Kategori

Videre som gruppevinner

Postet av Marius L. Larsen den 29. Mai 2021

(J17 Charlottenlund 2 - 4 Tiller) EXTRA ARENA: Tiller vant den innledende gruppa i Adidas Cup lørdag ettermiddag.

Det tok 28 minutter å sprekke Charlottenlund. Rikke Olufsen (nr to f.v.) styrte inn Ingeborg Nyberg Hansens (nr 10) innlegg fra to meter.


Sammendrag

* Olufsen sprakk bobla
* Tre mål på fire minutter
* Store Tiller-sjanser i første omgang
* Fortjent seier


Kamprapport

Charlottenlund måtte vinne med tre mål for å passere Tiller på tabellen, men det var gjestene fra sørsida som åpnet i et sedvanlig offensivt trykk mot en lavtliggende motstander.

I løpet av de tre første minuttene var Synne Aunehaugen nære ved å score på hodet, og Thea Arnegård Kulviks forsøk fra 14 meter skled av foten.

Allikevel fikk de grå- og rødkledde kampens første store mulighet. Litt ut av ingenting kom vertenes angriper plutselig alene med Tiller-keeper Marita Flataunet-Jensen, men den oransjelysende sisteskansen vartet opp med en mesterlig benparade.

Men det var Tiller som kjørte på i angrep. Isabel Teigen fikk to gode muligheter fra skrått hold, men begge forsøkene gikk utenfor. Michelle Kveberg Alstads gode innlegg på bakre stolpe var Rikke Olufsen centimetere unna å stange i mål.

Og endelig satt den. I det 28. spilleminutt fikk Ingeborg Nyberg Hansen tilbake hjørnesparket hun slo på første stolpe. På den andre pasningen i feltet gikk ballen i tverrliggeren før den dalte ned til Olufsen på bakre, som brukte alle magemuskler hun har da hun styrte inn 1-0 fra nært hold.

Dessverre varte ledelsen like lenge som jubelen. Charlottenlund gikk rett i angrep og fikk et hjørnespark som de utlignet til 1-1 på.

Men også Tiller ville svare med én gang. Et høyt og aggressivt press førte til at Arnegård Kulvik kom alene mot keeper, og denne gangen var hun iskald da hun satte inn 2-1 - fire minutter etter Olufsens åpningsmål.


Lekre scoringer - og "comeback"

Andre omgang startet rotete. Tiller slet med å spille seg fremover, og ble raskt brutt på midten av banen. Charlottenlund hadde et par halvsjanser, mens Olufsen i andre enden var ikke langt unna å styre Kulviks gode innlegg fra ti meter i mål.

Tiller gjorde flere bytter i andre omgang. Inn kom Frida Ørndal Svendsen, som har vært ute med en kneskade helt siden tidlig mars - svært gledelig å ha deg tilbake, Frida! Inn kom også Vilde Bjørgård Kristiansen, som helt til pausen (!) var i ventekarantene og fikk bekreftet negativ prøvesvar. Gliset har aldri vært bredere på den ellers så joviale jenta da hun entret kunstgresset tidlig etter sidebytte.

Etter 64 minutter ble det endelig ny Tiller-jubel. Et flott angrep endte med at livlige Olufsen ble spilt alene mot keeper, og som hun alltid har gjort i 2021, så banket hun ballen kontant i mål til 3-1.

Fem minutter senere ble kampen punktert. Et lekkert skudd fra Arnegård Kulvik snek seg i lengste hjørne, og nå skulle det bli ekstra vanskelig å ta igjen Tiller på Extra Arena.

Charlottenlund reduserte imidlertid til 2-4 da en gråkledd spiller tuppet ballen i mål fra sju meter, men flere mål ble det altså ikke - selv om Ine Smemo traff tverrliggeren på et kontant skudd fra 20 meter helt på tampen.


Tiller seiret 4-2 og vant dermed trøndergruppa. Nå venter sluttspill i løpet av august/september. Mer informasjon om sluttspillet kommer så snart vi mottar det.


Kampfakta

Charlottenlund SK 2 - 4 Tiller IL
0-1 Rikke Sofie Olufsen 28'
1-1 29'
1-2 Thea Arnegård Kulvik 31'
1-3 Rikke Sofie Olufsen 64'
1-4 Thea Arnegård Kulvik 69'
2-4 70'

3. runde Adidas Cup gruppespill J17
Lørdag 29. mai 2021 kl.13.00
Tilskuere Extra Arena (Ranheim): ca 60


Laget

Marita Flataunet-Jensen, Ella Selvaag Solbakken, Emma Jensen (k), Arlinda Shala, Ida Nygård, Ingeborg Nyberg Hansen, Synne Aunehaugen, Rikke Sofie Olufsen, Isabel Teigen, Michelle Kveberg Alstad, Thea Arnegård Kulvik.

Innbyttere: Ayla Elise Buzzi Latifi, Ine Smemo, Linn Sophie Stenkløv, Frida Ørndal Svendsen, Vilde Bjørgård Kristiansen.J15: Skedsmo 2 - 6 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 25. Sep 2017

VIND KUNSTGRESS (GJØVIK): Tiller er uoffisielle norgesmestere i J15-klassen etter å ha beseiret Skedsmo i Adidas Cup-finalen.


