Kategori

Flott oppstart på FFO

Postet av Marius L. Larsen den 6. Sep 2021

Tiller Idrettslag Fotball har startet fotballfritidsordning (FFO).

Deltakerne på den første dagen av Tillers FFO-tilbud.


De blåkledde fra Tillerbyen har gjenoppstartet et ekstra fotballtilbud til de som ønsker det. Første trening var sist torsdag (2. september) for gutter 10 år og jenter 11 år.

Treningene blir to dager i uka og er foreløpig på tirsdager og torsdager på TOBB Arena Sør. Når kulda setter inn for alvor etter sesongen, trekker FFO innendørs til cageballhallen ved 3T Rosten.

- Vi har kommet godt i gang, og overraskelsen var stor da guttene og jentene fikk hver sin garderobe for å skifte og tilgang til Blåstua hvor frukt og drikke sto klar. Etter en kort innledning med en videosnutt var det rett ut til læringsarenaen som var klar. Treningsøkta ble avsluttet i Blåstua med en kort oppsummering og resten av fruktfatet forsvant. Nærmere profesjonelt opplegg kommer vi ikke på Tiller, sier hovedansvarlig for FFO Reidar Schjei.

Fra starten har klubben satt et tak på til sammen 30 spillere og så langt har 17 spillere meldt seg på. Klubben har satt opp et trenerteam på fire; ansvarlig Reidar Schjei, herrer A-spiller Andreas Arukwe og de tidligere Tiller-spillerne Marita og Tiril Olsen, som i skrivende stund spiller for henholdsvis Rosenborg og KIL/Hemne.

- Vi var rundt 15 påmeldte da vi startet FFO i Elverum Fotball i 2008. I dag er det bortimot 150 stk, og Elverum har tilgang på 40 trenere fra Høgskolen i Elverum, kan Reidar fortelle, som tidligere har drevet denne fritidsordningen i sju år.


I Tiller Fotball skal FFO være et tiltak med høy profesjonalitet og kvalitet. Holdninger og verdier vil bli lagt stor vekt på, og hver enkelt skal føle at de blir sett og tatt vare på.


Vi gleder oss til fortsettelsen!
Søker trenere til fritidsordning

Postet av Marius L. Larsen den 21. Apr 2021

Tiller Idrettslag Fotball søker etter dyktige trenere til fotballfritidsordning.


Tiller Fotball er Tiller Idrettslags største særgruppe. Vi er inspirert av visjonen "Artig fotball for alle". I hele vår organisasjon skal vi jobbe sammen for å bli bedre. Dette klare vi ved hjelp av våre fire verdier, som vi alle styrer etter og lever opp til: Bevisst, Engasjert, Stolt & Trygg.

Dette lykkes vi best med å være #BestSammen.

Til høsten planlegger vi å utvide vårt aktivitetstilbud med å starte opp fotballfritidsordning (FFO). Her skal vi legge vekt på fotballaktivitet og gi et tilbud til jenter og gutter som ønsker å trene mer for å utvikle sine grunnleggende fotballferdigheter.


Vi søker etter trenere til FFO med oppstart til høsten

Arbeidsoppgaver 
Trenere på FFO jobber direkte med barn og tilrettelegger og gjennomfører treningsøkter/FFO-økter i tråd med Tiller Fotballs sportslige utviklingsplan.

Kvalifikasjoner
Vi setter fokus på fotballfaglig- og god formidlingsevne og behandling av barn. Bør ha spilt barne-ungdomsfotball/seniorfotball. Søkere bør ha Grasrottrenerkurset eller er i gang med kurset. Annen idrettsutdanning vil være et pluss. Søkere bør være genuint interessert i fotballutvikling av barn på deres premisser.

Personlige egenskaper
Søkeren bør være en ansvarsfull, engasjert og positiv person som er en god rollemodell og kan sette tydelige grenser, men samtidig ha god omsorgsevne. Humør og gode samarbeids- og kommunikasjonsevner er en stor fordel. Søkere bør ha gode norskkunnskaper.

Tilsetting betinger godkjent politiattest.


Vi tilbyr: 
- Mulighet til å bruke personlige egenskaper og kompetanser
- Flotte barn og hyggelige kollegaer
- Arbeidstid mellom ca. kl.12.30/13.30 og kl.16.30/17.00 to ganger i uken
- Lønn etter avtale


Bli en del av vårt stolte trenerstab i Tiller Idrettslag Fotball.

Send din søknad til fotball@tiller.idrett.no som merkes med «Søknad FFO-trener» innen mandag 31. mai.


Forza Tiller!