Kategori

Ti mål og ett poeng

Postet av Marius L. Larsen den 7. Apr 2022

(G19 Tiller 5 - 5 Levanger) TOBB ARENA SØR: G19-1 ledet 4-2, men berget ett poeng til slutt.

Keeper Martin Nicolaisen berget ett poeng med en stor dobbelredning på overtid. Bildet er fra en tidligere kamp i vinter.


Sammendrag

* Myrvågnes fortsetter å score
* Dobbel fra Thanem
* Ledet 4-2 - og lå under 4-5
* Nicolaisen berget poeng


Kamprapport

Kvelden lå til rette for en forrykende fotballkamp på TOBB Arena Sør. En intens måkedugnad og litt hjelp av en klæbygg i traktor sørget for at kunstgresset heldigvis ble grønt i tide.

Men Tiller havnet bakpå til å begynne med. Det var nemlig gjestene fra nord i Trøndelag som tok ledelsen etter 11 minutter, men heldigvis så svarte Elias Myrvågnes nærmest umiddelbart til 1-1. Et lekkert skudd i vinkelen etter en glimrende pasning fra Erik Thome.

Levanger tok på nytt ledelsen etter ca en halvtime, men så våknet Tiller til gangs. Først utlignet Marius Jensen til 2-2 før Jonas Thanems to scoringer gjorde at de blå ledet 4-2 - og alt dette på bare fire minutter!

Dessverre holdt ikke ledelsen helt inn. Levanger hadde utrolig nok en like effektiv periode i andre omgang som førte til at de snudde kampen fra 2-4 til 5-4.

Fredrik Myrvold ordnet balanse i regnskapet og 5-5 etter en times tid, og man kunne spørre seg om denne elleville kampen skulle få en vinner.

Det fikk man altså ikke. Tiller prøvde i sluttminuttene, men klarte ikke å score det sjette og avgjørende. Det klarte heller ikke nordtrønderne, da Tiller-keeper Martin Nicolaisen vartet opp med en mesterlig dobbelredning på overtid.


Kampen endte dermed 5-5 og med ett poeng hver.

Neste kamp for G19-1 er torsdag 21. april kl.20.00 borte mot Buvik i 1. runde i G19-NM.


Kampfakta

Tiller IL 5 - 5 Levanger FK
0-1 11'
1-1 Elias Sandøy Myrvågnes 15'
1-2 28'
2-2 Marius Jensen 32'
3-2 Jonas Bardo Fossen Thanem 35'
4-2 Jonas Bardo Fossen Thanem 36'
4-3 52'
4-4 55'
4-5 57'
5-5 Fredrik Alexander Myrvold 61'

2. serierunde BDO-serien G19 0. divisjon vår
Onsdag 6. april 2022 kl.20.00
Gule kort Tiller: Erik Schaanning Thome (13'), Jonas Bardo Fossen Thanem (35'), Kasper Svardal Lund (63'), Sondre Schønning Bakken (90')
TOBB Arena Sør (Tiller)


Laget

Martin Nicolaisen, Mathias Gåsbakk Vinjevoll, Kasper Svardal Lund, Trym Hansen Jetne, Edvard Stølan, Sondre Grøtte, Marius Jensen, Erik Schaanning Thome, Fredrik Alexander Myrvold, Elias Sandøy Myrvågnes, Jonas Bardo Fossen Thanem.

Innbyttere: Sondre Schønning Bakken, Elias Kolstad Aarvåg, Petter Selvaag Solbakken, Ludvik Hoff-Weie.Seiret i krigekamp

Postet av Marius L. Larsen den 27. Jan 2022

(G19 Tiller 2 - 1 Buvik) DA-TEL ARENA: G19-1 tok ledelsen, mistet den og fant den igjen kvarteret før full tid onsdag kveld.

Alex Nguyen jubler over sitt vinnermål kvarteret før slutt.


Sammendrag

* Thanem sendte de blå foran
* Utligning rett etterpå
* Store Tiller-sjanser
* Nguyen skled inn vinnermålet
* Tre poeng fra en plass i 0. divisjon


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen startet oppgjøret "hjemme" i Buvika bra, og allerede etter tre minutter smalt det i tverrliggeren fra Fredrik Myrvold på venstresiden.

Tiller var på hugget og vant mange dueller, men det var også relativt tøffe mot en uredd motstander. Noen gule kort ble det på begge lag etter hvert, men så var det blåtrøyene som skulle starte showet.

Etter 20 minutter var det Alexander Kvalvik som fant Jonas Bardo Thanem med en strøken pasning. Spissen vendte bort et par midtstoppere før han fra skrått hold hamret ballen i nærmeste hjørne til 1-0.

Men smilene på Tiller-spillerne varte ikke lenge. Få minutter senere utlignet dagens gjestende lag til 1-1 på et straffespark som seg hør og bør hadde sterke Tiller-meninger.