Laget som vant Adidas Cup og kan smykke seg med en foreløpig tittel som norgesmester. Foto: Ellen Sivertsen Broholm.


De blåkledde fra Tillerbyen gjorde seg klare for en heidundrende finale i Adidas Cup etter å ha slått ut sterke Stabæk på straffesparkkonkurranse døgnet i forveien, men det var ikke snakk om slitne bein søndag ettermiddag da finalen ble direktesendt på nett-TV.

Området levde opp til banenavnet sitt, da et ufyselig høstvær med regn, vind og tåke skulle prege hele kampen gjennom, men blåtrøyene visste råd.

Kun sekunder etter avspark stormet Lise Finsrud i angrep, men fra skrått hold gikk ballen like over tverrliggeren.

Trønderne satte standarden, selv om Skedsmo var småskumle på innlegg og dødball innledningsvis, for i det sjuende spilleminutt smalt det i nettmaskene. Et godt slått hjørnespark fra Marie Methi flakset fram og tilbake i feltet før Emilie Joramo skled inn 0-1 for blåtrøyene.


Publikum skapte liv og røre

Tre minutter senere var ledelsen doblet. Andrea Sivertsen Broholm hamret inn 0-2 via keeper fra 19 meter, men Skedsmo ga seg ikke med en gang.

Nye tre minutter gikk da hvittrøyene reduserte på merkelig vis. Et langskudd fra 25 meter skiftet retning og ble styrt i mål av en annen hvitkledd spiller til 1-2.

Men det store Tiller-publikumet fortsatte å mane spillerne fremover i sedvanlig syngende stil, til tross for enda mer regn og tåke. Og om ikke det var nok, så sørget unggutta Marius S. B. og Christian M. for å fyre opp stemningen på sendingen da de tilsynelatende fant en av produksjonens mikrofoner på tribunen.

Vi takker også for hilsen midt under kampen, gutter!


Broholm x 3

I det 22. spilleminutt bestemte Broholm seg for å gjøre det meste selv. Hun snappet ballen midt på Skedsmos banehalvdel, stormet fremover og fintet bort flere motspillere før hun satte ballen i lengste hjørne fra 16 meter til 1-3.

Sju minutter senere la kapteinen på til 1-4 med sin iskalde avslutning fra kloss hold etter en god bakromspasning, og Tiller kunne fort ha ledet mer til pause, men punkteringen skulle komme tidlig i andre omgang.

Seks minutter etter sidebytte satte Louisa Stuedahl inn 1-5 fra skrått hold, og selv om Skedsmo reduserte til 2-5 kort tid etterpå, var dette Tillers dag.

Etter 59 minutter scorte Marie Methi kampens siste mål, og det var ikke hvilket som helst mål. På et frispark fra 20 meter banket hun ballen med strak vrist og kontant i lengste hjørne til 2-6.

Kvarteret før full tid gikk sendingen til OA-TV i svart da de skulle fjerne regndråper på kameralinsa, men rapportene skal ha det til at det hadde svært lite å si:

For TILLER har vunnet Adidas Cup i J15-klassen, et uoffisielt norgesmesterskap å regne!


Vi gratulerer så mye, spillere, trenere og supportere! For en fantastisk prestasjon!


Kampfakta:

J15: Skedsmo FK 2 (1) - (4) 6 Tiller IL
0-1 Emilie Marie Joramo 7'
0-2 Andrea Sivertsen Broholm 10'
1-2 13'
1-3 Andrea Sivertsen Broholm 22'
1-4 Andrea Sivertsen Broholm 29'
1-5 Louisa Stuedahl 46'
2-5 52'
2-6 Marie Methi 59'

Adidas Cup J15 finale (uoffisielt norgesmesterskap)
Søndag 24. september 2017 kl.14.30
Vind kunstgress (Gjøvik)


Laget:

Matilde Bolghaug
Hege Snåsøy Hovdahl - Victoria Løkken - Vilde Lund - Mari Kristine Vik
Marie Methi - Emilie Marie Joramo - Andrea Sivertsen Broholm (k)
Synne Bye-Andersen - Vilde Winge Kristiansen - Lise Finsrud

Innbyttere: Louisa Stuedahl, Aiila Renander Bransfjell, Malin Andersen Nordgård.Se finalen for 5 kroner

Postet av Marius L. Larsen den 24. Sep 2017

Tiller er i finalen i Adidas Cup, og den kan du se direkte på nett-TV.


Denne gjengen kan vinne Adidas Cup i dag. Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen er i J15-finalen i Adidas Cup, et uoffisielt Norgesmesterskap å regne i denne årsklassen, etter de beseiret knallsterke Stabæk på straffesparkkonkurranse lørdag formiddag.

I dag, søndag, skal de kjempe mot Skedsmo i jakten på det største troféet. Finalen starter kl.14.30, og spilles på Vind kunstsgress (Gjøvik), men du kan også se kampen direkte på nett-TV.

