Kategori

Gull i Gothia Cup

Postet av Marius L. Larsen den 23. Jul 2018

Tiller gikk helt til topps i J16-klassen.

Gulljentene i Gøteborg.


De blåkledde fra Tillerbyen fortsetter å imponere gjennom sommeren, og på fredag kunne både spillere, trenere og supportere igjen juble over nok et fantastisk trofé.

I forrige uke deltok nemlig Tiller med tre lag i Gothia Cup i Gøteborg, derav ett i G14-klassen og to i J16-klassen.

Gutta kom på andreplass i gruppespillet, bak suverene Milano United fra Sør-Afrika, og det ble 3-1-seier over svenske Melleruds i 64-delsfinalen onsdag kveld.

Men torsdag morgen sa det dessverre stopp. Näsets 1 ble for sterke og vant 4-0 over Tiller i 32-delsfinalen, og dermed var blåtrøyene ute av årets turnering.


J16-2 ute i 8-delsfinalen

Jentenes to lag gjorde også sine saker godt. J16-1 havnet også på andreplass i gruppespillet, kun ett fattig mål bak puljevinner SKF Ghana. J16-2 knuste Norrala 5-0 i siste gruppespillkamp onsdag, og de avanserte rett til 32-delsfinalen i B-sluttspillet.

En lang torsdag startet med en 8-0-seier over Matfors før Alta 2 ble beseiret 4-2. Dessverre ble det kun med 8-delsfinale på kvelden, da J16-2 tapte 5-0 for Varden.

J16-1 startet sluttspillet med å slå ut Arna-Bjørnar 2-0 i 32-delsfinalen og Kvarnsvedens 4-0 i 16-delsfinalen, og Staffanstorp ble beseiret med samme siffer i 8-delsfinalen.

I kvartfinalen fikk de tøff motstand i Jitex, men Tiller vant 3-1 og kunne endelig puste litt ut og samle krefter etter en knallhard torsdag.


Punkterte finalen i første omgang

Fredagen startet med semifinale mot Enskede 2, men Tiller hadde sovet godt, spist godt og planlagt godt, for blåtrøyene vant 5-1 og avanserte til en høytidelig finale på Gamla Ullevi stadion.

Der ventet islandske Valur, men vikingene fra Trondheim hadde selvfølgelig mer på lager. Til pause sto det 4-0 etter scoringer fra Louisa Stuedahl, Andrea Sivertsen Broholm, Thale Hinsverk og Tiril Olsen - glimrende angrepsfotball fikk dermed en fortjent betaling.

Valur reduserte til 1-4 i andre omgang, men hardtarbeidende Tiller holdt ut og kunne avslutte Gøteborg-uka med et enormt jubelbrøl, for de blå vant Gothia Cup 2018!


Les også:
Disse jentene vant Gothia Cup - adressa.no


Vi gratulerer spillere, trenere og supportere med en vanvittig prestasjon!

Forza Tiller!
Tiller i Gothia Cup

Postet av Marius L. Larsen den 16. Jul 2018

Tiller stiller tre sterke lag i Gothia Cup denne uka.

Det har allerede blitt gull i Skandia Cup og Storsjöcupen for Tiller. Her jubler blåtrøyene for gull i Skandia Cup.


De blåkledde fra Tillerbyen tar egentlig aldri sommerferie, og fra og med i dag, mandag, stiller Tiller tre solide lag i Gothia Cup i Gøteborg (Sverige).

Dette blir den tredje store turneringen Tiller deltar i så langt i sommer. Fra før har det blitt gull i Skandia Cup og gull i Storsjöcupen.

Sammen med Dana Cup og Norway Cup, er Gothia Cup en av verdens største fotballturneringer for barn og ungdom, og det er lenge siden Tiller troppet opp med mannskap i Gøteborg.

Denne uka skal ett G14-lag og to J16-lag kjempe om poeng, heder og ære - og ikke minst de største trofeene.


Se kamper på nett-TV

G14 stiller med mange spillere og dermed et sterkt lag, og de får blant annet kjennskap til et lag fra Sør-Afrika. J16 stiller to solide lag, og de er forsterket med A-lagsspillerne Tiril og Marita Olsen samt de tidligere Tiller-spillerne Emilie Marie Joramo og Andrea Sivertsen Broholm.

Fire av Tillers ni innledende kamper blir sendt direkte på Gothia Cups web-TV. Informasjon om hvordan du registrerer deg og følger med på kampene kan du se i lenken under.


Kampoppsett Gothia Cup (16. - 21. juli):

Mandag:
kl.11.50 J16 Tiller 1 - Linköping Kenty
kl.12.10 G14 Näsets 2 - Tiller (LIVE stream)
kl.15.30 J16 Tiller 2 - AIK

Tirsdag:
kl.09.00 G14 Tiller - Milano United
kl.13.30 J16 SKF Ghana - Tiller 1 (LIVE stream)
kl.16.30 J16 CCL Soccer Club - Tiller 2

Onsdag:
kl.08.00 G14 Kullavägens - Tiller
kl.10.50 J16 Göteborgs FF - Tiller 1 (LIVE stream)
kl.11.50 J16 Norrala - Tiller 2 (LIVE stream)


Sluttspillet starter onsdag ettermiddag.

Trykk her for å se oppdaterte resultater og hvordan du kan se Tiller-kampene (trykk på skjermikonet ved siden av den aktuelle kampen).


Vi ønsker våre lag lykke til!

Forza Tiller!