Kategori

- Vi skal slå hardt fra oss

Postet av Marius L. Larsen den 23. Jan 2022

Klokkeklar melding fra G16-trener Robert Volden før kvalifiseringen endelig starter.

G16-trener Robert Volden. Noen ser av og til mannen med ljåen, men her har du mannen med skyggelua.


De blåkledde fra Tillerbyen fikk sin første kvalifiseringskamp utsatt kun dagen før kampstart, men nå håper de det neste oppgjøret blir avviklet som oppsatt. G16-1 skal nemlig møte Byåsen tirsdag kl.20.00 på Sørborgen kunstgress i Klæbu, og Volden er positiv i forkant av første test.

- Gutta er spente og veldig lystne på å spille kamper. De har trent godt, 4-5 ganger i uka både inne og ute med blant annet cageball og styrke-/hurtighetstreninger. Oppmøtet har vært meget bra, og vi har vært heldige med svært få skader så langt, forteller treneren.


Les også: Kvalifisering 0. divisjon


Tiller skal først møte Byåsen før Sørlia og en utsatt kamp mot Charlottenlund skal gjennomføres.

- Jeg vet egentlig lite om motstanderne og hvor mye de har trent i disse vanskelige tidene, så det tar vi som det kommer når kampen starter. Men en ting er sikkert; vi skal slå hardt fra oss når dommeren blåser i gang kampen.

- Gutta er fast bestemt på å kvalifisere seg til 0. divisjon igjen. Utgangspunktet er solid med den treningsmengden vi har hatt og ikke minst den gode stemninga i gruppa, sier Volden.


Vi ønsker G16 lykke til i kvalifiseringen!


Forza Tiller!Skjøn utligning ga uttelling

Postet av Marius L. Larsen den 16. Aug 2021

(G16 Tiller 1 - 1 Nardo) TOBB ARENA SØR: Tiller ga alt og fikk med seg et veldig fortjent poeng rett før slutt - og det kunne ha blitt alle tre.

Målscorer Ruben Skjønberg jubler for den sene utligningen sammen med Triumf Ademi.


Sammendrag

* Jevn første omgang
* Keeper Hojem med flere solide redninger
* Skjønberg utlignet to minutter før slutt
* Nguyen traff tverrligger på overtid


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen startet friskt i oppgjøret mot et sterkt Nardo-lag denne mandagskvelden. Spesielt var angrepsrekka, ledet av Alex Thien-Lac Nguyen, veldig offensiv og stresset gjestene til å gjøre feil.

Halvveis i første omgang snudde kampbildet litt. Nardo tok mer over og de hadde flere brukbare målsjanser, men en god Oskar Hojem i Tiller-buret holdt unna.

Fremover var det Steffen With Størseth som var toneangivende, og både Nguyen og Petter Selvaag Solbakken hadde hver sin mulighet, men det ville seg ikke helt foran mål.


Iskald alene med keeper

Andre omgang ble preget av litt frem og tilbake - litt stille før stormen. Før stormen faktisk kom. I det 67. spilleminutt fikset bortelaget 1-0 på en kontring og skudd fra nært hold i lengste hjørne.

Rett etterpå kunne kampen ha vært punktert, men nok en gang var Hojem i mesterklasse og hadde en solid benparade, ganske likt som sin seksmenning ofte gjør i samme klubb.

Tiller så ut til å måtte gå slukøret hjem uten poeng denne herlige mandagskvelden foran et stort publikum på TOBB Arena Sør, men så skjedde det noe etter en god periode.

To minutter før full tid raste Tiller fremover og så seg ikke tilbake. Ruben Negård Skjønberg ble spilt alene gjennom, og i duell med gjestenes keeper puttet han ballen i en frekk bue og i lengste hjørne på lekkert vis til 1-1.

På overtid kunne det utenkelige skje. Et frispark fra Nguyen 17 meter smalt i tverrliggeren - nære.


Serieåpningen endte dermed med ett poeng hver i en spennende duell.

Neste oppgjør for G16-1 er borte mot Nidelv førstkommende torsdag kl.20.00 i OBOS-cup.


Kampfakta

Tiller IL 1 - 1 Nardo FK
0-1 67'
1-1 Ruben Negård Skjønberg 78'

1. runde BDO-serien G16 0. divisjon
Mandag 16. august 2021 kl.20.00
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 100


Laget

Oskar Hojem, Trym Myhre, Knut Roar Rørstad Røyseth, Oskar Vold, Sondre Schønning Bakken, Emilian Eilertsen, Steffen With Størseth, Amed Roni Tahtaci, Alex Thien-Lac Nguyen, Petter Selvaag Solbakken, Alexander Olsen.