Oppland Arbeiderblad viser samtlige finalekamper, inkludert Tiller, direkte på sin nettportal, og i skrivende stund har de en kampanje gående ved at det koster kun 5 kroner dersom man registrerer seg nå.

Man står fritt til å avregistrere seg etter finalen er ferdig.

For dere som ikke ønsker eller har mulighet til å se finalen på nett-TV, vil vi oppdatere direkte på vår Twitter-side.

Finalen spilles to x 40 minutter, med to x 5 minutter ekstraomganger og deretter straffesparkkonkurranse dersom kampen ikke blir avgjort innen ordinær spilletid.


Kampen kan følges på OA-TV her, eller følg oss på Twitter for å få med deg de viktigste hendelsene.
Klar for semifinale

Postet av Marius L. Larsen den 3. Sep 2017

JOREKSTAD KUNSTGRESS (LILLEHAMMER): J15 er klar for semfiinale i Adidas Cup.


Denne gjengen er klar for semifinale. Her avbildet med tidligere Tiller-spiller Asa Fjalarsdottir (nå Stoppen). Foto: Geir Arne Kristiansen.


De blåkledde fra Tillerbyen kjemper på mange plattformer gjennom september og høsten for øvrig, og lørdag ettermiddag var det duket for J15-kvartfinale i Adidas Cup, et uoffisielt Norgesmesterskap å regne i denne aldersklassen.

Motstander var Stoppen Sportsklubb fra Lier, og noen var kanskje i tvil om hvem som hadde "hjemmekamp" i Lillehammer, men det var uansett ingenting som skulle stoppe Tiller i dette oppgjøret.

Tiller vant hele 10-1, og er dermed klar for semifinale. Målene ble scoret av Siri Oline Berg-Johansen (3), Synne Bye-Andersen (3), Marie Methi, Louisa Stuedahl, Vilde Winge Kristiansen og Mari Kristine Vik.


Slik stilte Tiller:
Matilde Bolghaug, Victoria Løkken, Vilde Lund, Mari Kristine Vik, Maria Harmens, Hege Snåsøy Hovdahl, Marie Methi, Andrea Sivertsen Broholm, Synne Bye-Andersen, Siri Oline Berg-Johansen, Louisa Stuedahl, Malin Andersen Nordgård, Aiila Renander Bransfjell, Vilde Winge Kristiansen.


Siste sluttspillhelg med de fire semifinalistene Rælingen, Skedsmo, Stabæk og Tiller spilles på Gjøvik 22.-24. september.

I fjor ble det en herlig bronse i samme turnering. Kan dette toppes i år?J15: Tiller 5 - 0 Fjellhamar

Postet av Marius L. Larsen den 18. Jun 2017

OTTA NYE KUNSTGRESS (OTTA): Tiller er videre til kvartfinalen i Adidas Cup etter en suveren seier over Fjellhamar søndag kveld.

Foto: Vidar Broholm.


De blåkledde fra Tillerbyen er også i år representert i Adidas Cup i J15-klassen, det som regnes å være et uoffiselt Norgesmesterskap i denne aldersklassen.

I gruppespillet gjorde de rent bord med 6-0-seier over Skreia og 13-1-seier over Lillehammer, sistnevnte på TOBB Arena i det som på mange måter ble en gruppefinale.

I åttedelsfinalen i kveld møtte de Fjellhamar på nøytral bane på Otta, og dette skulle i utgangspunktet være en tøff nøtt å knekke ettersom motstanderen er regjerende kretsmester i Akershus.


Blå magi

Men så var det jo Tiller som sto på motsatt banehalvdel.

Etter noen jevne åpningsminutter, tok blåtrøyene mer og mer over, og i det 13. spilleminutt gikk Tiller opp i ledelsen ved Emilie Joramo.

Få minutter senere doblet Marie Methi ledelsen, før Louisa Stuedahl økte den ytterligere på et flott langskudd til 3-0 rett før pause.

Det var en sterk motvind i andre omgang, men det stoppet ikke trønderne.

Andrea Sivertsen Broholm satte inn 4-0 fra elleve meters hold, og Louisa Stuedahl fikset et fin-fint punktum med sin 5-0-scoring.


Dermed er Tiller videre til kvartfinale i Adidas Cup som spilles etter sommerferien.


Kampfakta:

J15: Tiller IL 5 (3) - (0) 0 Fjellhamar FK
1-0 Emilie Marie Joramo 13'
2-0 Marie Methi 18'
3-0 Louisa Stuedahl 35'
4-0 Andrea Sivertsen Broholm 55'
5-0 Louisa Stuedahl 65'

8-delsfinale Adidas Cup J15
Søndag 18. juni 2017 kl.17.00
Otta nye kunstgress (Otta)


Laget:

Tuva Wessel Tvervåg, Matilde Bolghaug, Victoria Løkken, Vilde Lund, Hege Snåsøy Hovdahl, Vilde Winge Kristiansen, Lise Finsrud, Louisa Stuedahl, Andrea Sivertsen Broholm, Synne Bye-Andersen, Aiila Renander Bransfjell, Malin Andersen Nordgård, Marie Methi, Emilie Marie Joramo, Mari Kristine Vik, Thale Hinsverk.