Kategori

Deles i to treningsgrupper

Postet av Marius L. Larsen den 11. Mai 2014

Senior og junior blandes i en to ukers prøveperiode for å bedre begge parter.


Tiller IL-flagg. Foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto.


Den siste tiden har juniorlaget vært få spillere på fellestreningene, da 8-9 stk har vært faste kontinuitetsbærere med en variasjon på 4-5 spillere som har kommet og gått.

Det har vært vanskelig å gjennomføre gode treninger for spillerne, som selv ikke kommer topp motivert til treninger med få medspillere.

På den andre siden har seniorlaget hatt mellom 23-27 stk på de fleste treningene, noe som kan være for mange over tid.

Flere av disse spillerne er ikke på fullt så mange treninger som spillerne som til nå har spilt kamper for A-laget i 5. divisjon. Dermed oppstår det varierende kvalitet på treningene, og dette gjør det vanskelig for 5. divisjonsspillere som ønsker bedre kvalitet på sine medsspillere.

Trenerteamet på A-laget, Marius Lundhaug Larsen (hovedtrener senior og junior), Christer Berge Mathissen (assistenttrener senior og junior) og Geir Øyvind Sjømæling (lagleder senior), har sett nøye på problemene, og prøvd å sette opp gode treningsgrupper for alle tre lagene (5. divisjon, 6. divisjon og junior) i en prøveperiode på to uker med virkning fra mandag 12. mai, med tillatelse fra sportslig leder Tore Kristiansen.

Sammen med klubbkaptein Alexander Sotberg og visekaptein Daniel Halgunset er gruppene inndelt i form av nåværende ferdigheter på senior, mens juniorlaget er beholdt foreløpig samlet for å opprettholde relasjonene. Juniorene er satt i treningsgruppe med de nåværende nest beste seniorene for å bygge opp den fysiske biten, som trenerteamet har sett har manglet i de første kampene i juniorserien.

Det gjøres oppmerksomhet på at ingen av gruppene er endelige, og spillere fra treningsgruppe 1 kan flyttes til treningsgruppe 2 og omvendt.

Er man satt opp på treningsgruppe 2, handler det om å vise innsats og gode prestasjoner for å bli med på treningsgruppe 1 i denne prøveperioden.

Begge treningsgruppene vil bli trenet av det nåværende trenerteam (Larsen og Mathissen), og vil trene på forskjellige dager og/eller tidspunkt for å unngå kollisjoner.

Etter prøveperioden er over, vil man evaluere tilstanden og hvordan ting har fungert eller ikke.
Oppdatert oversikt over treninger de to kommende ukene kommer i en annen tråd søndag kveld.


Mvh,
Marius L. Larsen (hovedtrener senior & junior)
Christer Berge Mathissen (assistenttrener senior & junior)
Geir Øyvind Sjømæling (lagleder senior)
Alexander Sotberg (kaptein A-lag)
Daniel Halgunset (visekaptein A-lag)
Tore Kristiansen (sportslig leder)
Tiller JR 2 - 10 Tiller SR

Postet av Marius L. Larsen den 4. Mai 2014

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): Juniorlaget åpnet med et smell, men viste sin aldersklassetittel verdig mot et godt seniorlag søndag ettermiddag.


Foto: Robert Magnussen v/Nidaros Foto.


Men det gikk ikke helt etter planen for de yngste. Før to minutter var spilt fikk Frederik Vrzic stå helt alene på bakerste stolpe, og spilleren som har vært ute med kragebeinsbrudd satte inn 0-1.

Juniorlaget viste imidlertid en ny og offensiv drivkraft i seg, og styrte faktisk kampen de neste minuttene. Det var dermed ikke helt ufortjent at Elias fikset 1-1 etter ti minutter.

Dessverre for kampens yngste spillere varte det ikke lenge. Seniorene viste sine kvaliteter og scoret tre nye mål på kort tid, to av Brage Rimol og ett signert Kim Roxan Kvande.

Rimol og Fredrik Lysfjord scoret nye mål før pause, slik at resultatet ved halvspilt kamp var 1-6 favør senior.


Seniorene straffet juniorene

Juniorlaget fikk i pausen informasjon om feil som måtte rettes opp i andre omgang, og igjen viste de lovende takter da Elias satte inn sitt andre mål for dagen etter en bakromspasning til 2-6 ni minutter ut i omgangen.

Seniorlaget prøvde å trenge seg gjennom juniorenes forsvar, men døra var stengt helt til det gjensto 13 minutter. På seks minutter scoret Rimol to nye mål, sitt fjerde og femte for dagen, og Vrzic sitt andre til 2-9.

Rett før full tid lurte nysignerte Arne Julius Berdal juniokeeper Tobias Løvø og satte inn 2-10.


Kampfakta:

Tiller JR 2 (1) - (6) 10 Tiller SR
0-1 Frederik Vrzic 2'
1-1 Elias 10'
1-2 Brage Rimol 16'
1-3 Kim Roxan Kvande 17'
1-4 Brage Rimol 21'
1-5 Brage Rimol 31'
1-6 Fredrik Lysfjord 34'
2-6 Elias 54'
2-7 Brage Rimol 77'
2-8 Frederik Vrzic 80'
2-9 Brage Rimol 83'
2-10 Arne Julius Berdal 90'

Internkamp
Søndag 4. mai 2014 kl.13.00
Tonstad kunstgress (Tiller)


Junior (4-3-3):

Tobias Løvø
Peder Aalberg - Aleksander Langlie - Johannes Bergh - Magnus Kristiansen
Magnus Henriksen - Martin Vårhus Thrana - Preben Holm Aune
Sindre Brå Henden - Elias - Magnus Bleivik Wist

Benyttede reserver: Kristian Moa, Einar Krogh.


Senior (4-3-3):

Marius Lyng
Øystein Winnberg - Tormod Østerås - Christian Fiksdal - Kenneth Johansen
Olav Bleivik Wist - Magnus Johnsen - Fredrik Schevig
Frederik Vrzic - Brage Rimol - Kim Roxan Kvande

Benyttede reserver: Arne Julius Berdal, Even Bergheim, Christer Brekke, Liridon Ademi, Fredrik Lysfjord.
Ny internkamp

Postet av Marius L. Larsen den 3. Mai 2014

Junior møter senior i en ny internkamp søndag ettermiddag.
Tiller JR - Tiller SR

Søndag 4. mai 2014 kl.13.00
Internkamp
Tonstad kunstgress (Tiller)


De blåkleddes beste juniorer får en mulighet til revansje seg mot flere av A-lagets spillere, etter 1-7-tapet for de eldste for litt over en måned siden.

Juniorlaget har ikke spilt seriekamp siden 23. april, etter at kampene mot både Tynset og Oppdal måtte flyttes, og skal spille sin neste kamp i 2. divisjon avdeling 3 vår onsdag 14. mai borte mot Sverresborg.

Troppen vil bestå av spillere som har vært på den siste tidens fellestreninger.


Flere A-lagsspillere i tropp

Seniorene kommer fra en sterk 4-2-seier over Klæbu i 6. divisjon avdeling 4, og skal spille ny Tiller 2-kamp allerede på onsdag hjemme mot Vanvik 2.

Neste A-lagskamp i 5. divisjon er imidlertid neste lørdag, 10. mai, borte mot Kolstad 2, og flere av de som spilte forrige 5. divisjonskamp er med i troppen sammen med spillere som ennå ikke har spilt ett minutt for blåtrøyene, som Marius Lyng, Frederik Vrzic, Tormod Østerås og nysignerte Arne Julius Berdal.


Juniorlagets tropp:
Tobias Løvø, Peder Aalberg, Aleksander Langlie, Johannes Bergh, Magnus Kristiansen, Kristian Moa, Martin Vårhus Thrana, Preben Holm Aune, Magnus Henriksen, Magnus Bleivik Wist, Sindre Brå Henden, Namo Zengana, Elias, Emil Eidesmo, Daniel Røed, Einar Krogh, Erik Storhaug.

Seniorlagets tropp:
Marius Lyng, Tormod Østerås, Kim Roxan Kvande, Øystein Winnberg, Christer Brekke, Magnus Johnsen, Fredrik Schevig, Brage Rimol, Olav Bleivik Wist, Arne Julius Berdal, Even Bergheim, Kenneth Johansen, Frederik Vrzic, Liridon Ademi, Christian Fiksdal, Fredrik Lysfjord.