Innbyttere: Aaron Victor Baranyizigiye, Josab Michael Tesfay, Jørgen Urfjell Rørvik, Triumf Ademi, Ruben Negård Skjønberg.I sjuende himmel

Postet av Marius L. Larsen den 17. Jun 2021

(G16 Tiller 7 - 1 Trygg/Lade) TOBB ARENA SØR: G16-1 leverte festfotball og sju scoringer i storseier torsdag kveld.

G16 leverte en meget solid kamp mot Trygg/Lade.


Sammendrag

* Størseth-scoring etter to minutter
* To mål hver fra Kvalvik og Baranyizigiye
* Vold fastsatte sluttresultatet
* Sterk Tiller-dominans hele kampen


Kamprapport

Det var noen vanvittige åpningsminutter fra de blåkledde fra Tillerbyen. Allerede før to minutter var spilt smalt det fra både dansefoten og skuddfoten til Steffen With Størseth, som satte inn 1-0 på et smart skudd i hjørnet.

Rett etterpå ble et lekkert angrep og scoring fra Alex Thien-Lac Nguyen annulert for offside, men dette var bare en smakebit på det som skulle komme.

Tiller dominerte banespillet fullstendig, og i løpet av fire minutter sto det 3-0 i målprotokollen. Først var Nguyen iskald og doblet ledelsen på et lignende skudd som Størseth før Petter Selvaag Solbakkens perfekte innlegg serverte en umarkert Alexander Kvalvik på bakre stolpe.

Solbakken ble også en reddende engel da han avverget på egen målstrek like etterpå, men Trygg/Lade fikk allikevel sin redusering fire minutter før pause fra skrått hold.

Driblesterke Kvalvik ville uansett ha en tremålsledelse til pause, så han hamret inn 4-1 fra nesten død vinkel kort tid senere etter et solid angrep fra hjemmelaget.


Kontrollerende siste førti

Kampen ble imidlertid punktert rett etter sidebytte. Tiller fikk straffespark bare sekunder ut i andre omgang, og fra straffemerket var Aaron Baranyizigiye like sikker som at det er skoleferie og fikset dermed 5-1.

Tiller-dominansen fortsatte, og det var lite Tiller-keeper Oskar Hojem hadde å gjøre. Blåtrøyene hadde like god kontroll på kampen som Norge har på spredning av koronaviruset, og da var det passende med et par nettkjenninger til.

I løpet av de siste ti minuttene økte Tiller ledelsen til 7-1. Først ble Baranyizigiye tomålsscorer etter et langskudd, og deretter ble Oskar Vold kampens siste målscorer med en flott avslutning helt på tampen.


Tiller tok dermed sin andre strake seier, og fremdeles er det to oppgjør igjen. Neste kamp er mot Ranheim onsdag 23. juni kl.19.00 på TOBB Arena Sør.


Kampfakta

Tiller IL 7 - 1 SK Trykk/Lade
1-0 Steffen With Størseth 2'
2-0 Alex Thien-Lac Nguyen 22'
3-0 Alexander Kvalvik 25'
3-1 36'
4-1 Alexander Kvalvik 39'
5-1 Aaron Victor Baranyizigiye
6-1 Aaron Victor Baranyizigiye
7-1 Oskar Vold

4. runde BDO-serien G16 11er sone 10 avd. 1
Torsdag 17. juni 2021 kl.20.00
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 80


Laget

Oskar Hojem, Trym Myhre, Ruben Negård Skjønberg, Oskar Vold, Sondre Schønning Bakken, Emilian Nikolai Bostad Eilertsen, Steffen With Størseth, Amed Roni Tahtaci, Alexander Kvalvik, Alex Thien-Lac Nguyen, Petter Selvaag Solbakken.

Innbyttere: Aaron Victor Baranyizigiye, Espen Slørdahl, Knut Roar Rørstad Røyseth, Alexander Olsen.Ny dobbeltseier

Postet av Marius L. Larsen den 17. Des 2020

BYÅSEN ARENA (DALGÅRD): G16 tar juleferie med stor selvtillit etter to nye seiere onsdag kveld.


De blåkledde fra Tillerbyen spilte to nye treningskamper onsdag kveld på Dalgård-anlegget, der Byåsen var motstander, et lag som også skal ut i kvalifisering til 0. divisjon i januar.

Tiller kom fra en dobbeltseier over Kattem på søndag, og Tiller 1 gikk rett ut av startblokkene i oppgjøret mot Byåsen.

De blå spilte god offensiv fotball og utnyttet bakrommet til Byåsen med mange innlegg og overtallssituasjoner mot keeper. Spesielt Petter Solbakken hadde en god dag på banene og var i perioder et angrep alene. Det var nemlig angrepsspilleren som fikset 1-0 etter fire minutter før Alex Thien-Lac Nguyen doblet ledelsen kort tid etterpå.

Byåsen reduserte til 1-2, men Sebastian Lien Bjørgmo satte inn 3-1 like etterpå. I andre omgang dro Tiller ifra, og Solbakken økte til 4-1 og Alexander Kvalvik til 5-1.

Forsvaret hadde god kontroll og midtbanen styrte spillet godt og løp opp indreløperne til Byåsen. Selv om vertene reduserte til 2-5, var det Oskar Vold som fastsatte sluttresultatet til 6-2 helt på tampen.


Les også: Slik blir kvaliken


Fenheim og Ademi på scoringslista

Rett etterpå spilte Tiller 2 som startet kampen med høy intensitet og klarte å bryte Byåsen 2 på vei framover. Blåtrøyene presset som lag og fikk ballvinninger høyt oppe i banen. 

Det resulterte i to raske scoringer. Først var det Simen Lagesen Fenheim som satte inn 1-0 før Triumf Ademi doblet ledelsen like etterpå.

At det bare sto 0-2 til pause skyldtes at Tiller var for lite effektive foran mål. Ruben Negård Skjønberg styrte midtforsvaret og hadde god kontroll bakover. På midtbanen var Emilian Bostad Eilertsen dominerende mens både Jørgen Urfjell Rørvik og Dawit Mulugeta kom på helhjertet offensive løp.

Byåsen fikk flere muligheter etter sidebytte og klarte å få en redusering etter halvspilt andre omgang. Alt i alt endte det til slutt med en fortjent Tiller-seier.


Dermed ble det nok en blå jubelkveld i desember, og nå gledes det vanvittig til alvoret sparkes i gang på nyåret.G16: Levanger 0 - 2 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 25. Okt 2020

TOBB ARENA LEVANGER (MOAN): G16-1 avsluttet 2020-sesongen med nok en knallsterk trepoenger.

G16 endte opp på en knallsterk øvre halvdelplassering i 0. divisjon etter fire strake kamper uten tap. Her fra 3-2-seieren over Stjørdals-Blink forrige søndag.


De blåkledde fra Tillerbyen tok den drøyt times lange turen til nord i Trøndelag i avslutningen på den spesielle 2020-sesongen søndag ettermiddag.

Akkurat til kampstart hadde den allmektige åpnet alle sluser på himmelen, og de blå måtte dermed gå på vannet i et hinsides regnvær.

Men det hindret ikke gutta fra Trondheims sørside å dominere kampen mot Levanger, som for øvrig deler banenavn med dagens motstander, altså oss selv.

Etter 20 minutter fikk Tiller endelig hull på byllen. Alex Thien-Lac Nguyen var like iskald som sin antatte kroppstemperatur da han satte inn 1-0 alene med keeper.

Tiller fortsatte å styre oppgjøret, men det var ikke før i det 75. spilleminutt at kampen ble punktert. En corner fra Nguyen endte i mål via en Levanger-spiller, og da Tiller holdt unna bakover nok en gang, kunne de juble over en sterk 2-0-seier og tre nye poeng.


Dermed hadde Ole Petter Vinjevoll og Thomas Jensens mannskap en fantastisk avslutning på sesongen med fire kamper uten tap, derav tre seiere.

Foreløpig ligger de på 5. plass, men en kamp gjenstår for et annet lag, som gjør at de kan havne på 6. plass.

Men uansett ender Tiller opp på en svært solid øvre halvdelplassering på tabellen.

Vi gratulerer gutta med en fantastisk høstsesong!


Se tabellen her


Kampfakta:

Levanger FK 0 (0) - (1) 2 Tiller IL
0-1 Alex Thien-Lac Nguyen 20'
0-2 selvmål 75'

11. serierunde BDO-serien G16 0. divisjon
Søndag 25. oktober 2020 kl.16.00
TOBB Arena Levanger (Moan)


Laget:

Sondre Henriksen
Mathias Gåsbakk Vinjevoll (k) - Isak Noteng - Adrian Haugen Karlsen - Jørgen Øyan Digre
Marius Jensen - Alexander Kvalvik - Elijah Daniel Kayondo
Emil Aleksander Nerland - Alex Thien-Lac Nguyen - Petter Selvaag Solbakken

Innbyttere: Marius Stene-Olsen, Sondre Schønning Bakken, Oliver Thanem Gresseth.