Kategori

Treningsgruppe 2 opprettes

Postet av Marius L. Larsen den 3. Des 2015

Klarsignal til at en ny treningsgruppe på herresiden kan opprettes.

Geir Øyvind Sjømæling i aksjon for Tiller 2 mot Mosvik i år. Neste år vil han og Brage Rimol i tospann være ansvarlige for laget i en egen treningsgruppe. Foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto.

A-lagets lagleder Geir Øyvind Sjømæling kalte inn til et spillermøte torsdag kveld med spillere som de siste årene har trappet ned/tatt pause, i tillegg til spillere som ikke ønsker å bli med A-laget neste år i 4. divisjon.

På det folksomme møtet ble det avgjort at spillergruppa er stor nok for å danne en treningsgruppe 2. Antall bekreftede spillere er 16, med ytterligere 10 spillere som har meldt sin interesse.

De vil ha kamparena i 6. divisjon under navnet Tiller 2, og de skal trene én dag i uka med start fra januar 2016, etter godkjennelse fra styret og sportslig utvalg.

I vintersesongen vil de trene på torsdager på Tempe kunstgress, samtidig som en av A-lagets økter.


- Viktig prioritering

- Vi er glade for å endelig ha klart å fått dette på plass, meddeler en fornøyd Sjømæling.

- Dette vil bli en spillergruppe som skal ha arena i 6. divisjon, også med hjelp i kamp fra de som ikke starter i 4. divisjon. Det viktigste vil være å gjennomføre treningene med nok spillere, og det er det vi nå tror vi skal klare.

A-lagstrener Marius Larsen deler Sjømælings glede.

- Vi har alltid hatt det som den viktigste prioritering å inkludere alle som vil spille for Tiller, spesielt de som er oppvokst i bydelen og de som er innflyttere. Det er en del spillere i løpet av de siste tre årene som har ramlet av fordi vi har hatt en stor gruppe med spillere som har ønsket å trene mer enn hva de andre har ønsket.

- Vi prøvde å få til en treningsgruppe 2 på dette tidspunktet i fjor også, men det lot seg ikke gjøre på grunn av få spillere. Nå blir det derimot virkelighet, og jeg tror de kan få en flott 2016-sesong, forteller Larsen.


Trenerteamet for Tiller 2 i 6. divisjon vil fra 2016 bestå av Brage Rimol og Geir Øyvind Sjømæling.


Ønsker du å bli med på treningsgruppe 2?

Kontakt Sjømæling på 978 97 375 eller geir.sjomaling@gmail.com.Tiller 2 5 - 4 Klæbu

Postet av Marius L. Larsen den 4. Okt 2015

TOBB ARENA (TILLER): Tiller 2 avsluttet 2015-sesongen på best mulig måte da Klæbu ble beseiret rett før slutt søndag kveld.


Tiller 2 avsluttet årets sesong med tre poeng. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkleddes nest beste opplevde et offensivt Klæbu-lag i åpningsminuttene, men kom bedre med etter hvert.

Etter ti minutter fikk hjemmelaget en dobbelsjanse ved Preben Holm Aune og Brage Rimol etter gode innlegg fra venstresiden, men Klæbu fikk ryddet unna i siste liten.

Minuttet etterpå headet Arne Julius Berdal over mål fra upresset hold etter et godt slått frispark fra Geir Øyvind Sjømæling, og det gikk ikke mange sekunder før Klæbu tok ledelsen - på frispark - som Tiller ikke fikk klarert i egen sone.

Rett etter avspark stormet Tiller i angrep. Til slutt fikk Oddvar Ystgaard til et godt innlegg som Brage Rimol satte kontrollert i mål til 1-1.


Mål etter mål

Og texasfotballen fortsatte i noen minutter til.

Preben Holm Aune sendte Tiller 2 i føringen med en solid markkryper i lengste hjørne fra 20 meter, men Klæbu utlignet til 2-2 på en god kontring før 20 minutter var spilt.

Berdal fikk omgangens siste store mulighet etter 28 minutter da han klemte til via en motspiller og i tverrliggeren fra åtte meter.


Salih avgjorde helt på tampen

Andre omgang var ikke mer enn seks minutter gammel da Jørgen Oldervik ble felt av gjestenes sisteskanse, og fra straffemerket var Berdal sikker i sin sak da han sendte Tiller 2 tilbake i ledelsen.

Og nå var Tiller 2 gode. De kjørte på med flere gode angrep og avslutninger, og etter 60 minutter stanget Stian Mathisen Myrbekk inn 4-2 på et godt slått hjørnespark av Oldervik.

Klæbu kom imidlertid tilbake på få minutter da de først reduserte på straffespark, for så utlignet til 4-4 på en heading på et hjørnespark.

Det siste kvarteret var Tiller 2 virkelig på hugget, og åtte minutter før slutt stormet midtstopper Johannes Bergh fremover i banen, fant juniorspiller Shkar Salih innenfor 16-meteren, som hamret inn 5-4 i lengste hjørne!

En svært livlig Pål Nyheim prøvde å punktere kampen i sluttminuttene, men selv om både finte- og pasningsfoten satt som den skal, var han ikke helt heldig med sine skuddforsøk utenfor 16-meteren.


Tiller 2 vant dermed 5-4 i 2015-sesongens siste kamp i 6. divisjon avdeling 4.


Kampfakta:


Tiller IL 2 5 (2) - (2) 4 Klæbu IL

0-1 12 '
1-1 Brage Rimol 13'
2-1 Preben Holm Aune 16'
2-2 20'
3-2 Arne Julius Berdal (str.) 51'
4-2 Stian Mathisen Myrbekk 60'
4-3 (str.) 64'
4-4 71'
5-4 Shkar Salih 82'

14. serierunde 6. divisjon avdeling 4
Søndag 4. oktober 2015 kl.20.30
Tilskuere TOBB Arena (Tiller): 20


Laget (4-3-3):

Geir Robert Haltstrand
Sander Schjefstad - Geir Øyvind Sjømæling (k) - Johannes Bergh - Oddvar Ystgaard
Kristian Moa - Frederik Vrzic - Preben Holm Aune
Arne Julius Berdal - Brage Rimol - Jørgen Oldervik

Benyttede reserver: Stian Mathisen Myrbekk, Shkar Salih, Pål Nyheim, Markus Hilsen.Tiller 2 3 - 3 Kolstad 3

Postet av Marius L. Larsen den 20. Sep 2015

TOBB ARENA (TILLER): Andrelaget i 6. divisjon fikk en pangstart, hadde en slapp midtperiode, men etter hvert en strålende opphenting i møtet med Kolstad 3 søndag kveld.


Jørgen Oldervik var en stressfaktor for Tiller 2 mot Kolstad 3. Foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto.
De blåkledde fra Tillerbyen startet imponerende med en suser fra Frederik Vrzic før fem minutter var spilt, da han klinket til fra 16-meteren etter et hjørnespark og rett i lengste hjørne.

Kolstad 3 svarte nesten umiddelbart, men et volleyskudd fra 12 meter ble mesterlig reddet av Tiller-keeper Even Bjølgerud Bergheim.

Det var flere halvsjanser til begge lag de kommende minuttene, inkludert et offsidemål fra Brage Rimol, men Kolstad 3 utlignet fortjent til 1-1 etter 26 minutter.

Rett før pause misset juniorspiller Shkar Salih på nærmest åpent mål, og Arne Julius Berdals scoring ble annulert for angrep på keeper.


Karlgård utlignet med en perle

Andre omgang startet på verst tenkelig vis for hjemmelaget da Jørgen Oldervik først misset alene med keeper, mens gjestene fra Kvitbyen gikk rett i angrep og satte inn 1-2 bak Bergheim.

Etter 60 minutter økte de ledelsen til 1-3 på et langskudd som skapte trøbbel for Tillers sisteskanse, før Tiller startet en solid opphenting på få minutter.

Oldervik stanget inn redusering og 2-3 på et godt slått frispark fra kaptein Geir Øyvind Sjømæling, og apropos frispark, så sto Julian Karlgård for dagens lekkerbisk. Et nydelig utført frispark fra 22 meter gikk over muren og i nærmeste hjørne til 3-3.

Begge lag hadde sine sjanser i sluttminuttene, men det mest begivenhetsrike var da J16-trener og tidligere Tiller-spiller Pål Nyheim entret banen tidlig i andre omgang. Til tross for at det var 15 år siden sist offisielle kamp på en storbane for blåtrøyene, vanket det rungende jubel fra tribuneplass der nærmest hele J16-laget satt spente og fulgte med.


Kampfakta:


Tiller IL 2 3 (1) - (1) 3 Kolstad IL 3
1-0 Frederik Vrzic 5'
1-1 26'
1-2 53'
1-3 60'
2-3 Jørgen Oldervik 63'
3-3 Julian Karlgård 66'

14. serierunde 6. divisjon avdeling 4
Søndag 20. september 2015 kl.20.00
Tilskuere TOBB Arena (Tiller): 40


Laget (4-3-3):

Even Bjølgerud Bergheim
Jonny Tran - Geir Øyvind Sjømæling (k) - Johannes Bergh - Kim Horghagen
Frederik Vrzic - Daniel Halgunset - Julian Karlgård
Arne Julius Berdal - Brage Rimol - Jørgen Oldervik

Innbyttere: Didrik Østlyng Tingstad, Pål Nyheim, Shkar Salih, Markus Sivertsen Hilsen, Håvard Duklæt.Kvik 2 1 - 2 Tiller 2

Postet av Marius L. Larsen den 12. Sep 2015

SPAREBANK 1-BANEN (ROSENBORG): Tillers nest beste fortsetter sin gode form i 6. divisjon avdeling 4 med en råsterk 2-1-seier over opprykkskandidat Kvik 2 fredag kveld.


Mobilfoto: Marius L. Larsen.

Dagens hvitkledde spillere fra Tillerbyen møtte et svært offensivt Kvik 2-lag denne kvelden, men Tiller 2 klarte å minimalisere hjemmelagets effekt til bare langskudd.

Gjestene skapte kampens første store mulighet etter 11 minutter ved en umarkert Kevin Karlsen på bakerste solpe etter et godt innlegg av Olav Bleivik Wist, men førstnevnte styrte ballen utenfor mål fra kloss hold.

Etter 19 minutter fyrte vertene av nok et langskudd, denne gang like utenfor mål, og ti minutter før pause var Kristoffer Pires nære med en heading fra fem meter på et hardt frispark fra Julian Karlgård.


Ungguttene åpnet målprotokollen

Etter hvilen var Tiller mer aggressive i duellspillet, og når man vinner dueller, kan man også begynne å spille fotball.

Tjue minutter ut i omgangen ble Karlsen brukt som oppspillspunkt. Han fant seniordebutant og juniorspiller Shkar Salih i bakrom, som dro seg innover og serverte 15-årige Markus Hilsen på åpent mål til 0-1 favør Tiller 2.

Få minutter senere var Hilsen frempå igjen med et skudd via en motspiller rett utenfor 16-meteren, men Kvik 2s sisteskanse fikk avverget til hjørnespark.

Ni minutter før full tid stanget Pires inn en 2-0-ledelse på et perfekt slått hjørnespark av Karlgård, som for øvrig hadde en stor kamp med blant annet å gå seirende ut av to hodedueller, men fire minutter senere reduserte Kvik 2 ved et uheldig selvmål av sesongsdebutant Tormod Østerås.

Tiller 2 red unna den labre brisen som kom og vant 2-1 over Kvik 2.


Kampfakta:

FK Kvik 2 1 (0) - (0) 2 Tiller IL 2
0-1 Markus Hilsen 65'
0-2 Kristoffer Pires 81'
1-2 Tormod Østerås (selvmål) 85'

13. serierunde 6. divisjon avdeling 4
Fredag 11. september 2015 kl.20.30
Gule kort Tiller: Kevin Karlsen, Rune Olufsen
Tilskuere Sparebank 1-banen (Rosenborg): 20


Laget (4-3-3):

Even Bjølgerud Bergheim
Rune Olufsen - Kristoffer Pires - Geir Øyvind Sjømæling (k) - Tormod Østerås
Olav Bleivik Wist - Julian Karlgård - Magnus Henriksen
Martin Vårhus Thrana - Kevin Karlsen - Elias

Innbyttere: Frederik Vrzic, Shkar Salih, Markus Hilsen.Tiller 2 3 - 3 Leik 2

Postet av Marius L. Larsen den 6. Sep 2015

TOBB ARENA (TILLER): Tillers andrelag ledet 3-1 over Leik 2 søndag kveld, men rotet bort seieren i sluttminuttene.


Foto: Marius L. Larsen.
De blåkleddes nest beste åpnet kampen best, der Brage Rimol var svært nære ved å sette inn Fredrik Almlis innlegg i mål, men førstnevnte skulle juble etter 15 minutter.

Thomas Jensen fant Morten Torset med en strålende pasning i bakrom, og Torset assisterte Rimol på åtte meter som satte inn 1-0.

Begge lag hadde sine sjanser i minuttene som fulgte, men det var Tiller som kunne juble på nytt før pause.

På en mønsterkontring startet langt inne på egen halvdel av Preben Holm Aune, var det Julian Karlgård som først serverte Almli, før sistnevnte traff Holm Aune i bakrom som hamret inn 2-0.


Mistet ledelsen rett før slutt

Dessverre var ikke Tiller 2 klar for andre omgang da gjestene reduserte til 1-2 umiddelbart etter avspark, men 16-årige Didrik Tingstad satte inn 3-1 etter et hjørnespark få minutter etterpå.

Leik 2 reduserte igjen til 2-3 på et soloshow etter 64 minutter, før de utlignet til 3-3 på et hjørnespark ni minutter før slutt.

Karlgård var nærmest vinnermålet da han traff stolpen på overtid, men begge lag fikk med seg ett poeng fra det spennende oppgjøret.


Kampfakta:

Tiller IL 2 3 (2) - (0) 3 IL Leik 2
1-0 Brage Rimol 15'
2-0 Preben Holm Aune 41'
2-1 46'
3-1 Didrik Østlyng Tingstad 50'
3-2 64'
3-3 81'

13. serierunde 6. divisjon avdeling 4
Søndag 6. september 2015 kl.20.00
Gule kort Tiller: Kim Horghagen, Frederik Vrzic
Tilskuere TOBB Arena (Tiller): 30


Laget (4-3-3):

Geir Robert Haltstrand
Preben Holm Aune - Johannes Bergh - Kim Horghagen (k) - Even Bjølgerud Bergheim
Julian Karlgård - Didrik Østlyng Tingstad - Thomas André Jensen
Morten Modalsli Torset - Brage Rimol - Fredrik Almli

Innbyttere: Frederik Vrzic, Sindre Brå Henden, Jonny Tran, Geir Øyvind Sjømæling.