Kategori

Søker etter trenere

Postet av Marius L. Larsen den 2. Des 2021

Tiller Idrettslag Fotball søker etter nye trenere for gutter 19.

Bilde fra G19-serien i vårsesongen.


Tiller Idrettslag Fotball er en kvalitetsklubb og en stor organisasjon med 750 spillere, over 100 trenere og mange frivillige i forskjellige verv. Vårt herrer A-lag befinner seg for øyeblikket i 3. divisjon mens kvinner A-lag rykket i år opp til 2. divisjon.

Vi har opplevd mye spennende i 2021, til tross for verdenssituasjonen. Med mange gode spillere i klubben, er utsiktene svært gode for å fortsette framgangen som allerede er gjort.

Vi er nå inne i utviklende prosesser på flere årskull, og i den forbindelse søker vi etter trenere som kunne tenke seg å ta ansvar for treningsgruppen G19.

G19-gruppa vil bestå av mange spillere født i 2003-2005 som ikke har som mål å satse, men som fortsatt synes fotball er noe av det artigste som finnes.

Det vil være god dialog med klubbens U21-gruppe, der klubbens mest ambisiøse guttespillere befinner seg.


G19 vil være følgende:
- spille på gruppas nivå i seriesammenheng
- trene 2-3 ganger i uka
- delta på flere cuper
- ha tett samarbeid med U21 og G16


Vi søker etter deg som:
- vil være fotballtrener for en gruppe som synes fotball er gøy
- ønsker erfaring på trenerstigen


Vi kan tilby:
- muligheten til å være trener i en av Trondheims største fotballklubber
- gode treningsfasiliteter med eget klubbhus
- trenerkurs for økning av kompetanse
- godtgjørelse etter avtale


Er du en av våre nye trenere i Tiller Idrettslag Fotball?

Send din søknad til sportslig.fotball@tiller.idrett.no.


Kontaktperson for spørsmål:
Roar Harsvik Alstad
Tlf 905 00 765


Forza Tiller!0 Kommentar

Mikalsen-hattrick i solid storseier

Postet av Marius L. Larsen den 20. Okt 2021

(G19 Tiller 5 - 1 Ranheim TF) TOBB ARENA SØR: G19-1 dominerte og vant fullt fortjent over Ranheim Toppfotball onsdag kveld.

Kaptein Thomas Mikalsen scoret tre i nok en seier over Ranheim Toppfotball.


Sammendrag

* Fantastiske scoringer
* Thomas Mikalsen med hattrick (!)
* Jonas Bardo Thanem scoret to
* Dominans i ballinnehav


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen åpnet oppgjøret mot toppfotballklubben fra Ranheimsfjæra med et solid ballinehav. Gjestene ble løpende i mellom presise Tiller-bein, og etter 11 minutter smalt det i nettmaskene. En slags retur fra keeper på halvdistanse plukket Thomas Mikalsen opp. Fra nærmere 30 meter lobbet han elegant inn 1-0 i lengste hjørne.

Det var nemlig hjemmelaget som dominerte fullstendig i første omgang. Selv om det ikke var flust av sjanser, så var det blåtrøyene som var farligst frempå.

Etter 34 minutter chippet Jonas Bardo Thanem inn 2-0 på lekkert vis fra kloss hold, men vertskapet hadde mer på lager. Fem minutter senere stor det 3-0 i målprotokolllen da kaptein Mikalsen hamret inn et frispark fra 30 meter via keeper og i mål.


Mikalsen + Thanem = dynamitt

I starten av andre omgang var det Ranheim Toppfotball som hadde initiativet. Tiller rotet i oppbyggingsfasen, og gjestene tok raskere over ballen. Presset deres toppet seg med en flott redusering i lengste vinkel i det 58. minutt, men så var Tiller tilbake.

Blåtrøyene ville ha flere scoringer, og det fikk de. I det 77. minutt ble Steffen With Størseth felt, og dommeren pekte korrekt på straffemerket. Der var den selvutnevnte kapteinen og straks tremålsscorer Mikalsen sikker - 4-1 og game over.

Rett før slutt fastsatte Thanem resultatet til 5-1 med et kontant skudd i lengste hjørne fra 14 meter.


