Kategori

Tidlig juleferie

Postet av Marius L. Larsen den 11. Des 2016

Alle G16-lagene røyk tidlig i sluttspillet i Flatås Julecup.

Tiller 1 tapte for Charlottenlund. Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen avsluttet en svært lang 2016-sesong med siste futsalhelg i Kotenghallen, der G16-klassen i Flatås Julecup sto for tur.

Alle tre lagene karret seg videre fra gruppespillet fredag og lørdag, men det skulle bli tøft i sluttspillets første utslagsrunde søndag ettermiddag.

Først tapte Tiller 2 knepent 2-1 for Heimdal mens Tiller 3 måtte se seg slått 4-0 av Byåsen.

I åttedelsfinalen var det svært jevnt mellom Charlottenlund og Tiller, men gråtrøyene fant den ene åpningen til nettmaskene rett før slutt slik at blåtrøyene tapte 1-0.


Etter å ha kriget på parkett, kunstgress og gress siden 1. januar, er det lov til å ta juleferie da vi skriver 11. desember. Takk for i år, gutter!Bronse i G15-klassen

Postet av Marius L. Larsen den 4. Des 2016

Tiller vant bronsefinalen i G15-klassen i Flatås Julecup.

Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen var i aksjon i G15-klassen i Flatås Julecup i helga, rett etter laget imponerte mot KIL/Hemne i kvalifiseringen til 0. divisjon.

Blåtrøyene stilte fire lag i gruppespillet, og to av dem avanserte til sluttspillet søndag ettermiddag.

Tilfeldig nok møttes Tiller 1 og Tiller 2 i åttedelsfinalen, der Tiller 1 tok det lengste strået og vant 3-1.

I kvartfinalen ble det dramatisk mot Heimdal ettersom Tiller mistet sin 4-2-ledelse kort tid før slutt. Det endte med golden goal der det ikke ble noen avgjørelse, men i straffesparkkonkurransen var Tiller iskald og vant 2-1 (6-5).

I semifinalen mot Kolstad var det tunge føtter å spore hos Rune Olufsen og Jostein Smemos mannskap, for da Tiller misset på sine sjanser, skårte Kolstad på sine overganger og vant 2-0.

Blåtrøyene tok revansje i bronsefinalen mot arrangørklubben Flatås, men det tok sin tid. Tiller hadde ballen svært mye, men avgjørelsen falt ikke før 80 sekunder før slutt da Markus Sitouze Danielsen styrte inn kampens eneste mål.


Vi gratulerer med bronse i G15-klassen!Krevende kvartfinaler

Postet av Marius L. Larsen den 27. Nov 2016

Det ble full stopp i kvartfinalene for våre 14-åringer i Flatås Julecup i helga.

Foto: Marius L. Larsen.


Det blåkledde fra Tillerbyen gjorde seg klare for en spennende søndag i Kotenghallen med sluttspill i både G14- og J14-klassen, men i oppgjørene om en semifinaleplass, sa det stopp.

Samtlige tre J14-lag gikk videre fra gruppespillet, men sjansesløseriet i kvartfinalene gjorde at det ikke ble flere kamper denne søndagen.

Tiller 1 tapte 1-0 for Strindheim 1, og samme sifrene tapte Tiller 3 for Kattem 1, mens Tiller 2 røyk 3-1 for Sjetne.

Begge G14-lagene avanserte fra gruppespillet, og ironisk nok møttes lagene i åttedelsfinalen, der Tiller 1 vant 2-0.

Dermed skulle det bli en høydramatisk kvartfinale mot Trygg/Lade 2, der ingen av lagene skårte etter ordinær tid, til tross for gigantiske muligheter for begge lag.

I den fem minutter lange ekstraomgangen var Tiller nærmest med fire 100 %-sjanser, men tiden rant fra dem og fasiten skulle klekkes ut på straffesparkkonkurranse.

Der var Trygg/Lade 2 giftigst og vant 3-2.