Nguyen ble matchvinner

Før pause hadde også Buvik et par kontringer etter at trondheimslaget mistet ballen ved flere anledninger, men det var ikke det store som ble ut av det.

I starten av andre omgang tok Tiller ganske fort kontrollen over banespillet igjen, der den største sjansen kom ved Lucas Kolstad som skjøt like utenfor lengste stolpe fra 25 meter.


Se også: Tabellen i kvalik-pulja

Men kvarteret før full tid ble det endelig jubel igjen. En meget årvåken Elias Myrvågnes gjorde et solid stykke forarbeid på høyresiden før han fant en stormende Alex Nguyen i feltet. Sistnevnte både skled og styrte ballen kontant i lengste hjørne til 2-1.

Umiddelbart etter avspark gikk Buvik på et sjeldent angrep. Det endte med en god avslutning fra kloss hold, men Solvoll reddet forsøket på mesterlig vis.

Tiller holdt unna i sluttminuttene, og de var nærmere 3-1 enn gultrøyene var 2-2.


Dermed kan de blåkledde juble over tre sterke poeng i kvalifiseringens første kamp.

Slår de Namsos førstkommende lørdag på bortebane, er de sikret en plass i årets 0. divisjon.


Kampfakta

Tiller IL 2 - 1 Buvik IL
1-0 Jonas Bardo Fossen Thanem 20'
1-1 (str.) 29'
2-1 Alex Thien-Lac Nguyen 75'

1. kamp kvalifisering 0. divisjon G19 pulje 3
Onsdag 26. januar 2021 kl.19.30
Tilskuere Da-Tel Arena (Buvika): ca 40


Laget

Tor Solvoll, Joakim Harsvik Alstad, Mathias Gåsbakk Vinjevoll, Kasper Svardal Lund, Trym Hansen Jetne, Sondre Grøtte, Alexander Kvalvik, Lucas Kolstad, Fredrik Alexander Myrvold, Alex Thien-Lac Nguyen, Jonas Bardo Fossen Thanem.

Innbyttere: Martin Nicolaisen, Elias Kolstad Aarvåg, Sondre Kvikstad Stuen, Elias Sandøy Myrvågnes.Susere sikret seier

Postet av Marius L. Larsen den 22. Jan 2022

(G19 Strindheim TF 0 - 2 Tiller) RUTA ARENA: G19-1 åpnet vinteren med en fullt fortjent seier i første treningskamp lørdag ettermiddag.

Denne gjengen fikk en del å juble for i oppgjøret på Leangen.


Dagens hvitkledde spillere fra Trondheim sør har kvalifisering til 0. divisjon neste uke, og da passet det godt å starte det nye året med en solid gjennomkjøring denne lørdagen.

Mens mediaavdelingens utsendte på øvre plattå meldte om 1-0-ledelse til Tiller til pause etter en flott scoring av Lucas Kolstad, var også fotografen på plass til den andre omgangen.

Etter litt påfyll av den smått berømte drikken Sjokodream innenfor ishallens varme vegger i pausen, kunne man se et til tider dominerende Tiller-lag som skapte flere målsjanser etter sidebytte.

Angrepstrioen Alex Nguyen, Jonas Bardo Fossen Thanem og Fredrik Myrvold var ofte på vei fremover med ballen, der Thanem hadde to store muligheter til å øke ledelsen, men verken et hodestøt eller en styring fra skrått hold endte innenfor stengene.


Les også: Kvalifisering 0. divisjon

Tiller-keeper Martin Nicolaisen hadde lite å gjøre annet enn å sette i gang spillet på glimrende vis ved flere anledninger, og hvittrøyene skulle få betalt for det offensive arbeidet.

Kvarteret før full tid ladet Sondre Grøtte høyreslegga og hamret til på halv volley fra 25 meter. Ballen suste i lengste hjørne, via stolpen og i mål til 2-0.


Flere mål ble det ikke i en kamp der mange spillere fikk verdifulle minutter på banen før det virkelig gjelder i neste ukes kvalifisering.

Det er bare å fortsette dette gode arbeidet, gutter!


Kampfakta

Strindheim TF 0 - 2 Tiller IL
0-1 Lucas Kolstad 40'
0-2 Sondre Grøtte 75'

Treningskamp G19
Lørdag 22. januar 2022 kl.13.00
Ruta Arena (Leangen)


Lagoppstilling og kamptropp har vi dessverre ikke.Søker etter trenere

Postet av Marius L. Larsen den 2. Des 2021

Tiller Idrettslag Fotball søker etter nye trenere for gutter 19.

Bilde fra G19-serien i vårsesongen.


Tiller Idrettslag Fotball er en kvalitetsklubb og en stor organisasjon med 750 spillere, over 100 trenere og mange frivillige i forskjellige verv. Vårt herrer A-lag befinner seg for øyeblikket i 3. divisjon mens kvinner A-lag rykket i år opp til 2. divisjon.