Dermed kunne Tiller juble over seier i årets siste hjemmekamp.

Neste kamp er også sesongens siste. Onsdag 3. november kl.20.00 gjester de Byåsen Toppfotball og Dalgård.


Kampfakta

Tiller IL 5 - 1 Ranheim TF
1-0 Thomas Mikalsen 11'
2-0 Jonas Bardo Fossen Thanem 34'
3-0 Thomas Mikalsen 39'
3-1 58'
4-1 Thomas Mikalsen (str.) 77'
5-1 Jonas Bardo Fossen Thanem 89'

9. serierunde BDO-serien G19 0. divisjon
Onsdag 20. oktober 2021 kl.20.00
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 80


Laget

Tor Solvoll, Thomas Mikalsen (k), Kasper Svardal Lund, Isak Noteng, Trym Hansen Jetne, Mathias Gåsbakk Vinjevoll, Sondre Grøtte, Alexander Kvalvik, Steffen With Størseth, Edvard Stølan, Jonas Bardo Fossen Thanem.

Innbyttere: Alex Thien-Lac Nguyen, Petter Selvaag Solbakken, Lucas Kolstad.


0 Kommentar

Tre poeng i tøff kamp

Postet av Marius L. Larsen den 12. Aug 2021

(G19 Tiller 5 - 2 Trond) TOBB ARENA SØR: G19-1 seiret etter en lang og tøff batalje mot Trond onsdag kveld - og for noen scoringer det var.

Edvard Stølan (t.h.) jubler etter sin iskalde 5-2-scoring helt på tampen.


Sammendrag

* Thanem ble skutt i mål
* Størseth toneangivende - og målscorer
* Jensen med årets mål?
* Høy temperatur etter Digre straffet Trond
* Stølan fastsatte resultatet på lekkert vis


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen fikk ikke akkurat en kjempeåpning på seriestarten i høstens 0. divisjon. Gjestene fra Singsaker, Rosenborg og øvre Møllenberg hadde et par store målsjanser på dødball, men Tiller sto godt imot.

Blåtrøyene fikk etter hvert kontroll på banespillet, og de spilte seg frem til flere gode muligheter. Det tok allikevel 29 minutter før det ble hull på byllen. En sedvanlig offensiv Jonas Thanem stresset gjestenes keeper til å skyte ballen rett i seg selv - og i nettmaskene. Dermed 1-0 til Tiller.

Det tok uansett bare drøyt ti minutter før ledelsen ble utlignet til 1-1 etter rot i bakre rekker hos hjemmelaget. Det var også kort tid etter at Mathias Vinjevolls forsøk på bakre stolpe etter innlegg fra Thomas Mikalsen ble reddet av keeper.


Størseth var landskapsarkitekt

Andre omgang bød på mer fart og spenning enn den første. Ti minutter etter sidebytte ble det nok en gang jubel på TOBB Arena Sør, og det hørtes godt for mediaansvarlig som satt i møte i Blåstua. Mikalsen og Thanem kombinerte flott på høyresiden der Steffen With Størseth banket ballen i mål til 2-1.

Tiller var virkelig gode i perioden som fulgte. Da var det heller ikke ufortjent at ledelsen ble økt til 3-1 i det 70. spilleminutt. De drøyt 100 tilskuerne på TOBB Arena Sør var vitne til et av årets mål. Marius Jensen kombinerte fint og fikk ballen tilbake. Fra 20 meter banket han til på halv volley og kontant i hjørnet.

Lekkert!

Trond reduserte kort tid etterpå, men dette var Tillers kveld. Eminente Størseth ble felt inne i 16-meteren da han bare skulle bredside ballen i mål fra skrått hold etter et 50-metersraid, og Jørgen Øyan Digre var like sikker som skolestart på mandag da han fikset 4-2 fra straffemerket.

Helt på tampen fastsatte Edvard Stølan sluttresultatet til 5-2 med en iskald avslutning fra skrått hold etter en målgivende pasning fra Mathias Vinjevoll.


G19-1 fikk dermed en perfekt start på høstens serie. Neste kamp er lokaloppgjørt borte mot samarbeidsklubben Heimdal/Kattem onsdag 18. august kl.20.00.


