- Selvfølgelig skal jeg se kampen!

Postet av Marius L. Larsen den 18. Okt 2017

Samarbeidspartner Egon City Syd spanderer pizzakveld på J16-laget dersom de når en historisk NM-finale.


Egon City Syd på åpningsdagen av TOBB Arena 17. august 2015. Foto: Egon City Syd.


De blåkledde fra Tillerbyen er midt oppe i gode forberedelser til søndagens spesielle fotballkamp i Ålesund. Tiller skal nemlig spille semifinale i J16-NM, og de har fått mange lykkeønskninger på veien allerede.

Tiller Fotballs solide samarbeidspartner Egon City Syd, der forbindelsen stammer helt tilbake til 2011, er ikke bare imponert over blåtrøyenes ferd mot en NM-semifinale, men også generelt hvordan klubben jobber dag ut og dag inn.

- Det er utrolig gøy å se den positive utviklingen i Tiller Fotball. Med det hardtarbeidene styret og utrolig engasjerte personer til å drifte klubben, ser man tydelig stor forbedring sammenlignet med tidligere. I tillegg merker man et voksende engasjement fra foreldregruppene til lagene som vises i form av innsats og stå-på-vilje for hele klubben, forteller en svært entusiastisk Jan Egil Kvam, daglig leder hos Egon City Syd.


En tydelig glede

- Med hardt arbeid fra styret har det også blitt innvilget en ny kunstgressbane på Starrmyra neste år, og jeg håper alle sammen gjør en dugnadsinnsats ved å kjøpe andeler i banen slik at arbeidet kan starte. Dette vil absolutt gi hele klubben et løft, og tilbudet for barn og ungdom på Tiller vil forbedres ytterligere. Når man i tillegg nærmer seg et nytt og flott fotballhus, vil dette bare være med å styrke og utvikle Tiller Fotball i årene som kommer.

- Og gjett om vi gleder oss til de kommende årene også, Jan Egil! Hvordan synes du vi gjør det banen?

- Jeg har vært på TOBB Arena mange ganger i år, og det imponerer veldig å se så mange gode prestasjoner fra flere aldersbestemte lag. Gleden ved å spille fotball i den helblå drakta vises tydelig på barna, og det finnes svært mange talenter i Tiller Fotball, både på gutte- og jentesiden.


- Tar gjerne en Fløya-opplevelse igjen

- Tilbake til NM, Jan Egil. På søndag skal våre jenter kjempe om en smått utrolig NM-finale. Har du fått sett noen kamper av laget i år?

- Jeg må først få lov til å si at som samarbeidspartner er vi utrolig stolte av J16-laget som for første gang i klubbens historie har kommet så langt i et Norgesmesterskap. Jeg har vært heldig ved å få se noen kamper av dem i årets sesong, deriblant kvartfinalen mot Fløya, og det var en helt fantastisk kamp. En spesiell følelse kom da vinnermålet ble scoret rett før slutt, og jeg tar gjerne en slik opplevelse igjen!

- Semifinalen mot Herd blir streamet direkte på vår Facebook-side. Skal du se den?

- Jeg gleder meg som en unge til å følge kampen på Facebook - selvfølgelig skal jeg se den! Det blir utrolig gøy og spennende.


Åpen pizzainvitasjon

Semifinalen mot Herd har avspark søndag kl.15.00 på Amfi Moa Stadion i Ålesund, og Tiller skal kjempe i 80 lange minutter med ett mål for øye: en NM-finale i november.

Og Kvam tror Tiller kan utvide sesongen i noen uker til.

- Jeg er overbevist om at jentene kommer til å levere en kjempekamp mot Herd. Jeg tipper en 3-1-seier til oss!

- Du har jo tidligere vært ekstra raus til lag som har levert store prestasjoner. Har du noe i ermet for denne gjengen hvis det skulle bli en historisk finale?

- Skulle våre jenter komme til en NM-finale, inviterer jeg selvsagt hele laget til en finalefest hos oss! Vi spanderer pizza og brus på alle sammen, og det skulle bare mangle etter en fenomenal innsats i NM. En stolt samarbeidspartner Egon City Syd ønsker jentene lykke til! Forza Tiller!




Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.