Vi har opplevd mye spennende i 2021, til tross for verdenssituasjonen. Med mange gode spillere i klubben, er utsiktene svært gode for å fortsette framgangen som allerede er gjort.

Vi er nå inne i utviklende prosesser på flere årskull, og i den forbindelse søker vi etter trenere som kunne tenke seg å ta ansvar for treningsgruppen G19.

G19-gruppa vil bestå av mange spillere født i 2003-2005 som ikke har som mål å satse, men som fortsatt synes fotball er noe av det artigste som finnes.

Det vil være god dialog med klubbens U21-gruppe, der klubbens mest ambisiøse guttespillere befinner seg.


G19 vil være følgende:
- spille på gruppas nivå i seriesammenheng
- trene 2-3 ganger i uka
- delta på flere cuper
- ha tett samarbeid med U21 og G16


Vi søker etter deg som:
- vil være fotballtrener for en gruppe som synes fotball er gøy
- ønsker erfaring på trenerstigen


Vi kan tilby:
- muligheten til å være trener i en av Trondheims største fotballklubber
- gode treningsfasiliteter med eget klubbhus
- trenerkurs for økning av kompetanse
- godtgjørelse etter avtale


Er du en av våre nye trenere i Tiller Idrettslag Fotball?

Send din søknad til sportslig.fotball@tiller.idrett.no.


Kontaktperson for spørsmål:
Roar Harsvik Alstad
Tlf 905 00 765


Forza Tiller!
Mikalsen-hattrick i solid storseier

Postet av Marius L. Larsen den 20. Okt 2021

(G19 Tiller 5 - 1 Ranheim TF) TOBB ARENA SØR: G19-1 dominerte og vant fullt fortjent over Ranheim Toppfotball onsdag kveld.

Kaptein Thomas Mikalsen scoret tre i nok en seier over Ranheim Toppfotball.


Sammendrag

* Fantastiske scoringer
* Thomas Mikalsen med hattrick (!)
* Jonas Bardo Thanem scoret to
* Dominans i ballinnehav


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen åpnet oppgjøret mot toppfotballklubben fra Ranheimsfjæra med et solid ballinehav. Gjestene ble løpende i mellom presise Tiller-bein, og etter 11 minutter smalt det i nettmaskene. En slags retur fra keeper på halvdistanse plukket Thomas Mikalsen opp. Fra nærmere 30 meter lobbet han elegant inn 1-0 i lengste hjørne.

Det var nemlig hjemmelaget som dominerte fullstendig i første omgang. Selv om det ikke var flust av sjanser, så var det blåtrøyene som var farligst frempå.

Etter 34 minutter chippet Jonas Bardo Thanem inn 2-0 på lekkert vis fra kloss hold, men vertskapet hadde mer på lager. Fem minutter senere stor det 3-0 i målprotokolllen da kaptein Mikalsen hamret inn et frispark fra 30 meter via keeper og i mål.


Mikalsen + Thanem = dynamitt

I starten av andre omgang var det Ranheim Toppfotball som hadde initiativet. Tiller rotet i oppbyggingsfasen, og gjestene tok raskere over ballen. Presset deres toppet seg med en flott redusering i lengste vinkel i det 58. minutt, men så var Tiller tilbake.

Blåtrøyene ville ha flere scoringer, og det fikk de. I det 77. minutt ble Steffen With Størseth felt, og dommeren pekte korrekt på straffemerket. Der var den selvutnevnte kapteinen og straks tremålsscorer Mikalsen sikker - 4-1 og game over.

Rett før slutt fastsatte Thanem resultatet til 5-1 med et kontant skudd i lengste hjørne fra 14 meter.


Dermed kunne Tiller juble over seier i årets siste hjemmekamp.

Neste kamp er også sesongens siste. Onsdag 3. november kl.20.00 gjester de Byåsen Toppfotball og Dalgård.


Kampfakta

Tiller IL 5 - 1 Ranheim TF
1-0 Thomas Mikalsen 11'
2-0 Jonas Bardo Fossen Thanem 34'
3-0 Thomas Mikalsen 39'
3-1 58'
4-1 Thomas Mikalsen (str.) 77'
5-1 Jonas Bardo Fossen Thanem 89'

9. serierunde BDO-serien G19 0. divisjon
Onsdag 20. oktober 2021 kl.20.00
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 80


Laget

Tor Solvoll, Thomas Mikalsen (k), Kasper Svardal Lund, Isak Noteng, Trym Hansen Jetne, Mathias Gåsbakk Vinjevoll, Sondre Grøtte, Alexander Kvalvik, Steffen With Størseth, Edvard Stølan, Jonas Bardo Fossen Thanem.

Innbyttere: Alex Thien-Lac Nguyen, Petter Selvaag Solbakken, Lucas Kolstad.