Kategori

Spennende cuphelg

Postet av Marius L. Larsen den 27. Sep 2021

G16 deltar med to lag i Stjerne Cup og samtidig skal J17 spille kvartfinale i Adidas Cup.

Vi går for flere jubelscener i Stjerne Cup i helga, gutter!


De blåkledde fra Tillerbyen gleder seg enormt til helgas kamper på Innlandet. G16 deltar med to lag i den prestisjefylte Stjerne Cup, som egentlig skulle ha vært avviklet i slutten av august - faktisk helga etter at J17 vant gull i samme type turnering.

Nå er slusene åpne og cupglade Tiller skal igjen på tur i Hamar-området. G16-1 spiller på nivå 1 og møter både tøffe og kjente motstandere. Det gjør også G16-2 som spiller på nivå 2.

Gruppespillet er lørdag og sluttspillet starter søndag.

Kampoppsett:
G16-1
G16-2

Les mer om Stjerne Cup her


Heming hemmer ikke

I tillegg skal J17 spille kvartfinale i Adidas Cup, uoffisielt NM, lørdag kl.16.00. Da møter de Heming på Fåvang i Ringebu kommune, en motstander Tiller slet med å slå i talentcupen på Hamar i august.

Vinneren her er klar for finalehelga 16. - 17. oktober på Gjøvik.

Kampen blir oppdatert direkte på Twitter.
Ga alt i NM-exit

Postet av Marius L. Larsen den 1. Aug 2021

(Tiller 1 - 5 Kristiansund) TOBB ARENA SØR: Tiller ga alt og hadde flere store målsjanser, men det var gjestene fra Nordmøre som viste divisjonsforskjell søndag kveld.

Ove Westby Bugten står nå i Tiller-historien med sin scoring mot Kristiansund. Her gratuleres han av kaptein Fredrik Sjøvold.


Sammendrag

* Kristiansund tok ledelsen etter 27 minutter
* Hermanstad nære utligning
* Aasarød ropte på straffe
* Bugten scoret for Tiller
* Garstad med stor sjanse på 1-3
* Tunge bein på slutten


Kamprapport

Alt lå til rette for en cupfest på TOBB Arena Sør denne søndagskvelden. Bare på få dagers varsel og midt i fellesferien, trappet Tiller opp med svært mange dyktige hjelpere som klarte å få arrangementet i land, godt innenfor svært strenge regler i disse dager.

Vi vil bare starte denne kamprapporten med å takke alle dere som hjalp til, takk til alle supportere - fra begge lag - som lagde en stor ramme rundt kampen. Og så hadde vi været med oss.

Vi håper dere hadde en like fin kveld som oss. Takk for din støtte.

Skulle hatt straffespark?

Så tilbake til kampen. Det skjedde ikke så mye de første 25 minuttene. Kristiansund hadde naturlig nok mest ball, og de hadde et annulert mål for offside, men bortsett fra det, så sto Tiller godt imot.

Andreas Arukwe debuterte fra start med bravur mot fysisk sterke eliteseriespillere, men det var lite han og keeper Sondre Kroglund kunne gjøre noe med kampens første mål som suste i lengste hjørne fra 16 meter.

Kroglund reddet mesterlig på et nytt skuddforsøk like etterpå, og deretter traff gjestene stolpen. Det var hett rundt ørene en stund, der.

Men så våknet de blå. Jonathan Smerkerud Frønes med Tillers første skudd på mål etter 33 minutter, og Robin Hermanstad fikk lagets klart store sjanse rett etterpå. Et perfekt innlegg fra Magnus Aasarød traff en helt umarkert Hermanstad på seks meter, men utrolig nok gikk headingen over mål.

Like før pause ropte 2/3 av TOBB Arena Sør på straffespark da Aasarød ble regelrett feid i bakken da han skulle bredside ballen i mål fra åtte meter, men bønnene til de høyere makter ble slettes ikke hørt.


Bugten fikset redusering

Tiller fortsatte å spille seg ut bakfra på en lekker måte, selv om det ikke var noen enkel sak mot gode eliteseriespillere. Det var lite målsjanser å melde om det første kvarteret etter sidebyttet, men så smalt det i nettmaskene igjen.

I det 61. minutt doblet Kristiansund ledelsen med en styring fra kloss hold etter et smart innlegg fra høyre, og 13 minutter senere gikk det fra vondt til verre da gjestene økte ledelsen til 3-0 på nesten samme måte fra motsatt side.

Men så våknet de blå. Sondre Garstad og resten av angrepet sto høyt og presset Kristiansund til å gjøre feil i egen 16-meter. Ballen falt til slutt hos Frønes som fant Ove Westby Bugten på vei gjennom, og alene med keeper var midtbanespilleren iskald og reduserte til 1-3 til eksplosiv jubel blant Tiller-supporterne.

Og nesten umiddelbart etterpå kunne håpet om cupbombe blitt tent igjen. Sondre Garstad valgte å smelle til på hel volley på en bakromspasning, men forsøket rett innenfor 16-meteren gikk over.

I det neste angrepet, så økte gjestene til 4-1 fra kloss hold. Ikke lenge etterpå skjøt Garstad like over tverrliggeren og Hermanstad traff rett på keeper etter et soloshow.

Men når bredden bommer, så kommer eliten og tar deg. På overtid blant slitne Tiller-bein fastsatte Kristiansund sluttresultatet til 5-1.


Tiller kan uansett gå ut av årets Norgesmesterskap med hevet hode etter en solid innsats mot KBK. De blåkledde turte å spille sitt eget spill, skapte flere store målsjanser og fikk sin fortjente scoring ved Bugten.

Nå rettes blikket helt og holdent mot Norsk Tipping-ligaen som sparkes i gang førstkommende lørdag. Da skal Tiller gjeste Aalesund 2 og Color Line Stadion.


Kampfakta

Tiller IL 1 - 5 Kristiansund BK
0-1 27'
0-2 61'
0-3 74'
1-3 Ove Westby Bugten 81'
1-4 84'
1-5 90+3'

2. runde NM Menn
Søndag 1. august 2021 kl.18.00
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): 511


Laget

Sondre Kroglund, Magnus Bjerke, Andreas Arukwe, Kasper Røe, Jørgen Valleraunet, Magnus Aasarød, Fredrik Sjøvold (k), Fredrik Alexander Myrvold, Espen Amandus Mathiassen, Jonathan Smerkerud Frønes, Robin Johansen Hermanstad.

Bytter:
18' Valleraunet --> Jonas Krokstad Aune
57' Myrvold --> Ove Westby Bugten
65' Mathiassen --> Sondre Bondø Garstad

Ubenyttede reserver: Tor Solvoll, Fredrik Meland Johnsen, Magnus Kristoffersen, Gard Ragnar Killingberg.Publikumsinformasjon før KBK

Postet av Marius L. Larsen den 31. Jul 2021

Les viktige beskjeder om innganger, kohorter, parkering, buss og mer til før kampstart mot Kristiansund BK.

Du går inn den inngangen som er markert utifra din billett. Grunnet et forventet stort innrykk av bortesupportere, er inngangen flyttet fra sone 4 til sone 3.


Tiller Idrettslag Fotball gleder seg enormt til den andre cuprunden mot Kristiansund Ballklubb søndag kl.18.00 på TOBB Arena Sør.

Vi forventer omkring 500 tilskuere innenfor portene, og det er strenge regler som gjelder i henhold til koronaforskriften vedrørende arrangement.


TOBB ARENA SØR ER RUSFRI

Alle arrangement på TOBB Arena Sør er rusfrie arrangement. Personer som medbringer alkohol eller som er synlig påvirket vil bli bortvist fra arenaen uten advarsel.

Alle tilskuere må holde seg innenfor det avgrensede området for publikum. Ingen tilskuere kan entre kunstgresset før, under eller etter kamp. 

Tilskuere må forholde seg til sin egen kohort. Ingen kan forandre sin kohort underveis.

Vennligst hold avstand til andre foruten din egen familie/private kohort. Vi anbefaler bruk av munnbind dersom meteren ikke kan overholdes.

Antibakteriell vil stå fremme ved hver inngang.


BILLETTER OG INNGANG

Vi åpner portene to timer før kampstart, altså kl.16.00. Vi anbefaler at du kommer på stadion så tidlig som mulig for å unngå kødannelse rett før kampstart.

Du må være innenfor din sone gjennom hele kampen - det blir dermed din kohort i minimum 90 minutter. Det betyr at du må gå både inn og ut av samme inngang som beskrevet i artikkelbilde.

Det er ingen fysisk billettsalg utenfor stadion. All billettkjøp må skje på nett. Ha din billett klar til vakten utenfor porten, så går innsjekken fortere for alle.

Har du ikke kjøpt billett? Her kan du gjøre det.


BORTESUPPORTERE

Vi ønsker Uglan og alle andre fra Kristiansund Ballklubb hjertelig velkomne til Tiller og TOBB Arena Sør denne søndagskvelden. Vi vet dere kommer mannsterkt, og vi gleder oss over at dere vil lage mye liv og røre sammen med oss.

Dere har fått inngang nummer tre (vestre). Vi har endret fra opprinnelig plan. Vennligst ha billetten klar til visning for våre kampverter. Flagg, trommer og alt annet supporterutstyr går fint gjennom vår sikkerhetskontroll.


KIOSKER

Alle soner inneholder en forenklet kiosk. Kioskene tar kun vipps som betaling, og vi ber om forståelse for dette.


PARKERING

Det er ingen parkering for tilskuere ved Tonstad skole. Parkering ved skolen er forbeholdt spillere, dommere, delegater fra NFF og personer med funksjonsnedsettelse.

Supportere som kommer med bil oppfordres til å parkere andre plasser, som for eksempel ved City Syd (gratis). Derfra er det ca tolv minutters gange til TOBB Arena Sør.

Det er ikke tillatt å parkere ved rundkjøringen eller andre steder gjennom Torvmyra. Tiller IL Fotball tar ingen ansvar for feilparkerte kjøretøy.

Sykler må parkeres utenfor TOBB Arena Sør. Det er satt av et eget sykkelparkeringsfelt ved hovedinngangen. Syklene må ikke være til hinder for gangfelt.

Tiller-beboere blir sterkt oppfordret til å gå eller sykle til kampen.


Parkering for busser fra Kristiansund er plassert på følgende områder markert i rødt:
Våre parkeringsvakter viser vei.


KOLLEKTIVTRANSPORT

Buss nummer 1, 45 og 71 stopper på Rostengrenda holdeplass. Derfra er det ca sju minutter å gå til TOBB Arena Sør.

Buss nummer 16 og 45 stopper på Torvmyra holdeplass. Derfra er det ca fire minutter gange til banen.

City Syd/Tillerterminalen er ca tolv minutter unna.

Se atb.no eller last ned deres app på din mobil for detaljerte ruter.


VAKTHOLD

Alle våre kampverter er frivillige fra Tiller Idrettslag Fotball. De vil stå rundt omkring på arenaen iført godt synlige vester. 

De vil svare på eventuelle spørsmål som måtte komme fra publikum.


Vi ønsker spillere, trenere, supportere og øvrig publikum lykke til med kampen!Før avspark: Tiller - KBK

Postet av Marius L. Larsen den 30. Jul 2021

Herrer A tar imot eliteserielaget Kristiansund BK i den andre cuprunden søndag kveld.

Andreas Arukwe får sin første A-lagskamp fra start mot eliteserielaget Kristiansund søndag kveld.


Kampinformasjon

🏆 NM menn 2. runde
📅 Søndag 1. august 2021
⏰ Kl.18.00
🏟 TOBB Arena Sør
🎫 Kjøp billetter på nett
💻 DirekteSport.no
📲 @TillerFotball på Twitter


Kampsponsorer:
InterSport Tiller Torget, Ramirent,
Bunnpris Tonstad, Pizzabakeren Tiller,
Norfresh, Tillergrillen, Ringnes, Würth Heimdal


Tror du Tiller scorer mange mål i år?
Støtt blåtrøyene gjennom offensive Målklubben


Uglan kommer i hopetall

De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Kristiansund Ballklubb og deres supportere Uglan velkommen til TOBB Arena Sør denne søndagen.

Det er solgt veldig mange billetter allerede, både blant hjemme- og bortefansen. Med andre ord så ligger det godt til rette for en fotballfest.

KBK kommer med mange supportere, både gjennom arrangerte bussturer og personer som kommer på egenhånd. Det blir dermed bra med liv på TOBB Arena Sør.


Har du ikke kjøpt billett?
Husk det kan kun fås tak i på nett


Returnerer endelig på TOBB

Tiller kommer til denne kampen med mye energi fra sin første obligatoriske kamp på 637 dager. Forrige lørdag tok blåtrøyene turen til Tynset og Nytrømoen gras - en av Norges største gressbaner - og det var egentlig aldri i tvil hvor seieren skulle havne.

Robin Hermanstad og Jonathan Smerkerud Frønes, fjorårets store duo i G19 0. divisjon, fikset henholdsvis 1- og 2-0 til pause, før 16-årige Fredrik Myrvold hamret inn 3-0 tidlig i andre omgang.

Frønes la på til 4-0 før Tynset reduserte helt på tampen. Tiller skulle altså til 2. runde i cupen, nesten to år etter forrige tellende fotballkamp.

Kampen mot Kristiansund er også den første hjemmekampen på TOBB Arena Sør, uansett turnering, siden 19. oktober 2019 - altså 652 dager siden. Da tapte Tiller for Brumunddal.

Søndagens kamp er også kun den tredje gangen Tiller er i 2. runde i NM. Første gang var i 2011. Da kom Tiller til 3. runde mot Molde og tapte 7-1 på TOBB Arena Sør. Blåtrøyene har senere aldri nådd den tredje runden.

I 2019 møtte Tiller Rosenborg i 2. runde foran rekordstore 2512 publikummere på TOBB Arena Sør. Da ble det utrolig nok et knepent 3-0-tap.


Tror du Tiller slår Kristiansund?
Nå kan du tippe resultatet


Siste fire kamper:
✅ Byåsen TF 2 - 3 Tiller
🔘 Orkla 0 - 0 Tiller
❌ Strindheim TF 3 - 0 Tiller
Tynset 1 - 4 Tiller


Tolv baklengs mot Clausenengen

Tiller og Kristiansund Ballklubb har aldri møttes før i noen sammenhenger på seniornivå. KBK er en sammenslåing av A-lagene til Kristiansund Fotballklubb og Clausenengen Fotballklubb i forkant av 2004-sesongen.

Allikevel har Tiller møtt Clausenengen i 2. divisjon avdeling 6 i 2000. Da tapte Tiller 6-3 borte og voldsomme 12-2 hjemme i Trondheim.

Samme år møtte de Kristiansundsklubben Dahle. Der ble det 4-1-tap borte og 5-4-seier på hjemmebane.

Hjemmebanen den gang besto av flere forskjellige rundt omkring i Trondheim, ettersom det bare var grusbane på Tonstad. Dagens OBOS kunstgressbane, tidligere med sand i kunstgresset, ble hyppigst brukt. I tillegg var det kamper på Heimdal gress og Strindheim kunstgress.

I dag er det kun TOBB Arena Sør på Tonstad som gjelder.


Trønderlaget KBK

Kristiansund BK har vært i Eliteserien siden 2017-sesongen og har bare endt opp på øvre halvdel i Norge. I debutsesongen ble det 7. plass, deretter 5. plass i 2018 og så 6. plass i 2019. I fjor endte de også på en imponerende 5. plass.

Derfor er det heller ikke overraskende at KBK er for øyeblikket fjerde beste laget i Norge. Forrige seriekamp slo de Sandefjord 2-0 på eget kunstgress, men de slet lenge i cupen forrige helg. Mot Volda, en av Tillers motstandere i Norsk Tipping-ligaen i høst, lå de under 2-0. Men utligningen fire minutter før slutt sørget for ekstraomganger der de vant 4-2.

I stallen til nordmøringene finner vi også mange trøndere: Christoffer Aasbak (Byåsen), Sander Kartum (Stjørdals-Blink), Torgil Gjertsen (Melhus), Horenus Taddese (Levanger) og Bendik Bye (Steinkjer).

Inntil for noen dager siden var også Olaus Skarsem (Melhus) i troppen. Han er spilleklar for Rosenborg fra 1. august.


Siste fem kamper:
🔘 Tromsø 0 - 0 Kristiansund
✅ Kristiansund 3 - 2 Brann
❌ Rosenborg 1 - 0 Kristiansund
✅ Kristiansund 2 - 0 Sandefjord
✅ Volda 2 - 4 Kristiansund (e.e.o.)


Andy fra start

De blåkledde fra Tillerbyen kommer til dette oppgjøret med en heltent gjeng som skal prøve å overliste storfavoritten fra Nordmøre.

Fremdeles er det noen på skadelisten - som det alltid er. Andreas Druzkowski er fremdeles ute i noen uker til, mens Even Rogstad Kvalvær har begynt lett trening og er i rute for tilbakekomst etter august. Fra før er også Christian Grindvold, Sindre Olufsen, Henning Borgen Gladsø og Andreas Solstrand Fossli utilgjengelig.

Jørgen Valleraunet skal testes tett opp mot kampstart.


Les også: Dette er A-stallen


På den gledelige siden er Magnus "Pojjo" Aasarød tilbake og tilgjengelig. I tillegg kan vi nå røpe at midtstopper Andreas Arukwe, som nylig ble tatt opp i A-stallen, får sin første kamp fra start på søndag.

Målscorertrioen fra Tynset, Robin Hermanstad, Jonathan Smerkerud Frønes og Fredrik Myrvold, har virkelig sett pigge ut på denne ukas treninger.


Vi gleder oss til kamp!


Forza Tiller!Tipp riktig resultat og vinn flotte premier

Postet av Marius L. Larsen den 29. Jul 2021

Tror du at Tiller slår ut Kristiansund på søndag? Nå kan du tippe det.


Tiller Idrettslag Fotball er bare noen få dager unna å kjenne lunta på den berømte cupbomba, og i den anledning har vi nå åpnet for å tippe riktig kamputfall på søndag.

I møtet med eliteserielaget Kristiansund skal de blåkledde prøve seg mot det ypperste selskapet, og med blant annet Robin Johansen Hermanstad og Jonathan Smerkerud Frønes i storslag, kan jo faktisk alt skje.

Alt kan skje.


Send ditt resultattips som melding til VIPPS-nummer 151262 før kampstart på søndag. Det koster 20 kr pr tips.

Vi har mange flotte premier fra kampsponsorene InterSport Tiller Torget, Bunnpris Tonstad og Pizzabakeren Tiller å dele ut.

Kanskje til deg?


Vi tror Tiller vinner 2-1 - svisj!