Julekalender 3. desember

Postet av Marius L. Larsen den 3. Des 2017

Det er første søndag i advent, og vi har kommet til luke nummer 3 i julekalenderen.

Alle foto: Marius L. Larsen.


Luke 3 - "Tre tilskuerrekorder"


De blåkledde fra Tillerbyen opplever så å si hver hjemmekamp at foreldre, slektninger, venner og andre supportere strømmer til TOBB Arena for å se laget sitt spille.

Foran et stort antall publikum, som gjerne har funnet plassen sin på tribunen etter at de har kjøpt seg kaffe eller brus og noe å bite i, vil alltid blåtrøyene være favoritter på eget kunstgress.

I løpet av 2017-sesongen ble flere rekorder satt, blant annet på tribunen.

Første nye rekord kom lørdag 26. august. Da skulle våre jenter opp mot Trondheims-Ørn i åttedelsfinalen i J19-NM, og til tross for at Tiller ledet hele 3-0 etter 21 minutter, ble det fryktelig nervepirrende mot slutten. Trondheims-Ørn reduserte to ganger, men Tiller holdt unna og avanserte til kvartfinale foran hele 327 tilskuere på TOBB Arena. Det er en ny rekord for en jente-/kvinnekamp i Tiller Fotball, og det er det tredje høyeste antallet i en NM-kamp uansett årsklasse.

Tolv dager senere, torsdag 7. september, møttes kvinnelaget og Utleira i en real toppkamp i 4. divisjon avdeling 3. Hvis Tiller tapte, var det Utleira som var i førersetet om opprykk til 3. divisjon. Men selv om Tiller havnet under tidlig i kampen, var det liten tvil da blåtrøyene snudde kampen mot slutten og vant 3-1 foran 150 tilskuere - flere enn klubbkampen mot Leik og en ny rekord i seriesammenheng på kvinnesiden.

Og om ikke det var nok, så tok Tiller imot Fløya i kvartfinalen i J16-NM ti dager senere. Der ledet Tiller tidlig 1-0, men Fløya utlignet rett før pause. Ett minutt før slutt kom den forløsende 2-1-scoringen fra Kaisa Øien Aune til ellevill jubel både på banen og blant de 292 tilskuerne innenfor portene på TOBB Arena, noe som ble en ny tilskuerrekord i en 16-årskamp.


Det hører med til historien at J16-laget kom lengre enn langt i dette norgesmesterskapet, men det tar vi kanskje opp igjen litt senere i julekalenderen...Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Marius L. Larsen

Kategori

Powered by: Bloc