Kategori

Klart for TINE Fotballskole Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 16. Aug 2022

I dag, onsdag, sparkes TINE Fotballskole Tiller i gang på TOBB Arena Sør.

Mange unge fotballspillere tar turen til TOBB Arena Sør denne uka.


Tiller Idrettslag Fotball gleder seg enormt til å ta imot totalt 183 jenter og gutter fra onsdag til søndag til TINE Fotballskole Tiller.

Endelig kan vi ta imot en stor gjeng unge fotballspillere uten restriksjoner. 105 av de yngste står klare på kunstgresset onsdag morgen, og de holder på til fredag. Da tar de eldste over og fortsetter til søndag ettermiddag.

Over 25 trenere og assistenter, deriblant noen av våre A-lagsspillere og fra ungdomslagene, er klare for veilede de mange unge fotballspillerne til flere dager med læring og moro.


Visste du at...

...TINE Fotballskole Tiller ble kåret til Trøndelags beste i 2020 og 2021?

Les mer her


Det er et stort dugnadsarbeid som utføres både i forkant og under fotballskolen. Klubben kan ikke få takket nok alle de som hjelper til - det er høyt verdsatt av alle.

Vi ønsker også å takke våre samarbeidspartnere som støtter oss med matvarer og materiell:
Goman Bakeri, InterSport Tiller Torget, AssistCo, Gilde, Norfresh og Salmar.


Vi gleder oss veldig til å ta imot til alle spillere, trenere og dugnadsgjeng.

Velkommen til TOBB Arena Sør!

#BestSammen


Få ledige plasser på TINE Fotballskole

Postet av Marius L. Larsen den 30. Mai 2022

TINE Fotballskole Tiller fylles opp i rekordfart.


Tiller Idrettslag Fotball gleder seg enormt til årets TINE Fotballskole går av stabelen på TOBB Arena Sør, og det er med stolthet og ydmykhet at både 2020- og 2021-utgaven ble kåret til Trøndelags beste.

Dermed har vi som mål å oppfylle kravene til forventningsfulle barn som kommer på en fotballskole i sitt nærmiljø, og vi håper det blir lærerikt og mye glede gjennom flere dager.

Årets utgave er også todelt grunnet en stor etterspørsel. 7-9 år gjennomføres onsdag 17.- til fredag 19. august. Senere den fredagen starter fotballskolen for 10-12 år, og den avsluttes søndag 21. august.


Slik er oversikt over ledige plasser pr mandag 30. mai kl.07.00:
G2015 - 5 ledige
J2015 - 4 ledige
G2014 - fullt, venteliste
J2014 - 5 ledige
G2013 - 6 ledige
J2013 - 5 ledige
G2012 - 1 ledig
J2011/12 - 10 ledige
G2011 - fullt, venteliste
J2010 - 5 ledige
G2010 - fullt, venteliste


Påmeldingsfristen er tirsdag 31. mai.


Påmelding 7-9 år her

Påmelding 10-12 år her
Den beste andre år på rad

Postet av Marius L. Larsen den 9. Des 2021

TINE Fotballskole Tiller ble kåret til Trøndelags beste igjen.

Det var bare smil å se i august på TOBB Arena Sør.


Tiller Idrettslag Fotball er svært stolt over at TINE Fotballskole Tiller ble kåret til den beste fotballskolen i hele Trøndelag for andre år på rad.

I 2020 var den aller første gangen at den blå bydelen fikk oppleve den gjeve prisen, og for andre år på rad kan hele klubben klappe seg selv på skuldra etter å ha opplevd kåringen nok en gang.

Dette skriver Norges Fotballforbund:

- Fotballklubbene må innfri flere kriterier for å komme til topps i den populære kåringen. Kriteriene tar utgangspunkt i TINE og NFFs arbeid for fair play, sunt kosthold og økt jenteandel. TINE Fotballskole går i spissen for å få med flere jenter i barnefotballen. Det gode arbeidet har gitt resultater, og nå er 33 % av deltakerne på landets fotballskoler jenter. Den høye jenteandelen gjenspeiler også årets vinnere.

- TINE er glade for å være med å bygge idrettsglede og sørge for at barna våre har en god, lokal idrettsklubb å gå til uavhengig av hvor du bor i landet vårt. Vi vil gi honnør til alle som har gjennomført årets fotballskole og spesielt til vinnerne, sier Ann-Kristin Syversen, sponsorsjef i TINE.


Les også: Fotballeliten hyller vinnerne av TINE Fotballskole


- Den største fotballskolen så langt

Hovedpersonene bak årets TINE Fotballskole Tiller, Reidar Schjei og Frode Helgeheim, sier følgende i en felles uttalelse:

- Gratulerer til alle som bidro til at Tiller ble kåret til årets fotballskole i Trøndelag, for andre år på rad. All honnør til trenere og hjelpere som bidro på frivillig basis - uten dere hadde ikke dette blitt noe av. Den største takken synes vi kan gå til samtlige spillere som fulgte klubbens verdigrunnlag med Fair Play, trivsel og spilleglede. Det vises også på foreldrene som har kommet med veldig gode tilbakemeldinger fra årets fotballkskole.

- Årets begivenhet var klubbens største så langt med nesten 150 spillere fra 7-12 år. Dette var kjempegøy. Vi spilte hverandre gode gjennom hele uken, og det er vi stolte av. Tusen takk for en fantastisk opplevelse nok en gang, forteller Schjei og Helgheim.
Minnerike dager på Gledens Teater

Postet av Marius L. Larsen den 17. Aug 2021

Fem dager med TINE Fotballskole Tiller var en stor suksess.

7- og 8-åringene. Fotograf ukjent.


Tiller Idrettslag Fotball arrangerte nok en gang en storstilt TINE Fotballskole på TOBB Arena Sør i forrige uke.

Årets utgave ble så populær at man måtte dele den i to; 7- og 8-åringer fra onsdag til fredag og 9-12 år fra fredag til søndag. Dette ble fem spektakulære dager med 140 fotballglade barn.

Målsettingen med TINE Fotballskole Tiller er at man skal glede seg enda mer til neste dag, og den målsettingen føler vi ble nådd også i år.

Selv om regnet pøste ned i Trondheim og Trøndelag for øvrig på lørdag, la det ingen demper at lunsjen ble servert inne i nye Blåstua. Dette var en morsom opplevelse for mange, ettersom fåtallet har fått mulighet til å besøke andreetasjen i Fotballhuset tidligere.

- Sommerens største øyeblikk er over for denne gang. Å få være sammen med 140 flotte barn i alderen 7-12 år og et trenerkorps på 25 ledere gjennom fem innholdsrike dager er jeg sikker på er den beste medisinen for et gammelt fotballhjerte, sier fotballskoleansvarlig Reidar Schjei, som hadde de eldste barna i år mens Frode Helgheim hadde full kontroll på de yngste.

- TINE Fotballskole Tiller var et veldig fint arrangement. Jeg vil nevne de flotte ungdommene som var med som trenere og inspirerte og motiverte barna. Flotte rollemodeller som er gull verdt for Tiller, skriver forelder May Brattset til Tiller Fotball på Facebook.


Vi vil få takke alle barna, de dyktige trenerne og herlige hjelpekokker som blant annet smurte over tusen brødskiver på de fem dagene under TINE Fotballskole Tiller.

Vi gleder oss allerede til neste år!


9-12 år. Fotograf ukjent.
Klart for gledens teater

Postet av Marius L. Larsen den 10. Aug 2021

På onsdag starter TINE Fotballskole Tiller på TOBB Arena Sør.


Tiller Idrettslag Fotball gleder seg enormt til å ta imot nesten 150 barn på TINE Fotballskole Tiller. Grunnet enorm pågang måtte vi denne gang dele fotballskolen i to.

Allerede onsdag kl.10.00 starter gruppe 7-8 år, og de holder på til fredag ettermiddag. Da overtar 9-12 år som avslutter fotballskolehelga på søndag.

Ansvarlig for de yngste er Frode Helgheim, og for de eldste er Reidar Schjei.


Les mer om TINE Fotballskole Tiller her

I 2020 ble Tiller kåret til den beste fotballskolen i Trøndelag, dermed en av de 18 beste i landet blant 350 fotballskoler, en oppmerksomhet klubben tar seriøst og med ydmykhet inn mot årets utgave.

Hovedmålsettingen med TINE Fotballskole Tiller er mestring, trygghet, utvikling, trivsel og glede sammen. Når dagen er ferdig, skal alle spillere glede seg like mye til neste dag.


Vi har gjort klart et herlig korps av solide trenere og vi har merket sekker med navn og pakket t-skjorter til alle.

Mediaavdelingen tar turen innom onsdag, torsdag og søndag for fotografering av aktivitetene.

Vi gleder oss enormt til TINE Fotballskole Tiller!