Kampfakta

Tiller IL 5 - 2 IL Trond
1-0 Jonas Bardo Fossen Thanem 29'
1-1 40'
2-1 Steffen Størseth 55'
3-1 Marius Jensen 70'
3-2 72'
4-2 Jørgen Øyan Digre (str.) 79'
5-2 Edvard Stølan 87'

1. runde BDO-serien G19 0. divisjon
Onsdag 11. august 2021 kl.20.00
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 100


Laget

Tor Solvoll (k), Joakim Harsvik Alstad, Isak Noteng, Kasper Svardal Lund, Thomas Mikalsen, Marius Jensen, Jørgen Øyan Digre, Mathias Gåsbakk Vinjevoll, Steffen With Størseth, Fredrik Alexander Myrvold, Jonas Bardo Fossen Thanem.

Innbyttere: Edvard Stølan, Alex Thien-Lac Nguyen, Sadiki Reberaho.


0 Kommentar

Storseier over Rosenborg

Postet av Marius L. Larsen den 12. Jun 2021

(G19 Rosenborg 0 - 4 Tiller) SALMAR-BANEN: G19 slo Trøndelags beste klubb på imponerende vis lørdag ettermiddag.

Joakim (t.v.), Jonathan, Edvard, Cang og resten av Tiller-gutta kunne juble over en knallsterk seier på Lerkendal.


Sammendrag

* Harsvik Alstad åpnet målkontoen
* Hattrick av Smerkerud Frønes
* Firkløver bakerst med full kontroll
* Strålende gjennomført kamp


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen tok kommandoen umiddelbart fra avspark, og de sto skyhøyt og stresset et ubesluttsomt Rosenborg-lag.

Gjestene hadde flere gode muligheter i åpningsminuttene, men verken Edvard Stølan, Petter Selvaag Solbakken eller Jonas Krokstad Aune traff innenfor stengene.

Det var først etter 18 minutter at det ble nettsus. Et godt slått hjørnespark endte i flere dueller i feltet. Ballen havnet til slutt hos Joakim Harsvik Alstad på ti meter, som ladet venstreslegga og hamret ballen via lengste stolpe og i mål til 1-0.

I det 32. minutt ble ledelsen doblet - på nok en corner. Det så ut til å være slått altfor langt ut, men Alstad stanget ballen videre i feltet. Der raget Jonathan Smerkerud Frønes høyest og stusset elegant inn 2-0 fra kloss hold.

Ledelsen kunne ha blitt økt ytterligere før pause. Thomas Mikalsen skjøt like utenfor fra tolv meter, og Frønes' harde skudd alene med keeper ble reddet av vertenes målvakt.


Størseth og Nugyen serverte - Frønes spiste

I starten av andre omgang var det Rosenborgs tur til å stå høyt og stresse Tiller. De startet med et godt plassert skudd fra 20 meter som Tiller-keeper Tor Solvoll reddet fint.

Men så var det de blå sin tur igjen. Åtte minutter etter sidebytte vartet Steffen With Størseth opp med en lekker pasning til Frønes. Den målfarlige angrepsspilleren kom skrått mot keeper og så ut til å vente lenge, men så banket han ballen i nærmeste hjørne til 3-0.

Tempoet dabbet litt av, godt hjulpet av Tiller som hadde særdeles god tid med ballen og derav god kontroll på oppgjøret.

Hjemmelaget spilte siste halvdel av andre omgang med Tiller-guttene Steffen Vilvang Halseth og Marius Sivertsen Broholm i håp om redusering, men det var lite begge to kunne gjøre med Jonathan Smerkerud Frønes.

Tolv minutter før full tid ble kampen nemlig punktert. Innbytter og G19-debutant Alex Thien-Lac Nguyen serverte Frønes med en strålende pasning. I omtrent samme posisjon som 3-0 økte spydspissen ledelsen til 4-0 med nok et hardt skudd.

Helt på tampen kunne utrolig nok midtstopper Krokstad Aune score gjestenes femte mål for dagen, men alene med keeper ble forsøket reddet.


Tiller vant dermed 4-0 på imponerende vis i sin siste kamp for vårsesongen.

En fantastisk måte å avslutte våren på, gutter!


Kampfakta

Rosenborg BK 0 - 4 Tiller IL
0-1 Joakim Harsvik Alstad 18'
0-2 Jonathan Smerkerud Frønes 32'
0-3 Jonathan Smerkerud Frønes 53'
0-4 Jonathan Smerkerud Frønes 78'

4. runde BDO-serien G19 11er sone 10 avd. 1
Lørdag 12. juni 2021 kl.13.00
Gule kort Tiller: Magnus Hafsmo (30'), Edvard Stølan (62')
Tilskuere SalMar-banen (Lerkendal): 0


Laget

Tor Solvoll (k), Jonas Krokstad Aune, Trym Hansen Jetne, Joakim Harsvik Alstad, Thomas Mikalsen, Steffen With Størseth, Edvard Stølan, Cang Trung Nguyen, Petter Selvaag Solbakken, Jonathan Smerkerud Frønes, Magnus Hafsmo.

Innbyttere: Jonas Bardo Fossen Thanem, Alex Thien-Lac Nguyen, Jonas Jacobus Klepstad.


0 Kommentar

Hårfint tap i tøff duell

Postet av Marius L. Larsen den 9. Jun 2021

(G19 Tiller 1 - 2 Strindheim TF) TOBB ARENA SØR: G19-1 kom kraftig tilbake, men klarte aldri å utligne gjestenes tomålsledelse onsdag kveld.

Magnus Hafsmo reduserte fortjent, men de blå klarte ikke å få med seg poeng.


Sammendrag

* Bedre andreomgang enn første
* 0-2 halvveis
* Hafsmo ga Tiller håp
* Misset store sjanser mot slutten


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen startet kampen hakket hvassere enn Strindheim Toppfotball denne onsdagskvelden. Både Jonathan Smerkerud Frønes og Edvard Stølan hadde en god mulighet hver, men det ble ingen nettkjenning.

Så dabbet det litt av for de blå. De inviterte Strindheim inn i kampen, og Leangen-laget tok etter hvert mer over.

Etter et bra trykk mot Tillers mål, scoret gjestene etter 37 minutter. På en kontring etter en stor Tiller-sjanse satte de ballen kontant i mål fra nært hold.

Rett før pause ble ledelsen doblet. Ballen gikk frem og tilbake i feltet før en gulkledd spiller satte inn 2-0 i nærmeste hjørne fra tolv meter.


Offensiv andre omgang

Men Tiller våknet til gangs etter sidebytte. Det var tydelig at det var noen inspirerende ord fra sidelinja.

Andre omgang er ikke mer enn seks minutter gammel før Magnus Hafsmo reduserer til 1-2 fra kloss hold etter at Tiller opprettholdt presset og etter et bra stykke forarbeid av Fredrik Myrvold og Frønes.

Selv om ballen gikk frem og tilbake, var det hjemmelaget som skapte de største sjansene. Spesielt var Myrvold og Steffen Størseth to uromomenter for gjestene. Begge to hadde flere gode muligheter inne i 16-meteren, men det var alltid et Strindheim-bein i veien.

Helt på tampen kunne også bortelaget øke ledelsen, men de traff stolpen etter rot i bakre rekker.


Tiller klarte aldri å svare til tross for en solid omgang, og dermed måtte de nøye seg med et knepent 2-1-tap denne kvelden.

Neste kamp for G19-1 er borte mot Rosenborg lørdag 12. juni kl.13.00.


Kampfakta

Tiller IL 1 - 2 Strindheim TF
0-1 37'
0-2 43'
1-2 Magnus Hafsmo 51'

3. runde BDO-serien G19 11er sone 10 avd. 1
Onsdag 9. juni 2021 kl.20.00
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): 0


Laget

Lars Smemo, Thomas Mikalsen, Kasper Svardal Lund, Joakim Harsvik Alstad, Trym Hansen Jetne, Magnus Hafsmo, Edvard Stølan (k), Jonas Jacobus Klepstad, Jonas Bardo Fossen Thanem, Jonathan Smerkerud Frønes, Petter Selvaag Solbakken.

Innbyttere: Tor Solvoll, Fredrik Myrvold, Steffen With Størseth, Mathias Gåsbakk Vinjevoll, Jørgen Øyan Digre.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline