Kategori

J15: Skedsmo 2 - 6 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 25. Sep 2017

VIND KUNSTGRESS (GJØVIK): Tiller er uoffisielle norgesmestere i J15-klassen etter å ha beseiret Skedsmo i Adidas Cup-finalen.


Laget som vant Adidas Cup og kan smykke seg med en foreløpig tittel som norgesmester. Foto: Ellen Sivertsen Broholm.


De blåkledde fra Tillerbyen gjorde seg klare for en heidundrende finale i Adidas Cup etter å ha slått ut sterke Stabæk på straffesparkkonkurranse døgnet i forveien, men det var ikke snakk om slitne bein søndag ettermiddag da finalen ble direktesendt på nett-TV.

Området levde opp til banenavnet sitt, da et ufyselig høstvær med regn, vind og tåke skulle prege hele kampen gjennom, men blåtrøyene visste råd.

Kun sekunder etter avspark stormet Lise Finsrud i angrep, men fra skrått hold gikk ballen like over tverrliggeren.

Trønderne satte standarden, selv om Skedsmo var småskumle på innlegg og dødball innledningsvis, for i det sjuende spilleminutt smalt det i nettmaskene. Et godt slått hjørnespark fra Marie Methi flakset fram og tilbake i feltet før Emilie Joramo skled inn 0-1 for blåtrøyene.


Publikum skapte liv og røre

Tre minutter senere var ledelsen doblet. Andrea Sivertsen Broholm hamret inn 0-2 via keeper fra 19 meter, men Skedsmo ga seg ikke med en gang.

Nye tre minutter gikk da hvittrøyene reduserte på merkelig vis. Et langskudd fra 25 meter skiftet retning og ble styrt i mål av en annen hvitkledd spiller til 1-2.

Men det store Tiller-publikumet fortsatte å mane spillerne fremover i sedvanlig syngende stil, til tross for enda mer regn og tåke. Og om ikke det var nok, så sørget unggutta Marius S. B. og Christian M. for å fyre opp stemningen på sendingen da de tilsynelatende fant en av produksjonens mikrofoner på tribunen.

Vi takker også for hilsen midt under kampen, gutter!


Broholm x 3

I det 22. spilleminutt bestemte Broholm seg for å gjøre det meste selv. Hun snappet ballen midt på Skedsmos banehalvdel, stormet fremover og fintet bort flere motspillere før hun satte ballen i lengste hjørne fra 16 meter til 1-3.

Sju minutter senere la kapteinen på til 1-4 med sin iskalde avslutning fra kloss hold etter en god bakromspasning, og Tiller kunne fort ha ledet mer til pause, men punkteringen skulle komme tidlig i andre omgang.

Seks minutter etter sidebytte satte Louisa Stuedahl inn 1-5 fra skrått hold, og selv om Skedsmo reduserte til 2-5 kort tid etterpå, var dette Tillers dag.

Etter 59 minutter scorte Marie Methi kampens siste mål, og det var ikke hvilket som helst mål. På et frispark fra 20 meter banket hun ballen med strak vrist og kontant i lengste hjørne til 2-6.

Kvarteret før full tid gikk sendingen til OA-TV i svart da de skulle fjerne regndråper på kameralinsa, men rapportene skal ha det til at det hadde svært lite å si:

For TILLER har vunnet Adidas Cup i J15-klassen, et uoffisielt norgesmesterskap å regne!


Vi gratulerer så mye, spillere, trenere og supportere! For en fantastisk prestasjon!


Kampfakta:

J15: Skedsmo FK 2 (1) - (4) 6 Tiller IL
0-1 Emilie Marie Joramo 7'
0-2 Andrea Sivertsen Broholm 10'
1-2 13'
1-3 Andrea Sivertsen Broholm 22'
1-4 Andrea Sivertsen Broholm 29'
1-5 Louisa Stuedahl 46'
2-5 52'
2-6 Marie Methi 59'

Adidas Cup J15 finale (uoffisielt norgesmesterskap)
Søndag 24. september 2017 kl.14.30
Vind kunstgress (Gjøvik)


Laget:

Matilde Bolghaug
Hege Snåsøy Hovdahl - Victoria Løkken - Vilde Lund - Mari Kristine Vik
Marie Methi - Emilie Marie Joramo - Andrea Sivertsen Broholm (k)
Synne Bye-Andersen - Vilde Winge Kristiansen - Lise Finsrud

Innbyttere: Louisa Stuedahl, Aiila Renander Bransfjell, Malin Andersen Nordgård.


0 Kommentar

Se finalen for 5 kroner

Postet av Marius L. Larsen den 24. Sep 2017

Tiller er i finalen i Adidas Cup, og den kan du se direkte på nett-TV.


Denne gjengen kan vinne Adidas Cup i dag. Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen er i J15-finalen i Adidas Cup, et uoffisielt Norgesmesterskap å regne i denne årsklassen, etter de beseiret knallsterke Stabæk på straffesparkkonkurranse lørdag formiddag.

I dag, søndag, skal de kjempe mot Skedsmo i jakten på det største troféet. Finalen starter kl.14.30, og spilles på Vind kunstsgress (Gjøvik), men du kan også se kampen direkte på nett-TV.

Oppland Arbeiderblad viser samtlige finalekamper, inkludert Tiller, direkte på sin nettportal, og i skrivende stund har de en kampanje gående ved at det koster kun 5 kroner dersom man registrerer seg nå.

Man står fritt til å avregistrere seg etter finalen er ferdig.

For dere som ikke ønsker eller har mulighet til å se finalen på nett-TV, vil vi oppdatere direkte på vår Twitter-side.

Finalen spilles to x 40 minutter, med to x 5 minutter ekstraomganger og deretter straffesparkkonkurranse dersom kampen ikke blir avgjort innen ordinær spilletid.


Kampen kan følges på OA-TV her, eller følg oss på Twitter for å få med deg de viktigste hendelsene.0 Kommentar

Klar for semifinale

Postet av Marius L. Larsen den 3. Sep 2017

JOREKSTAD KUNSTGRESS (LILLEHAMMER): J15 er klar for semfiinale i Adidas Cup.


Denne gjengen er klar for semifinale. Her avbildet med tidligere Tiller-spiller Asa Fjalarsdottir (nå Stoppen). Foto: Geir Arne Kristiansen.


De blåkledde fra Tillerbyen kjemper på mange plattformer gjennom september og høsten for øvrig, og lørdag ettermiddag var det duket for J15-kvartfinale i Adidas Cup, et uoffisielt Norgesmesterskap å regne i denne aldersklassen.

Motstander var Stoppen Sportsklubb fra Lier, og noen var kanskje i tvil om hvem som hadde "hjemmekamp" i Lillehammer, men det var uansett ingenting som skulle stoppe Tiller i dette oppgjøret.

Tiller vant hele 10-1, og er dermed klar for semifinale. Målene ble scoret av Siri Oline Berg-Johansen (3), Synne Bye-Andersen (3), Marie Methi, Louisa Stuedahl, Vilde Winge Kristiansen og Mari Kristine Vik.


Slik stilte Tiller:
Matilde Bolghaug, Victoria Løkken, Vilde Lund, Mari Kristine Vik, Maria Harmens, Hege Snåsøy Hovdahl, Marie Methi, Andrea Sivertsen Broholm, Synne Bye-Andersen, Siri Oline Berg-Johansen, Louisa Stuedahl, Malin Andersen Nordgård, Aiila Renander Bransfjell, Vilde Winge Kristiansen.


Siste sluttspillhelg med de fire semifinalistene Rælingen, Skedsmo, Stabæk og Tiller spilles på Gjøvik 22.-24. september.

I fjor ble det en herlig bronse i samme turnering. Kan dette toppes i år?


0 Kommentar

J15: Tiller 5 - 0 Fjellhamar

Postet av Marius L. Larsen den 18. Jun 2017

OTTA NYE KUNSTGRESS (OTTA): Tiller er videre til kvartfinalen i Adidas Cup etter en suveren seier over Fjellhamar søndag kveld.

Foto: Vidar Broholm.


De blåkledde fra Tillerbyen er også i år representert i Adidas Cup i J15-klassen, det som regnes å være et uoffiselt Norgesmesterskap i denne aldersklassen.

I gruppespillet gjorde de rent bord med 6-0-seier over Skreia og 13-1-seier over Lillehammer, sistnevnte på TOBB Arena i det som på mange måter ble en gruppefinale.

I åttedelsfinalen i kveld møtte de Fjellhamar på nøytral bane på Otta, og dette skulle i utgangspunktet være en tøff nøtt å knekke ettersom motstanderen er regjerende kretsmester i Akershus.


Blå magi

Men så var det jo Tiller som sto på motsatt banehalvdel.

Etter noen jevne åpningsminutter, tok blåtrøyene mer og mer over, og i det 13. spilleminutt gikk Tiller opp i ledelsen ved Emilie Joramo.

Få minutter senere doblet Marie Methi ledelsen, før Louisa Stuedahl økte den ytterligere på et flott langskudd til 3-0 rett før pause.

Det var en sterk motvind i andre omgang, men det stoppet ikke trønderne.

Andrea Sivertsen Broholm satte inn 4-0 fra elleve meters hold, og Louisa Stuedahl fikset et fin-fint punktum med sin 5-0-scoring.


Dermed er Tiller videre til kvartfinale i Adidas Cup som spilles etter sommerferien.


Kampfakta:

J15: Tiller IL 5 (3) - (0) 0 Fjellhamar FK
1-0 Emilie Marie Joramo 13'
2-0 Marie Methi 18'
3-0 Louisa Stuedahl 35'
4-0 Andrea Sivertsen Broholm 55'
5-0 Louisa Stuedahl 65'

8-delsfinale Adidas Cup J15
Søndag 18. juni 2017 kl.17.00
Otta nye kunstgress (Otta)


Laget:

Tuva Wessel Tvervåg, Matilde Bolghaug, Victoria Løkken, Vilde Lund, Hege Snåsøy Hovdahl, Vilde Winge Kristiansen, Lise Finsrud, Louisa Stuedahl, Andrea Sivertsen Broholm, Synne Bye-Andersen, Aiila Renander Bransfjell, Malin Andersen Nordgård, Marie Methi, Emilie Marie Joramo, Mari Kristine Vik, Thale Hinsverk.


0 Kommentar

J15: Tiller 13 - 1 Lillehammer

Postet av Marius L. Larsen den 5. Jun 2017

TOBB ARENA (TILLER): J15 slo en god, gammeldags floke da de seiret stort over Lillehammer 2. pinsedag.

Foto: Marius L. Larsen.


Det var nemlig duket for gruppespillfinale i Adidas Cup, en nasjonal turnering som regnes som et uoffisielt Norgesmesterskap i denne sammenhengen, men Tiller hadde tatt all gli fra motstanderen i åpningsminuttene.

Før tre minutter var spilt satte kaptein Andrea Sivertsen Broholm inn 1-0, og det var ikke det siste vi fikk se av henne.

Etter 16 minutter sto det 3-0 i målprotokollen, etter mål fra henholdsvis Vilde Winge Kristiansen og Victoria Løkken på i underkant av tre minutter.

Lise Finsrud headet inn 4-0 fra kloss hold etter innlegg fra Synne Bye-Andersen i det 27. spilleminutt, men Lillehammer ga spenning i kampen med sin redusering på et hjørnespark kort tid før pause.


Dusinet fullt og vel så det

Men det var de blåkledde fra Tillerbyen som hoppet opp og ned og vrikket med rockefoten denne mandagen.

Hjemmelaget fikk stor fart gjennom slalåmløypa i gjestenes bakre rekker, og et straffespark fra Mari Kristine Vik og Broholms andre scoring for dagen fikset en 6-1-ledelse seks minutter etter sidebytte.

Nye scoringer fra Broholm og Kristiansen og en solid soloprestasjon fra Vik sørget for 9-1, mens Marie Methis godt plasserte skudd gjorde at det ble tosifret - og enda var det 20 minutter igjen å spille.

Tiller fortsatte å suse forbi portene. Broholm scorte sitt fjerde og femte mål for dagen, samtidig som Finsrud fikk sitt andre da Tiller telte opp 13-1 med 20 i stil til slutt.


Sluttspillet i Adidas Cup spilles etter sommerferien, og Tiller er klare for 8-delsfinale etter å ha satt ny bakkerekord i dagens kamp.


Kampfakta:

J15: Tiller IL 13 (4) - (1) 1 Lillehammer FK
1-0 Andrea Sivertsen Broholm 3'
2-0 Vilde Winge Kristiansen 14'
3-0 Victoria Løkken 16'
4-0 Lise Finsrud 27'
4-1 33'
5-1 Mari Kristine Vik (str.) 45'
6-1 Andrea Sivertsen Broholm 46'
7-1 Andrea Sivertsen Broholm 52'
8-1 Vilde Winge Kristiansen 55'
9-1 Mari Kristine Vik 59'
10-1 Marie Methi 60'
11-1 Andrea Sivertsen Broholm 67'
12-1 Lise Finsrud 77'
13-1 Andrea Sivertsen Broholm 79'

2. gruppespillkamp Adidas Cup
Mandag 5. juni 2017 kl.12.00
Tilskuere TOBB Arena (Tiller): ca 60


Laget:

Matilde Bolghaug
Hege Snåsøy Hovdahl - Victoria Løkken - Vilde Lund - Mari Kristine Vik
Louisa Stuedahl - Marie Methi - Andrea Sivertsen Broholm (k)
Synne Bye-Andersen - Vilde Winge Kristiansen - Thale Hinsverk

Innbyttere: Tuva Wessel Tvervåg, Lise Finsrud, Aiila Renander Bransfjell, Siri Oline Berg-Johansen.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline