Kategori

Best i tre klasser

Postet av Marius L. Larsen den 15. Nov 2021

Tiller tok storeslem i helg 2 av Heimdal Indoor.

G16 vant Heimdal Indoor sammen med G13 og J17 søndag kveld. Se vinnerbildene nederst i saken.


De blåkledde fra Tillerbyen opplevde en svært lang søndag i Heimdalshallen - som spådd på forhånd. I konkurranseklassene G13, G16 og J17 skulle Tiller kjempe om det største trofeet, og det gikk jo helt strålende.

G13 nådde hele veien til finale der de møtte Nessegutten fra Levanger. En enorm laginnsats og spilleglede sørget for at det skulle bli den første bekreftelsen på en real blåmandag. De blåkledde viste frem god futsal ved hjelp av offensive hoder.

Patrik Tørset Johnsen fikset Tillers første mål før to nettkjenninger fra Nikolai Nordskag og ett hver fra Martin Gumdal og Mathias Naalsund sørget for en knallsterk 5-3-seier - og ikke minst gull.


Rekordmange supportere

Ikke lenge etterpå var G16 i aksjon mot Freidig. I en svært tøff batalje med harde dueller, var de blåtrøyene som trakk det lengste strået. På en glimrende overgang satte Mathias Gåsbakk Vinjevoll fart og tuppet ballen sikkert under keeper og i mål til ellevill jubel i hallen.

Flere mål ble det ikke i G16-finalen - de blå ville det mest og vant til slutt fortjent 1-0 og dermed gull.

Søndagskveldens siste kamp var J17-finalen, som også var en kretsmesterskapsklasse. Der skulle Tiller møte selveste Rosenborg i et fyrverkeri av en futsalkamp. Foran et rekordstort publikum i den etter hvert så klamme hallen, fikk de se en enorm vinnervilje og absolutt ingen respekt.

Synne Aunehaugen ble den store helten med sitt herlige 1-0-mål med sju minutter igjen å spille. Hvittrøyene klarte aldri å svare mens Tiller ble heiet frem av svært mange supportere.

Helga ble derfor avsluttet med et tredje strake gull.


Se alle resultatene her


Vi gratulerer spillere, trenere og supportere med en fantastisk prestasjon!


Forza Tiller!Bronse i G19-klassen

Postet av Marius L. Larsen den 12. Nov 2017

Flere Tiller-lag leverte solide resultater i Heimdal Indoor i helga.

En herlig bronsepokal for et purungt Tiller-lag i G19-klassen. Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen som vanlig sterkt representert da sluttspillet startet i konkurranseklassene i Heimdal Indoor i helga, men denne gang skulle det bli tøff motstand i jakten på edelt metall.

I G13-klassen stilte Tiller med tre solide lag, og samtlige avanserte til sluttspillet søndag morgen. Der ble det stopp for Tiller 2 som tapte 4-2 for Frei i åttedelsfinalen, mens Tiller 3 og Tiller 1 slo henholdsvis Nardo og Leksvik for å nå en kvartfinale.

En semifinale ble derimot en fjern drøm. Tiller 3 tapte 5-0 for Utleira mens Tiller 1 gikk på et 4-0-nederlag i oppgjøret mot Buvik.

I G19-klassen stilte Tiller med to lag, begge for øvrig fra årets G16-lag, der ett lag avanserte fra gruppespillet. I åttedelsfinalen beseiret de Ranheim 1-0, før de slo ut Kolstad med sifrene 3-0 i kvartfinalen.

Vår samarbeidsklubb Tillerbyen vant 3-2 et jevnt oppgjør i semifinalen, men Tiller reiste seg kraftig i bronsefinalen mot Nardo. To tidlige mål fra Andreas Arukwe og en sen scoring fra William Gjelsvik Tiller sørget for at blåtrøyene vant en svært sterk bronsepokal.


Vi gratulerer med en flott prestasjon!Stor pokalfangst

Postet av Marius L. Larsen den 30. Okt 2016

HEIMDALSHALLEN (HEIMDAL): Tiller kapret en bronse og to gullpokaler i den første helga i Heimdal Indoor.

Ellevill jubel da G14 slo Kolstad i finalen. Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen hadde håp om en lang søndagskveld i Heimdalshallen, og håpet ble til virkelighet med til sammen hele sju lag i tre klasser i sluttspillet.

I J13-klassen hadde blåtrøyene to lag til kvartfinale, og laget bestående av 2004-jenter var først ut mot arrangørklubben Heimdal. Der tok Tiller ledelsen tidlig i kampen, men grønntrøyene utlignet få minutter før slutt. Kort tid inn i golden goal var det Heimdal som tok det siste stikket med sin 2-1-skåring.

Uansett var dette en utrolig sterk prestasjon av 12-åringene, noe som ga laget som var året eldre en skikkelig boost inn i sin kvartfinale.

2003-jentene, uten innbyttere på benken, slo Gimse 3-1 og avanserte dermed til semifinalen. Der fikk de tøff motstand av Kattem, som klarte å bikke kampen i sitt favør og vant 2-1 over Tiller.

Men blåtrøyene skulle så til de grader revansjere seg i bronsefinalen mot Heimdal. En sterk 3-0-seier over naboene i grønt førte til at tredjeplassen tilhørte Tiller.


Seier i finalen

I G14-klassen stilte Tiller to lag, og begge lag avanserte fra gruppespillet. Kl.10.00 startet Tiller 1 showet med en 6-0-seier over Klæbu, mens Tiller 2 måtte til slutt se seg hårfint slått av Heimdal 2 3-2.

I kvartfinalen fortsatte Tiller 1 den gode formen ved å beseire Heimdal 2 4-1, og en litt mer spennende semifinale endte med en 5-3-seier over Byåsen 3.

