og tre nye poeng.


Takk for helga! Vi sees snart igjen...


Forza Tiller!