Kategori

Påmelding til TINE Fotballskole Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 19. Mai 2021

Påmeldingen til sommerens store fotballskole er åpnet.


Tiller Idrettslag Fotball gleder seg enormt til å ta imot 100 sprudlende barn i alderen 7-12 år (2014-2009) 13.-15. august på TOBB Arena Sør.

De blåkledde fra Tillerbyen har lagt lista høyt for å arrangere en fotballskole verdig for alle. I fjor ble vår fotballskole kåret til Trøndelags beste, og det er noe vi med stolthet og ydmykhet skal leve opp til i år sammen med våre dyktige og engasjerte trenere.

TINE Fotballskole Tiller starter på fredag 13. august med utdeling av flott utstyr, og vil holde på hele helga gjennom. Det vil bli mange gode treningsøkter lagt opp mot ferdigheter og fornøyelse, og det blir servert lunsj hver dag. På søndagen får hver deltaker utdelt en diplom for vel gjennomført fotballskole.


Les mer om TINE Fotballskole Tiller her


Trykk her for å gå rett til påmelding


Velkommen til en fantastisk fotballhelg!


0 Kommentar

Kåret til den beste fotballskolen

Postet av Marius L. Larsen den 8. Nov 2020

Den beste fotballskolen i Trøndelag fant sted på TOBB Arena Sør i 2020.

Fra årets skole på TOBB Arena Sør.


Tiller Idrettslag Fotball er stolt over å ha fått den store anerkjennelsen av å bli kåret til den klubben i Trøndelag som hadde den beste TINE Fotballskole i 2020.

I et svært utfordrende år med en pandemi hengende over oss, har fokuset vært konsekvent på å gjøre tilbudet så trygt som mulig - i tillegg til å gjennomføre et bra sportslig opplegg.

Kåringen er basert på TINE og NFFs hovedinnsatsområder på fotballskolen, som er jenteandel, Fair play og sunt kosthold.

- Det var på TINE Fotballskole det startet for meg, og et sted jeg virkelig koste meg med fotballen. Jeg har mange gode minner derfra. Det er veldig gledelig å se at deltakelsen og ikke minst jenteandelen bare øker fra år til år, og at dette bidrar til å rekruttere flere jenter til fotballen er fantastisk. Veldig fint at så mange klubber er bevisste på det. De har virkelig fortjent denne prisen, sier A-landslagsspiller Caroline Graham Hansen.


Les også: Dette er TINE Fotballskole-vinnerne

- Det har blitt jobbet helt fantastisk, og det er gledelig å se på tilbakemeldingene at vi har klart dette på en trygg og god måte. Det er en glede for oss å gi en pris til 18 av de som har vært flotte eksempler på hvordan vi ønsker å gjennomføre TINE Fotballskole, sier NFFs generalsekretær Pål Bjerketvedt.

- Jeg er kjempestolt av alle som var med å bidro til dette. En stor takk til alle 23 trenere som gjorde en utmerket jobb tre dager til ende, og takk til alle spillere som deltok med eksemplarisk opptreden og Fair Play. Takk også til alle støttespillere som sørget for mat og drikke samt følge opp smittevernsinstruksene. Det er tredje året Tiller arrangerer TINE Fotballskole, så dette varmet et "gammelt hjerte", sier fotballskoleansvarlig Reidar Schjei.


0 Kommentar

Suksess i høstferien

Postet av Marius L. Larsen den 13. Okt 2020

Et populært tiltak i høstferien ble en kjempesuksess.

Blide gutter på TOBB Arena Sør. Se flere bilder lenger ned i saken.


Tiller Idrettslag Fotball arrangerte og gjennomførte med stil et tredagers ekstratiltak i årets høstferie på TOBB Arena Sør.

For gutter 11 år og jenter 12 år var det duket for en fotballskole ledet av Reidar Schjei, som innehar Europas nest høyeste trenerutdanning og er topptrener i Olympiatoppen. I tillegg bor han for øvrig et kort steinkast unna Tillers største fotballbane.

Med seg på gjennomføringslaget hadde han Tiller-spillerne Andreas Arukwe, Jørgen Haugen og Thea Arnegård Kulvik samt tidligere Tiller-spiller Tiril Olsen.

Det var til sammen 34 spillere som var fornøyde deltakere på disse tre dagene, der det ble fokus på utvikling av grunnleggende fotballferdigheter som ballkontroll, pasninger, formasjon og posisjoneringsspill.

Uka ble avsluttet med en høytidelig 9er-kamp med innmarsj til selveste Champions League-hymnen.

- Jeg er strålende fornøyd med dette tiltaket. Det gleder mitt hjerte å høre at spillerne ga tilbakemelding om at vi gjennomførte veldig bra, også fra de som deltok på andre fotballskoler i etterkant av vår. Ifølge flere ble visjonen vår - forbedring av ferdigheter - absolutt nådd.

- Jeg vil også legge ved en ekstra skryt til klubben som har stilt opp på en sedvanlig eksepsjonell måte. I tillegg ble deltakeravgiften holdt veldig lav. Det er virkelig gøy å være en del av dette, sier primus motor Reidar Schjei.


Vi ønsker å takke alle deltakere, trenere og Reidar for en fantastisk fotballskole i høstferien.

Samtidig takker vi Norfresh for smakfull frukt gjennom hele uka.


Forza Tiller!
0 Kommentar

Vellykket TINE Fotballskole

Postet av Marius L. Larsen den 14. Aug 2020

Nok en fotballskole i regi av Tiller og TINE ble gjennomført med stor suksess.


Tiller Idrettslag Fotball inviterte til TINE Fotballskole Tiller i tre fantastiske dager i herlig sensommervær på TOBB Arena Sør.

Den tradisjonsrike moroa startet onsdag morgen og ble avsluttet fredag ettermiddag. På treningsplanen var det flere basisøvelser og noen høyinteressante som blant annet skuddradar, men også mye spill på to mål.

TINE Fotballskole Tiller ble fulltegnet kort tid etter at påmeldingen ble åpnet, noe som tilsvarte 100 deltakere. I tillegg var det flere på venteliste.

Klubbens dyktige instruktører ble godt veiledet av fotballskolegeneral Reidar Schjei, og med mange blide fjes å se gjennom tre innholdsrike dager, kan man trygt si at årets fotballskole ble en stor suksess.


Vi ønsker å takke Reidar Schjei for å ta ansvar for TINE Fotballskole Tiller, og ikke minst en hyllest til våre mange og flotte instruktører.

Samtidig vil vi takke Grilstad, Norfresh og Bakehuset for sponsorat av varebeholdning.


PS! Visste du at i årets TINE Fotballskole Tiller gikk det med hele 25,5 kilo frukt og grønnsaker hver dag?0 Kommentar

Takk for årets TINE Fotballskole

Postet av Marius L. Larsen den 21. Aug 2019


Mestring + Glede = Trivsel på Fotballskolen.

Det var den viktigste målsettingen med årets TINE Fotballskole Tiller siste helga før skolestart. Alle deltagerne skulle ha det gøy og trives på fotballskolen hvor opplegget er tilpasset hver enkelt for best mulig sportslig og menneskelig utvikling. 

TINE Fotballskole Tiller skal være en god arena for ferdighetsutvikling med kvalitet. Det legges mest vekt på utvikling av de individuelle delferdigheter. God organisering av hver enkelt øvelse gjør at det blir høy aktivitet, lite kødannelse, og masse ballberøringer. Det avsettes mye tid til smålagsspill, og dette gjør at hver enkelt spiller er mye involvert hele tiden.

TINE Fotballskole Tiller inneholdt også keeperøkt for alle gruppene, godt skolert av keepertrener Cathrine Larsen og herrekeeper Erland Tangvik, som var veldig motiverende.

Det var positive og veldig ivrige jenter og gutter gjennom hele helga, både på og utenfor banen. Med gode måltider, godt hjulpet av frukt og grønnsaker før og etter lunsj, var spillerne klare for å gi absolutt alt.

Alle skulle dra hjem fornøyd etter endt dag, og samtlige skulle glede seg til å komme tilbake neste dag.
Med alle tilbakemeldinger og ikke minst etter våre observasjoner, satt man igjen med mange positive inntrykk av årets fotballskole og at alle var svært fornøyde.


En stor takk rettes til alle trenere/veiledere som stilte opp og som i forkant hadde avsatt flere kvelder på forberede seg best mulig på valgte aktiviteter. Noen gjennomførte også deler av Grasrottrenerkurset.

En stor takk også til de som frivillig var med og organiserte og la til rette med mat, drikke og frukt til 88 jenter og gutter i alderen 7-12 år.

Vi gleder oss over at mange foresatte omkranset fotballskolen alle tre dagene.


Tiller Idrettslag Fotball ønsker også å rette en ekstra takk til Bakehuset, Norfresh og Grilstad for levering av mat, frukt og grønnsaker.


Vi har rett og slett vært best sammen.


Sportslig hilsen
Reidar Schjei, hovedansvarlig fotballskolen
Gro Merethe Nerland, servitering


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline