Kategori

Leverte til terningkast seks

Postet av Marius L. Larsen den 29. Mai 2018

Tiller Idrettslag Fotball og Tillerbyen Fotballklubb høster overveldende skryt etter Breddekampen.

Søndag var en stor dag for store og små.


De blåkledde fra Tillerbyen fikk æren av å vise seg fra sin aller beste side i beste sendetid søndag ettermiddag. I forbindelse med kampen mellom Tillerbyen og Melhus ble det arrangert "Breddekampen" i regi av Norges Fotballforbund (NFF), Norsk Toppfotball (NTF) og Discovery.

Kampen ble vist direkte på Eurosport Norge med Kenneth Fredheim og Kjetil Rekdal som kommentatorer på TOBB Arena Sør, og et rekordpublikum på hele 764 møtte opp for å støtte sine helter på begge lag.

I etterkant av arrangementet var det bare skryt å motta fra medarrangørene.

- Vi er imponert over dugnadsånden til Tiller og Tillerbyen, og vi har bare lovord å gi tilbake til dere. Det var et fantastisk arrangement og topp service, så alle parter er strålende fornøyd med dagen på TOBB Arena Sør. Jeg må si det kvalifiserte til terningkast seks, forteller Iren Brynhildsen i NTF på telefon til Tiller Media.

Videre skriver Brynhildsen på e-post til klubbene og ansvarlige personer i NFF, NTF og Discovery:

"Stor takk til alle frivillige i Tiller Fotball og Tillerbyen FK som leverte en kamp på Eliteserien-nivå. Det var en stor fornøyelse for oss i Norsk Toppfotball å samarbeide med dere. Det var også et meget godt samarbeid mellom Rosenborg og Tillerbyen - Melhus.

I Fanzone på Lerkendal fortsatte solen å skinne, og Rosenborg tilrettela for en spennende COOP-fotballturnering for barn 9-10 år fra Tiller og Melhus. Begge breddeklubbene fikk også spesialtilbud på billetter til storkampen, og nesten 20.000 mennesker møtte opp til storkampen Rosenbog - Brann kl. 20.00. SuperSøndag ga seerrekord på TV Norge med 310.000 seere søndag kveld. Det er ny rekord for Discovery som rettighetshaver for Eliteserien.

Stor takk også til alle samarbeidspartnerne som bidro til å gjøre SuperSøndag til en stor opplevelse for alle fremmøtte på begge kampene. COOP, Altibox/NTE, Synsam og Egon City Syd var noen av de som bidro med spennende aktiviteter, trikseskole, Gullbilletter (Drømmekampen), konkurranser og premier som både små og store satte stor pris på. Radio Trondheim sendte «live» fra begge arenaer og bidro til å skape stor fotballstemning på Tiller og Lerkendal."
Tillerbyen 0 - 1 Melhus

Postet av Marius L. Larsen den 28. Mai 2018

TOBB ARENA SØR (TILLER): De blåkledde skapte en folkefest med ny tilskuerrekord, men sviktet på kunstgresset.

Kristoffer Pires vant de fleste duellene, men klarte ikke å sende Tiller-publikumet i jubelrus.


De blåkledde fra Tillerbyen var ikke på stasjonen da fløytesignalet gikk, til tross for ekstra mange tilskuere på tribunen og med TV-kamera fra Eurosport Norge til stede i et ekstraordinært vårvær.

For før seks minutter var spilt sto det 0-1 i målprotokollen. Gjestene fra Melhus kom veldig lett gjennom på Tillerbyens høyre side, løp seg inn i 16-meteren og la et lavt innlegg på kloss hold som ble styrt i mål.

Hjemmelaget hadde lagt fra seg sjokkstarten, og fikk sin første store mulighet etter 15 minutter, men Vegard Eidets avslutning på Gard Killingbergs innlegg endte himmelhøyt over mål.

Vertene hadde flere gode muligheter utover i omgangen, men verken Andreas Druzkowskis skuddforsøk eller Kristoffer Pires' heading ville innenfor stengene.

Melhus fikk omgangens siste store målsjanse, men headingen fra ti meter smalt i kryssfestet.


Tverrliggertreff

Tillerbyen gikk ut av startblokkene i andre omgang, og mulig de hadde lagt TV-nervøsiteten bak seg.

Det var på dødball de skulle vise seg å være farligst. Først var Martin Berdal nære ved å styre inn 1-1 på et frispark fra Mats Ingebrigtsen, og deretter var det et under at en dobbelsjanse endte først med redning på strek og så en ny heading fra Pires i tverrliggeren.

Flere gode angrep ble rullet opp, og halvveis i andre omgang la Ronaldo pent ned til kaptein Magnus Bjerke på 14 meter, men skuddet ble greit reddet av Melhus' sisteskanse.


Rop på straffespark

Melhus hadde én sjanse i andre omgang, og den var stor. Tillerbyen mistet ballen på et offensivt hjørnespark, og Melhus kom tre mot en, men Tillerbyen-keeper Erland Tangvik reddet forsøket fra skrått hold på glimrende vis.

Tolv minutter før slutt sto Ruben Rostille helt alene i feltet, men headingen gikk et par meter utenfor. Kort tid senere måtte en Melhus-spiller redde på streken på nok et hjørnespark fra Ingebrigtsen, og før overtiden ropte hjemmelaget på straffespark ved to anledninger, men det ble ikke dømt.

På overtid headet Pires over mål på en ny corner, før Ingebrigtsens stolpetreff fra 20 meter var det siste som skjedde.


Tillerbyen tapte dermed den store Breddekampen 0-1, og ser nå muligheten til å revansjere seg i bortemøtet med Kolstad søndag 3. juni kl.18.00.


PS! Hele 764 tilskuere tok turen til TOBB Arena Sør under fantastiske rammer - en ny rekord for en seriekamp!


Kampfakta:

Tillerbyen FK 0 (0) - (1) 1 Melhus IL
0-1 6'

7. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Søndag 27. mai 2018 kl.15.00
Gult kort Tillerbyen: Ståle Singstad Stegavik (63')
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): 764


Laget:

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Kristoffer Pires Ferreira - Martin Kristoffer Berdal - Sindre Olufsen
Ståle Singstad Stegavik - Kjartan Ulstad - Mats Ingebrigtsen
Gard Ragnar Killingberg - Andreas Druzkowski - Vegard Eidet

Bytter:
58' Killingberg --> Ronaldo Pah Paul
69' Stegavik --> Niklas Lyngvær Iversen
69' Druzkowski --> Ruben Rostille
73' Bjerke --> Oskar Stølan
79' Eidet --> Alpha Doboyou

Ubenyttede reserver: Mats Woldmo Hagen, Preben Hald.Slik blir den store dagen

Postet av Marius L. Larsen den 27. Mai 2018

Slik er tidsskjemaet på Breddekampen-dagen.

Foto: Eurosport Norge/NFF/NTF.


De blåkledde fra Tillerbyen tar imot Melhus i den sjuende serierunden søndag kl.15.00, og oppgjøret vises direkte på Eurosport Norge. Både Tiller Idrettslag Fotball og Tillerbyen Fotballklubb står på hodet i forbindelse med det store arrangementet, og her kommer en påminnelse på hva som skjer:

Kl.13.00 - Inngangsportene på TOBB Arena Sør åpner
Kl.13.30 - Fanzone på baksiden av Tonstad skole
Kl.14.30 - Studiosending Eurosport - Michael Karlsen kommer
Kl.15.00 - Breddekampen Tillerbyen - Melhus starter med Fredheim og Rekdal som kommentatorer
Kl.15.45 - Straffesparkkonkurranse Rekdal vs Karlsen
Kl.16.45 - Breddekampen er slutt
Kl.17.00 - Forhåndsbestilte busser til Lerkendal
Kl.18.00 - Fanzone Lerkendal med smålagskamper Tiller vs Melhus
Kl.20.00 - Toppkampen Rosenborg - Brann


Følg TillerFotball på Snapchat for eksklusive klipp gjennom hele dagen!


Før kampen vil det bli mulighet til å tippe sluttresultatet av Breddekampen. I premiepotten vil det ligge bilpleie fra Lysholm Bil til en verdi av 6 000 kr samt flere gavekort fra City Syd.
Det koster 50 kr pr tips.

Samtidig kan man spille Egon City Syd-duellen i pausen. Da handler det om å kaste en tennisball nær Egon-seilet/midtbanen. Salgsfrist er i pausen når speaker annonserer.


Les også:
- Parkeringsinformasjon til Breddekampen
- Før TV-kampen: Tillerbyen - Melhus
- Det blir fryktelig gøy!
Før TV-kampen: Tillerbyen - Melhus

Postet av Marius L. Larsen den 26. Mai 2018

Tillerbyen tar imot Melhus til TV-kamp i den sjuende serierunden søndag ettermiddag.

Gutta er klare for TV-kamp.


Tillerbyen FK - Melhus IL
7. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Søndag 27. mai 2018 kl.15.00
TOBB Arena Sør (Tiller)

Værvarsel til kampstart ifølge yr.no:
22 grader og delvis skyet

Åpen kiosk
Gratis inngang

Kampen vises direkte på Eurosport Norge


De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Melhus Idrettslag, resten av Trøndelag og hele Norge velkommen til TOBB Arena Sør denne søndagen.

Denne kampen er av det spesielle slaget, ettersom den vises direkte på Eurosport Norge i form av Breddekampen og deres satsing på Supersøndag, der Rosenborg - Brann er Toppkampen kl.20.00.

Dette er første gang Tillerbyen vises direkte på lineær-TV.


Historie

Klubbene Tillerbyen, Tiller og Melhus er ikke ukjente med hverandre. Høsten 2012 ble det bestemt at Tiller og Melhus skulle samarbeide om en felles satsing, og det varte i to år før Tillerbyen endret profil og inngikk et samarbeid med moderklubb Tiller.

Gjennom flere prøveprosjekter og møter, ble Tiller og Tillerbyen enig om å samle kreftene en gang for alle. Et utnevnt utvalg mente dette var det beste for å ivareta den sportslige satsingen og den helhetlige klubbfølelsen.

Dette ble bekreftet på klubbenes respektive årsmøter, senest Tiller Idrettslags årsmøte i starten av april.

Fra 1. januar 2019 er Tillerbyen FK historie, og Tiller Idrettslag Fotball overtar plassen i seriesystemet.


Ønsker første hjemmeseier

I skrivende stund sliter begge lag i bunnen av tabellen.

Nyopprykkede Melhus innledet sesongen med fem strake uavgjortskamper før det ble 2-4-tap for Kolstad på hjemmebane i forrige serierunde. Dette betyr at Melhus er ubeseiret på bortebane så langt, men de står fremdeles uten seier.

Tillerbyen kommer til denne kampen etter en tøff bortekamp mot Rosenborg 2. De nest beste spillerne på Norges beste lag var dødelig effektive og vant 3-0 i en ikke så altfor sjanserik fotballkamp.

Blåtrøyene har ennå til gode å vinne hjemme på TOBB Arena Sør i årets sesong. Det ene poenget som er vunnet var i oppgjøret mot Løten i den tredje serierunden, der det endte 1-1.


Ingebrigtsen og Iversen tilbake

Tillerbyen begynner å få tilbake folk fra skader, noe som vil glede trenerduoen Eirik Utheim og Jørn André Hugdal.

Selv sliter Hugdal og Sondre Bondø Garstad med hver sin skade, og begge vil sammen med langtidsskadde Ole Martin Devle være utilgjengelige til oppgjøret mot Melhus.

Fra forrige seriekamp er det derimot gledelig å meddele at Mats Ingebrigtsen og Niklas Iversen er tilbake fra sine skadeproblemer.


Tillerbyens kamptropp:
Erland Tangvik, Mats Woldmo Hagen, Magnus Bjerke, Kristoffer Pires Ferreira, Oskar Stølan, Martin Kristoffer Berdal, Preben Hald, Sindre Olufsen, Kjartan Ulstad, Ståle Singstad Stegavik, Mats Ingebrigtsen, Niklas Lyngvær Iversen, Andreas Druzkowski, Alphaa Doboyou, Vegard Eidet, Ruben Rostille, Gard Ragnar Killingberg, Ronaldo Pah Paul.- Det blir fryktelig gøy

Postet av Marius L. Larsen den 26. Mai 2018

Spillerne uttrykker stor glede over å spille Breddekampen, men vet også at det til syvende og sist handler om tre poeng.

Vegard Eidet (t.v.), Magnus Bjerke og Alpha Doboyou gleder seg til søndag.


De blåkledde fra Tillerbyen kommer sammen i skjønn harmoni søndag ettermiddag. Tiller Idrettslag Fotball og Tillerbyen Fotballklubb har arbeidet hardt for å klargjøre TOBB Arena Sør til Breddekampen mot Melhus i Norsk Tipping-ligaen, og hovedpersonene i helblått er naturligvis oppspilte over denne muligheten.

- Det er klart vi gleder oss vanvittig til denne kampen. TV-kamp, godt vær og forhåpentligvis mye folk på tribunen gjør at dette kommer til å bli noe veldig spesielt for alle sammen, det er det ingen tvil om, forteller kaptein og forsvarer Magnus Bjerke (27), som er inne i sin femte sesong i Tillerbyen.

- Jeg må vel ærlig å si at vi har tenkt på denne kampen en periode nå, så når denne dagen endelig kommer, skal vi ikke holde tilbake noe. Det blir fryktelig gøy å være en del av dette "sirkuset", og jeg håper alle som er glad i Tiller-fotballen kommer og støtter oss, er ordene fra Tiller-gutt og angriper Vegard Eidet (18).

20-årige Alpha Doboyou kom fra Fauske/Sprint i vinter, og angrepsspilleren ønsker noe å juble for etter kampslutt.

- Det blir en spennende duell, og med denne store rammen rundt kampen, så håper jeg vi klarer å nyte øyeblikket med mange tilskuere på stadion. Samtidig står det om tre viktige poeng, og vi er i hvert fall klare for å la de poengene være igjen på TOBB Arena Sør etter kampslutt.