Dermed var det duket for finale for 14-åringene, og der ventet naboene fra Kolstad på motsatt halvdel. Rødtrøyene var mest på hugget i starten, og tok ledelsen 1-0 etter få minutter. Jesper Stegali utlignet til 1-1 fra kloss hold etter et godt Tiller-press, men så tok Kolstad tilbake ledelsen ikke lenge etterpå.

Sju minutter før slutt fikset Johnny Ho nok en fortjent utligning, men kampen var langt fra over av den grunn. Kolstads flere forsøk gikk enten like utenfor, eller så vartet Tiller-keeper Sander Kleiven Vevle med den ene klasseredningen etter den andre, mens Tillers skudd ble hamret i tverrliggeren ved flere anledninger.

Men Jonathan Smerkerud Frønes, som etter kampen ble kåret til banens beste, fant en åpning etter et skikkelig soloraid på Kolstads halvdel. Han fintet seg til slutt forbi keeper og en forsvarsspiller som hadde tatt oppstilling på strek, og banket inn 3-2 for Tiller fra kloss hold.

Flere mål ble det ikke, og bronsepokalen fra i fjor ble toppet med et særdeles storstilt gull i år!


Drama til siste slutt

Alle tre J17-lagene i Tiller-regi avanserte direkte til semifinale søndag kveld. Det ene laget, bestående av 2002-spillere, måtte se seg knepet slått av Oppdal (1-2) mens Tiller 1 beseiret Tiller 2 3-0.

Mens Tiller 2002 og Tiller 2 delte tredjeplasseringen, skulle Tiller 1 og Oppdal gjøre opp om gullet i finalen.

Lagene møttes også innledningsvis der Tiller brukte nesten hele kampen på å få hull på byllen, men det var helt motsatt i finalen. Andrea Holm Aune sendte kveldens gultrøyer i ledelsen før to minutter var spilt, og Tiller hadde et hav av målsjanser nærmest gjennom resten av kampen. En solid Oppdal-keeper og udyktighet fra Tiller sin side gjorde at de ikke klarte å punktere kampen, men spenningen var over da dommerne blåste i fløyta og Tiller kunne juble over nok et gull!

Laura Gashi ble kåret til finalens beste spiller.


Se alle resultater her.

Se flere bilder fra helga her.


Vi gratulerer våre lag med særdeles sterke prestasjoner!Blått gull igjen

Postet av Marius L. Larsen den 9. Nov 2015

Det ble nok et Tiller-gull i den andre helga i Heimdal Indoor.

Tiller J02 jubler for GULL i J14-klassen i Heimdal Indoor. Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen deltok nok en gang med mange lag i Heimdal Indoor, men det var også action i andre haller, både innenfor og utenfor byens grenser.

Men i Heimdalshallen hadde Tiller tre lag i både J14- og G16-klassen, der fem av dem avanserte til sluttspillet på søndag.

To G16-lag gikk videre, men det stoppet i kvartfinalen for Tiller 1, som tapte retten om en plass i semifinalen i en merkelig kamp mot Heimdal.

J14 hadde tre lag i kvartfinale, men bare ett avanserte til semifinale. Tiller 3, bestående av '02-spillere, knuste Malvik 7-0 i semifinalen, men det skulle bli langt tøffere i finalen mot Nardo.

Andrea Broholm sendte Tiller foran med 2-0 etter bare noen få minutter, men Nardo reduserte ikke lenge etterpå. Det var mye kriging og frem og tilbake i sluttminuttene, men Tiller dro i land seieren og vant J14-klassen!

I tillegg ble Tillers Synne Bye-Andersen kåret til finalens beste spiller.


Fjerdeplass i Otta Cup

Tiller Futsal fikk en trasig start på den nye sesongen i Eliteserien. I åpningsrundens kamper i Charlottenlundhallen ble det først tap for Sjarmtrollan (0-5) på fredag, før det deretter ble et nytt nederlag mot Krohnsminde (1-3) på lørdag.

Våre G19-spillere stilte med to lag i deres etter hvert så tradisjonsrike innendørsturnering Otta Cup. Begge lagene gikk videre til sluttspillet, der ett lag gikk til semifinale. Der ble det imidlertid tap for Nordre Land 1 (1-3), før det også ble tap for Volda 1 (1-8) i bronsefinalen.

Otta Cup endte dermed med en fjerdeplass i G19-klassen for Tiller.
Gull i første helg

Postet av Marius L. Larsen den 1. Nov 2015

Tiller tok med seg to bronsepokaler og ett gulltrofé i den første helga av Heimdal Indoor i Heimdalshallen.

Tiller 3 i J13-klassen jubler over gull! Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen liker seg på den andre siden av E6 og i Heimdalshallen, for det ble mye blå jubel i G14- og J13-klassen også i år.

I G14-klassen hadde Tiller tre lag videre til kvartfinaler, men det var ett som gikk videre til semifinale. I kampen om finaleplass ble det svært tett og jevnt mot Kolstad, men blåtrøyene kapret det korteste strået og tapte 1-0.

I bronsefinalen slo Tiller arrangørklubben Heimdal 3-1.


To pokaler for J13

Også i J13-klassen var det tre Tiller-lag som gikk til sluttspillet, der to av lagene nådde samme semifinale. Der vant Tiller 3 3-1 over Tiller 2, og dermed skulle klubben være representert i både bronsefinalen og finalen.

I den førstnevnte kampen hadde Tiller 2 god kontroll og vant 4-2 over Heimdal, mens Tiller 3 cruiste inn til en sterk 4-0-seier over Kolstad i finalen.


Se alle resultatene fra første helga her!


Vi gratulerer med bronse på G14 og bronse og gull på J13!